Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 22:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 809 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 54  Następna strona
 Stop aborcji! 
Autor Wiadomość
Post Re: Stop aborcji!
quas napisał(a):
Chodzi o to że nie chciałbym żeby majstrował w moim ciele człowiek który zabija życie. Może i mieć kompetencje i umiejętności, ale nie miałbym zaufania do człowieka który jednocześnie mógłby być seryjnym mordercą dzieci. Może być kilka powodów, brak zaufania, strach przed tym że morderca ma majstrować w ciele, światopogląd..

A lekarze, którzy jakże ofiarnie i z szacunkiem opiekowali się panią Agatą Lamczak pasują? serio pytam, to nie ironia.

N gru 29, 2013 3:12
tredje napisał(a):
Ktos liczyc nie umie, mnie sie nieprawde zarzuca...
Moja drobna uwaga ("niezły błąd") odnosiła się do Val, nie do Ciebie, więc wyluzuj.

N gru 29, 2013 3:31
tredje napisał(a):
Kael
to nie ja robie z siebie meczennice, tylko Ty. Poswiecasz sie, krytykujesz innych. Skad wiesz, co ja robie? Czemu myslisz, ze jak czlowiek nie zamknie sie w swojej rodzinie to nic pozytecznego dla innych nie robi?
Wychowujesz dzieci, bo chcialas, wiec nie narzekaj.

Ja sie @tredje, nie poswiecam. Gdybys miala opanowane czytanie ze zrozumieniem, to bys to sama pojela. Ale jak ktos czyta to, co chce zrozumiec, a reszte wyrzuca do kosza (myslowego), to mu wlasnie takie cuda wychodza, ze jako matka sie poswiecam i zaluje bezdzietnym wakacji, na ktore oni sobie ciezka harowka (bo tylko praca za pieniadze jest prawdziwa praca) zapracowali. Tak na marginesie: ja pracuje (nie haruje, bo na to mi zycia szkoda) na kilku (czastkowych) etatach i nikomu tego nie wypominam. Robie, co lubie. Takze za pieniadze.

No i @tredje przeciez NIKOGO nie krytykuje, nikogo sie nie obawia i zyje w zgodzie z calym swiatem, o ile ten swiat ma te same cele i przekonania co tredje.

@quas, mozesz spac spokojnie: zaden lekarz, ktory dokonywal aborcji, badz in vitro nie bedzie mial w normalnych warunkach powodow, zeby ciebie leczyc. Z powodow oczywistych.

N gru 29, 2013 7:30
Post będący niemal w całości uwagą osobistą poszedł do kosza. Autor, który na forum trolluje od 5 (bodaj) postów niech się spodziewa, że nie będę się bawić w przyznawanie ostrzeżeń.

N gru 29, 2013 9:28
quas napisał(a):
Jajko
Ale chciałbym wiedzieć czy ,,lekarz'' który miałby się mną zajmować, nie jest przypadkiem seryjnym mordercą dzieci. I w razie czego zarządać lekarza który tylko leczy, a nie zabija. Uważam że pacjent powinien mieć takie prawo. Nie chciałbym żeby zajmował się mną człowiek który zabija życie.

Seryjny morderca dzieci zajmował sie zdrowiem całego społeczeństwa i jakoś quasowi nie wadziło.

N gru 29, 2013 9:29

Breta
jak wiekszosc na tym forum - cos uslyszy, jakies plotki,robi sensacje. Nic nie wiedzac i nie rozumiejac.
Mam niezly ubaw.

N gru 29, 2013 10:56
tredje napisał(a):
Breta
jak wiekszosc na tym forum - cos uslyszy, jakies plotki,robi sensacje. Nic nie wiedzac i nie rozumiejac.
Mam niezly ubaw.

I tak ubawiona żalisz się dziale moderacja na prześladowanie i obrażanie.....pokrętny ubaw....

N gru 29, 2013 10:58

Alus, Breta
jezeli juz robicie nagonke na mnie, to przynajmniej sprawdzcie na czym stoicie.
Najpierw jedna nie wyznaje sie na procentach, potem dwie na lekarzach...

N gru 29, 2013 11:11
tredje napisał(a):
Breta
Mam niezly ubaw.

tredje napisał(a):
Alus, Breta

Słucham? Jaką nagonkę? :shock: O co chodzi???

