Orędzia na czasy ostateczne - połączone wątki
Autor |
Wiadomość |
Andy72
|
 Re: Orędzia na czasy ostateczne - połączone wątki
A patrzyłeś na linki?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N wrz 28, 2014 15:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Alus, Kael
Moja wiara też opiera się na Piśmie Św., Słowie Bożym dlatego poznałem że Orędzia Ostrzeżenie są słowami Boga dla ostatniego pokolenia przed największym oszustwem.
Podałem wam słowa Jezusa o tych co walczą z Bogiem, Słowem Boga kierowanym do ludzi dziś i jego prorokami, co im grozi. Zostawiając na bok prawdziwość pochodzenia Orędzi Ostrzeżenie, te słowa i tak są prawdziwe same w sobie. Wiecie z czym się to wiąże gdyby się okazało że walczycie z samym Bogiem i Boga nazywacie kłamcą.
I już mówiłem że wy nie jesteście ani trochę dla mnie wiarygodne kiedy mówicie o szatańskich kłamstwach bo same je wspieracie na polu polityki gdzie prężnie działacie broniąc partii Platformy w jej szatańskich dziełach. Dlatego wy nie poznacie Słów Boga kiedy będzie mówił do ostaniego pokolenia i prowadził go przez ostatnią wichurę na świecie i w Kościele, o ile nie przestaniecie bronić dzieł szatana dla partii. Człowiek tak zniewolony i oślepiony prędzej będzie z Bogiem walczył. Tak właśnie widzę waszą postawę. Do tego ateista walczący z Orędziami Ostrzeżenie, zachowujący się jakby troszczył się o wiarę, Boga, Kościół - zdumiewające. Do tego tacy ludzie powołują się na arcybiskupa heretyka wspierającego sodomę który tak jest rozeznany i w tym rozeznaniu potępia Orędzia Ostrzeżenie od Boga. To tylko potwierdza prawdziwość Orędzi Ostrzeżenie. Bóg pozwolił się poznać poprzez pierwszy niby znaczący atak na Jego dzieło ze strony arcybiskupa wspierającego sodomę i poprzez najbardziej zacięte ataki na Boże dzieło takich ludzi jak wy. Dla partii wspierających dzieła szatana. Dlatego moglibyście wzbudzić moje wątpliwości gdybyście głosiły że Orędzia Ostrzeżenie są prawdziwe. Pomyślałbym wtedy, tu najprężniej działają dla bezbożnych dzieł partii, a tu ogłaszają że Bóg coś mówi. To było dla mnie podejrzane, a tak po prostu jest wszystko na miejscu. Przed podaniem pierwszego Ostrzeżenia wiedziałbym że wy będziecie zwalczać Słowo Boga i go nie poznacie, bo dla partii i jej szatańskich dzieł jesteście oślepione. Wszystko jest na miejscu i to że wy i tu walczycie z Bogiem, tak jak w polityce tylko potwierdza dzieło Boga. Ateiści też znają Biblię. i na Skale (św. Piotr) zbuduję Kościół mój....I tobie dam klucze królestwa....Jezus dał władzę Kościołowi i tylko Kościół wyrokuje co pochodzi od Boga, nie oszuści wizjonerzy, nie partie polityczny. Partie polityczne
|
N wrz 28, 2014 16:23 |
|
 |
JedenPost
|
quas napisał(a): Alus, Kael
Moja wiara też opiera się na Piśmie Św., Słowie Bożym dlatego poznałem że Orędzia Ostrzeżenie są słowami Boga dla ostatniego pokolenia przed największym oszustwem.
Podałem wam słowa Jezusa o tych co walczą z Bogiem, Słowem Boga kierowanym do ludzi dziś i jego prorokami, co im grozi. Zostawiając na bok prawdziwość pochodzenia Orędzi Ostrzeżenie, te słowa i tak są prawdziwe same w sobie. Wiecie z czym się to wiąże gdyby się okazało że walczycie z samym Bogiem i Boga nazywacie kłamcą.
