Re: Upokarzające czy nie ?
Witam bo długim czasie
No to może na zakończenie:
1. Zwracając uwagę na wypowiedz kolegi kpiącego z Dysortografii to radził bym zastanowić się samemu nad sobą

ja jednak uważam za godniejszego rozmówcę kogoś co ma coś ciekawego do powiedzenia mimo że napisze to z milionem błędów niżeli kogoś kto tak jak na przykład Ty drogi kolego, nie ma nic ciekawego do powiedzenia i do tego swoje wypociny pisze w okropnym stylu ale za to poprawnie ortograficznie

2. Mój błąd ortograficzny był testem, nie tyle na spostrzegawczość ile chciałem zobaczyć czy tu podobnie jak na innych forach ludzie tak się zacietrzewią że nie zauważą błędu, bądź czy ktoś zamiast napisać na temat napisze że zrobiłem błąd ortograficzny

wyszło całkiem fajnie, nikt nie zrobił z powodu błędu karczemnej awantury oraz błąd został zauważony ale zaledwie o nim wspomniano (poza niektórymi użytkownikami którzy by wyleczyć troszkę swoje kompleksy zaczęło się rozpisywać o niższości ludzi z dysortografią)
3. Co do samego filmiku i wypowiedzi które tu przeczytałem, stwierdzam jednoznacznie że największą niedojrzałość jednak wykazują katolicy których obraża absolutnie wszystko co nie jest idealnie dopasowane do ich ideologii a dotyczy ich wiary. Nie popieram zmuszania katolików do udowadniania że bóg istnieje ani ich przeciwników do udowadniania że nie istnieje

ale czemu zabraniać dyskutować komuś o samej wierze ? Dla nie wiernego zrobienie (pozostawię jakość samego remiksu gustom słuchaczy) takiego mixu nie jest złą rzeczą i zapewne nie zrobił tego żeby celowo urazić kogokolwiek, pewnie według niego jest to zabawne i go to bawi. Czy jeżeli by zrobił podobnej jakości remiks z szanty to również nazwano by go debilem ?
4. No i ostatnia rzecz

ludzie którzy nie pochwalili się żadną kreatywnością tak prędko nazywają debilem kogoś kto jednak wysilił się i coś zrobił. To chyba nie takt bynajmniej w mojej ocenie
Troszkę długi wywód ale i przemyśleń sporo

czekam na wasze odpowiedzi