Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt paź 03, 2025 21:59

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Upokarzające czy nie ? 

Czy treść tego linka Cię obraża
Tak, jest to niesmaczne 32%  32%  [ 7 ]
Nie, jest to dość zabawne 68%  68%  [ 15 ]
Liczba głosów : 22

Upokarzające czy nie ? 
Autor Wiadomość

Post Re: Upokarzające czy nie ?
Witam bo długim czasie ;)

No to może na zakończenie:
1. Zwracając uwagę na wypowiedz kolegi kpiącego z Dysortografii to radził bym zastanowić się samemu nad sobą ;) ja jednak uważam za godniejszego rozmówcę kogoś co ma coś ciekawego do powiedzenia mimo że napisze to z milionem błędów niżeli kogoś kto tak jak na przykład Ty drogi kolego, nie ma nic ciekawego do powiedzenia i do tego swoje wypociny pisze w okropnym stylu ale za to poprawnie ortograficznie ;)

2. Mój błąd ortograficzny był testem, nie tyle na spostrzegawczość ile chciałem zobaczyć czy tu podobnie jak na innych forach ludzie tak się zacietrzewią że nie zauważą błędu, bądź czy ktoś zamiast napisać na temat napisze że zrobiłem błąd ortograficzny ;) wyszło całkiem fajnie, nikt nie zrobił z powodu błędu karczemnej awantury oraz błąd został zauważony ale zaledwie o nim wspomniano (poza niektórymi użytkownikami którzy by wyleczyć troszkę swoje kompleksy zaczęło się rozpisywać o niższości ludzi z dysortografią)

3. Co do samego filmiku i wypowiedzi które tu przeczytałem, stwierdzam jednoznacznie że największą niedojrzałość jednak wykazują katolicy których obraża absolutnie wszystko co nie jest idealnie dopasowane do ich ideologii a dotyczy ich wiary. Nie popieram zmuszania katolików do udowadniania że bóg istnieje ani ich przeciwników do udowadniania że nie istnieje :) ale czemu zabraniać dyskutować komuś o samej wierze ? Dla nie wiernego zrobienie (pozostawię jakość samego remiksu gustom słuchaczy) takiego mixu nie jest złą rzeczą i zapewne nie zrobił tego żeby celowo urazić kogokolwiek, pewnie według niego jest to zabawne i go to bawi. Czy jeżeli by zrobił podobnej jakości remiks z szanty to również nazwano by go debilem ?

4. No i ostatnia rzecz ;) ludzie którzy nie pochwalili się żadną kreatywnością tak prędko nazywają debilem kogoś kto jednak wysilił się i coś zrobił. To chyba nie takt bynajmniej w mojej ocenie ;)

Troszkę długi wywód ale i przemyśleń sporo :) czekam na wasze odpowiedzi :)

Wt sty 05, 2010 23:59

Post Re: Upokarzające czy nie ?
Odrażające i oburzające! Zwłaszcza ten bluźnierczy napis o jakimś FOX-ie :/ :/

Pt sty 29, 2010 22:58
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4