Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 30, 2025 9:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
 TVN jeden z wrogów BOGA 
Autor Wiadomość

Post Re: TVN jeden z wrogów BOGA
Cytuj:
TVN jeden z wrogów BOGA

Nie wiedziałem ze Bóg może mieć wrogów. Czemu przypisujesz Bogu swoje ludzkie słabości? I kto dał ci prawo wypowiadać się w imieniu Boga o Jego wrogach, których On pewnie nawet nie ma. Bo kto by mógł dorównać Bogu i stać się jego wrogiem? Na pewno nie jakaś stacja telewizyjna.

Śr lis 26, 2014 21:50

tvn jest tylko narzędziem w reku szatana

N lis 30, 2014 14:04

Nie szukajmy wszedzie wrogow, kazdy czlowiek wierzacy potrafi myslec, czy TV moze miec na niego wplyw ?

Pn gru 01, 2014 17:46

Jak widzę takie tematy, to w sumie nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać. TVN to stacja telewizyjna, mniej lub bardziej lubiana, a w którym momencie dotyczy w jakikolwiek sposób Boga- nie wiem. Widocznie są jednak bardziej oświeceni ode mnie :)

Śr gru 17, 2014 22:52

Od trzech lat nie oglądam żadnej telewizji, więc nie wiem jak w tym temacie jest. Nie wydaje mi się jedynak, aby standardy w TVN odbiegały od tego co spotyka się gdzie indziej.

Pt gru 19, 2014 17:26
Dziś już został osiągnięty cel który masoneria postawiła sobie jakiś czas temu. Jest nim ujednolicenie głównych telewizji i nie tylko, tak aby wszystkie były pod jedną kontrolą z zewnątrz i służyły obcym dyktowanym interesom i ideologiom. Dlatego dzisiaj tak naprawdę nie ma żadnej różnicy czy się mówi tak o TVN, TVP czy Polsat. To wszystko jest to samo polskojęzyczne bagno i temu samemu służy.
Jest to także przygotowanie armii szatana do ujawnienia się antychrysta. Bo media które w ten sposób zostały ujednolicone staną się narzędziem antychrysta, będą budować jego wielką chwałę i wspaniałość aby zwieść świat. Dlatego każdy kto zostanie obdarzony przez Boga oczami otwartymi na prawdę i zagrożenia nie powinien wówczas w mediach patrzeć na antychrysta ani słuchać jego mów, i jego dzieł, bo poprzez media będzie on miał ogromną moc wpływania na ludzi niczym magik i hipnotyzer, choć wielu z niczego nie będzie zdawało sobie sprawy. Nie będzie można ulegać pokusie patrzenia w mediach na antychrysta i słuchania jego głosu i co mówi.
Dzisiaj już można się domyśleć które media staną się narzędziem antychrysta i będą mu służyły, TVN się do nich zalicza. Już antychrystowi służy w szatańskich ideologiach i prawach, tak potrzebnych do szerzenia grzechu w narodach przed ujawnieniem się antychrysta.

Pt gru 19, 2014 19:15

https://www.youtube.com/watch?v=isFt_OuOONc

CO NIECO O PRADZIE A NIE KŁAMSTWACH TVN I DOTYCHCZAS ZAKŁAMANYCH MEDIÓW

N sty 17, 2016 23:11

A czy którakolwiek stacja jest sprzymierzeńcem Pana? Nie wydaje mi się. Wszędzie tylko propagowanie zachodnich, niekoniecznie katolickich wartości.

Wt sty 19, 2016 10:08

Tak zgodzę się z pani opinią jednak telewizja Trwam wydaje mi się że nie kłamie i jest blisko tego co z BOGIEM jest związane.

Wt sty 19, 2016 16:41

Telewizja Trwam kłamstwom nadaje pozory prawdy. Dba tylko o swój ziemski interes.

Pn lut 22, 2016 17:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11