W temacie wierzyć - nie wierzyć wypowiadają się i wyborcy
Autor |
Wiadomość |
niewazny12
|
 Re: W temacie wierzyć - nie wierzyć wypowiadają się i wyborc
Jeżeli Nawrocki nie wygra i nowy prezydent Polski będzie z Koalicji Obywatelskiej, to może być wprowadzona cenzura przeciwko "mowie nienawiści" i treści Konfederacji mogą być nawet bardziej na cenzurowanym niż treści PiS-u...
Do wszystkich wyborców Konfederacji i wszystkich wyborców prawicowych: trzeba ważnie głosować na Nawrockiego przeciwko Trzaskowskiemu, bo inaczej straty dla moralności i Polski mogą być bardzo duże, nie można dopuścić do niepodzielnych rządów Tuska i "domknięcia systemu" przez Koalicję Obywatelską!
_________________ Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.
|
Śr maja 21, 2025 8:33 |
|
|
|
 |
Atimeres
|
Wspaniała pochwała Trzaskowskiego dla wartości średniowiecza!"Jak dojdę do władz, to zniosę to średniowieczne prawo zakazu aborcji" Przyznał, że już średniowiecze rozumiało, jak należy bronić życia człowieka. Brawo dla Średniowiecza 
|
Śr maja 21, 2025 11:17 |
|
 |
Idący
|
Niestety ale jeśli to Trzaskowski sięgnie po palmę pierwszeństwa, to premier zmieni nazwisko n Kim Don Tusk sprowadzi północnokoreański styl rządzenia.
_________________ Wierzący chrześcijanin, w szczególności katolik to ktoś, kto codziennie i permanentnie stara się być coraz lepszym.
|
Śr maja 21, 2025 11:28 |
|
|
|
 |
niewazny12
|
 "Cóż szkodzi obiecać?" - Przemysław Witek, poseł KO
Trzeba ważnie głosować przeciwko "Koalicji Cóż Szkodzi Obiecać"! https://www.youtube.com/watch?v=8w7dupVqVGk - Cała polityka "cóż szkodzi obiecać" https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -po-sieci/ - "Cóż szkodzi obiecać". Słowa posła KO niosą się po sieci " Cóż szkodzi obiecać?" - to może być najważniejszy cytat tej kampanii prezydenckiej! Autor: poseł Przemysław Witek z Koalicji Obywatelskiej.
_________________ Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.
|
Śr maja 21, 2025 11:35 |
|
 |
george45
|
 Re: "Cóż szkodzi obiecać?" - Przemysław Witek, poseł KO
niewazny12 napisał(a): "Cóż szkodzi obiecać?" - to może być najważniejszy cytat tej kampanii prezydenckiej! Myślisz, że przebije Jacka Kurskiego "Z tym Wehrmachtem to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi."?
|
Śr maja 21, 2025 22:06 |
|
|
|
 |
mareta
|
Nie milkną echa decyzji Sławomira Mentzena w sprawie poparcia w drugiej turze wyborów prezydenckich. Kandydat, który w pierwszej turze uzyskał 15 proc. głosów, nie wskazał, kogo poprze, ale postanowił porozmawiać zarówno z Karolem Nawrockim, jak i Rafałem Trzaskowskim na swoim kanale na YouTubie. Tę decyzję skomentował Sylwester Wardęga, który w ostatnim czasie mocno udziela się politycznie. "Długofalowo bardzo dobry ruch" — pisze i tłumaczy dlaczego.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Śr maja 21, 2025 22:37 |
|
 |
mareta
|
Atimeres napisał(a): Wspaniała pochwała Trzaskowskiego dla wartości średniowiecza!"Jak dojdę do władz, to zniosę to średniowieczne prawo zakazu aborcji" Przyznał, że już średniowiecze rozumiało, jak należy bronić życia człowieka. Brawo dla Średniowiecza  Była premier polskiego rządu opowiadała o rzekomym polowaniu ludzi pierwotnych na dinozaury.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Śr maja 21, 2025 22:44 |
|
 |
niewazny12
|
 Nie wolno zaufać Trzaskowskiemu i Tuskowi!
