Orędzia na czasy ostateczne - połączone wątki
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Orędzia na czasy ostateczne - połączone wątki
No cóż Soul33, może ktoś wierzący z moderacji w końcu dostrzeże że to co Bóg przepowiada w Orędziach Ostrzeżenie wypełnia się na naszych oczach i jest prawdziwe. Jak będą się działy w Kościele coraz gorsze rzeczy za fałszywego proroka. Może wtedy będzie zrozumienie że nie powinno się blokować misji Boga aby ostrzec i ratować dusze ludzi przed największym oszustwem na końcu które ujawni się w łonie Kościoła. Póki co na razie tutaj ta misja Boga jest blokowana, a chodzi o zbawienie dusz, więc będę pisał tutaj.
W Watykanie odbywa się obecnie walka w której masoneria w sutannach, słudzy fałszywego proroka zwalczają prawdziwych kapłanów służących Bogu, którzy stoją na przeszkodzie do heretyckich zmian przed wejściem do Kościoła antychrysta. Ujawniają się oni po herezjach jakie chcieliby zaprowadzić. To wszystko przepowiedział Bóg w Orędziach Ostrzeżenie jak i to że dojdzie do schizmy. Już widać przymiarki do niej za Franciszka. Wojna masonów w sutannach jest celowo generowana przed synodem, i celowo bombardują oni swoimi herezjami.
|
So wrz 27, 2014 20:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ci prawdziwi kaplani to ex biskup Wesolowski? To gratuluje wyboru prawdziwego kosciola....
A konflikty w Kosciele bywaly znacznie gorsze. Cos o antypapiezach slyszales? To tylko niektorym sie wydaje, ze Kosciol to byl kiedys monolit wiary i poboznosci. Jakbys czytal Pismo sw, to bys wiedzial ze i za zycia Pana Jezusa i po Jego wniebowstapieniu uczniowie nie tylko mieli rozne zdania na sprawy podstawowe ale tez klocili sie ze soba i to raczej nie subtelnie, znajac troche temperament poludniowcow.
|
N wrz 28, 2014 2:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): No cóż Soul33, może ktoś wierzący z moderacji w końcu dostrzeże że to co Bóg przepowiada w Orędziach Ostrzeżenie wypełnia się na naszych oczach i jest prawdziwe. Jak będą się działy w Kościele coraz gorsze rzeczy za fałszywego proroka. Może wtedy będzie zrozumienie że nie powinno się blokować misji Boga aby ostrzec i ratować dusze ludzi przed największym oszustwem na końcu które ujawni się w łonie Kościoła. Póki co na razie tutaj ta misja Boga jest blokowana, a chodzi o zbawienie dusz, więc będę pisał tutaj.
W Watykanie odbywa się obecnie walka w której masoneria w sutannach, słudzy fałszywego proroka zwalczają prawdziwych kapłanów służących Bogu, którzy stoją na przeszkodzie do heretyckich zmian przed wejściem do Kościoła antychrysta. Ujawniają się oni po herezjach jakie chcieliby zaprowadzić. To wszystko przepowiedział Bóg w Orędziach Ostrzeżenie jak i to że dojdzie do schizmy. Już widać przymiarki do niej za Franciszka. Wojna masonów w sutannach jest celowo generowana przed synodem, i celowo bombardują oni swoimi herezjami. Misja Boga NIGDY nie jest anonimowa. - to bardzo smutne gdy chrześcijanin tego nie pojmuje. Ja JAWNIE przemawiałem przed światem(J 18,20), anonimy to domena szatana. Antypapieże - w historii Kościoła był czas, gdy funkcjonował równolegle 3 papieży, każdy służący konkretnemu stronnictwu, czy mocarstwu.
|
N wrz 28, 2014 8:29 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Ci prawdziwi kaplani to ex biskup Wesolowski? To gratuluje wyboru prawdziwego kosciola.... Może się mylę, ale coraz częściej mam wrażenie, ze całe to pisanie quasa ma na celu wykpienie KK i katolików. Katolików ufających bardziej anonimowej "wizjonerce" niż swemu Kościołowi i Bogu, szkalujących swój Kościół i szczerze nienawidzących innych ludzi, choćby tych z PO.
|
N wrz 28, 2014 8:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Misja Boga NIGDY nie jest anonimowa. - to bardzo smutne gdy chrześcijanin tego nie pojmuje. Ja JAWNIE przemawiałem przed światem(J 18,20), anonimy to domena szatana. Czyli Jezus do póki się nie ujawnił kim jest, Bogiem nie był  Czyli Jezus ukrywający się Bogiem nie był  Prorocy Boga którzy także się ukrywali nie byli od Boga. Dyktujesz warunki Bogu i w Boga uderzasz. Zresztą twoja gadka o anonimowości jest fałszywa. Heretycki arcybiskup popierający sodomię wypowiada się negatywnie o Orędziach Ostrzeżenie od Boga bo sprawa dzieje się na jego podwórku. Jeden Post wcześniej wkleił nawet jakieś zdjęcie, czemu nie powiedziałaś mu że jest fałszywe skoro Maria od Bożego Miłosierdzia jest anonimowa jak dalej uparcie twierdzisz  Dla Alus i Kael: to Bóg mówi do was, jeżeli to odrzucacie, gardzicie, i walczycie z Bogiem, bierzecie na siebie ciężką odpowiedzialność. ,,Ci, którzy przeklinają Moich Proroków, przeklinają Mnie
wtorek, 9 września 2014, godz. 17.00
Moja wielce umiłowana córko, na Moim sercu ciąży w tym czasie wielki smutek. Pomiędzy wami są tacy, którzy po przyjęciu Mojego Słowa, dawanego wam w tych świętych Orędziach z powodu Mojej Miłości i Współczucia, zdradzili Mnie w najokrutniejszy sposób. Zdrada ta nie różni się niczym od tego, co zostało Mi uczynione podczas Mojego Pobytu na ziemi.
