Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 14:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 809 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  Następna strona
 Stop aborcji! 
Autor Wiadomość
Post Re: Stop aborcji!
@tredje, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Zdrowia, zebys nie musiala korzystac z zadnych szpitali.
Jakies dowody na to, ze Kosciol jako organizacja mordowal ludzi?
Bo dowody na to, ze lekarze morduja, takze zaniechaniem, Val ci juz przedstawila. Nie wstydzisz sie swojego zawodu i kolegow po fachu?

Śr sty 01, 2014 13:50
Moderator

I w jakim sensie mordującej ludzi? Chodzi o tę statystykę zgonów przy rodzeniu? Piszesz jakby ciąże spadały na ludzi niespodziewanie niczym grom z jasnego nieba.
A zwykle chyba wszyscy normalni ludzie wiedzą, skąd się biorą ciąże?

~ Pink Floyd, "Hey you"

Śr sty 01, 2014 13:55

no, nie mordowal - "przekazywal wladzy swieckiej" zeby sobie raczek nie pobrudzic.

Śr sty 01, 2014 14:21
Czyli @tredje sklamala. A jak tam z lekarzami? Wstyd ci za kolegow, czy nie?
Mam was unikac?

Śr sty 01, 2014 14:24
tredje napisał(a):
quas
fajnie ze jestes. Wszystkiego najlepszego w Npowym Roku. Miales mi zadac pytanie - tak zrozumialam, bo reszta to byly inwektywy o mordercach w bialych fartuchach.
na marginesie, jezeli quas moze sobie nie zyczyc by lekarz dokonujacy aborcji leczyl mu angine to skad takie zdiwienie jezeli ja nie chce by przedstawiciel organizacji mordujacej ludzi udzielal mi sakramentu?

Dziękuje i również życzę Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i aby wypełniła Cię miłość Jezusa, abyś otworzyła na nią swoje serce i przyjęła miłosierdzie Boga :). Pytanie już zadałem dawno temu, pożniej było cytowane. Jakie inwektywy ? Lekarze ,,Frankensteiny''- żartobliwie, grasujący po szpitalach, robiący aborcję, invitro, eutanazję to mordercy, zabijają życie. O sakramentach to chyba znowu pomyliłaś ludzi, bo ja żadnego zdziwienia nie wyrażałem.

Śr sty 01, 2014 14:43

Kael - gdzie sklamalam ? Uwazasz, ze KK nie byl odpowiedzialny za inkwizycje? Przeciez jest ciaglosc organizacyjna.

Śr sty 01, 2014 14:56

quas
na jakiej podstwie doszedlaes do tego, ze ja grasuje po szpitalach i zabijam ludzi?
Zdziwienie wyrazali inni, ze niby co mi przeszkadza sakrament udzielony bez mojej wiedzy i zgody.

Śr sty 01, 2014 14:59
tredje napisał(a):
quas
na jakiej podstwie doszedlaes do tego, ze ja grasuje po szpitalach i zabijam ludzi?
Zdziwienie wyrazali inni, ze niby co mi przeszkadza sakrament udzielony bez mojej wiedzy i zgody.

Nie doszedłem do tego i tak nie pisałem. Czytaj ze zrozumieniem, bo pozniej rzucasz oszczerstwa o oszczerstwach innych. :D

Śr sty 01, 2014 15:35

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich a przede wszystkim możliwości przeżycia życia dla wszystkich poczętych dzieci a dla ich mam wiary, siły i miłości którą obdarzą swoje dzieci. Bo dzieci to błogosławieństwo a nie problem do pozbycia się!!!!!!!

Śr sty 01, 2014 15:50
tredje napisał(a):
Kael - gdzie sklamalam ? Uwazasz, ze KK nie byl odpowiedzialny za inkwizycje? Przeciez jest ciaglosc organizacyjna.

@tredje, to nie ty pisalas?
tredje napisał(a):
no, nie mordowal - "przekazywal wladzy swieckiej" zeby sobie raczek nie pobrudzic.

A wladza swiecka rzadzi sie swoimi prawami. Wtedy i dzis.

Śr sty 01, 2014 15:56

Wiec ofiary Inkwizycji zginely z winy wladzy swieckiej? Nowy trend, jak widze. Proponuje, jak juz to byc konsekwentnym. Ofiary Inkwizycji zginely z winy katow.

Śr sty 01, 2014 16:04
Jezeli wladza swiecka kaze smiercia za poglady, to czyja to wina?
Moze @tredje pojdzie dalej i powie: ofiar?

Śr sty 01, 2014 16:10

Kael
czyli byly to prawdziwe czarownice i zostaly slusznie ukarane? Przepyszne.

Śr sty 01, 2014 16:39
To ty napisalas.
Ja pisze o tym, kto i dlaczego wydawal wyroki smierci i je wykonywal.
Widac czytanie ze zrozumieniem u niektorych lekarzy kuleje. Strach sie bac!

Śr sty 01, 2014 16:44

Fajne odbijanie piłeczki hehe

Śr sty 01, 2014 16:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 809 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  Następna strona