Nie wolno dopuścić do tego, aby kandydat Koalicji Piętnastego Października został prezydentem Polski!
Trzeba ważnie głosować na Nawrockiego, bo Trzaskowski i Koalicja Obywatelska nie dbają o Polskę i Polaków, dbają bardziej o interes krzywdzących Europejczyków (zwłaszcza ze wschodniej części Unii Europejskiej) obecnych elit instytucji Unii Europejskiej i Niemiec.
Zupełne "NIE" dla przyjmowania wrogich kulturowo migrantów (którzy dodatkowo nie jakoś bardzo rzadko wolą żyć z socjalu kosztem Europejczyków, w związku z czym nie mają pracy) i wejścia w życie Paktu Migracyjnego!
Zupełne "NIE" dla absurdalnego, nierozsądnego i zdzierskiego Zielonego Ładu i ETS, ETS2, ETS3!
Zupełne "NIE" dla centralizacji Unii Europejskiej (zwłaszcza pod butem Niemiec) i utraty prawa weta przez kraje Unii Europejskiej!
Zupełne "NIE" dla niszczenia i osłabiania polskiej gospodarki, polskiego rolnictwa, polskiego leśnictwa, krzywdzącej Europejczyków, w tym Polaków, umowy z Mercosur!
Nie głosujcie na kandydata Koalicji "Cóż Szkodzi Obiecać", oddajcie ważny głos na Karola Nawrockiego przeciwko "domknięciu systemu" przez Koalicję Obywatelską i przeciwko niepodzielnym rządom Donalda Tuska! Nie dajcie się przekupić obietnicami, tekstami o podwyższeniu kwoty wolnej od podatku, stołkami w rekonstruowanym rządzie arcyszkodliwej Koalicji Piętnastego Października!
Bez względu na to, czy reprezentujecie prawicę, centrum czy lewicę, nie głosujcie na Rafała Trzaskowskiego i (zwłaszcza do osób mających poglądy prawicowe, centrowe czy nawet socjalistyczne) mówię: ważnie głosujcie na Karola Nawrockiego przeciwko obsadzeniu fotela Prezydenta Polski kandydatem Koalicji Obywatelskiej, przeciwko niepodzielnym rządom Donalda Tuska i przeciwko "domknięciu systemu" przez Koalicję Piętnastego Października!
|
Cz maja 22, 2025 7:42 |
|
 |
Atimeres
|
Po prostu słuchajmy tarnowskiego Zorro: TYLKO NIE TRZASKOWSKI!
|
Pt maja 23, 2025 13:01 |
|
 |
niewazny12
|
 12,5% wyborców Brauna zamierza głosować na Trzaskowskiego?
https://www.fronda.pl/a/Sondaz-Jak-chca ... 43797.html - Sondaż. Jak chcą głosować wyborcy Brauna, Hołowni, Mentzena i Zandberga? Cytuj: Preferencje wyborców Grzegorza Brauna
Grzegorz Braun, który w pierwszej turze uzyskał 6,34% głosów, może znacząco wpłynąć na wynik drugiej tury poprzez swoich wyborców. Z badania wynika, że 54,1% jego elektoratu skłania się ku poparciu Karola Nawrockiego, kandydata wspieranego przez PiS. Z kolei 12,5% deklaruje chęć oddania głosu na Rafała Trzaskowskiego, reprezentującego Koalicję Obywatelską. Pozostała część wyborców Brauna jest niezdecydowana lub nie planuje udziału w głosowaniu. Cytuj: Wpływ wyborców Mentzena
Sławomir Mentzen, reprezentujący Konfederację, uzyskał w pierwszej turze 14,81% głosów. Jego elektorat w 65,9% skłania się ku poparciu Nawrockiego, podczas gdy 13,9% planuje zagłosować na Trzaskowskiego. Szok  Tylu wyborców kandydatów Konfederacji chce głosować na lewacko-liberalnego Trzaskowskiego... Nawet co ósmy wyborca Brauna miał zamiar zagłosować na Rafała Trzaskowskiego! Tragedia... Jednak PiS lepszy od Konfy mimo tego, że PiS nie jest bezgrzeszny...
