Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 27, 2025 4:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 W temacie wierzyć - nie wierzyć wypowiadają się i wyborcy 
Autor Wiadomość

Dla chrześcijan, prawicowców i konserwatystów głosowanie na Nawrockiego PRZECIWKO TRZASKOWSKIEMU jest OBOWIĄZKIEM! Nie można dopuścić do zwiększenia ryzyka tego, aby Trzaskowski zdobył nie mniej głosów niż kontrkandydat Trzaskowskiego w drugiej turze wyborów prezydenckich!

Nie dajmy się zwieść potencjalnie tragicznym BŁĘDOM mówiącym, że głosowanie na Nawrockiego przeciwko Trzaskowskiemu w drugiej turze wyborów również jest niedopuszczalne moralnie!

Nie ufajcie kłamstwom członków Koalicji Obywatelskiej! Nie ufajcie Rafałowi Trzaskowskiemu! Nie ufajcie Donaldowi Tuskowi!

"Nie" dla objęcia fotela Prezydenta Polski przez polityka Koalicji Trzynastego Grudnia!!!

Głosowanie na Trzaskowskiego jawi mi się jako gorsze niż bycie niejednym nazistą czy niejednym esesmanem... Za czasów hitlerowskich nazistów i esesmanów nie było Internetu, warunki życia były wyraźnie mniej przyjazne niż teraz, wiedza była wyraźnie mniejsza, teraz żyjemy "trochę jak w Raju" i mamy tak podle grzeszyć, oddając głos na Trzaskowskiego? Po co nam wrodzy kulturowo migranci? Po co nam ogromne, krzywdzące dla mieszkańców i gospodarki, niedorzeczne podatki od emisji dwutlenku węgla? Po co nam propaganda homoseksualizmu, biseksualizmu i transpłciowości wśród dzieci i młodzieży? Po co nam "edukacja zdrowotna" Barbary Nowackiej?

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

Pn maja 26, 2025 13:01

Post Re:
niewazny12 napisał(a):
Dla chrześcijan, prawicowców i konserwatystów głosowanie na Nawrockiego PRZECIWKO TRZASKOWSKIEMU jest OBOWIĄZKIEM! Nie można dopuścić do zwiększenia ryzyka tego, aby Trzaskowski zdobył nie mniej głosów niż kontrkandydat Trzaskowskiego w drugiej turze wyborów prezydenckich!

Nie dajmy się zwieść potencjalnie tragicznym BŁĘDOM mówiącym, że głosowanie na Nawrockiego przeciwko Trzaskowskiemu w drugiej turze wyborów również jest niedopuszczalne moralnie!

Nie ufajcie kłamstwom członków Koalicji Obywatelskiej! Nie ufajcie Rafałowi Trzaskowskiemu! Nie ufajcie Donaldowi Tuskowi!

"Nie" dla objęcia fotela Prezydenta Polski przez polityka Koalicji Trzynastego Grudnia!!!

Głosowanie na Trzaskowskiego jawi mi się jako gorsze niż bycie niejednym nazistą czy niejednym esesmanem... Za czasów hitlerowskich nazistów i esesmanów nie było Internetu, warunki życia były wyraźnie mniej przyjazne niż teraz, wiedza była wyraźnie mniejsza, teraz żyjemy "trochę jak w Raju" i mamy tak podle grzeszyć, oddając głos na Trzaskowskiego? Po co nam wrodzy kulturowo migranci? Po co nam ogromne, krzywdzące dla mieszkańców i gospodarki, niedorzeczne podatki od emisji dwutlenku węgla? Po co nam propaganda homoseksualizmu, biseksualizmu i transpłciowości wśród dzieci i młodzieży? Po co nam "edukacja zdrowotna" Barbary Nowackiej?
Streszczając, mamy do czynienia z największym i najmniejszym złem ojczyźnianym. Ponieważ jednak ktoś musi rządzić, oddam moralnie głos przeciw największemu, a zarazem na najmniejsze zło; na Nawrockiego.

