Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Myśli samobójcze
Bardzo Cię proszę, posłuchaj tego co jest w linku, który podałam z myślą o Tobie. Wiem, że proszę Cię o wiele. Jednak gdybyś zechciał uczynić to dla mnie. Jest to dla mnie bardzo ważne.
|
So kwi 05, 2014 13:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Obejrzałem.
|
So kwi 05, 2014 14:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Co o tym myślisz? Czy podzielisz się tym?
|
So kwi 05, 2014 14:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Spodobała mi się końcówka kiedy "Zły łotr" zwrócił się do Jezusa, Jezu. Nie wierzę w zbawienie ani w życie po życiu. Czuję się zbyt otępiały by z czegokolwiek wychwycić coś głębokiego, czymś się poruszyć.
Ostatnio edytowano So kwi 05, 2014 14:21 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So kwi 05, 2014 14:17 |
|
 |
Magdalena_i
|
moherdance napisał(a): Spodobała mi się końcówka kiedy "Zły łotr" zwrócił się do Jezusa, Jezu. Nie wierzę w zbawienie ani w życie po życiu. Czuję się zbyt otępiały by z czegokolwiek wychwycić coś głębokiego. A wierzysz w to że teraz - Jestes?
_________________ " Wolność w Miłości należy do Ciebie "
|
So kwi 05, 2014 14:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Posluchaj jeszcze raz, zgoda?
|
So kwi 05, 2014 14:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jestem co ?
|
So kwi 05, 2014 14:22 |
|
 |
Magdalena_i
|
moherdance napisał(a): Jestem co ? Jesteś tutaj z nami....wierzysz w to że istniejesz jako osoba prawda?
|
So kwi 05, 2014 14:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A co jestem w piekle ?
|
So kwi 05, 2014 14:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Obejrzałem jeszcze raz, ale ja mam chyba urojenia ksobne. Wydaję mi się, że jestem dobrym Łotrem.
|
So kwi 05, 2014 14:35 |
|
 |
Magdalena_i
|
moherdance napisał(a): A co jestem w piekle ? Nie...do piekła to daleka droga...faktem jest jednak, że jeżeli WIERZYSZ w to że Jesteś , że istniejesz, że odczuwasz, nawet jeżeli teraz te odczucia nie sa takie jakie byś chciał...to faktem jest że masz bardzo dużą szansę , by uwierzyć w swoje możliwości, swoje decyzje i swoje wybory
|
So kwi 05, 2014 14:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Właśnie leci film o Jezusie. Może obejrzę o ile uda mi się skoncentrować. Ciężko mi się skoncentrować na czymkolwiek.
|
So kwi 05, 2014 14:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Braterstwo, przez wzgląd na miłość Jezusa. http://www.stacja7.pl/article/3160/Oto+ ... %C3%B3j/60Sam się przekonaj. Idę na rekolekcje. Dobrego dnia Danielu ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Wydaję mi się, że jestem dobrym Łotrem. Każdy z nas może nim być.Obejrzałem jeszcze raz, ale ja mam chyba urojenia ksobne. Bądź dla ciebie dobry Danielu. Nie diagnozuj siebie tak bardzo, lecz zacznij kochać...tak jak Bóg kochał Dobrego Łotra.
|
So kwi 05, 2014 14:44 |
|
 |
Magdalena_i
|
moherdance napisał(a): Właśnie leci film o Jezusie. Może obejrzę o ile uda mi się skoncentrować. Ciężko mi się skoncentrować na czymkolwiek. Usiądź wygodnie i po prostu ...patrz
|
So kwi 05, 2014 14:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maria-Magdalena nie potrafię już kochać. Jak ? Nie umiem kochać. Może kiedyś wiedziałem co to miłość. Ciężko mi się myśli. Może w ogóle nie wiedziałem co to miłość. Zawsze się bałem bliskich relacji z ludźmi.
|
So kwi 05, 2014 15:32 |
|
|
|