Dużo za takie coś płacą?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N wrz 28, 2014 17:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Andy72 napisał(a): A patrzyłeś na linki? Kiedy Bóg będzie mówił do ostatniego pokolenia przed antychrystem i fałszywym prorokiem, będzie to czas kiedy panowanie szatana będzie sięgało zenitu. Szatan będzie miał wielką armię swoich sług także w Kościele. Dlatego widać tak zmasowany i zdumiewający atak na Orędzia Ostrzeżenie od Boga. Dzisiaj kiedy szatan panuje jak nigdy, gdyby Orędzia Ostrzeżenie były dziełem szatana, nie było by tak zdumiewającej wojny wypowiedzianej Orędziom Ostrzeżenie przez zwiedzione sługi szatana. Przeciwko ludziom podającym pokrętne wizje od Boga, które wiadomo że od Boga nie są, nie powstaje tyle stron internetowych ich zwalczających, bo szatan nie zwalcza swojego dzieła. Wobec prawdziwego Słowa Boga jest inaczej, powstają wyjątkowo jak nigdzie indziej samozwańczy słudzy szatana zakładający strony i dzieła których powodem istnienia są Orędzia Ostrzeżenie i zwalczanie ich, zwalczanie Misji Boga. Nigdzie nie ma tak zmasowanej walki wobec jawnie fałszywych wizjonerów mówiących że mają wiedzę od Boga. I żadne ich słowa nie miały mocy Bożej jaką mają Orędzia Ostrzeżenie. Co do strony w obronie wiary i tradycji to naczytałem się o jej obrzydliwych metodach. Jest to dla mnie dzieło szatana i zerowa wiarygodność. Ale jestem otwarty do rozmowy, podałeś jakieś strony ale to nic nie daje. Podaj treści które Cię interesują. To że powstają słudzy szatana zakładający dzieła o Orędziach Ostrzeżenie, by zwalczać misję Boga i robią to w sposób wyjątkowy jak nigdzie indziej to ja wiem. [...] AsienkkaAlus napisał(a): Ateiści też znają Biblię. i na Skale (św. Piotr) zbuduję Kościół mój....I tobie dam klucze królestwa....Jezus dał władzę Kościołowi i tylko Kościół wyrokuje co pochodzi od Boga, nie oszuści wizjonerzy, nie partie polityczny. Ateista może znać Biblię na pamięć ale nie zna on Słowa Bożego, jest na nie zamknięty. Tym bardziej postawa Jednego Posta jest zdumiewająca. Jakby się troszczył o Słowo Boże które w Piśmie Św. odrzuca, a występuje w roli mentora że Orędzia Ostrzeżenie nie pochodzą od Boga. Ateista  Zdumiewające, zdumiewająca troska i aktywność. Ta wyjątkowość też potwierdza prawdziwość Orędzi Ostrzeżenie od Boga. Ateista odrzuca Słowo Boga w Piśmie Św. i odrzuca Słowo Boga w Orędziach Ostrzeżenie, nie zna go ani tu ani tu, jednak postawa Jednego Posta jest zdumiewająca, on jako ateista wydaje wyrok że w Orędziach Ostrzeżenie nie mówi Bóg. Naprawdę zdumiewająca troska i aktywność  . Prawda Alus, Bóg zbudował swój Kościół na skale itd. Jednak w kontekście Orędzi Ostrzeżenie i czasów ostatecznych trzeba spojrzeć na to też z innej strony. Dlatego pytam się Ciebie jaką Ty znasz drogę Kościoła przed powrotem Pana. Opisz ją w miarę szczegółowo. Wspomnij o antychryście, bestii, znamieniu bestii, fałszywym proroku i jaką Ty znasz drogę Kościoła u końca 
|
N wrz 28, 2014 17:57 |
|
 |
Andy72
|
A nie przyszło Ci do głowy że właśnie orędzia MDM są zmasowanym atakiem na Kościół? MDM szczeka a karawana (Kościół) idzie dalej
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N wrz 28, 2014 18:07 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
quas, nie odpowiedziałeś na istotne pytanie: dużo Ci płacą w tej Orędziowni?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N wrz 28, 2014 18:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: jaką Ty znasz drogę Kościoła przed powrotem Pana Drogę Kościoła przed powrotem Pana zna tylko Pan. Ludzkie domysły, kalkulacje będą jedynie nieudolnym wkraczaniem w kompetencje Boga, błaznowaniem Pana przez ludzi niepomnych myśli moje nie są myślami waszymi, ani wasze drogi moimi drogami.
|
N wrz 28, 2014 19:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Andy72 napisał(a): A nie przyszło Ci do głowy że właśnie orędzia MDM są zmasowanym atakiem na Kościół? MDM szczeka a karawana (Kościół) idzie dalej Gdybym widział ku temu przesłanki z pewnością przyszło by mi to do głowy. Za to widzę przesłanki że za tą wyjątkową walką z Orędziami Ostrzeżenie od Boga stoi szatan. Poza tym w Orędziach widzę troskę Boga o wiernych i Kościół przed największym oszustwem, które też widzę że już powoli się wyłania dokładnie tak jak Bóg to przepowiedział w Orędziach. JedenPost napisał(a): quas, nie odpowiedziałeś na istotne pytanie: dużo Ci płacą w tej Orędziowni? Nie odpowiedziałem bo uważam że to celowo obraźliwe pytanie zwłaszcza że nigdy nie dałem żadnej przesłanki ku takiemu pytaniu. Nic, nikt mi nic nie płaci, i ja nikomu nie płacę. Orędzi nie poznałem przez nikogo, a piszę o nich bo wierzę i jestem przekonany że to są Słowa Boga i nie doszedłem do tego nie czytając Pisma Św. Alus napisał(a): Cytuj: jaką Ty znasz drogę Kościoła przed powrotem Pana Drogę Kościoła przed powrotem Pana zna tylko Pan. Ludzkie domysły, kalkulacje będą jedynie nieudolnym wkraczaniem w kompetencje Boga, błaznowaniem Pana przez ludzi niepomnych myśli moje nie są myślami waszymi, ani wasze drogi moimi drogami. Pan zarysował nam drogę Kościoła na końcu. Wspomniał o antychryście, bestii...i wielu innych rzeczach na końcu. Dlatego pytam jak Ty tą drogę widzisz na podstawie tego co Bóg nam powiedział. Bóg w Orędziach Ostrzeżenie mówi też o drodze Jego Kościoła na końcu, bo jest z nim i się troszczy o nas. Ty natomiast mówisz że ta droga Kościoła jest kłamstwem, jest fałszywa....więc w takim razie przedstaw jak Ty tą drogę widzisz  . Jeżeli mówisz że ta droga jest kłamstwem, to przedstaw jak Ty ją widzisz i zestawimy to. To normalna kolej rzeczy. Droga Kościoła Jezusa na końcu, przedstawiona w Orędziach Ostrzeżenie wypływa prosto z Ewangelii i jest drogą prawdziwego Boga.