Pn maja 26, 2025 13:38

Post Re: W temacie wierzyć - nie wierzyć wypowiadają się i wyborc
Atimeres napisał(a):
Streszczając, mamy do czynienia z największym i najmniejszym złem ojczyźnianym. Ponieważ jednak ktoś musi rządzić, oddam moralnie głos przeciw największemu, a zarazem na najmniejsze zło; na Nawrockiego.
Teraz to może i jeszcze jako tako ogarniasz, ale przed urną może nie być tak kolorowo. Masz swoje lata, może najmniejszym złem byłoby gdybyś pozostał w domu. :-D

Pn maja 26, 2025 14:04

george45 napisał(a):
Atimeres napisał(a):
Teraz to może i jeszcze jako tako ogarniasz, ale przed urną może nie być tak kolorowo. Masz swoje lata, może najmniejszym złem byłoby gdybyś pozostał w domu. :-D
Znowu wyszło Twoje rasistowskie szydło z worka? Niedaleko Ci do tuskanów... ;)

Pn maja 26, 2025 14:08

Atimeres, wszystko ci się poplątało. Szydło wyszedł ze stanu kapłańskiego, a nie z worka. :-D

Pn maja 26, 2025 14:34

george45 napisał(a):
Atimeres, wszystko ci się poplątało. Szydło wyszedł ze stanu kapłańskiego, a nie z worka. :-D

Jest Szydło i szydło, jakby co.

Pn maja 26, 2025 16:09

Post Głosowanie na Trzaskowskiego jest bezsensem i głupotą
Opamiętajcie się, nie głosujcie na Rafała Trzaskowskiego i nie wpuszczajcie człowieka Donalda Tuska na urząd Prezydenta Polski.

Głosowanie na Nawrockiego przeciwko Trzaskowskiemu to nie grzech, jest wręcz obowiązkiem chrześcijanina, konserwatysty czy nawet i innej osoby, dla której ważne czy w miarę ważne jest prawo naturalne.

Nawet lewicowcom czy ateistom nie powinno się chcieć głosować na Trzaskowskiego i powinni oni wybrać głosowanie na Nawrockiego lub przynajmniej wstrzymanie się od oddania ważnego głosu. Co z tego, że Trzaskowski jest za aborcją i LGBTQ+, jak nie sprzeciwia się wpuszczaniu wrogich kulturowo migrantów (którzy jeszcze bardziej nienawidzą LGBTQ+ niż katolicy) i za pogorszeniem standardów życia przez absurdalne i wysokie podatki ekologiczne, takie jak ETS, ETS2 (od emisji dwutlenku węgla)... Nawrocki jest prorozwojowy, o Trzaskowskim bym tego nie powiedział.

Głosowanie na Trzaskowskiego to bezsens i głupota.

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

Pn maja 26, 2025 17:32

Jaki znowu Nawrocki. Zwykły Karol N.
Co za pajace dopuścili się takiej żenady .
Żulia i szumowina gębę sobie wyciera majorem Pileckim.

Pn maja 26, 2025 20:32

george45 napisał(a):
Widzę, że n ie tylko Rafała, le i Georga należało by wysłać na pobranie krwi i przebadanie, bo źle z n im :evil:

Wt maja 27, 2025 4:35

Co do Nawrockiego, to opinia wielkiej grupy intelektualistów i patriotów na cele z prof. Nowakiem, którzy zaproponowali jego kandydaturę, jest gwarancją wiarygodności.

