Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn paź 06, 2025 13:29

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 652 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 44  Następna strona
 Czy uważasz, że żyjemy w "czasach ostatecznych"? 

Tak 46%  46%  [ 64 ]
Nie 46%  46%  [ 64 ]
Mam inne zdanie, które wyrażę poniżej. 8%  8%  [ 11 ]
Liczba głosów : 139

Autor Wiadomość

Post Re: Czy uważasz, że żyjemy w "czasach ostatecznych"?
humalog napisał(a):
Anioł ( co prawda upadły, ale dalej anioł) istota duchowa stworzona przed człowiekiem, prawie doskonała, ustepująca wiedza tylko samemu Bogu.....okazuje sie wg. teorii samozwańczego charyzmatyka fratera - zwykłym głupcem.

Widocznie tak go ogłupił ten, którego uważa za głupca. :)

So lis 10, 2012 17:23
zbanowana na stałe

@humalog

Uwalnia tylko i wyłącznie BÓG TRÓJJEDYNY.

A Charyzmatykiem i Kapłanem jest każdy bez wyjątku Katolik na ziemi,w Czyśćcu i w Niebie.

Natomiast po BOGU Najwyższą Istotą Jest MARYJA PEŁNA Łaski. Potem jest długo długo nic i Jest św. Józef. Potem jest długo długo nic i pojawiają się inni Święci, czyli dziewice i dalej … .

A `ten z racicami` jest bardzo zmieniony, wygląda ohydnie i odrażająco o czym wielu okultystów przekonało się widząc go w tym trójkącie. Oczywiście jest to znane dla tych co mają już kontakt z tym ohydnym garnkiem, odrażającym, paskudnym gdzie są ludzkie organy.

A w Niebie jest SUPER. Więc masz tu naprawdę wybór między Szczęściem, Radością i Miłością - a horrorem. Pytanie do jakich klimatów Cię ciągnie. Masz szansę nadal.

Każdy kto chce skorzystać z mojej Posługi zapraszam na PW.

So lis 10, 2012 18:06
frater napisał(a):
A w Niebie jest SUPER.

Zakładam, że Ty wierzysz że w Niebie się znajdziesz.

Niebo jest przereklamowane.

Jesli jest tam więcej takich jak Ty to raczej to niebo nie jest takie super.
Wręcz prosił bym Boga by oszczedził mi tego losu i mnie tam nie zabierał :)

So lis 10, 2012 18:19
frater

Mylisz pojecia. Pisałem nie o hierarchii w Niebie, ale o inteligencji lub jej braku u upadłych aniołów.

Owszem zgadzam sie, sa ohydne bo odrzuciły Boga mimo, ze Go widziały. Ich ohyda nie polega jednak na rogach, deformacji ciała lub racicach....to obrazki dobre do straszenia małych dzieci, a nie ludzi dorosłych. Pomimo jednak całej ohydy Szatana, inteligencji odmówic mu nie można. Nie mozna mu także odmówic mocy bo tę tez posiada.
Sprawa jest jasna - nawet najlepszy, najdoskonalszy człowiek na świecie nie ma takiej mocy by samodzielnie wypedzic złego. Do tego potrzebna jest Moc samego Boga - bez tej pomocy kazdy jest tylko igraszka w rekach Złego.

Cytuj:
Każdy kto chce skorzystać z mojej Posługi zapraszam na PW.

Wołałbym sie rzucic pod nadjeżdżajacy pociąg niż skorzystać z Twojej posługi.....i każdemu to odradzę. Wystarczy bowiem poczytac co piszesz i mozna zacząc podejrzewac, ze byc może i posługujesz....ale nie wiadomo komu.

So lis 10, 2012 20:32
zbanowana na stałe

jest głupszy niż się powszechnie sądzi. Prosty przykład na napis `ten z ogonem` nie reaguje - Wy możecie ze mnie drwić, ale jakbym napisał pewne słowa to byłaby tu przypuszczalnie furia.
Także każdy swój produkt podpisuje, kłamie nałogowo i wiele innych zależności jest. I nie poprawi się to pewne - bo jest pyszny i Posłuszeństwa nie potrafi naśladować nawet choćby chciał.

