Autor |
Wiadomość |
Andy72
|
 Re: Bezprawne egzorcyzmy.
Rodzice się zgodzili, może rzeczywiście były potrzebne
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N sie 07, 2016 19:14 |
|
|
|
 |
non_serviaam
|
kropka24 napisał(a): Z tego co wiem, to prawie większość osób przed egzorcyzmem, trafia właśnie do lekarza psychiatry.Często są to lekarze, którzy współpracują ściśle z egzorcystami. Czemu Ty nie trafiłaś? Moim zdaniem powinnaś najpierw trafić do lekarza psychiatry. A czy podczas tej modlitwy była obecna przy Tobie jakaś kobieta? pielęgniarka  Ciężko powiedzieć czy wygrasz..wszystko pewnie by zależało od Twoich twardych dowodów.. U psychiatry byłam dopiero rok później, pojechałam tam z mamą i księdzem. Psychiatra nie stwierdził żadnej choroby psychicznej, żadnych zaburzeń.
|
N sie 07, 2016 19:20 |
|
 |
Magdalena_i
|
non_serviaam napisał(a): Coroner napisał(a): Dziewczyna wrzuciła durne oskarżenie. Pewnie jakby wniosła to musiałaby mieć wiarygodnych świadków. Z cała pewnością takich nie ma. I ma ubaw z tego co piszecie. Moim zdaniem to jest tania prowokacja. Mam wiarygodnych świadków, księży, którzy byli obecni na egzorcyzmie. Mam również wydrukowane screeny z rozmów z tymi księżmi, gdzie pisali wprost, że wiązanie było podobno potrzebne. Byłam wtedy niepełnoletnia, więc rodzice zgodzili się za mnie. No cóż, mogłabym tutaj wstawić zdjęcie z rozmowy mailowej, gdzie pisałam z księdzem obecnym na egzorcyźmie o tym, że nie pamiętam co się tam działo, i o tym, że egzorcyzmy są mi według niego potrzebne. Ale po co miałabym to robić? Co by to dało? Na co liczyłaś pisząc ten post , czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę z tego o czym piszesz?
_________________ " Wolność w Miłości należy do Ciebie "
|
N sie 07, 2016 19:25 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
non_serviaam napisał(a): Coroner napisał(a): Dziewczyna wrzuciła durne oskarżenie. Pewnie jakby wniosła to musiałaby mieć wiarygodnych świadków. Z cała pewnością takich nie ma. I ma ubaw z tego co piszecie. Moim zdaniem to jest tania prowokacja. Mam wiarygodnych świadków, księży, którzy byli obecni na egzorcyzmie. Mam również wydrukowane screeny z rozmów z tymi księżmi, gdzie pisali wprost, że wiązanie było podobno potrzebne. Byłam wtedy niepełnoletnia, więc rodzice zgodzili się za mnie. No cóż, mogłabym tutaj wstawić zdjęcie z rozmowy mailowej, gdzie pisałam z księdzem obecnym na egzorcyźmie o tym, że nie pamiętam co się tam działo, i o tym, że egzorcyzmy są mi według niego potrzebne. Ale po co miałabym to robić? Co by to dało? No to idź z tym do prokuratury, jeśli czujesz się pokrzywdzona. Tylko miej świaodmość, że Twoi rodzice też mogą zostać pociagnięci do odpowiedzialności, jeśli pomagali lub pozwalali jakimś ludziom bezprawnie Cię wiązać.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N sie 07, 2016 19:36 |
|
 |
non_serviaam
|
Magdalena_i napisał(a): non_serviaam napisał(a): Coroner napisał(a): Dziewczyna wrzuciła durne oskarżenie. Pewnie jakby wniosła to musiałaby mieć wiarygodnych świadków. Z cała pewnością takich nie ma. I ma ubaw z tego co piszecie. Moim zdaniem to jest tania prowokacja. Mam wiarygodnych świadków, księży, którzy byli obecni na egzorcyzmie. Mam również wydrukowane screeny z rozmów z tymi księżmi, gdzie pisali wprost, że wiązanie było podobno potrzebne. Byłam wtedy niepełnoletnia, więc rodzice zgodzili się za mnie. No cóż, mogłabym tutaj wstawić zdjęcie z rozmowy mailowej, gdzie pisałam z księdzem obecnym na egzorcyźmie o tym, że nie pamiętam co się tam działo, i o tym, że egzorcyzmy są mi według niego potrzebne. Ale po co miałabym to robić? Co by to dało? Na co liczyłaś pisząc ten post , czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę z tego o czym piszesz? A dlaczego miałabym nie zdawać sobie z tego sprawy?
