|
|
|
Co dobrego dał światu ateizm?
Autor |
Wiadomość |
CzłowiekBezOczu
|
 Re: Co dobrego dał światu ateizm?
Proszę nie obciążaj mnie swoimi lękami. Skoro się boisz śmierci to twój problem nie mój. Ja mam jeszcze dwadzieścia lat tak na oko i wcale mnie to nie przeraża. Od wiecznie obserwujących się odcinam skutecznie firankami a o życiu ja decyduję. Czasami źle czasami dobrze i ponoszę konsekwencję złych decyzji z godnością. Sam rozstrzygam czy warto i czym to grozi. Czy to dla Ciebie dziwne nie mieć nad sobą bata i mimo to czuć się dobrym człowiekiem?
|
Śr mar 10, 2010 15:31 |
|
|
|
 |
ziele_force
|
Mądrość człowieka objawia się tym, że śmierć jest tematem nad którego rozmyślaniem poświęca najmniej czasu. Po prostu nie warto, bo to z pozoru wszystko, ale tak naprawde to to tylko jedno wielkie nic
|
Śr mar 10, 2010 23:42 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Ateista ma ta wspaniala mozliwosc, ze moze postanowic sobie nie umierac. Nic nie stoi na przeszkodzie! W ostatecznosci kiedys mozna stracic przytomnosc, ale bedzie to przypadek odosobniony, nijako wyjatek potwierdzajacy regule! Dobrze byc ateista!!
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Śr mar 10, 2010 23:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ateizm dał światu alternatywę. Różnorodność jest dobra. 
|
Śr mar 10, 2010 23:49 |
|
|
|