|
|
|
Analiza teologiczna Dody.
Analiza teologiczna Dody.
Autor |
Wiadomość |
CzłowiekBezOczu
|
Ja też uważam że Doda taki rzeczy mówi i robi specjalnie. Wystarczy posłuchać ile dziewcząt w pewnym okresie próbowało jej śmiech naśladować. To hihihi to normalnie co druga na ulicy. Styl wypowiedzi identyczny. Znaczy że działa... Nie przepadam za Dodą choć niektóre jej utwory przyznam że wpadły i mi w ucho. Prawdopodobnie w dzisiejszych czasach to jest właśnie modne i fajne a ja się zbiorę złożyć kości na jakieś cmentarzysko dinozaurów czy coś.
|
Wt sie 18, 2009 6:20 |
|
|
|
 |
panifrał
|
Nie ma odpowiedzi w ankiecie, którą mogłabym wybrać, bo Doda jest odległa o lata świetlne od moich ulubionych klimatów muzycznych. Dla mnie jej muzyka to prymitywna, pseudorockowa rąbanka. Co do jej osoby, to myslę, że to bystra, choć prosta, osoba i to jej wulgarne zadęcie na ostrą laskę to chwyt reklamowy. Chce dziewczyna masę kasy zarobić, więc robi dużo hałasu. Nie ma się nią co w ogóle przejmować, a jedynie traktować z przymrużeniem oka. Smutne tylko jest to, że tak wiele młodych dziewczyn naśladuje ten symbol kiczu.
|
Pt sie 21, 2009 19:40 |
|
|
|