Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 15:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Następna strona
 Czy ateista ma prawo wmawiac Ci co on uwaza 
Autor Wiadomość

Cytuj:
Zdajesz sobie sprawe, ze juz od dawna istnieja "rodziny" homoseksualne? Glownie sa to lezbijki ktore zaplodnily sie uzywajac bankow z sperma

Mieszasz pewne pojecia.Ja pisze o statystykach dla calego spolecznestwa a Ty mi wyjezdzasz z pewnymi przypadkami

Sa pewne przypadki gdzie gejowie sa ze soba para do smeirci a sa takei ze sa nalogowi bigamisci u hetero tez

Nie zmienia to jednak faktu ze statystyka jest jaka jest jesli brac pod uwage calosc tychze osobnikow

Cytuj:
Nie mam srodkow aby zorganizowac taka manifestacje. Dziwne jest jednak, ze portale ateista.pl i racjonalista.pl istnieja od lat bez zadnych problemow, prawda?

Strony te przedstawiaja informacje o tych nurtach i jesli jakies zjawisko jest marginalne spolecznestwo generalnie nei reaguje
Strony te maja mizerne sukcesy , nie chodza tez z zainteresowanymi do parfii i nie pomagaja wypisywac z ksiag
Jednakze to ze takei strony istnieja raczej jest zasluga ich mizernych osiagniec i ich niskiej szkodliwosci spolecznej

Cytuj:
Dziwne, ze niektore rozwody ciagna sie calymi latami

A to kwestia podzialu majatkow ,gdzie to zjawisko wystepuje i u par homo i hetero

Cytuj:
Ciekawe skad Ty te statystyki wyciagasz. Srednia partnerow wynosi 10.5 u ludzi heteroseksualnych

Z badan prowadzonych przez osrodki uniwersyteckie w USA ,Kanady a takze UE

N paź 15, 2006 16:06

Czy to ze az 30 % pedofilow wywodzi sie z tak marginalnej procentowo grupy spolecznej

http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/h ... ation.html

Przypomne pewne przykazanie o falszywemu swiadectwu przeciw blizniemu. Innymi slowy: prosze nie klam.

N paź 15, 2006 16:09

gabriel napisał(a):
Czy to ze az 30 % pedofilow wywodzi sie z tak marginalnej procentowo grupy spolecznej

Przypomne pewne przykazanie o falszywemu swiadectwu przeciw blizniemu. Innymi slowy: prosze nie klam.

A mozesz mi wytluscic ten tekst ktory mowi innaczej bo mi sie nie chce czytac tego calego artykulu

Ja ci pokaze swoje dane

N paź 15, 2006 16:12

Strony te przedstawiaja informacje o tych nurtach i jesli jakies zjawisko jest marginalne spolecznestwo generalnie nei reaguje
Strony te maja mizerne sukcesy , nie chodza tez z zainteresowanymi do parfii i nie pomagaja wypisywac z ksiag
Jednakze to ze takei strony istnieja raczej jest zasluga ich mizernych osiagniec i ich niskiej szkodliwosci spolecznej

Dalej nie widze tego prawa co mialoby mi zabronic glosic moje poglady.

gabriel napisał(a):
A to kwestia podzialu majatkow ,gdzie to zjawisko wystepuje i u par homo i hetero

Jest to i tak "zniechecacz" do rozstawania sie, nieprawdaz?

gabriel napisał(a):
Z badan prowadzonych przez osrodki uniwersyteckie w USA ,Kanady a takze UE

Mozesz przedstawic zrodlo?
Moje: http://www.durex.com/cm/gss2004Content. ... tMenuOpen=

N paź 15, 2006 16:13

A mozesz mi wytluscic ten tekst ktory mowi innaczej bo mi sie nie chce czytac tego calego artykulu

Ja ci pokaze swoje dane

Wybacz, ale caly tekst dotyczy mitow o zwiazku pomiedzy homoseksualizmem a pedofilia. Nie da sie specjalnie "wytluscic" waznych zdan.