Oczywiście Wam nie proponuję tego sprawdzać. Ja jestem Chroniony i od BOGA TRÓJJEDYNEGO i moje Misje od wielu Dusz także Konsekrowanych BOGU. Nadto Ci co Posługują muszą żyć w daleko posuniętej Czystości Serca, inaczej bylibyśmy zniszczeni także fizycznie.

jest też tchórzem. Ci co nie pouciekali teraz z forum nie są pod jego władaniem w sensie bez świadomości, mogą tylko takich zgrywać. Co nie oznacza, że nie mają co poprawiać w swoim życiu (zresztą o sprawach złych na ogół nie powinno się pisać i mówić)

Jak Egzorcysta, czy Charyzmatyk siada w ławce (i inni nie wiedzą kto to jest) w Kościele to często wokół Niego robi się pusto. Jak myślisz dlaczego?

ps
piekłem nie powinniśmy się zajmować , ale powiem tyle
tam też są poziomy i im niżej tym jest gorzej, a wygląd jego jest ohydny bo taki jest i tyle, ale charakter i zachowanie przy tym też jest wybitnie ohydne, w piekle jest tylko nienawiść i same złe przymiotniki

a najprościej piekło sobie można wyobrazić tak;
jest istota, która oddycha powietrzem atmosferycznym, a tam atmosfery niema i ta istota się non-stop dusi, a umrzeć nie może i inne istoty mają do niej tylko ciągłe pretensje w ciągłym niebywałym jazgocie (gdzie techno to relaksacyjna muzyczka), wszystko naturalnie w ciągłym mroku i przed oczyma wyrzuty własnych grzechów - obraz który odraża, a nie można go wymazać

Ostatnio edytowano N lis 11, 2012 0:15 przez frater, łącznie edytowano 1 raz

So lis 10, 2012 23:56
frater napisał(a):
Oczywiście Wam nie proponuję tego sprawdzać. Ja jestem Chroniony i od BOGA TRÓJJEDYNEGO i moje Misje od wielu Dusz także Konsekrowanych BOGU. Nadto Ci co Posługują muszą żyć w daleko posuniętej Czystości Serca, inaczej bylibyśmy zniszczeni.

Dobra, dobra, napisz lepiej czy w niebie jest wiecej wariatów Tobie podobnych bo jesli tak to od razu zacznę sobie szykowac droge do piekła: kupie sobie Harrego Pottera, zacznę słuchac muzyki metalowej i grać w Diablo 3.
A że mamy weekend to sobie jeszcze gejowskiego kochanka sprowadzę do domu, tak dla pewności, że królestwa niebieskiego nie odziedziczę.

N lis 11, 2012 0:04
Cytuj:
Wy możecie ze mnie drwić, ale jakbym napisał pewne słowa to byłaby tu przypuszczalnie furia.

Cytuj:
Ci co nie pouciekali teraz z forum nie są pod jego władaniem w sensie bez świadomości, mogą tylko takich zgrywać.

Mam nadzieje, ze nie napiszesz tych straszliwych słów gdyz juz o mały włos, a bym sobie przygniótł głowe pokrywa laptopa.....taka mnie furia ogarneła, zem sobie wszystkie paznokcie połamał walcząc z nią ( a dopiero co robiłem manicure).

Cytuj:
Jak Egzorcysta, czy Charyzmatyk siada w ławce (i inni nie wiedzą kto to jest) w Kościele to często wokół Niego robi się pusto. Jak myślisz dlaczego?

U nas tak nie jest, ale skoro u Ciebie tak sie zdarza to radziłbym częściej zażywac kapieli, a częstotliwość zmiany bielizny i skarpetek liczyc w dniach, a nie w tygodniach lub miesiącach.

N lis 11, 2012 0:21
zbanowana na stałe

Niebo jest OGROMNE niesamowicie i są różne Poziomy więc jak nie chcesz mnie oglądać to nie musisz :), ale będziesz chciał bo wstępując tam będziesz Czysty jak Śnieg Górski i zupełnie inne priorytety będziesz miał

A Indianin, który np. Kochał bardzo bizony będzie tam je też podziwiał moim zdaniem, z tą różnica ze wszystkie zwierzęta nie będą się zjadały :)

Ale warto dążyć na wyższe Poziomy Nieba bo tam jest S U P E R

Może kiedyś Wam coś powiem ..., a może któryś z forumowiczów to powie (będzie taka możliwość) od Nich łatwiej to przyjmiecie

N lis 11, 2012 0:25
Cytuj:
Może kiedyś Wam coś powiem ...,

Serio??? Naprawdę?
Och jakze drży me serce mało z piersi sie nie wyrwie....z taka niecierpliwoscia czekam na objawienie fratera.

Tylko co z tego skoro "charyzmatycy" z Twoich stron kieruja sie dewiza: "Częste mycie skraca życie", oraz "Mycie nóg to Twój wróg".......a potem widza tylko pustki wokół :(

Ale nie martw sie jakos to bedzie, wszak człowiek nie swinia i do wszystkiego przywyknie.