|
Pt maja 23, 2025 13:21 |
|
 |
Szczerbina
|
Tak sobie czytam te nawoływania do głosowania na Nawrockiego, ale przecież zielony ład miał być programem rolnym PiSu, a pierwszymi centrami integracji cudzoziemców chwalili się politycy tejże partii, nie wspominając już o procedrze handlu wizami na masową skalę. Gdzie tu logika, sens - nie chcemy zielonego ładu i imigrantów, ale głosujmy na kandydata partii, która te działania przeprowadzała.
Abstrahując już od doniesień medialnych, nie wiem czy prawdziwych, ale jednak mam swoje przeczucia, o udziale w ustawkach kibolskich, kontaktach z trójmiejskim półświatkiem, czy nawet kwestii przejęcia tego mieszkania, mam przekonanie, że lwia część elektoratu pisowskiego zagłosowałaby nawet na krowę gdyby została przez tę partię wystawiona tylko dlatego "bo Tusk...".
|
Pt maja 23, 2025 15:33 |
|
 |
Atimeres
|
Szczerbina napisał(a): Tak sobie czytam te nawoływania do głosowania na Nawrockiego, ale przecież zielony ład miał być programem rolnym PiSu, a pierwszymi centrami integracji cudzoziemców chwalili się politycy tejże partii, nie wspominając już o procedrze handlu wizami na masową skalę. Gdzie tu logika, sens - nie chcemy zielonego ładu i imigrantów, ale głosujmy na kandydata partii, która te działania przeprowadzała.
Abstrahując już od doniesień medialnych, nie wiem czy prawdziwych, ale jednak mam przeczucie, że jest w nich dużo prawdy o udziale w ustawkach kibolskich, kontaktach z trójmiejskim półświatkiem, czy nawet kwestii przejęcia tego mieszkania, mam przekonanie, że lwia część elektoratu pisowskiego zagłosowałaby nawet na krowę gdyby została przez tę partię wystawiona tylko dlatego "bo Tusk...". "Zielony ład miał być programem rolnym PiSu" - - Ale przecież mieliście obowiązek oczyścić Polskę od kurzu pisowskiego, więc dlaczego teraz wprowadzacie jego projekt? Co tu jest grane  "Tak sobie czytam te nawoływania do głosowania na Nawrockiego". - - Niby tak, ale przecież Zorro z tarnowskiego rynku kazał nam inaczej, nie za Nawrockim, lecz przeciw Trzaskowskiemu: "Byle nie Trzaskowskiego" Z Zorro nie radzę zaczynać! Wyliczasz prawdziwe lub zmyślone przekręty PISu, - - a teraz wszystkie za nimi powtarzacie, tak jakby grzechy waszych przodków usprawiedliwiały Wasze dzisiejsze przestępstwa! Puknijcie się w głowę! 
|
Pt maja 23, 2025 15:49 |
|
 |
Idący
|
Lubicie wracać do historii. Pamiętacie jak PO kręciło karuzele VATowskie? I jak im odcięto prąd do ich napędzania.
_________________ Wierzący chrześcijanin, w szczególności katolik to ktoś, kto codziennie i permanentnie stara się być coraz lepszym.
|
Pt maja 23, 2025 17:15 |
|
 |
niewazny12
|
 Głosowanie na TRZASKOWSKIEGO to CIĘŻKA ZBRODNIA!!!
