Duch Święty jest Panem Wszechświata
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Duch Święty jest Panem Wszechświata
A kim jesteś? Liza
|
N wrz 04, 2011 23:16 |
|
|
|
 |
WIST
|
Piotr38 Niczym Frater kiedyś znów jakieś tajemnice, ktoś tam, gdzieś tam, coś tam powiedział, ale nie można tego tu wyjawić, ale jak się przyjadę i znajdę kogoś to on mi na pewno coś powie. Dla mnie to za bardzo skomplikowane. Prawda jest prosta, a nie zagmatwana. Jeśli masz jakieś tajemnice to niestety, ale nie mam podstaw aby wierzyć Ci na słowo. Właściwie w tym momencie coraz mniej rozumiem, bo nie wiem nawet o co chodzi teraz. Wiem tylko że ta odpowiedz jakoś wiąże się z zarzucaniem Ci braku zdrowia psychicznego, a owy biskup jakoś temu zaprzeczał tym co mówił. Czy dziwisz się że ludzie Ci nie wierzą?
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
N wrz 04, 2011 23:52 |
|
 |
tadeuszek
|
Gościu sobie jaja robi albo jest po prostu chory. Swoja droga jesli to 38 oznacza jego wiek, to zaczynam pomału bać sie starosci...
|
N wrz 04, 2011 23:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szczęśc Boże Wszystkim.Teraz powiem Całą Prawdę.Jak byłem w Katedrze Chrystusa Króla w Katowicach.Poznałem tam Bardzo Mądrego Ks.Biskupa który widzi Dzięki Duchowi Świętemu.To co powiedział było dla mnie szokiem.A rozmowa była taka.Powiedziałem że żyje sam bez dziewczyny i to jest jakieś nienormalne.A On mi na to.Popatrz na tych ludzi którzy są w Kościele.Oni są Razem,czyli kobieta i mężczyzna.A ty jesteś sam.Na co Ci kobieta jak BÓG ma dla ciebie Wielkie Zadanie w Kościele.Po skończonej Mszy zostań w Kościele i Podziękuj Panu Bogu.Widziałem jak ktoś mi się przygląda z drugiej strony,siedział w ławce.>>>>> A TERAZ Prawda ze Szczyrku >>>> Jak Duch Święty ukazał się Przed Najświętszym Sakramentem na mojej Piersi.I widział to Ks.Włodzimierz Cyran z Mamre i Pani Psychiatra z Krakowa nazywa się Dziasek.Po tym objawieniu Ks.Cyran Poszedł do Kapliczki w Budynku i powiedział.Do ludzi tam siedzących.On jeden zostawił wszystko dla Jezusa Chrystusa i dostał białą szatę.Powiedział tak że będzie miał ziemie i jeszcze innym ludziom pomoże.Będzię dużo nauki i będzię ciężko ale Pan Bóg da ci siłę Nadprzyrodzoną i będzie chodził i uzdrawiał od miasta do miasta na całą Europę.Dzień wcześniej od Matki Bożej ze Szczyrku do stałem AUREOLE.Tak mocno została wciśnięta na głowę że nie dałem rady,wytrzymac z bólu.Aureola była okrągła gruba w koło głowy i potwornie bolała jak została mi wciskana na głowę. >>>>> Jak byłem u Salezjan i przygotowywałem Kościół na przybycie Relikwii Dominika Savio To mi powiedzieli że będę Księdzem a ktoś powiedział że będę miał żone.Stał tam Ksiądz Proboszcz i powiedział że mu żona nie jest potrzebna.To jest Najprawdziwsza Prawda,podpisał Piotr Bartosz
|
Pn wrz 05, 2011 7:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wrażenie zakładanej obręczy na głowę i zacisk owej obręczy ma uzasadnienie medyczne. To tylko sugestia, nie próba diagnozy.
|
Pn wrz 05, 2011 7:26 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JESTEŚ GŁUPIA  !!!!!!!!!!!
