|
|
|
Przewidywanie śmierci bliskich
Autor |
Wiadomość |
prokonto
|
 Re: Przewidywanie śmierci bliskich
Alus napisał(a): Ja też wyśniłam śmierć kilku osób -ale tylko kilku.
Wyśniłam kilka razy choroby moich dzieci.
Nigdy nie parałam się żadnym okultyzmem, ezoteryką, spitytyzmem. Sama sobie zaprzeczasz bo to jest właśnie okultyzm 
|
Wt sie 30, 2011 10:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
prokonto napisał(a): Alus napisał(a): Ja też wyśniłam śmierć kilku osób -ale tylko kilku.
Wyśniłam kilka razy choroby moich dzieci.
Nigdy nie parałam się żadnym okultyzmem, ezoteryką, spitytyzmem. Sama sobie zaprzeczasz bo to jest właśnie okultyzm  Okultyzmem byłoby gdybym jakimiś magicznymi sztuczkami usiłowała wpłynąc na moje sny, wywołać je.
|
Wt sie 30, 2011 10:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na treść marzeń sennych ma wpływ oprócz naszej podświadomości zły i dobry duch. Nie poznamy źródła, więc chyba lepiej nie zatrzymywać się zastanawiając się skąd taki sen. Różnie bywa. Okultyzmem nie można zajmować się podczas snu.
|
Wt sie 30, 2011 12:23 |
|
|
|
 |
Znawca_prawdy
Dołączył(a): So wrz 10, 2011 18:26 Posty: 139 Lokalizacja: Gliwice
|
Jak jestes taki(a) dobra to przewidz wlasna smierc.
Przestan zawracac w glowie naiwnym. O dobrym zdrowiu decyduja geny, styl, zycia, wiara w Boga, zdrowe odzywianie, jak najmniej wysoko przetworzonych produktow korporacyjnych, nie naduzywanie alkoholu, innych uzywek a nie jakies naciaganie na forse.
|
Cz paź 06, 2011 17:12 |
|
 |
Znawca_prawdy
Dołączył(a): So wrz 10, 2011 18:26 Posty: 139 Lokalizacja: Gliwice
|
Zyj tak jakby dzisiejszy dzien byl twoim ostanim i bedziesz blizej zrealizowania swoich celow niz zamartwiac sie glupotami i zabobonami z przewidywaniem smierci.
Ile ci placa za zasmiecanie sieci pier dolami?
|
Pn paź 10, 2011 17:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
katiakw1984 napisał(a): Co myślicie o kalkulatorach dat smierci i innych podobnych stronach jak powyższe??? myślę że nie warto poświęcać na coś takiego czasu, bo i tak nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kiedy umrzemy. być może ja lub Ty lub ktoś z tego forum nie doczeka jutra. i co z tego? taki już jest ten świat.
|
Pn paź 10, 2011 21:07 |
|
|
|