N lis 11, 2012 0:32
zbanowana na stałe

Objawienia Nieba są róże, ale nie moje. Ja mam inną Posługę

fakt że siłą napędową są pewne konkretne Łaski BOŻE, dlatego też drwiny "spływają po mnie jak po kaczce" i i tak Was Kocham.

ps
człowiek nie świnia, poglądy zmienia
a zobaczysz że z czasem i Ci ...
Będzie dobrze :)

Ostatnio edytowano N lis 11, 2012 0:42 przez frater, łącznie edytowano 1 raz

N lis 11, 2012 0:40
Ok frater sorki za te moje drwiny.
Nie wiem jak to wyglada w chrześcijaństwie ale ja sądze, że to nie przystoi.
Zatem pochylam głowę i przepraszam.
Niech mi ma Nuit wybaczy, wszakże również jestes członkiem jej ciała i masz prawo byc kim chcesz.

Pozdrawiam.

N lis 11, 2012 0:41
zbanowana na stałe

Ty też potrafisz Kochać mocno. Ale do pewnej Wspólnoty powinieneś należeć więc musisz się dużo Modlić byś mógł Usłyszeć głos BOGA

Potem będziesz już szedł ... :)

ps
co do piekła to trzeba dodać tam jest jeszcze niesamowicie dużo dusz, co znacznie potęguje ten jazgot, oczywiście, żyganie i wszelkie odchody to standard więc wetor jest niesamowity nie siarki a gówna, zresztą ci co wiedzą jak demony wyglądają to wiedzą, że srają pod siebie

ale to tylko taki mój przykład, jak sobie poczytacie to tam jest znacznie gorzej.

Smutno mi że wielu tam trafiło, no ale cóż mieli Wolny Wybór.

Ostatnio edytowano N lis 11, 2012 1:08 przez frater, łącznie edytowano 6 razy

N lis 11, 2012 0:46
Oj czasami trudno kochać.

Ale Bogini woła "Wyjdźcie, o dzieci, do gwiazd i napełnijcie się miłością!"

Więc co zrobić. Trzeba jej uledz skoro sama woła ku mnie "kocham Cie, kocham" :)

________
frater, to Ty nie słyszałeś Dobrej Nowiny?

"radujcie się! nie ma czego się lękać w zaświatach. Jest tylko rozpad i wieczna ekstaza w pocałunkach Nuit"

Odrzuć lęk, piekła nie ma. :)

N lis 11, 2012 0:52
Cytuj:
co do piekła to trzeba dodać tam jest jeszcze niesamowicie dużo dusz, co znacznie potęguje ten jazgot, oczywiście, żyganie i wszelkie odchody to standard więc wetor jest niesamowity nie siarki a gówna, zresztą ci co wiedzą jak demony wyglądają to wiedzą, że srają pod siebie

Łaaaał, ale obrazowe opisanie piekła.....no i te srajace pos siebie demony :x
Ty chyba chlewnie widziałeś, a swinie ci sie z demonami pomyliły....świnia tez robi pod siebie, a potem sie jeszcze w tym tapla....no i ten piekielny smród świńskiego łajna :D

frater.....jestes jedyny w swoim rodzaju :brawo: :mrgreen:

N lis 11, 2012 14:18
zbanowana na stałe

Widzisz Przyjacielu, że zajmujesz się beletrystyką o charakterze rozrywkowym.

Natomiast fizycznie, a nie w przenośni demon majtek nie nosi. Więc to co napisałem nie do końca jest przenośnią.

A jest zdeformowany poprzez grzech. Natomiast ci sat_anisci co są na etapie kanibalizmu wiedzą o czym piszę. Naturalnie w piekle siarkę też czuć, ale wszelkie odchody sądzę, że bardziej.

Natomiast Paruzja będzie pięknym dniem dla osób dążących do Świętości.

(Hbr 9,24-28)
Chrystus wszedł nie do świątyni, zbudowanej rękami ludzkimi, będącej odbiciem prawdziwej /świątyni/, ale do samego nieba, aby teraz wstawiać się za nami przed obliczem Boga, nie po to, aby się często miał ofiarować jak arcykapłan, który co roku wchodzi do świątyni z krwią cudzą. Inaczej musiałby cierpieć wiele razy od stworzenia świata. A tymczasem raz jeden ukazał się teraz na końcu wieków na zgładzenie grzechów przez ofiarę z samego siebie. A jak postanowione ludziom raz umrzeć, a potem sąd, tak Chrystus raz jeden był ofiarowany dla zgładzenia grzechów wielu, drugi raz ukaże się nie w związku z grzechem, lecz dla zbawienia tych, którzy Go oczekują.

Związana jest z Paruzją dla tych co są zapisani w Księdze Życia, a są podczas Paruzji na ziemi także dodatkowa Wielka Łaska BOŻA.

I katastroficzne wizje są w filmach, ale tu myślcie - proszę.

Pn lis 12, 2012 1:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 652 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 44  Następna strona