|
|
|
co sie stalo z drugim przykazaniem?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: co sie stalo z drugim przykazaniem?
amadeus35 napisał(a): Ostatnio zauwazylem ze w katolickim wydaniu nie ma tego przykazania  To ciekawe. Mam tysiąclatkę w chacie i tam jest. Podobnie u Wujka, Warszawsko Praskiej i każdej innej katolickiej Biblii, którą widziałem. Więc znowu łżesz.
|
Cz lut 14, 2013 15:56 |
|
|
|
 |
amadeus35
|
zefciu napisał(a): amadeus35 napisał(a): Ostatnio zauwazylem ze w katolickim wydaniu nie ma tego przykazania  To ciekawe. Mam tysiąclatkę w chacie i tam jest. Podobnie u Wujka, Warszawsko Praskiej i każdej innej katolickiej Biblii, którą widziałem. Więc znowu łżesz. To super a juz myslalem ze nie ma  widocznie cos przeoczylem 
_________________ Bog jest Miloscia :)
|
Cz lut 14, 2013 20:02 |
|
 |
amadeus35
|
Zefciu Ty tez juz tutaj jestes 
|
Cz lut 14, 2013 20:04 |
|
|
|
 |
amadeus35
|
JedenPost napisał(a): Widać nie pasuje do praktyki. Caly czas cos zmieniaja, wspolczuje katolickim owieczkom teraz i Pasterz ich juz nie chce 
|
Cz lut 14, 2013 20:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
amadeus35 Ciebie czytać się nie da. Tak trudno napisać post bez kłamstw i oskarżeń? Zanim napiszesz co myślisz, to sprawdź. Tak trudno sprawdzić fragment w Biblii?
|
Cz lut 14, 2013 20:20 |
|
|
|
 |
amadeus35
|
kacperek29 napisał(a): amadeus35 Ciebie czytać się nie da. Tak trudno napisać post bez kłamstw i oskarżeń? Zanim napiszesz co myślisz, to sprawdź. Tak trudno sprawdzić fragment w Biblii? Kacperek29, zasugerowalem sie inna wypowiedzia i rzeczywiscie nie sprawdzilem, przepraszam.
|
Cz lut 14, 2013 20:45 |
|
|
|