Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 14:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Następna strona
 Orędzia na czasy ostateczne - połączone wątki 
Autor Wiadomość
Post Re: Orędzia na czasy ostateczne - połączone wątki
quas napisał(a):
,,17.02.2013, 19:00 - Fałszywy prorok przejmie teraz Siedzibę w Rzymie

(...)

Wasz Jezus''

Masz tu zły podpis. Powinno być: "Mary Carberry". Czyli nie "Bóg przepowiadał schizmę na czas Franciszka", tylko "Mary Carberry wymyśliła schizmę na czas Franciszka". :D

Cz kwi 16, 2015 6:35

A jak to jest w kwestii Akity? Czy to ostrzeżenie jest dalej aktualne czy też nie?

N kwi 26, 2015 1:52
Amandil napisał(a):
A jak to jest w kwestii Akity? Czy to ostrzeżenie jest dalej aktualne czy też nie?

Zapewne aktualne, podobnie jak wiele innych udzielonych przed II wojną światową - zapowiedź Jezusa siostrze Faustynie i po II wojnie światowej, poczynając od Amsterdamu.
Choć nie w naszej kompetencji leży wskazanie terminu kiedy nastąpią zapowiedziane wydarzenia.

N kwi 26, 2015 7:48

Yarpen_Zirgin napisał(a):
quas napisał(a):
,,17.02.2013, 19:00 - Fałszywy prorok przejmie teraz Siedzibę w Rzymie

(...)

Wasz Jezus''

Masz tu zły podpis. Powinno być: "Mary Carberry". Czyli nie "Bóg przepowiadał schizmę na czas Franciszka", tylko "Mary Carberry wymyśliła schizmę na czas Franciszka". :D

Nie wiem co o tym myśleć? Z jednej strony to niby fałszerstwo ale z drugiej wszystko co się dzieje na świecie jak gdyby idealnie pasowało do tego proroctwa. Jak to wyjaśnić?

N kwi 26, 2015 21:56
Moderator

Kup sobie jakąś gazetę z horoskopami albo poszukaj w sieci i pomyśl, na jakiej zasadzie się "sprawdzają".

~ Pink Floyd, "Hey you"

N kwi 26, 2015 22:15
Kolejne potwierdzenie że Franciszek faktycznie jest fałszywym prorokiem. Sługa masonerii Francois Hollande po wizycie u Franciszka ogłasza projekt encykliki o ekologii, następnie za sługą masonerii tą informację potwierdza rzecznik Watykanu. Zmiany klimatyczne, ekologia w encyklice Franciszka to taki prezent od masonerii.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/papiez- ... ogii/v9lc7

Cz maja 07, 2015 20:33

Ale co konkretnie byłoby złego w takiej encyklice? O ekologii czy potocznym rozumieniu tego terminu jako ochronie środowiska?

Pt maja 08, 2015 9:14
@WIST, to chyba oczywiste: to papiez Franciszek ja ma napisac!

Mozecie mi dac za to ostrzezenie, ale gdyby glupota umiala fruwac, to quas bylby juz poza Ziemia.

Nie wiem, kiedy robil mature, ale podejrzewam ze juz te nowa i ani tekstow nie rozumie, a jak juz fakty polaczy, to tak fanatycznie i sekciarsko, zeby mu do jego wytworow wyobrazni i to co jego guru mowia, pasowalo.
Pisze i sam wlasnego tekstu nie rozumie.

Kolejnosc jest: wizyta w Watykanie (w domysle: rozmowa z papiezem) - podanie informacji prywatnej (uzyskanej -dla mniej lotnych - w tejze rozmowie) - podanie podobnej informacji przez Watykan. To napisal sam quas.

Czy to w ogole prawda, niewiadomo, bo quas linkami i cytatami o faktach sie brzydzi. Tylko czyjesc wymysly potrafi starannie wklejac.

Pt maja 08, 2015 12:14
WIST napisał(a):
Ale co konkretnie byłoby złego w takiej encyklice? O ekologii czy potocznym rozumieniu tego terminu jako ochronie środowiska?

Antychryst jest sprytny i przebiegły dlatego co będzie złego w tym że na pierwszy plan wysunie humanizm i wielkim humanistą będzie. Dlatego też już teraz i Franciszek robi wyraźny ukłon w tą stronę. Pytanie jest nie poważne, żeby nie powiedzieć dziecinne bo przecież co jest też złego w uczeniu dzieci aby papierki po gumach do żucia wyrzucały do śmietnika. Piękna ekologia tyle że w tym masońsko-szatańskim przekręcie i oszustwie gdzie Franciszek staje na czele, zupełnie nie o to chodzi.

Przez autora wątku o antychryście padło takie zdanie, że to jak ustosunkuje się Franciszek do propozycji ONZ w związku z religią światową, będzie znaczyło czy jest fałszywym prorokiem. Otóż Franciszek już nie musi się do tego odnosić bo stając na czele masońskiego ekologicznego projektu, wykonał już pierwszy wyraźny pokaz że staje na czele relgii świata i gromadzi przywódców światowych pod egidą masońskiego globalnego projektu. To jest prawdziwa działalność fałszywego proroka.
Kael napisał(a):
Mozecie mi dac za to ostrzezenie, ale gdyby glupota umiala fruwac, to quas bylby juz poza Ziemia.

Nie wiem, kiedy robil mature, ale podejrzewam ze juz te nowa i ani tekstow nie rozumie, a jak juz fakty polaczy, to tak fanatycznie i sekciarsko, zeby mu do jego wytworow wyobrazni i to co jego guru mowia, pasowalo.
Pisze i sam wlasnego tekstu nie rozumie.

Kael, myślę że warto Tobie i Alus zwracać uwagę że to Wy jesteście pierwsze do atakowania, obrażania, kąsania. Po raz kolejny Twoja wypowiedź nie niesie nic w sobie jak jedynie pogardę dla bliźniego. Warto wam zwracać uwagę że od osądzania, atakowania itd. to wy jesteście specjalistami, zwłacza dlatego że paradoksalnie to właśnie Wy najczęściej i nagłośniej domagacie się wybaczenia i piszecie puste teksty o osądzaniu, obrażaniu. Co jak też pisałem staje się rozpoznawalną cechą obrońców i działaczy antykatolickiej Platformy.

Więc jak będzisz znowu uganiała się żeby tylko ukąsić to będę Ci ten fakt przypominał.

Pn maja 11, 2015 13:15
Dopoki bedziesz twierdzil, ze papiez katolikow, ze jest sluga szatana, nie zaznasz ode mnie spokoju.

Moze twoj bog pozwolil nisuczyc Ziemie i zabronil mowic o skutkach ludzkiej bezmyslnosci, ale Bog ma na ten temat inne zdanie. Ludzie grzesza nie tylko przeciw szostemu i piatemu przykazaniu aborcja czy in vitro. Takze niszczac owisko, w tym bliznich grzechami przeciwko osmemu przykazaniu.

Pn maja 11, 2015 14:07
Kael napisał(a):
Takze niszczac owisko, w tym bliznich grzechami przeciwko osmemu przykazaniu.

Errata: srodowisko

Pn maja 11, 2015 17:26

Nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego Quas bez przerwy oczerniający papieża jest przez was moderatorów tolerowany a moje posty wszystkie zostały usunięty ,boicie się czegoś ?

Pn maja 11, 2015 20:18

Quas, ale ja nadal nie wiem co konkretnie jest złego w samej idei? Tak rozumując, że przecież wszystko może być stworzone w złym celu, pod przykrywką dobrej inicjatywy, to do kosza wyrzucić można i Ewangelię. Jak zawsze zresztą wieszczysz coś czego nie ma, a zarazem coś co tylko Ty uważasz że będzie, w dodatku pisząc w taki sposób jakby już rzeczywiście istniało, lub zaistnieje lada moment. Poza tym jak już pisałem ekologia nie zajmuje się ochroną środowiska. Wbrew powszechnemu mniemaniu, nauką zajmującą się ochroną środowiska jest sozologia. Papież zatem pisząc o ekologii czy współzależność między człowiekiem, a środowiskiem właściwie zajął by się nie swoją działką. Oczywiście może ująć temat w kontekście wiary, ale bardziej zajmie się sozologią i nauką nt szacunku do matki natury. Twoje twierdzenia są absurdalne, bo wynika z nich że jeśli papież napomknie o tym, a ma do tego prawo, to z automatu świadczy o jego niecnych celach. Choćby się świat walił musi milczeć, żebyś go nie uznał za masona. Zupełne szaleństwo.

Pn maja 11, 2015 22:29
Moderator

Hufce napisał(a):
Nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego Quas bez przerwy oczerniający papieża jest przez was moderatorów tolerowany a moje posty wszystkie zostały usunięty ,boicie się czegoś ?

Quas miał już nawet bany z tego powodu. Tylko akurat nie dziś.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn maja 11, 2015 22:49

Huwce, od reklamacji i pytań są inne tematy. Można też napisać do moderatora który udzielił Ci bana, albo do Administratorki. Jest tyle opcji więc po co zaśmiecać temat wybitnie dyskusyjny?

Pn maja 11, 2015 23:05
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Następna strona