Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 21:49

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 Satanizm 
Autor Wiadomość

Właśnie działam, czekam na odpowiedz fratera...

ta... zaraz się dowiesz, że trzymasz z nami i działa na Ciebie zły duch, bo masz zastrzeżenie co do jego postów :D

Śr sie 05, 2009 18:25
zbanowana na stałe

TAJEMNICA MSZY ŚWIĘTEJ
5
PRZYGOTOWANIE DARÓW OFIARNYCH

Chwilę później nastąpiło ofiarowanie i Matka Boża powiedziała:
Módl się w ten sposób: „Panie, ofiarowuję Ci się cała, taką jaka jestem, wszystko co mam i co mogę. Wszystko wkładam w Twoje ręce. Boże Wszechmogący, przez zasługi Twojego Syna, przemień mnie. Proszę Cię za moją rodzinę, dobrodziejów, za wszystkich ludzi, którzy walczą przeciw nam, za tych, którzy polecali się moim modlitwom. Naucz mnie kłaść moje serce na ziemi, aby ich droga była mniej twarda”. Tak modlili się święci. Chcę, abyście wy wszyscy też tak czynili.

Nagle z ławek zaczęły się podnosić jakieś postacie, których wcześniej nie widziałam. Wyglądało to tak, jakby ze strony każdej osoby obecnej w katedrze, wstała inna osoba. Wkrótce nawa główna zapełniła się młodymi, pięknymi ludźmi. Byli ubrani w lśniąco białe szaty. Matka Boża powiedziała:

Patrz. To są Aniołowie Stróże każdej z osób, która znajduje się w kościele. To właśnie w tym momencie twój Anioł Stróż zanosi twoje dary i prośby przed ołtarz. Pana.

Ich rysy twarzy były bardzo piękne, niemal kobiece, zaś wzrost, budowa ciała oraz ręce – męskie. Nagie stopy nie dotykały ziemi. Część z nich niosła jakby złotą misę z czymś, co promieniowało czystym, złotym światłem. Najświętsza Panna powiedziała:
To są Aniołowie Stróże tych ludzi, którzy ofiarują Msze św. w wielu intencjach i którzy są świadomi tego, co znaczy ta celebracja. Oni mają coś do ofiarowania Panu.
Ofiaruj siebie w tym momencie... Podaruj swoje żale, bóle, nadzieje, smutki, radości, prośby. Pamiętaj, że Msza św. ma nieskończoną wartość. Z tego względu, bądź hojna w ofiarowywaniu i w prośbach.

Za pierwszymi Aniołami postępowali następni, którzy mieli puste ręce. Matka Boża powiedziała:

To są Aniołowie Stróże ludzi, którzy są tutaj, ale nigdy nic nie ofiarują. Nie są zainteresowani przeżywaniem każdego momentu Mszy św. i nie mają daru do zaniesienia przed ołtarz Pana.

Na końcu procesji szli Aniołowie, którzy byli dosyć smutni, z rękami splecionymi do modlitwy, ale ze spuszczonym wzrokiem.

To są Aniołowie Stróże ludzi, którzy są tutaj, ale którzy przyszli z obowiązku, bez pragnienia uczestniczenia we Mszy św. Aniołowie idą dalej smutni, ponieważ nie mają nic do złożenia na ołtarzu, poza własnymi modlitwami. (...) Nie zasmucaj swojego Anioła Stróża. Proś o wiele, nie tylko dla siebie, ale dla wszystkich. Pamiętaj, że ofiara, która najbardziej podoba się Panu, to ta, gdy samą siebie ofiarujesz jako ofiarę całopalną, tak, aby Jezus mógł przemienić ciebie przez Swoje zasługi. Co możesz ofiarować Ojcu sama z siebie? Nicość i grzech. Ojcu podobają się ofiary połączone z zasługami Jezusa.

To WIST założył ten temat bez jakiejkolwiek mojej zgody.

Wydzielił konkretne posty z innego tematu i przeniósł tu. Napisał też, że jestem jego autorem, a nawet przez myśl mi nie przeszło, by założyć ten temat.

Zresztą w postach tych jasno się wyraziłem, że nie chcę prowadzić dyskusji o sataniźmie.

frater napisał(a):
Koniec tego tematu.

Temat jest bardzo trudny , bo;

naraża prowadzących na ataki satanistów – WIST też jesteś na to narażony

nie można ujawnić konkretów, gdyż można narazić odbiorców na ataki złego dotyczące nabytej wiedzy i temat ten będzie na pewno na naszych Sądach Ostatecznych (Szczegółowych) moim i WISTA

- nie można ujawnić konkretów, gdyż jest to sprzeczne z Regulaminem forum

nadto temat, głównie, by był czytany z poziomu przeglądarek internetowych, co może być bardzo niebezpieczne, gdyby `poszedł` w złym kierunku

WIST, czy twoje intencje są czyste?

Cz sie 06, 2009 9:57

Zresztą w postach tych jasno się wyraziłem, że nie chcę prowadzić dyskusji o sataniźmie.

mimo to dalej piszesz w tym temacie.
Cytuj:
nie można ujawnić konkretów, gdyż można narazić odbiorców na ataki złego dotyczące nabytej wiedzy i temat ten będzie na pewno na naszych Sądach Ostatecznych (Szczegółowych) moim i WISTA

trwajmy więc w głupocie i ciemnocie i powtarzajmy idiotyczne mity :)

Cz sie 06, 2009 11:37

Tak! Nie dyskutujmy, tylko piszmy debilne teksty z naszych sekt. Pogratulowac fraterze...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Cz sie 06, 2009 13:10

WIST, czy twoje intencje są czyste?