Nasiona zwątpienia zasiewane są w innych przez tych, którzy zostali wprowadzeni w błąd na skutek kłamstw i nienawiści, które diabeł zaszczepił w ich sercach. Ten, który Mnie nienawidzi, będzie nadal podżegał do nienawiści przeciwko Mnie, skażając niektórych z tych, którzy są zaangażowani w tę i inne — ocalające dusze — Misje z Nieba. Będzie kłamał i rzucał oszczerstwa na Moich wybranych, aby mógł odwrócić ode Mnie dusze. Niech ci, którzy odwrócili się do Mnie plecami, wiedzą, że wasza zdrada rozrywa Moje Serce na dwoje. Wiedzcie, że to, że czynicie to przeciwko Mnie, jest waszą sprawą, bo wasza wolna wola jest waszą własnością. Ale skoro wykorzystujecie swój wpływ, aby odbierać Mi dusze, Ja osobiście uczynię was odpowiedzialnymi za każdą jedną, każdą poszczególną duszę, którą się uda wam odebrać Mojemu Wielkiemu Miłosierdziu. Biada człowiekowi, który podżega do nienawiści przeciwko Mnie, Jezusowi Chrystusowi, podczas gdy Moim wyłącznym pragnieniem jest, aby zabrać ze Sobą każde Boże dziecko.
Przychodzę, aby otoczyć dusze Moimi Miłosierdziem, ale jeżeli wy tworzycie przeszkody, szerzycie kłamstwa i sprawiacie, że inni gardzą Moimi prorokami, to Ja was surowo ukarzę, ponieważ jest to jeden z największych grzechów przeciwko Bogu. Skoro wy z premedytacją usiłujecie zakłócić Mój Plan Zbawienia, to w dniu ostatnim Ja zawołam was przed Siebie i będziecie odpowiadać za grzech, pozbawiający Mnie tych dusz, które z powodu waszego postępowania zostały utracone na rzecz diabła. Jeżeli zaś głosicie, że Słowo Boże pochodzi od złego ducha, to jest to niegodziwość, której wam nigdy nie wybaczę. Milczcie. Nie popełniajcie tego śmiertelnego przewinienia przeciwko Bogu. Jeżeli już dłużej nie akceptujecie Mojej Misji, to odejdźcie z godnością, nie wypowiadając ani jednego słowa. Wasze milczenie was ocali. Ale jeżeli wypowiecie przeciwko Mnie złe słowo, wygnam was na dzikie pustkowie i nigdy nie będziecie częścią Mojego Królestwa.
Moje Serce jest złamane, ale nie Moja Determinacja. Nie bójcie się waszych błędów, ale Gniewu Boga, bo ci, którzy przeklinają Moich Proroków, przeklinają Mnie. Jezus Chrystus Syn Człowieczy''
|
N wrz 28, 2014 11:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Potwierdzasz zasadę , że ludzie wybierający sekty, "wizjonerów" nie są w stanie zrozumieć nic poza poczuciem swojego wybraństwa. Tak szczerze, to ci współczuję, kiedyś zrozumiesz swój błąd i przysłowiowo obudzisz sie "z ręką w nocniku".
|
N wrz 28, 2014 11:13 |
|
 |
JedenPost
|
quas napisał(a): Dla Alus i Kael: to Bóg mówi do was, jeżeli to odrzucacie, gardzicie, i walczycie z Bogiem, bierzecie na siebie ciężką odpowiedzialność.
Chyba robisz sobie jaja. A może po prostu tam pracujesz? quas napisał(a): Jeden Post wcześniej wkleił nawet jakieś zdjęcie, czemu nie powiedziałaś mu że jest fałszywe skoro Maria od Bożego Miłosierdzia jest anonimowa jak dalej uparcie twierdzisz  Nie "jakieś", tyko Twojego bóstwa. Jest anonimowa w sensie ukrywania się za pseudonimem, a raczej podszywnia się, została jednak zdemaskowana.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N wrz 28, 2014 11:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dla Alus i Kael: to bóg mówi do was Przegapiłam tą oczywistą oczywistość...jeszcze zdradź - czy tą informację czerpiesz z wizji fałszywej wizjonerki, czy może już i do ciebie przemawia osobiście Bóg 
|
N wrz 28, 2014 12:14 |
|
 |
Andy72
|
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N wrz 28, 2014 12:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Przegapiłam tą oczywistą oczywistość...jeszcze zdradź - czy tą informację czerpiesz z wizji fałszywej wizjonerki, czy może już i do ciebie przemawia osobiście Bóg  Te słowa to jedno z ostatnich Orędzi Ostrzeżenie. A skierowałem je do Ciebie i Kael ponieważ Bóg mówi w nim o was i postawie jaką reprezentujecie. Bóg mówi o tym co grozi tym którzy z Nim walczą, walczą z misją Boga i mówią że Jego słowa pochodzą od szatana i są kłamstwem.
