Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 16, 2025 9:01

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
 PRAWDA ABSOLUTNA 
Autor Wiadomość

So cze 07, 2008 15:41
1.
2.
3.
4.
5.
i przy numerze swoj typ

So cze 07, 2008 15:43

2. bóg
3. sex
4. wstyd
5. dyplomacja

So cze 07, 2008 15:48
niech wypowie sie przynajmniej 5 osob potem podam odpowiedzi ,sa tylko dwie mozliwosci ,szatan bog ,nie dodawaj swoich chyba ze czujesz sie bezsilna mirisha ,samo spojrzenie na zdjecie jezeli uwazasz sie za osobe wierzaca powinno dac ci odpowiedz ale znajomosc danej osobowosci tez jest pomocna

So cze 07, 2008 15:54

So cze 07, 2008 16:05

2. bóg
3. bóg
4. szatan
5. bóg

So cze 07, 2008 16:24

HEH... niezła analogia co ? http://www.youtube.com/watch?v=ndk0vaw7JOw&NR=1 fajne, fajne ... :-D

So cze 07, 2008 20:19

So cze 07, 2008 21:38
odpowiedzcie prosze jeszcze 4 osoby ktore uwazaja sie za wierzace ,to tylko test

N cze 08, 2008 13:14

Tak, Bóg i archanioł to jest to samo, bo to jest pierwotna, boska i dobra wiara w jednym i wiecznym Niebie. A Lucyper, szatan to jest już wtórna, diabelska i zła wiara, która jest we wiecznym i jednym piekle.
A na ziemi są dwie wiary: boska i diabelska wiara. Dobra i zła wiara. Wiara w siebie Boga dla Boga Ojca i diabelska wiara w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia tylko w siebie człowieka dla diabła Lucypera.
Dobra wiara to jest w swoje Imię Ojca i Syna i Ducha świętego.
I zła wiara to jest w swój sprzeciw czyli odwrotna: w przeklętego ducha i syna i ojca nazwiska swego amen.
A ja jestem miernikiem i różnicą wiary Boga Ojca i przeciw wiary Lucypera, bo jestem w posiadaniu całej tajemnicy wiary dla jednego Nieba i drugiego piekła na ziemi.
Chaos w Niebie powstał z powodu wykrycia zakazanej tajemnicy u Boga Ojca z wtórną wiarą przez Lucypera.
Zła wiara Lucypera, która go opętała, starła się w nim z dobrą wiarą i drugi rozum Lucypera po Bogu Ojcu, miał już w sobie całe piekło! Lucyper opętany diabelską przeciw wiarą w nic nie mógł uwierzyć, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca.
Bóg Ojciec już nie miał w sobie szatańskiej przeciw wiary, bo wydalił ją z siebie do kufra. A po otwarciu kufra przez Lucypera diabelska przeciw wiara opętała i weszła w Lucypera, który już nie mógł wierzyć w siebie Boga dla Boga Ojca, tylko już musiał wierzyć w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia tylko w siebie szatana, który go opętał i w swoje jedno piekło!
W Niebie wystąpiły dwie wiary przeciwko sobie: wiara Boga Ojca i przeciw wiara Lucypera, I na ziemi będzie podobnie.
Ja jestem predysponowany transcendentalnie dla wiary Nieba i przeciw wiary piekła na ziemi, by spełniła się wiara w apokalipsę.- Bo wiara w abecadło ustawione w pismo to jest Bóg. Takie jest życzenie Boga Ojca, by nastąpiło spełnienie apokalipsy.
Za obstawę, za moją dobrą wiarą Boga Ojca, wynagradzam dobrą wiarą autora - „ gałązkę oliwną”.
Pierwsze tak to jest święte Niebo. A drugie nie,bo to przeklęte piekło!

Prawda Absolutna

Pn cze 09, 2008 12:19
2.szatan
3.bog
4.bog
5.szatan
zastanowcie sie czy tak mysleliscie ,jezeli nie to zastanowcie sie nad soba i nad tym ze w kosciele modlicie sie do lucypera a nie do boga

Pn cze 09, 2008 20:52

Pn cze 09, 2008 22:39
Lukas Bank pod pręgierzem racjonalnej wiary!

Uwaga!
Przekleństwo zawisło nad bankiem, bo Lucyper z przeciw wiarą opanował Lukas Bank wbrew woli Boga Ojca i okłamał mnie.