|
N sie 07, 2016 19:49 |
|
|
|
 |
non_serviaam
|
 Cóż, gdyby ktokolwiek miał wątpliwości co do tego czy jestem wiarygodna i co do wspomnianego wcześniej księdza. [nazwisko usunięte na prośbę autorki wątku - s33]
|
N sie 07, 2016 19:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chyba dobrze rozumiem ze chcesz skarżyć swoich rodziców za wyrażona zgodę i za to ze przyprowadzili cię do egzorcysty.
|
N sie 07, 2016 20:00 |
|
 |
Magdalena_i
|
Coś mi się wydaje, że Moderacja powinna zrobić z tym porządek .
|
N sie 07, 2016 20:04 |
|
 |
non_serviaam
|
A to dlaczego? Bo nie bardzo rozumiem. Czyż forum nie jest od tego aby można było pytać mądrzejszych od siebie w razie wątpliwości?
|
N sie 07, 2016 20:09 |
|
 |
Magdalena_i
|
non_serviaam napisał(a): A to dlaczego? Bo nie bardzo rozumiem. Czyż forum nie jest od tego aby można było pytać mądrzejszych od siebie w razie wątpliwości? Dlatego , że się zło panoszy . Znikam z tego wątku , nie zamierzam brać w tym udziału. Powinnaś poważnie się nad swoim zachowaniem zastanowić.
|
N sie 07, 2016 20:14 |
|
 |
non_serviaam
|
Zło się panoszy? Raczej nie odkryłaś Ameryki, bo tak było, jest i będzie.
To mi zarzucane jest kłamstwo, traktowana jestem jak gówniara, więc to raczej niektórzy użytkownicy powinni się zastanowić nad swoim zachowaniem.
|
N sie 07, 2016 20:16 |
|
 |
Askadtowiesz
|
non_serviaam napisał(a): Coroner napisał(a): Dziewczyna wrzuciła durne oskarżenie. Pewnie jakby wniosła to musiałaby mieć wiarygodnych świadków. Z cała pewnością takich nie ma. I ma ubaw z tego co piszecie. Moim zdaniem to jest tania prowokacja. Mam wiarygodnych świadków, księży, którzy byli obecni na egzorcyzmie. Mam również wydrukowane screeny z rozmów z tymi księżmi, gdzie pisali wprost, że wiązanie było podobno potrzebne. Byłam wtedy niepełnoletnia, więc rodzice zgodzili się za mnie. No cóż, mogłabym tutaj wstawić zdjęcie z rozmowy mailowej, gdzie pisałam z księdzem obecnym na egzorcyźmie o tym, że nie pamiętam co się tam działo, i o tym, że egzorcyzmy są mi według niego potrzebne. Ale po co miałabym to robić? Co by to dało? W takim układzie sprawe w sądzie masz raczej wygraną. Odpowiezialność poniosą rodzice, a powinni takze egzorcyści, choc ci ostatni w obecnej sytuacji politycznej pewnie się wywiną.
_________________ Rozsądne, a nie pętające swej wolności umysły są lekkimi ciałami lotnymi, wybiegającymi zawsze naprzód i rozpoznającymi okolice, do których dostojnie kroczący, zwarty korpus ortodoksów w końcu także kiedyś dotrze. G.C. Lichtenberg
|
N sie 07, 2016 20:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A dlaczego egzorcyści? Jak wszystko było zgodnie z prawem. Rodzice przyprowadzili i wyrazili zgodę. To wiadomo będzie się sadzić z rodzicami.
|
N sie 07, 2016 20:54 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
I dlaczego w ogóle pytasz tutaj, a nie u prawnika?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
N sie 07, 2016 21:22 |
|
 |
non_serviaam
|
Bo do prawnika wolę iść później, kiedy będę pewniejsza co do swoich racji. Pozwanie szanowanego [...], to jak porwanie się z motyką na słońce.
Ostatnio edytowano Cz sie 11, 2016 13:28 przez Soul33, łącznie edytowano 1 raz
.
|
N sie 07, 2016 21:26 |
|
|
|