N paź 15, 2006 16:14

http://www.frc.org/get.cfm?i=IS02E3
Homosexuals are overrepresented in child sex offenses: Individuals from the 1 to 3 percent of the population that is sexually attracted to the same sex are committing up to one-third of the sex crimes against children

http://traditionalvalues.org/urban/one.php
The Los Angeles Times conducted a survey in 1985 of 2,628 adults across the U.S. Of those, 27% of the women and 16% of the men had been sexually molested. Seven percent of the girls and 93% of the men had been molested by adults of the same sex. This means that 40% of child molestations were by homosexuals. (Los Angeles Times, August 25-6, 1985)

N paź 15, 2006 16:17

Dalej nie widze tego prawa co mialoby mi zabronic glosic moje poglady.
Cytuj:

Konstytucja gwarantuje Ci wolnosc przekonan, czyli mozesz sobie wierzyc w co chcesz..ale juz nie gwarantuje Ci wolnosci swoich jakich chcesz przekonan

N paź 15, 2006 16:19

Cytuj:
gabriel napisał:

Jest to i tak "zniechecacz" do rozstawania sie, nieprawdaz?

Tylko ze ten zaniechacz dotyczy i homo i hetero , bo statystyki nie sa z Polski a z krajow zachodu a tam sluby cywilne wsrod homo sa normalnoscia

N paź 15, 2006 16:20

Cytuj:

Tak od reki znalazlem ,ale mam tez inne
http://www.bpnews.net/bpnews.asp?ID=17151
According to the researchers, 42.9 percent of homosexual men in Chicago's Shoreland area have had more than 60 sexual partners

N paź 15, 2006 16:27

[ciach]

Przeczytaj moj artykul. Jest tam wyraznie zaznaczone, ze pedofilia ma tak naprawde niewiele wspolnego z homoseksualizmem z jednego prostego powodu. Pedofile nie wybieraja swoich "partnerow" seksualnych na podstawie plci. Wybieraja ich na podstawie wieku. To czy bedzie to dziecko plci meskiej czy zenskiej nie ma znaczenia.

A ze latwiej jest czesto dotrzec do dzieci plci meskiej(i sami pedofile czesciej sa facetami) np. katoliccy ksieza to juz inna sprawa.

gabriel napisał(a):
Konstytucja gwarantuje Ci wolnosc przekonan, czyli mozesz sobie wierzyc w co chcesz..ale juz nie gwarantuje Ci wolnosci swoich jakich chcesz przekonan

To ma cokolwiek dowodzic? :D:D:D:D To wrecz dowodzi mojej wersji. Mamy "nielegalne poglady", owszem. Jak nazizm na przyklad. Ateizm nie podpada pod ta kategorie. Dalej nie zaprezentowales czegokolwiek w prawie co mialoby mi zabronic gloszenia ateizmu.

N paź 15, 2006 16:29

Cytuj:
Przeczytaj moj artykul. Jest tam wyraznie zaznaczone, ze pedofilia ma tak naprawde niewiele wspolnego z homoseksualizmem z jednego prostego powodu. Pedofile nie wybieraja swoich "partnerow" seksualnych na podstawie plci. Wybieraja ich na podstawie wieku

Czyli to ze 30 % pedofilow wywodzi sie z marginalnej 3-5 % grupy homo nie daje Ci nic do myslenia tak ?
Gratuluje zdolnosci analizy

Cytuj:
gabriel napisał:

To ma cokolwiek dowodzic? To wrecz dowodzi mojej wersji. Mamy "nielegalne poglady", owszem.

Cytuj:
Ateizm nie podpada pod ta kategorie

Napisalem Ci ze jesli swoj ateizm zaczniesz nachalnie glosic i bedzie szkodliwy spolecznie udowodnia Ci ze co prawda mozesz wierzyc w co zechcesz..ale juz glosic co zechcesz nie mozesz
Poki co to sa rozwazania czysto teoretyczne poniewaz sukcesy w konwersji na ateizm sa takie tyle co kot naplakal..wiec nikt sie nei przejmuje takimi jak Ty osobnikami

N paź 15, 2006 16:42

Czyli to ze 30 % pedofilow wywodzi sie z marginalnej 3-5 % grupy homo nie daje Ci nic do myslenia tak ?
Gratuluje zdolnosci analizy

A ja Twojej. Pedofile to przestepcy. Legalizacja badz delegalizacja malzenstw homoseksualnych na nich nie wplynie.