Trzeba powiedzieć "NIE" kandydaturze Rafała Trzaskowskiego z Koalicji Obywatelskiej na prezydenta Polski. Głosowanie na Trzaskowskiego to według mnie nie tylko przestępstwo, ale nawet i poważna ZBRODNIA przeciwko prawdziwej wierze i prawu naturalnemu!Jeżeli w dawnych czasach nawet wyparcie się wiary czy złożenie pokłonu idolom przy groźbie śmierci lub tortur było grzechem śmiertelnym, to tym bardziej grzechem śmiertelnym jest oddanie głosu na Rafała Trzaskowskiego, kiedy mamy o wiele lepsze warunki życia niż setki czy tysiące lat temu i kiedy za nieoddanie głosu na Trzaskowskiego nie grożą nam tortury czy śmierć! Ze względu na te okoliczności (jak większy dostęp do wiedzy, wygodniejsze warunki życia, brak groźby tortur czy śmierci za niezagłosowanie na Trzaskowskiego) zagłosowanie na Trzaskowskiego w dzisiejszych czasach jest czymś bardziej podobnym do upadku aniołów niż wyparcie się wiary czy oddanie czci idolom pod groźbą tortury czy śmierci w starożytności. Upaść miała jedna trzecia aniołów, czy w wyborach w Polsce na Trzaskowskiego zagłosuje mniej czy więcej niż jedna trzecia uprawnionych do głosowania? Liczy się to, ile będzie głosów ważnych i ile z nich będzie oddanych na Rafała Trzaskowskiego. Jeśli Rafał Trzaskowski zdobędzie mniej niż 50% głosów ważnych, będzie to wyraźnie lepszy scenariusz. Jeśli rywal Trzaskowskiego nie zdobędzie większej liczby głosów ważnych niż kandydat Koalicji Obywatelskiej, to grozi nam katastrofa. https://www.youtube.com/watch?v=QHTaP3hSWsk - GŁOSOWANIE NA TRZASKOWSKIEGO... TO PRZESTĘPSTWO?!
|
Pn maja 26, 2025 11:37 |
|
 |
Szczerbina
|
niewazny12 napisał(a): Trzeba powiedzieć "NIE" kandydaturze Rafała Trzaskowskiego z Koalicji Obywatelskiej na prezydenta Polski. Głosowanie na Trzaskowskiego to według mnie nie tylko przestępstwo, ale nawet i poważna ZBRODNIA przeciwko prawdziwej wierze i prawu naturalnemu!Jeżeli w dawnych czasach nawet wyparcie się wiary czy złożenie pokłonu idolom przy groźbie śmierci lub tortur było grzechem śmiertelnym, to tym bardziej grzechem śmiertelnym jest oddanie głosu na Rafała Trzaskowskiego, kiedy mamy o wiele lepsze warunki życia niż setki czy tysiące lat temu i kiedy za nieoddanie głosu na Trzaskowskiego nie grożą nam tortury czy śmierć! Ze względu na te okoliczności (jak większy dostęp do wiedzy, wygodniejsze warunki życia, brak groźby tortur czy śmierci za niezagłosowanie na Trzaskowskiego) zagłosowanie na Trzaskowskiego w dzisiejszych czasach jest czymś bardziej podobnym do upadku aniołów niż wyparcie się wiary czy oddanie czci idolom pod groźbą tortury czy śmierci w starożytności. Upaść miała jedna trzecia aniołów, czy w wyborach w Polsce na Trzaskowskiego zagłosuje mniej czy więcej niż jedna trzecia uprawnionych do głosowania? Liczy się to, ile będzie głosów ważnych i ile z nich będzie oddanych na Rafała Trzaskowskiego. Jeśli Rafał Trzaskowski zdobędzie mniej niż 50% głosów ważnych, będzie to wyraźnie lepszy scenariusz. Jeśli rywal Trzaskowskiego nie zdobędzie większej liczby głosów ważnych niż kandydat Koalicji Obywatelskiej, to grozi nam katastrofa. https://www.youtube.com/watch?v=QHTaP3hSWsk - GŁOSOWANIE NA TRZASKOWSKIEGO... TO PRZESTĘPSTWO?! Za mało...mógłbyś jeszcze dodać, że zagłosowanie na Trzaskowskiego będzie gorsze niż grzech pierworodny.
|
Pn maja 26, 2025 12:45 |
|
|
|