Tego jeszcze nie było w historii bankowości w Polsce.
Są na to dowody, że Lukas Bank we Wrocławiu posługuje się tylko Lucypera przeciw wiarą – w nic, tylko w przeciw dla wiary Boga Ojca i bez przeczenia Lukas Bank służy tylko dla przeciw wiary Lucypera i jednego piekła!
Bank wychował swoich pracowników dla niewiary – w nic, tylko w swój sprzeciw dla dobra klientów i Boga Ojca i bez przeczenia tylko w swoje zło dla Lucypera. -
Lukas Bank przyjął mój wniosek, ale zataił przede mną jego spełnienie, bo bank nie wierzył boską, racjonalną wiarą w siebie dla mnie, tylko wierzył diabelską , irracjonalną przeciw wiarą Lucypera w swój sprzeciw dla mnie i mojej wiary Boga Ojca.
Bank nie służył dla wiary w prawdę Boga Ojca dla mnie, tylko służył dla przeciw wiary Lucypera i jego kłamstwa, że „Bóg stworzył człowieka”... i mnie?
Bank nie wierzył boską prawdą wiary Boga Ojca w siebie dla mnie, że abecadło to Bóg, tylko wierzył diabelską przeciw wiarą Lucypera w kłamstwo, że „analfabetyzm to bóg”...
Bank zataił swoją winę wtórnej, diabelskiej wiary – w nic i w nic nie wierzył, tylko w swój sprzeciw dla mojej boskiej, pierwotnej wiary w coś.
Bank nie służył dla boskiej, racjonalnej wiary i jednego Nieba, tylko służył dla diabelskiej, irracjonalnej przeciw wiary, a czytając między literami w drugie nie,bo i bez przeczenia bank służył tylko dla jednego piekła!
Lukas Bank samowolnie wpisał na moje konto fikcyjne pieniądze i z tych pieniędzy naliczał procent i kazał płacić mi prawdziwy procent dla banku. To jest oszustwo banku udowodnione na faktach.
Ja jestem różnicą wiary i pośrednikiem wiary Boga Ojca i przeciw wiary Lucypera. Lukas Bank postawił sprzeciw wiarę dla mnie i odmówił zrehabilitowania swego błędu wiary i odmówił wypłacenia dla mnie pożyczki. Nie dał nawet odpowiedzi!...

Prawda Absolutna

Cz cze 12, 2008 16:47

Do
Lukas Banku
we Wrocławiu
pl. Orląt Lwowskich 1

Wniosek o bezzwrotną pożyczkę w wysokości 100 000 [słownie] sto tysięcy złotych.
Bym mógł ruszyć do przodu ze swoim dużym przedsięwzięciem, to potrzebuję pomocy.
Wnioskuję więc o taką pomoc do Lukas Banku o przyznanie mi pożyczki bezzwrotnej w wysokości
jw., bym mógł rozwinąć swój interes, który będzie rewelacją i korzyścią dla Lukas Banku.
Gdy Lukas Bank odmówi zasugerowanej pomocy dla mnie, więc i ja odmawiam współpracy z Lukas Bankiem i rezygnuję z założonego konta w Lukas Banku.
Jak dla Banku nie zależy na moim interesie, to i dla mnie nie zależy na interesie i korzyściach Lukas Banku. Skonstatowałem, że Lukas Bank ma źle wychowanych pracowników, którym nie zależy na dobrej opinii Lukas Banku. Pracownicy straszą swoją nieuprzejmością klientów banku i są odwróceni tyłem do klienta i ta zła opinia pójdzie na cały świat.
W ub. Roku 2007r. wstąpiłem do Lukas Banku we Wrocławiu przy ul. Legnickiej 36 w interesie. A że mi się nie spieszyło, więc zaserwowałem sobie kawę z automatu.
Zauważyła to jedna kasjerka, podeszła do mnie ze złością i zabrała mi kawę z ręki, a przy tym powiedziała, że nie jest to kawa dla ludzi z ulicy.
Od tej pory omijam ten nieprzyjazny bank i odwracam się tyłem do Lukas Banku.

Pieczęć i podpis redaktora naczelnego Prawdy Absolutnej i adres
redakcji tylko do wiadomości Lukas Banku

Pieczęć Lukas Banku i podpis potwierdzający
odbiór wniosku dnia 08. 05. 08 r.[b]
[/b]

Cz cze 12, 2008 16:49

Z żalem oglądałem w telewizji mecz Polska – Chorwacja, bo żal mi było straty czasu. Z góry założyłem, że przegramy, bo jest błąd wiary w przygotowaniu polskich piłkarzy do gry i moje założenie nie było pomyłką. Polacy przegrali. - - Za długo byliśmy w niewoli komunistycznej pod zaborem ZSRR i pod przywództwem ideologii marksistowsko – leninowskiej.
My Polacy jesteśmy krajem „biednym” i okradani byliśmy przez ideologicznych proletariuszy przez 60 lat. Tak więc moi Drodzy, że przy tak złej strategii mamy małe szanse wybicia się na arenie międzynarodowej i na zdobycie najwyższego podium.
Polacy nie wywalczyli jeszcze wolności od ideologów komunistycznych i ciężko jest dla Polaków prowadzić gry sportowe.
Ideologia komunistyczna nie została jeszcze unicestwiona śmiercią i trudno jest dla Polaków wygrywać w futbolu.
...”Gdy żyje złoczyńca, który się pastwił nad dobroczyńcą, to ciężko jest dla dobroczyńcy odnosić sukcesy.” Chorwacja odniosła sukces na boisku, bo wywalczyła wolność swego kraju od ucisku na polu walki, o swoje „ego”.
Polacy nie odzyskali praktycznie tej wolności w swoim kraju, bo nie było walki o swój byt i swoje „ego”.
Stąd Polacy nie mają pomysłu do skutecznych akcji. - Będą dobrze grali w piłkę wówczas, gdy wywalczą swoją wolność od ucisku komunizmu.
Komuniści działali na szkodę Polski i Polaków, a nie zostali rozliczeni: - z winy niewiary w nic, tylko w swój sprzeciw dla wiary w Boga Ojca i bez przeczenia ... to boli Polaków!
Ten ból utrudnia dla polskich piłkarzy stanąć na najwyższym podium.
Gdy polscy piłkarze mają w świadomości obciążenie psychiczne komunizmem, to trudno jest o najlepszą strategię i swobodę fizyczną na boisku.

Prawda Absolutna

Pt cze 20, 2008 11:27
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona