Bóg Wszechmogący który chce, abyśmy cierpieli?
Autor |
Wiadomość |
Acro
|
 Re: Bóg Wszechmogący który chce, abyśmy cierpieli?
Seweryn napisał(a): Doceniam i szanuję cierpiących . Współczuję zadającym ból . Chyba zapomniałeś dokończyć: "...i tchórzę, jak trzeba wprowadzić w życie to, co tak żarliwie głoszę..." Andy72 napisał(a): Jezus poszedł do takich Acro (?) którzy zrobili z Nim to co chcieli. No i co z tego? Masz włączony generator losowych odpowiedzi czy co?
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
N kwi 08, 2012 11:34 |
|
|
|
 |
Kris65
|
Cytuj: Jezus poszedł do takich Acro (?) którzy zrobili z Nim to co chcieli. Widocznie był dla współczesnych zbyt buńczuczny i jednocześnie mało przekonywujący 
_________________ Zdrowego rozsądku życzę...
|
N kwi 08, 2012 12:50 |
|
 |
Acro
|
Było się na kurs wywierania wpływu zapisać! 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
N kwi 08, 2012 15:05 |
|
|
|
 |
Seweryn
|
Acro napisał(a): (Ziew) Kolejny internetowy bohater, mocny w gębie, ale jak przychodzi do czynów, to tchórz... Dla takich cierpienie ma zawsze ogromną wartość - pod warunkiem, że to cierpienie innych...  Nie tylko innych lecz również i moje. Ta rozmowa była dotkliwym dla mnie cierpieniem .
_________________ Jestem po ślubie. Fotograf i kamerzysta z Koszalina których polecam http://www.akcjafilm.pl Videofilmowanie również super. Opinia moja i żony.
|
Pt kwi 13, 2012 19:37 |
|
 |
Acro
|
Biedactwo, takie wrażliwe...
To podziękuj Panu za to cierpienie i przyjdź do mnie do garażu na właściwą porcję! Same cymesy! Będziesz zachwycony! To cierpienie do specjalny dar Boga dla Ciebie bla bla bla... W ten weekend?
|
Pt kwi 13, 2012 22:28 |
|
|
|
 |
RED
|
Seweryn napisał(a): Acro napisał(a): (Ziew) Kolejny internetowy bohater, mocny w gębie, ale jak przychodzi do czynów, to tchórz... Dla takich cierpienie ma zawsze ogromną wartość - pod warunkiem, że to cierpienie innych...  Nie tylko innych lecz również i moje. Ta rozmowa była dotkliwym dla mnie cierpieniem . Jezeli cierpisz to odczuwasz tzw."Milosc Boga".
|
So kwi 14, 2012 9:14 |
|
|
|