N gru 29, 2013 11:26

Breta

Cytuj:
Tredje, wycztałem w rozmowie że podobno jesteś lekarzem, a widzę jak bronisz zabijania dzieci.

Czy jak ktoś trafi do szpitala to może powiedzieć że nie chce by zajmował się nim lekarz który dokonuje także zabiegów aborcji, invitro ??
Aborcja, invitro to dla mnie zabijanie więc chciałbym wiedzieć czy człowiek który miałby mnie leczyć, kroić na stole, nie jest przypadkiem seryjnym aktywnym mordercą dzieci czy innym Frankenstein'em. Na pewno nie chciałbym żeby taki ,,lekarz'' majstrował w moim ciele w czasie uśpienia.
Czy pacjent ma prawo wiedzieć czy dany lekarz nie zabija dzieci i w razie czego zarządać normalnego lekarza który tylko leczy a nie zabija. Nie chciałbym być leczony przez Frankenstein'ów w białych fartuchach.

Ale jazda! Juz kilka osob ma ubaw, podeslalam te posty.

N gru 29, 2013 11:56
Tredje masz jakieś halucynacje czy co? Przecież to nie jest post Brety. Zrób sobie przerwę, wyłącz Internet.

N gru 29, 2013 12:00
Tredje, nadal nie rozumem:)
Byłabyś łaskawa wyjaśnić swoje posty. Bo czytam jakobym robiła na Ciebie nagonkę (Alus, Breta, jeżeli już robicie nagonke na mnie...), więc są 2 wyjścia:
- piłaś, nie pisz
- ja piszę przez sen

Nie odniosłam się do żadnego Twojego postu! Przytoczony przez Ciebie cytat to post quasa... (?)
I jak już dojdziesz co i jak z rzeczywistością, to daj znać:)

N gru 29, 2013 12:02

Breta
przepraszam, faktycznie to qaus. co nie zmienia postaci rzeczy. Wybral sobie ofiare i oskarza. Nie wiedzac, o co chodzi.
Wiec do Quas - moze uzasadnienie? Skad wziales takie oszczerstwa?
Val - co z przeprosinami? Walnelas sie na ulamkach, zarzucajac mnie podawanie nieprawdziwych danych. Gdzie uczciwosc?

N gru 29, 2013 12:10
Breta napisał(a):
tredje napisał(a):
Breta
Mam niezly ubaw.

tredje napisał(a):
Alus, Breta

Słucham? Jaką nagonkę? :shock: O co chodzi???

Jak zwykle chodzi o dowiedzenie "moje górą".
Gdy inni nie chcą przyjąć takiej optyki, goni się do moderacji i kreuje siebie na męczennicę.
No cóż jeśli ktoś myli polemikę z dyktatem......

N gru 29, 2013 12:17
tredje napisał(a):
Breta
przepraszam, faktycznie to qaus. co nie zmienia postaci rzeczy. Wybral sobie ofiare i oskarza. Nie wiedzac, o co chodzi.
Wiec do Quas - moze uzasadnienie? Skad wziales takie oszczerstwa?
Val - co z przeprosinami? Walnelas sie na ulamkach, zarzucajac mnie podawanie nieprawdziwych danych. Gdzie uczciwosc?

Niechlujnie skonstruowałam zdanie pod względem gramatycznym przy podawaniu wyniku procentowego, za co przepraszam.

Poniżej pytania, na które unikasz odpowiedzi:

1. Podałam dla przykładu dane, które nie są spójne z Twoimi i pytam, skąd ta rozbieżność? Mnie nie interesuje, czy te dane są korzystniejsze dla Twojej tezy, nie walczę na śmierć i życie o jakąś tezę, tylko chciałam uzyskać więcej szczegółów od osoby, która ma dyplom i może coś więcej wiedzieć w omawianej sprawie.
2. Nie wiem co mam dodatkowo wyjaśniać i tłumaczyć z zalinkowanych przeze mnie danych.

Nie pisałam, że Twoje dane odbiegają od prawdy. Nie pisałam również, że moje źródło jest tą prawdą, tylko że podaje inne dane. To różnica.

Poniżej link do posta, który najwyraźniej Ci umknął. Jeżeli już wyjaśniać sprawę to bez uników z Twojej strony, bez udawania, że jakieś pytania nie padły, ok?
viewtopic.php?p=784015#p784015

Ostatnio edytowano N gru 29, 2013 12:26 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy

N gru 29, 2013 12:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 809 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 54  Następna strona