Autor |
Wiadomość |
matusiam34
|
 Re: Wierzysz? Kim jesteś?
ateista, ale praktykuje mozna to ujac magie (w rozumieniu katolickim), energie, znaki, afirmacje + wschodnie sztui walki. Uwazam ze jest cos poza cialem
|
Śr sty 13, 2010 17:42 |
|
|
|
 |
evoleth
|
Katoliczką. Kiedyś silnie wierzącą. Dziś poszukującą, wątpiącą, pytającą...
_________________ ...spotykam ludzi którzy myślą że jestem kim nie jestem widzę ich jak nie tych którymi są słyszymy się pogrążeni we własnych światach...
|
Śr sty 13, 2010 21:43 |
|
 |
rastman
|
Katolikiem, kiedyś wierzącym, potem poszukującym, a teraz znów wierzącym:) tak bywa
_________________ depilacja laserowa warszawa hydraulika usługi remontowe CO toruń
|
Cz sty 14, 2010 18:18 |
|
|
|
 |
anathiela
|
Katoliczką, praktykującą i oczywiście wierzącą. 
_________________ Kto odnalazł doskonałą miłość Bożą idzie przez życie, jakby nie istniał.św. Serafim z Sarowa
|
So sty 16, 2010 17:16 |
|
 |
Nevermore
|
Agnostyk skłaniający się ku ateizmowi.
|
So sty 16, 2010 23:13 |
|
|
|
 |
TheJOZI
|
 Re:
Pawello90 napisał(a): Ateista. Słaby ale ateista  Choc do kosciola chodze  To dziwny z ciebie ateista  , skoro jesteś ateistą po co chodzisz do Kościoła? Nie zabraniam Ci jakby co  , ale pytania po co? nie zadam, bo się domyślam? Może szukasz wiary, którą gdzieś , kiedyś żeś zgubił. Większość niby katolików trzyma się przy Kościele z obawy przed piekłem.
_________________ -Odliczanie do wieczności: http://opoka.tv/video/filmy/odliczaniedowiecznosci,mf,vid,fil,p_238.html -www.prawdapisma.blogspot.com "Przestań płakać: Oto zwyciężył Lew z pokolenia Judy, Odrośl Dawida, tak że otworzy księgę i siedem jej pieczęci"
|
Śr sty 20, 2010 19:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Katolik wierzący i praktykujący, kiedyś tylko wierzący, ale się "nawróciłem" 
|
Cz sty 21, 2010 16:18 |
|
 |
xman
|
Rzymski katolik. Jedno i drugie z zaangażowaniem! 
|
Cz sty 21, 2010 22:41 |
|
 |
Jasionilu's
|
Katolik, ale jak każdy błedy popełniający głupie 
|
Pt sty 29, 2010 7:17 |
|
 |
Libertas
|
Kiedyś wierzący w Mikołaja, potem tylko w katolickiego Boga, a po osiągnięciu wieku rozsądku wezwolony od jarzma wiary. Ateista 
|
Pt sty 29, 2010 14:21 |
|
 |
Agares
|
JA jestem od dobrych 7 lat Shinto wierzacy praktykujacy i tak jak matusiam34 "talizmany itp sa elemetem wiary jak by nie bylo. (japońska wiara narodowa) dlaczego? Wasz "Bóg" odebrał mi tych którzy byli dla mnie najważniejsi a teraz odebrał mi ojca wasi "pasterze" to bezduszne.... Straciłem prace tak jak moja matka wiec przez kilka mies będę na utrzymaniu babci. Koleda- Całkowite olanie sprawy zero rozmowy wypił zjadł "zabrał" kopertę w "" bo to bylo raczej wyszarpanie NIC go nie obchodziło ze brakuje nam kasy. Nawet tego całego K+M+B nie chcialo im sie napisać a teraz jeszcze podczas załatwiania pogrzebu ojca wymyślał a gdzie papier ze szpitala a dlaczego skremowany ja nie zrobię pogrzebu o 14 bo nie będę chodził w "nocy" po cmentarzu ( pomijając ze wozi sie z organista wiec za wiele to by sie nie nachodził ) na dodatek ZERO współczucia NIC nawet głupiego przykro mi z powodu waszej straty.... Jestem Krzysztof (niosący Chrystusa) mam 22 lata i przysięgam ze jesli tak ma wyglądać "miłosierdzie" to świadomie wybieram „potępienie” i wiare w "demony" jak to nazywacie innych Bogów...
btw Tak mój nick jest demoniczny (2 demon Goecji) Wiem ze to narusza regulamin Ma to jedynie na celu pokazanie ze z KK zerwałem wszystkie kontakty ( pomijając pogrzeby bo nie wypada mi nie isc) i pieczęci a ksiądz po kolędzie w przyszłym roku zobaczy wywieszona katanę na drzwiach a nie zaproszenie >.< wasz Bóg zdradził mnie po raz ostatni.
|
Pt lut 05, 2010 10:14 |
|
 |
No
|
Cytuj: JA jestem od dobrych 7 lat Shinto wierzacy praktykujacy To brzmi ciekawie... Opowiedz nam może coś więcej o tym jak praktykujesz Shinto w Polsce bo zasadniczo tego rodzaju religie nie są zbyt otwarte na wiernych z innych krajów/kultur. Macie jakąś grupę czy praktykujesz sobie prywatnie w domu?
|
Pn lut 08, 2010 1:08 |
|
 |
czarny30
|
A ja jestem katolikiem. W każdą ale to każdą niedziele bez wyjątku jestem w kościele i święta też obowiązkowo. I to od dziecka a nie, że raz tak to raz inaczej. A na rezurekcji to zawsze petard cała kiermana.
|
Wt lut 09, 2010 21:04 |
|
 |
ateista1993
|
Kiedyś wierzyłem i nawet do kościoła chodziłem. Teraz jestem ateistą.
|
Cz lut 11, 2010 17:28 |
|
 |
hafcio
Dołączył(a): So lut 13, 2010 15:30 Posty: 2 Lokalizacja: Białystok
|
Prawosławny , wierzący i praktykujący
|
So lut 13, 2010 15:33 |
|