Wiesz dlaczego? Bo... uwaga, zaprezentuje niesamowity fakt... nie przestrzegaja prawa i dalej nie beda go przestrzegac.

Za to pomozesz pozostalym 70% jesli nawet wierzyc Twojej teorii o zwiazku homoseksualizmu i pedofilii.

gabriel napisał(a):
Napisalem Ci ze jesli swoj ateizm zaczniesz nachalnie glosic i bedzie szkodliwy spolecznie udowodnia Ci ze co prawda mozesz wierzyc w co zechcesz..ale juz glosic co zechcesz nie mozesz
Poki co to sa rozwazania czysto teoretyczne poniewaz sukcesy w konwersji na ateizm sa takie tyle co kot naplakal..wiec nikt sie nei przejmuje takimi jak Ty osobnikami

Ateizm nie jest szkodliwy spolecznie :roll: - po dowod odwoluje do podanej wczesniejszej statystyki wieziennej. I nikt mi tego by nie mogl zabronic prawnie, zyj dalej w swiecie fantazji.

N paź 15, 2006 16:59

Dziękuję Ci za tego linka. Sam szukałem jakiś linków dla przeciwwagi wobec linków gabriela, ale nie wychodzi mi to za dobrze to szukanie ;)
Linki podane przez gabriela mówia same za siebie o swojej tendencyjności i fałszu - "traditional values" (tradycyjne wartości) kojarzy się z prawicowymi, konserwatywnymi poglądami, co już niejako z góry negatywnie patrzy na homoseksualizm, jeszcze wogóle zanim się do jakichkolwiek badań zabiorą. To świadczy o tym, zę nie wolno brać na powaznie ich statystyk, gdyż są robione na zamówienie okreslonego poglądu, który oczekuje takiego i takeigo wyniku.

N paź 15, 2006 17:04

tommy napisał(a):

Dziękuję Ci za tego linka. Sam szukałem jakiś linków dla przeciwwagi wobec linków gabriela, ale nie wychodzi mi to za dobrze to szukanie ;)
Linki podane przez gabriela mówia same za siebie o swojej tendencyjności i fałszu - "traditional values" (tradycyjne wartości) kojarzy się z prawicowymi, konserwatywnymi poglądami, co już niejako z góry negatywnie patrzy na homoseksualizm, jeszcze wogóle zanim się do jakichkolwiek badań zabiorą. To świadczy o tym, zę nie wolno brać na powaznie ich statystyk, gdyż są robione na zamówienie okreslonego poglądu, który oczekuje takiego i takeigo wyniku.

Taaa..a gazeta Los Angeles Times ktora podala wyniki swojego sondarzu jest oficjalna gazeta episkopatu USA prawda ?

N paź 15, 2006 17:14

Cytuj:
A ja Twojej. Pedofile to przestepcy. Legalizacja badz delegalizacja malzenstw homoseksualnych na nich nie wplynie.

Tak jak Ci napisalem , wydawanie papierkow badz ich nie wydawanienei wplywa na psychike czlowieka przy jego zachowaniu wobec osob trzecich np dzieci
To ze 30 % pedofilow z tak marginalnej grupy spolecznej jak homo, daje duzo do myslenia...

Cytuj:
I nikt mi tego by nie mogl zabronic prawnie

Jak zapewnie wiesz, prawo tworzy spolecznestwo poprzez swoich reprezentatntow w sejmie
Jesli nawet bedzie jakas luka w prawie ktora ktos bedzie wykorzystywal to pamietaj , prawo nie jest stale na wieki wiekow ...wiec jesli trzeba bedzie uscislic prawo to spolecznestwo to zrobi...nie boj zaby

N paź 15, 2006 17:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Następna strona