|
N wrz 28, 2014 20:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chrystus zarysował drogę, i zaznaczył o dniu onym nie wie nikt, jeno Ojciec. Chrystus jasno przestrzega przed mnóstwem pojawiających sie fałszywych prorokach Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze.....a zwłaszcza tych, którzy szkalują Kościół Chrystusowy. No cóż Ty i tak nie zrozumiesz, bo zaufałeś ewangelii Marii z Irlandii, de facto aroganckiej cwaniarze robiącej kasę na naiwnych.
|
Pn wrz 29, 2014 7:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szatan jest za cwany, zeby sie ujawniac wprost. Pana Jezusa tez kusil cytatami z Pisma swietego.
Pan Jezus wyraznie mowil, ze kto czyni dobrze zbliza sie do swiatla, zeby jego uczynki wyszly na jaw. Kto tego nie robi... czego sie boi?
|
Pn wrz 29, 2014 8:01 |
|
 |
Hufce
|
te orędzie wizjonerki z Irlandii są dla mnie mocno podejrzane ,natomiast polecam czytanie orędzi od Żywego Płomienia ,orędzia te są prawdziwe ,całą Trójca Święta zwraca się w nich do wszystkich ludzi ,w orędziach wizjonerki jest mnóstwo wody na młyn ,bez przerwy jest o tym samym mowa ,natomiast w orędziach do Żywego Płomienia jest sens ,jest mnóstwo informacji które przekazuje trójca święta które pokrywają się z wiedzą teologiczną ,polecam czytanie tych orędzi
|
Pn wrz 29, 2014 8:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Widze wysyp "jedynie prawdziwych objawien". Moze zaczniecie sie z quasem bic na argumenty i wiare w prorokow?
A Zywy Plomien, to kto? Jak ma wizje od Boga, to czemu boi sie ujawnic?
Jak juz pisalam: i szatan ma "wiedze teologiczna" i znajomosc Pisma sw na wyrywki. To akurat jest zadne kryterium. Jak to sie mowi "diabel sie kryje w szczegolach"....
|
Pn wrz 29, 2014 8:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hufce napisał(a): te orędzie wizjonerki z Irlandii są dla mnie mocno podejrzane ,natomiast polecam czytanie orędzi od Żywego Płomienia ,orędzia te są prawdziwe ,całą Trójca Święta zwraca się w nich do wszystkich ludzi ,w orędziach wizjonerki jest mnóstwo wody na młyn ,bez przerwy jest o tym samym mowa ,natomiast w orędziach do Żywego Płomienia jest sens ,jest mnóstwo informacji które przekazuje trójca święta które pokrywają się z wiedzą teologiczną ,polecam czytanie tych orędzi Przecież to taki sam bełkot, w dodatku na tej samej zasadzie pisany, jak tworzony przez "wizjonerkę" z Irlandii. Czym tu się więc zachwycać?
|
Pn wrz 29, 2014 8:48 |
|
 |
Hufce
|
Żywy Płomień to wybrana przez samego Boga Ojca osoba która pełni misje ,spisuje ona orędzia Trójcy Świętej ,wystarczy wpisać w gogle Żywy Płomień i poczytać ,naprawde ciekawe rzeczy tam są ,natomiast wizjonerka Quasa to jest ciągle jedno i to samo ,czytalem te jej orędzia i przestałem natomiast orędzia Żywego Płomienia czytam nadal ,bo każde następne mówi o czym innym i wiele rzeczy pokrywa się z nauką Kościoła RK
|
Pn wrz 29, 2014 8:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kuszenie Pana Jezusa tez sie z Biblia pokrywalo.
Czytasz tak czesto Pismo sw jak "proroctwa"?
|
Pn wrz 29, 2014 8:51 |
|
|
|