|
Pn wrz 05, 2011 7:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Piotrze. Być może. Z mojej perspektywy jednak widać, że otaczający ludzie krzywdzą Cię. Sam jesteś bezbronny. Naprawdę chciałabym się mylić... Dzieło Boże zawsze się obroni.
|
Pn wrz 05, 2011 8:06 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Mt 25,14-30
i DWA PRZYKAZANIA MIŁOŚCI
|
Pn wrz 05, 2011 8:21 |
|
 |
TomMR
|
Piotrze mam pytanie i proszę o odpowiedź czy powiedziałeś rodzinie dokładnie jakie masz odczucia szczególnie z tą Aureolą i mrowieniem a jeśli powiedziałeś to jak zareagowała na to ?
_________________ "Siła bez sprawiedliwości to przemoc. Sprawiedliwość bez siły to nieudolność sosai Masutatsu Oyama
|
Pn wrz 05, 2011 8:38 |
|
 |
Australijczyk
|
Piotr38 napisał(a): JESTEŚ GŁUPIA  !!!!!!!!!!! Bardzo ladnie... Tak szybko wpadasz w zlosc, ze mam spore, chyba uzasadnione, watpliwosci, czy faktycznie jest w tobie Duch Swiety.
|
Pn wrz 05, 2011 9:54 |
|
 |
Australijczyk
|
tadeuszek napisał(a): Gościu sobie jaja robi albo jest po prostu chory. Swoja droga jesli to 38 oznacza jego wiek, to zaczynam pomału bać sie starosci... To pierwsze, to raczej nie. Chociaz szatan z pewnoscia sie cieszy i ma ubaw. I wiek tu nie ma nic do rzeczy. Ja mam 36 i jestem normalny. Chyba... 
|
Pn wrz 05, 2011 9:57 |
|
 |
RED
|
Piotr38 napisał(a): JESTEŚ GŁUPIA  !!!!!!!!!!! No Piotrus teraz to juz przeholowales.Trzeba na Ciebie doniesc do tego biskupa u ktorego sie spowiadales.Jezeli nie przeprosisz Lizy to napisze do niego,do pani psycholog i do ks.Cyrana z Mamre zobaczymy czy beda dalej tacy dumni z Ciebie.Przed Panem bogiem tego nie ukryjesz on juz o tym wie.Podpisal RED.
|
Pn wrz 05, 2011 11:46 |
|
 |
Commander
zbanowany na stałe
|
Liza zaproponowała heretyckie rozwiązanie, czysto ateistyczne plugawe posądzenie o ból głowy, a przecież Piotr który tego osobiście doświadczył wie najlepiej co to było, to była przecież najprawdziwsza AUREOLA! Tylko trochę za mała.
_________________ __I__ napisał(a): Bóg to coś w rodzaju gazowego kręgowca.
|
Pn wrz 05, 2011 12:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gorzej niż heretycko-ateistyczne-to było szatańskie  To nikt inny, tylko Szatan podsuwa takie myśli tym wszystkim ludziom, którzy posądzają Piotra o kłamstwo.Ale przyjdzie taki dzień,że chwała Ducha św w Piotrze rozpromienieje tak ,że wszyscy zobaczą ,że to wszystko szczera prawda jest, to co mówił Piotr.Podpisał apriori.
|
Pn wrz 05, 2011 16:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Problem Piotra nie ma szans na rozwiązanie w przestrzeni wirtualnej. Ku wiedzy ateistów: KrK niezwykle ostrożnie podchodzi do takich rewelacji i zawsze rozpoczyna od sceptycyzmu. Człowiek powinien mieć dobrego kierownika duchowego i zostać przebadany dokładnie psychiatrycznie (nie, gdzieś ukradkiem). A biskup nie ma uprawnień do podejmowania orzeczeń lekarskich (chyba, że jest praktykującym lekarzem psychiatrą). Normalnemu śmiertelnikowi zaleca się ignorowanie takich 'znaków'.
|
Pn wrz 05, 2011 16:38 |
|
|
|