|
N wrz 28, 2014 13:09 |
|
 |
JedenPost
|
Ciekawe co grozi tym, którzy robią sobie z Niego żarty tak jak Ty.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N wrz 28, 2014 13:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ciekawe jak i ateista angażuje się by zwalczać Orędzia Ostrzeżenie.
|
N wrz 28, 2014 13:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Alus napisał(a): Przegapiłam tą oczywistą oczywistość...jeszcze zdradź - czy tą informację czerpiesz z wizji fałszywej wizjonerki, czy może już i do ciebie przemawia osobiście Bóg  Te słowa to jedno z ostatnich Orędzi Ostrzeżenie. A skierowałem je do Ciebie i Kael ponieważ Bóg mówi w nim o was i postawie jaką reprezentujecie. Bóg mówi o tym co grozi tym którzy z Nim walczą, walczą z misją Boga i mówią że Jego słowa pochodzą od szatana i są kłamstwem. Moja wiara opiera się Bożym słowie zawartym w Biblii. Bóg nie posługuje się anonimowymi oszustkami, nie mającymi cywilnej odwagi głosić jawnie swojej wiary..... kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i ja przed Ojcem....anonimowe szkalowanie Chrystusowego Kościoła, stanowi klasycznym zaparcie się Chrystusa I to byłoby na tyle, bo logiczne, że podążając za oszustką nie potrafisz myśleć logicznie.
|
N wrz 28, 2014 14:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@quas poszedles ta falszywa prorokinia, ktora kase zbija na saczeniu szatanskich klamstw i oszczerstw przeciw papiezowi i kaplanom. Masz jeszcze czas na nawrocenie i odejscie od tych klamstw, ktore niszcza Kosciol - Cialo Chrystusa. Ale to twoj wolny wybor.
|
N wrz 28, 2014 14:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus, Kael
Moja wiara też opiera się na Piśmie Św., Słowie Bożym dlatego poznałem że Orędzia Ostrzeżenie są słowami Boga dla ostatniego pokolenia przed największym oszustwem.
Podałem wam słowa Jezusa o tych co walczą z Bogiem, Słowem Boga kierowanym do ludzi dziś i jego prorokami, co im grozi. Zostawiając na bok prawdziwość pochodzenia Orędzi Ostrzeżenie, te słowa i tak są prawdziwe same w sobie. Wiecie z czym się to wiąże gdyby się okazało że walczycie z samym Bogiem i Boga nazywacie kłamcą.
I już mówiłem że wy nie jesteście ani trochę dla mnie wiarygodne kiedy mówicie o szatańskich kłamstwach bo same je wspieracie na polu polityki gdzie prężnie działacie broniąc partii Platformy w jej szatańskich dziełach. Dlatego wy nie poznacie Słów Boga kiedy będzie mówił do ostaniego pokolenia i prowadził go przez ostatnią wichurę na świecie i w Kościele, o ile nie przestaniecie bronić dzieł szatana dla partii. Człowiek tak zniewolony i oślepiony prędzej będzie z Bogiem walczył. Tak właśnie widzę waszą postawę. Do tego ateista walczący z Orędziami Ostrzeżenie, zachowujący się jakby troszczył się o wiarę, Boga, Kościół - zdumiewające. Do tego tacy ludzie powołują się na arcybiskupa heretyka wspierającego sodomę który tak jest rozeznany i w tym rozeznaniu potępia Orędzia Ostrzeżenie od Boga. To tylko potwierdza prawdziwość Orędzi Ostrzeżenie. Bóg pozwolił się poznać poprzez pierwszy niby znaczący atak na Jego dzieło ze strony arcybiskupa wspierającego sodomę i poprzez najbardziej zacięte ataki na Boże dzieło takich ludzi jak wy. Dla partii wspierających dzieła szatana. Dlatego moglibyście wzbudzić moje wątpliwości gdybyście głosiły że Orędzia Ostrzeżenie są prawdziwe. Pomyślałbym wtedy, tu najprężniej działają dla bezbożnych dzieł partii, a tu ogłaszają że Bóg coś mówi. To było dla mnie podejrzane, a tak po prostu jest wszystko na miejscu. Przed podaniem pierwszego Ostrzeżenia wiedziałbym że wy będziecie zwalczać Słowo Boga i go nie poznacie, bo dla partii i jej szatańskich dzieł jesteście oślepione. Wszystko jest na miejscu i to że wy i tu walczycie z Bogiem, tak jak w polityce tylko potwierdza dzieło Boga.
|
N wrz 28, 2014 15:43 |
|
|
|