Fraterze, czy myślisz, że Wist chce podstępnie wyciągnąć od Ciebie tajemne wiadomości, a poxniej wykorzystac je w sekretnych obrzędach ku czci Szatana w zaciszu domowym? Twoje pytanie jest nie na miejscu...

Choćby wykrzyczanych - mało kto dziś słucha.
/Jacek Kaczmarski/

Cz sie 06, 2009 13:17
zbanowana na stałe

TAJEMNICA MSZY ŚWIĘTEJ
6
PREFACJA

Nastąpił końcowy moment prefacji i kiedy wierni odma­wiali: „Święty, Święty, Święty”,

nagle wszystko, co znaj­dowało się z tyłu celebransów, zniknęło. Po lewej stronie, za arcybiskupem, pojawiły się tysiące Aniołów. Ubrani byli w tuniki, podobne do białych szat kapłanów czy ministran­tów.
Wszyscy oni uklękli z rękoma złożonymi do modlitwy i skłaniali głowy, oddając Bogu cześć. Słychać było piękną muzykę, tak jakby liczne chóry różnymi głosami śpiewały w uniesieniu razem z ludźmi: „Święty, Święty, Święty”.

Dlaczego to jest tak wielkie zagrożenie?

Egzorcysta mówi o tym wyraźnie

http://www.youtube.com/watch?v=JXgFlyr- ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=9Glrz-ji ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=seTtqKpL ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=EESyyyOF ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=2fBBBPVY ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=nJlG4fnX ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=GLl2vsFx ... re=related

Cz sie 06, 2009 13:50

Pytanie: ile jeszcze sekta fratera może wymyśleć tajemnic mszy św?

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Cz sie 06, 2009 14:26
Dlaczego wklejasz kilometrowe teksty z objawien prywatnych, ktore moga rowniez tworzyc zamieszanie wsrod niektorych? I to szczegolnie na katolickim forum, kiedy ktos moze uznac, ze jest to wykladnia wiary, jaka podaje nam Kosciol? Nie sadzisz, ze zamet, ktory w ten sposob wprowadzasz moze kogos sprowadzic z prostej drogi do zbawienia, ktorej wystarczy pelna Prawda objawiona przez samego Jezusa, do ktorej nic dodac nie trzeba?

A tak z innej beczki: jezeli cos wiesz (a nie tylko slyszales), to napisz o faktach, a nie rob z tego wiedzy tajemnej.
Jesli pamietasz, to Jezus o wszystkim nauczal publicznie, a i jest powiedziane, ze o czym mowi sie w tajemnicy, bedzie rozglaszane po dachach. No i ten, ktory ma dobre intencje nie boi sie mowic prawdy.
Moze za duzo interesujesz sie tematem i tez juz wszedzie widzisz dzialanie zlego ducha, a nie dobrego (jak np owych aniolow, o ktorych pisales)?

Cz sie 06, 2009 14:37
zbanowana na stałe

Dalszych części TAJEMNICY MSZY ŚWIĘTEJ nie będę już wklejał w dziale "satanizm", gdyż doszliśmy do momentu Największego Cudu na świecie.
Jest to wystarczająca zachęta dla Was by sięgnąć po Tą pozycję posiadającą Imprimatur w Boliwii.
Czasopismo Katolickie "Miłujcie Się, w którym w Polsce były Te Objawienia drukowane, także posiada Imprimatur

Natomiast poniżej jest dowód, że piekło nie jest puste i że demony bardzo boją się MAMY BOŻEJ

kto nie czuje się na siłach, niech tego nie słucha – mówią na filmach także byty potępione

http://www.youtube.com/watch?v=_9qE_zu6 ... 08&index=6

http://www.youtube.com/watch?v=s4PFwhZ2 ... 08&index=7

Cz sie 06, 2009 18:08

Cz sie 06, 2009 18:20

To WIST założył ten temat bez jakiejkolwiek mojej zgody.

Wydzielił konkretne posty z innego tematu i przeniósł tu. Napisał też, że jestem jego autorem, a nawet przez myśl mi nie przeszło, by założyć ten temat.

Temat wydzieliłem na prośbę jednego z piszących w poprzednim temacie. Nie pamiętam abym pisął że frater jesteś jego autorem, bo de facto autorstwo przypisać należy mnie :) No ale mniejsza o to, jeśli nie chcesz rozmawiać to nie musisz, aj jedynie zapytałem mając dobrą wolę, co chcesz osiągnąć wklejając tu to wszystko. Nie podejmujesz dyskusji, lecz prowadzić coś w rodzaju nauczania: "popatrzeci jest tak a tak" więc pytam jaki masz cel, dyskusję, nauczanie, czy co innego?

Pytam więc po raz ostatni, chcesz dyskutować, odpowiadać na pytania, czy nauczać?

Cz sie 06, 2009 18:25

Cz sie 06, 2009 18:29

Osobiście uważam że nie są wskazane żadne naciski na mnie, ani aby zrobić coś z fraterem, ani ze strony fratera że mam złe intencję. Jakoś mi to nie pasuje co wszyscy robicie.

Cz sie 06, 2009 18:37
zbanowana na stałe

Odpowiedziałem wyraźnie i jasno, że na te tematy nikt na forum.wiara.pl nie ma prawa rozmawiać. Nadto są inne poważne przesłanki, które wymieniłem

Cytuj:
naraża prowadzących na ataki satanistów – WIST też jesteś na to narażony

i macie przykład , że Ci co słuchali uważnie wypowiedzi Egzorcysty , mogą mieć już teraz konkretne pokusy …

i mocno się waham, czy dać linki do filmu `z wizytą w piekle` podczas śmierci klinicznej

Cz sie 06, 2009 18:43

Cz sie 06, 2009 18:47
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona