Czy wszyscy ateiści uważają się za zwierzęta ?
Autor |
Wiadomość |
Seweryn
|
movsd napisał(a): Dobranoc Sewerynie, idź już spać. Też sądzę że rozmowaz kimś gadającym takie rzeczy movsd napisał(a): Koniecznie się go spytaj czemu psy nie mają obywatelstwa.
to strata czasu .
_________________ Jestem po ślubie. Fotograf i kamerzysta z Koszalina których polecam http://www.akcjafilm.pl Videofilmowanie również super. Opinia moja i żony.
|
Wt wrz 02, 2008 23:37 |
|
|
|
 |
movsd
|
O co ci chodzi w tych dwóch zdaniach wyżej? To wciąż język polski? 
|
Wt wrz 02, 2008 23:43 |
|
 |
Seweryn
|
movsd napisał(a): O co ci chodzi w tych dwóch zdaniach wyżej? O to: movsd napisał(a): mieszka w Polsce - ale nie jest polakiem Pytasz się : movsd napisał(a): Koniecznie się go spytaj czemu psy nie mają obywatelstwa.
Właśnie dlatego bo są zwierzętami , a nie ludźmi. Więc ludzie to nie zwierzęta ,co sam sobie udowodniłeś.
Dobranoc
_________________ Jestem po ślubie. Fotograf i kamerzysta z Koszalina których polecam http://www.akcjafilm.pl Videofilmowanie również super. Opinia moja i żony.
|
Śr wrz 03, 2008 0:00 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sewerynie, wikipedia i bryk to nie są źródła naukowe. Czy ty wiesz co to jest źródło naukowe?
Odnośnie tego Polaka-psa, to sprawa jest banalna: zamieszkanie na terenie kraju nie jest warunkiem wystarczającym by być Polakiem, czyli zaliczać się do zbioru Polaków. Ale zaliczanie się do zbioru Polaków jest tożsame z byciem Polakiem, tak samo jak zaliczanie się do królestwa zwierząt jest tożsame z byciem zwierzęciem.
Ja mam takie pytanie do Seweryna: co dla ciebie oznacza należenie do królestwa zwierząt?
|
Śr wrz 03, 2008 15:31 |
|
 |
nomines
Dołączył(a): Cz gru 27, 2007 15:17 Posty: 1233 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
Moderacjo wróć...
_________________ "Nauka robi 95 kroków. Pozostałe 5 trzeba przejść na klęczkach." Zenon Ziółkowski
http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)
|
Śr wrz 03, 2008 15:34 |
|
|
|
 |
WIST
|
Tak jak pisałem ileś postów temu, nikt Seweryna do niczego nie przekona, to widać. Zatm mam propozycje, chcecie nadal dyskutować bezcelu, czy może dajmy już temu spokój, zamknijmy i niech przyszłe pokolenia podziwiają i badają mentalność ludzi XXI wieku...
|
Śr wrz 03, 2008 21:29 |
|
 |
Seweryn
|
Teamat nie tyczy się przekonywania Seweryna ,że nauka się myli ,tylko czy wszyscy Ateiści uważają się za zwierzęta? Na pewno jest jeszcze kilku ateistów którzy się wypowiedzą ,a może ktoś z nich nie uważa się za zwierzę.
|
Śr wrz 03, 2008 21:35 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
Seweryn napisał(a): Teamat nie tyczy się przekonywania Seweryna ,że nauka się myli
Racja. Nikt nie starał się przekonywać rzeczonego osobnika,że myli się nauka tylko,że czyni to konkretnie Seweryn
_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
Śr wrz 03, 2008 21:50 |
|
 |
Seweryn
|
WaszJudasz napisał(a): Racja. Nikt nie starał się przekonywać rzeczonego osobnika,że myli się nauka tylko,że czyni to konkretnie Seweryn Tak tylko, że te przekonywania to było samo gołosłowie typu: movsd napisał(a): Sewerynie, uwierz mi,
nie licząc dowodów w postaci instrukcji ciągnika i nieaktualnej tezy sprzed 2400 lat, a to trochę za mało.
Dobranoc 
|
Śr wrz 03, 2008 22:00 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
Sewerynie Niewzruszony, zaprawdę, nie jakiś tam Piotr, lecz Ty jesteś Skałą.
_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
Śr wrz 03, 2008 22:03 |
|
 |
WIST
|
Rozumiem zatem do zamknięcia, bo chyba każdy ma oczy i widzi jaka jest dyskusja, do czewgo zmierza, oraz że nikt więcej się nie wypowie bo po co, żeby usłyszeć że nie ma rozumu?
|
Śr wrz 03, 2008 22:12 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
No.
Ale cośmy się ubawili,to nasze.
|
Śr wrz 03, 2008 22:17 |
|
 |
Atei_
|
Przez 35 stron niczego konkretnego nie udało się ustalić, to przez kolejne będzie tak samo.
Sewerynie, po Twojej stronie w tym temacie stanęło kilku kreacjonistów, ale tylko dlatego, że Oni ewolucji nie uznają, a tym samym naukowej klasyfikacji która z niej wynika.
Ta dyskusja nie ma większego sensu. Chyba że zaczniemy przedstawiać 35 stron argumentów jeszcze raz?
_________________ Nie ma dowodu na istnienie Boga, nie ma też dowodu na jego nieistnienie. Wszystko sprowadza się do kwestii wiary, lub braku wiary.
|
Śr wrz 03, 2008 22:28 |
|
 |
movsd
|
Jedyne sensowne i logiczne wypowiedzi Seweryna to te w których mówi "dobranoc" - temat do zamknięcia.
Ale co się uśmialiśmy to nasze. 
|
Cz wrz 04, 2008 0:50 |
|
 |
WIST
|
Zatem zamykam, chyba wszyscy widzimy że to jedyne wyjście i w tym wszyscy mogą się zgodzić i Seweryn i kreacjoniści i oponenci zwolennicy teorii ewolucji i biologicznych twierdzeń i ja...
|
Cz wrz 04, 2008 0:59 |
|
|
|