Wt maja 27, 2025 4:40

Atimeres napisał(a):
Co do Nawrockiego, to opinia wielkiej grupy intelektualistów i patriotów na cele z prof. Nowakiem, którzy zaproponowali jego kandydaturę, jest gwarancją wiarygodności.
Też słyszałem, że jest wiarygodny. Jak przyobieca, że przyprowadzi dziewczynki, to przyprowadzi. Choć głowy bym nie dał, jak ci patrioci i intelektualiści z profesorem na czele. To, że może raz przyprowadził nie oznaczane nadal będzie takim uczynnym. :-D

Wt maja 27, 2025 7:04

george45 napisał(a):
Atimeres napisał(a):
Też słyszałem, że jest wiarygodny. Jak przyobieca, że przyprowadzi dziewczynki, to przyprowadzi. Choć głowy bym nie dał, jak ci patrioci i intelektualiści z profesorem na czele. To, że może raz przyprowadził nie oznaczane nadal będzie takim uczynnym. :-D
No, no...Diabeł najbardziej wścieka się przed Wielkanocą, gdy z każdym dniem wierzących przybywa; a Tuskowi ludzie - przed obecnymi wyborami, gdy ich pozycja jest bardzo osłabiona, a czasu już mało... Muszą więc ze swoich wnętrz wyrzygać na kandydata jak najbrzydsze pomysły dla zachwiania ludzkiej o nim opinii. Brzydota z głupotą wymieszana :p :puknij:

Wt maja 27, 2025 8:05

Atimeres napisał(a):
No, no...Diabeł najbardziej wścieka się przed Wielkanocą, gdy z każdym dniem wierzących przybywa;
Łomatko, Ty dalej przesiąknięty obawami zamputowanymi w dzieciństwie. Gotów rozpruć brzuch wilkowi wy ratować babcię.
Więcej, nie znaczy lepiej. Weźmy takie komórki rakowe... ich cykl życia został zaburzony poprzez mutację.
Więcej bogactwa, w przedbiegach przegrywasz z wielbłądem :-D

Śr maja 28, 2025 7:21

george45 napisał(a):
Atimeres napisał(a):
No, no...Diabeł najbardziej wścieka się przed Wielkanocą, gdy z każdym dniem wierzących przybywa;
Łomatko,

Więcej bogactwa, w przedbiegach przegrywasz z wielbłądem :-D

Co ma wielbłąd do tego? Brzydki, garbaty i złośliwy, w dodatku potrafi kopać we wszystkie strony.

Śr maja 28, 2025 10:54

Post Nie wolno ufać Tuskowi i Trzaskowskiemu!!
Głosowanie na Trzaskowskiego to moim zdaniem nie tylko moralne przestępstwo, ale po prostu duchowa zbrodnia. Głosowanie na Trzaskowskiego jest jak dobrowolne, świadome wyparcie się prawdziwej wiary i prawa moralnego, i to bez groźby tortur czy śmierci.

Trzeba ważnie zagłosować na Karola Nawrockiego przeciwko objęciu prezydentury przez Rafała Trzaskowskiego. To obywatelski obowiązek szanującego się Polaka. Nieoddanie ważnego głosu na żadnego z kandydatów to jakby zagłosowanie na Trzaskowskiego.

Głosowanie na Trzaskowskiego jest jak zaprzedanie duszy Diabłu. Nie ma sensu głosować na Rafała Trzaskowskiego. Po co "ustawa kagańcowa"? Po co dziesiątki czy nawet setki tysięcy muzułmańskich migrantów w Polsce? Po co absurdalne podatki ekologiczne, takie jak ETS2 czy ETS3? Po co niekorzystna dla polskich rolników i mieszkańców Unii Europejskiej ogółem umowa z Mercosur? Po co niepodzielne rządy Donalda Tuska? Po co rezygnacja ze złotego i przyjęcie euro, utrata konkurencyjności polskiej polityki monetarnej na rynku globalnym czy wyzbycie się polskich rezerw złota?

Trzeba zagłosować na Karola Nawrockiego przeciwko kandydaturze Rafała Trzaskowskiego! Nie dopuśćmy do tego, aby Donald Tusk "domknął system" i krzywdził Polskę! Nie ufajcie Donaldowi Tuskowi! Nie ufajcie Rafałowi Trzaskowskiemu!

Cz maja 29, 2025 8:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona