Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warning"
Autor |
Wiadomość |
noOne
|
 Re: Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warni
Cytuj: Sobota 30 lipiec 2011 godz. 15:30
Moja najukochańsza córko są takie chwile, gdy myślisz, że nie będziesz wstanie przetrwać utrapienia, jakie masz z powodu Moich Orędzi, ale musisz przestać się klękać. Lek nie jest tym, co powinnaś odczuwać. Jeżeli po pierwsze pozwolisz Mi zabrać od ciebie twoje leki poprzez twoje całkowite zaufanie Mi, wtedy będziesz wolna.
Moja córko, w jaki sposób Moje dzieci mogły zapomnieć moc Bożego Królestwa. Jeżeli by oni, chociaż na chwile opuściliby swoje osłony to by się odsłoniły części struktur Mojego Boskiego planu dla ludzkości tak by mogli go przejrzyście dostrzec. Osłony, te osłony ludzkiej inteligencji napędzane ludzka logika, która w punkcie zwrotnym jest rozpalana przez postęp, jakiego człowiek dokonał poprzez naukę, jest to nic innego niż słoma. Wydaje się solidna, ale jest bez żadnej substancji. Lecz człowiek wierzy, że sprawia sobie osłonę przed prawdą, prawdą Boskiej duchowej obecności.
Moje dzieci, wasza osłona, która blokuje Mnie i Moja nauczanie w waszym życiu, która będzie waszym upadkiem. Która z upływem czasu nie będzie już was więcej chronić i spali się tak szybko i błyskawicznie tak jak słoma i zostaniecie nadzy. Wasza nagość w końcu okaże wam oszustwo szatana i wszystkie jego puste obietnice ziemskiego zabezpieczenia, które w rzeczywistości nie istnieje. Ludzki upór w zaakceptowaniu bytowości Mojego Wiekuistego Ojca będzie przyczyna jej wygnania do ciemności.
Gdy zobaczycie Moją światłość, płomień Mojej miłości który urzeczywistni się na niebie wkrótce nie miejcie wtedy wątpliwości. To nie będzie złudzenie. To będzie rzeczywistość i musicie się upokorzyć by otworzyć oczy na prawdę. Nie odwracajcie lub nie zasłaniajcie swoich oczu ze strachu. Moja obecność musi być powitana przez was, jako wasza ostatnia szansa zbawienia. To jestem Ja, który przychodzi by ogarnąć was swoimi ramionami. To jestem Ja, wasz Zbawiciel, który przychodzi raz jeszcze by was wyprowadzić z krawędzi ciemności i rozpaczy. Już wam mówiłem, że nigdy was nie opuszczę. Nigdy was nie pozostawię na łasce szatana, ponieważ wy nie należycie do niego. Wy należycie do Mnie i Mojego Wiekuistego Ojca waszego stwórcę.
Gdy ujrzycie płomień Mojej chwały na niebie radujcie się. Jakiekolwiek wątpliwości, jakie mieliście odnośnie istnienia Boga Ojca znikną. Aby skorzystać z łask, które Ostrzeżenie przyniesie dla waszych dusz po to byście byli zbawieni, Musicie się ukazać w Moich oczach malutkimi i prosić mnie abym wam przebaczył za wasze grzech. Moja miłość wtenczas zaleje wasze dusze i powrócicie do Mnie i waszego prawowitego domu.
Odrzućcie Moje miłosierdzie z arogancją lub powodu intelektualnego myślenia a będziecie straceni.
Oczekujcie teraz na Moje miłosierdzie z radością i entuzjazmem, ponieważ staniecie się ponownie nieuszkodzeni.
Wasz umiłowany Zbawiciel
Jezus Chrystus Cytuj: Otrzymano 24 niedziela lipca 2011 23.00
Moja ukochana córko, oddanie i wierność Moich czcicieli Mnie i Mojemu Ojcu Przedwiecznemu wiele już zmieniły. Musicie wiedzieć Moje dzieci, że wasze oddanie rozpala w Moim Sercu tak wielki płomień, iż czuję jakby miało pęknąć z miłości do was. Niebo się raduje, że Moje dzieci ukochane składają Mi cześć z takim uczuciem i oddaniem. Rozpoznajecie w waszych duszach, że to Ja mówię. To ja daję poczucie takiej miłości i czułości w waszym sercu. Mam wiadomość dla wszystkich dzieci, które śledzą Moje Najświętsze Boże Słowa przez ten serwis internetowy. We współczesnym świecie jest to sposób na przekazywanie. Ten i inne kanały komunikacji zostaną wykorzystane w celu zapewnienia aby Moje Słowo było słyszane i odczuwane przez wszystkich wierzących, niewierzących i tych, którzy Mnie nie znają w ogóle. Pamiętajcie, że wszystkie wasze trudy ponoszone z miłości do Mnie, nie przechodzą niezauważone. Słyszę każdego z was. Wiem, jaką wypełniam was radością. Jestem zadowolony ze sposobu, w jaki pracujecie aby rozpowszechniać Moje Słowo. Nagrodzę każdego z was specjalnymi łaskami. Proszę zwracajcie się do Mnie w waszych modlitwach. Przyjdźcie do Mnie, a usłyszę wasze wołanie. Już praca Nowej Światowej Grupy zaczyna się rozpadać w szwach. To ze względu na wasze modlitwy- twoje modlitwy. Bóg Ojciec Przedwieczny zniszczy tych, którzy w dalszym ciągu realizują ohydny spisek upadku pieniądza na świecie i obalenia przywódców politycznych, którzy próbują to powstrzymać. Jego ręka będzie nadal uderzać, aby chronić swoje dzieci. Proszę i wzywam was wszystkich aby poruszyć tych, co mają wpływy, w tym media, do przekazywania tych wiadomości. Wielu będzie uważać was za szalonych, gdy będziecie mówić o tych orędziach. Nie zrażajcie się jednak, ponieważ łaski które otrzymacie podczas tej pracy znacznie przewyższą początkowe przykrości, które będziecie musieli znieść. Moje ukochane dzieci idźcie do przodu z miłością i radością w Waszych sercach, ponieważ Moje Słowo należy przyjąć z zadowoleniem. Nareszcie wiesz, że idę z tobą aby umacniać więzy miłości do wszystkich Moich wiernych, których wybrałem aby zbliżyli się do Mojego Najświętszego Serca. Moja cenna Krew została dla was przelana i okrywa was każdego dnia abyście mogli zostać zbawieni. Jesteście Moją umiłowaną armią i razem poprowadzimy wszystkich waszych braci i siostry z powrotem do ich prawowitego domu w Królestwie Niebieskim. Kocham i troszczę się o każde z was Moje dzieci. Nigdy o tym nie zapominajcie. Kiedy modlicie się do mnie każdego dnia odmawiajcie tę modlitwę: O mój najdroższy Jezu, weź mnie w swoje objęcia i daj złożyć głowę na Twoim ramieniu tak, abyś mógł podnieść mnie we właściwym momencie do chwały Twojego Królestwa. Pozwól aby Twoja Najdroższa Krew przepływała przez moje serce żebyśmy mogli zjednoczyć się w jedno. Wasz umiłowany Zbawiciel Jezus Chrystus
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Wt sie 02, 2011 10:56 |
|
|
|
 |
noOne
|
Cytuj: Otrzymano poniedziałek 25 lipca 2011 21.00
Umiłowana córko, Moje Słowo o „Ostrzeżeniu” rozprzestrzenia się tak szybko, jak przepowiedziałem. Moja córko cierpią moi biedni konsekrowani. Proszę powiedz wszystkim, którzy czytają Moje orędzia aby modlili się za wszystkie moje wyświęcone sługi, duchownych, zakonnice, pasterzy i wszystkich tych, którzy kierują wspólnotami chrześcijańskimi na całym świecie. Kościół katolicki jest prześladowany ponad jego wytrzymałość. Szatan i jego armia zaatakowała Kościół katolicki poprzez skażenie. Pragnieniem oszusta jest podważyć autorytet Mojego Kościoła poprzez bezbożność i nadużycia duchownych, które doprowadziły do tej strasznej sytuacji. Biedne dzieci, które cierpiały wykorzystywane seksualnie, zaatakowane przez sługi szatana, obecne w konsekrowanych, którzy dali się uwieść przez Złego. Szatan nawiedza Mój Kościół, bo chce doprowadzić do jego upadku. Jeśli chodzi o moje biedne zakonnice i niewinnych kapłanów, to stali się ofiarami uprzedzeń w rękach tych, którzy zrzucają na nich winę za grzechy innych. Moje prośby do Moich ukochanych kapłanów, sióstr zakonnych i wyświęconych sług są następujące: Nie poddawajcie się. Pamiętajcie, że przez próby będziecie wyniesieni w Moich oczach, jeżeli znosicie te uprzedzenia. Pozwólcie Mi otrzeć wasze łzy obecnie, kiedy Mój Kościół jest prześladowany jak nigdy wcześniej. Wy Moi umiłowani słudzy, Moi apostołowie nie poddawajcie się tym zewnętrznym naciskom. Nigdy nie możecie zrezygnować z powołania do naśladowania Mnie, ponieważ pamiętajcie, że jestem w Kościele i płaczę gorzkimi łzami smutku z wami. Teraz cierpicie przez grzechy swoich braci i sióstr, którzy ulegli złemu. Módlcie się, módlcie się, módlcie się o odwagę aby wstać i z godnością przekazywać Moje Święte Słowa. Potrzebuję waszego wsparcia jak nigdy dotąd. Pragnę abyście udzielali sakramentów umierającej z ich głodu i rozczarowanej wspólnocie. Proszę, nie opuszczajcie Mnie szczególnie w tym czasie, gdy Szatan przeniknął do chrześcijaństwa wraz ze swymi poplecznikami. Włączcie się do gorliwej modlitwy aby ocalić siebie od Fałszywego Proroka, który idzie po korytarzach władzy w Watykanie. Ukaże się wkrótce. Nie zwracajcie się do niego, albo będziecie straceni do Mnie na zawsze. To wam mówię. Uklęknijcie w pokorze i wzywajcie Ducha Świętego aby oświecił wasze dusze, byście byli w stanie odróżnić prawdę od kłamstwa, które poda wam do przełknięcia Fałszywy Prorok. Nigdy nie bądźcie zawiedzeni znosząc te próby, przyjmijcie je, ponieważ wzmocnią was na umyśle i duszy. Wtedy będziecie prowadzić Moje dzieci do końca czasów z pokorą, godnością i siłą. Miejcie odwagę, prowadzę was. Módlcie się w tej chwili o dodatkowe łaski, abyście mogli stać się silniejsi pełniąc tę Boską misję. Wasz Kochający Zbawiciel, Jezus Chrystus
Otrzymano poniedziałek 25 Lipiec 2011 09.00
Moja ukochana córko z wielką radością po raz kolejny mówię ci o przemianach zachodzących na świecie. Ponieważ coraz więcej potworności popełnia człowiek pod wpływem szatana, to wiele Moich dzieci zaczyna dostrzegać i sprzeciwiać się morderczym zamiarom powszechnym na całym świecie. Im więcej zła ujawnia się dookoła, tym bardziej uświadamiają sobie, że szatan rzeczywiście istnieje. Tym, którzy nie wierzą w jego egzystencję chcę wyjaśnić, jak rozpoznać jego działanie. Moje dzieci zawsze kiedy widzicie zabójstwa, samobójstwa, wojny, korupcję rządów i ludzi wpływowych, chciwość, arogancję i niesprawiedliwości wiedzcie, że te czyny są manifestacją szatana. Diabeł jest zdesperowany i stara się zatruć umysły Moich dzieci, zrobi wszystko, co może w tym momencie w historii, tak silna jest jego wściekłość. Wy, Moje dzieci jesteście jego celem. Podczas gdy łatwo zatruwa dusze tych, którzy zostawiają mu szeroko otwarte drzwi nieustannie szukając własnej chwały na ziemi- tym coraz trudniej osłabić mu ducha moich oddanych wiernych. Zostali oni pobłogosławieni darem Ducha Świętego tak, że szatan jest wobec nich bezsilny. Wszyscy ci, którzy przestrzegają moich zaleceń odnośnie modlitwy, staną się mocniejsi na duchu i umyśle. Nie będą się interesować czy szatan atakuje ich w gniewie, ponieważ ich zbroja ochronna będzie bardzo silna. To nie znaczy, że nie użyje on wszelkich metod, by uwieść was pożądliwościami ciała. To nie znaczy, że nie zrani was podszeptami do osób wam bliskich i tych, których kochacie. Nie ustępujcie jednak Moi uczniowie, ponieważ przez wasze wytrwanie zostanie pokonany na zawsze. Moje dzieci, on stanie się bezsilny, ponieważ rozprzestrzenia się nawrócenie. Bo jak może skusić cię, byś pił z kielicha jego nienawiści, skoro nie pragniesz jego pustych obietnic. Im silniejszy jesteś, tym mniej zdoła ci przeszkodzić. Teraz widzicie, będąc świadkami globalnych niepokojów, że oszust działa. Moi zwolennicy rozpoznają obecnie nikczemność szatana, kiedy jego praca jaskrawo rzuca się w oczy. Módlcie się za waszych braci i siostry aby również dostrzegli i rozpoznali czym są jego złe czyny. Dopiero, gdy niewierzący w końcu pojmą, że Szatan istnieje, to zwrócą się do Mnie szukając ochrony. Módlcie się o światowe nawrócenie. Przemianę, która nadejdzie nie tylko ze względu na Ostrzeżenie, ale również ze względu na prawdę. Twój ukochany Nauczyciel i Zbawiciel Jezus Chrystus
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Wt sie 02, 2011 10:57 |
|
 |
Andy72
|
maly_kwiatek napisał(a): Nie wiem. Natomiast wiem, że klientów zakładów psychiatrycznych rzadko się tłumaczy na różne języki, codziennie, nadsłuchując co mówią. Moim zdaniem prawdziwy prorok jest pokorny i prześladowany. Może być np. zamknięty w szpitalu i nikt może nie wierzyć w jego objawienia. Natomiast ktoś kto odnosi ziemski sukces, jego orędzia tłumaczone są na wiele języków wygląda na fałszywego proroka.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Pn sie 15, 2011 12:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ale brednie, POMÓDLCIE SIĘ, i wszystko będzie wyjaśnione, nie wiem jak to działa na innych ludzi, ale do mnie dotarło już dawno że BÓG MNIE KOCHA, i nie róbcie takich beznadziejnych tematów, lepszy by był na temat czy cuda są ingerencją Boga, i czy da się je jakoś wyjaśnić
|
Pn sie 15, 2011 17:41 |
|
 |
micpol249
|
co z tego że Bog cie kocha? Wiekszość ludzi nie kocha Pana Boga. Na świecie jest coraz więcej zła. W Fatimie N.M.P mówiła, że jak się świat nie zmieni to bedzie wojna no i była II światowa. Mineło juz ponad 60 lat i myślicie że świat odszedł od grzechu?że sie zmienił? Trzeba byś zaślepionym jak tak się myśli. Jest jeszcze gorzej niż wtedy, dlatego Pan Jesus objawia się wizjonerom, ostrzega o tym co się wydarzy jak ludzkość się nie zmieni, prośi o modlitwe itd.
Co do proroków, Andy, prześladowany znaczy że ludzie wyśmiewają się z niego, z ty ych orędzi, nie musi być w szpitalu i leżeć w łużku albo że go zabiją;p
|
Wt sie 23, 2011 9:48 |
|
|
|
 |
Andy72
|
micpol249 napisał(a): Co do proroków, Andy, prześladowany znaczy że ludzie wyśmiewają się z niego, z tyych orędzi, nie musi być w szpitalu i leżeć w łóżku albo że go zabiją;p Z księdza Natanka się wyśmiewają, może to coś znaczyć.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Śr sie 24, 2011 9:09 |
|
 |
noOne
|
prześmiewczy rechot demona w końcu ucichnie  kolejne tłumaczenia : http://dzieckonmp.wordpress.com/categor ... -2010-2011
|
Śr sie 24, 2011 9:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A na stronie obok anonimowego "objawienia", tekst "Pieronek ujada".....Boża troska czy rechot demona??.....stawiam na to drugie.
|
Śr sie 24, 2011 11:07 |
|
 |
Moria
|
św. Jan od Krzyża († 1591) "Szatan cieszy się bardzo, gdy dusza pragnie objawień i jest skłonna do nich; ma bowiem wówczas wiele sposobności, by ją łudzić i, jak tylko zdoła, umniejszać wiarę. W takiej bowiem duszy, jak już mówiliśmy, wielka jest nieczułość odnośnie do wiary. Cierpi ona również rozmaite pokusy i dochodzi do różnych niedorzeczności." Droga na Górę Karmel „…dusza idąca drogą wiary postępuje naprzód ukryta i osłonięta przed szatanem…” Droga na Górę Karmel „…wiara zaś jest pewniejsza niż wszystko, co można zrozumieć, spróbować, odczuć czy wyobrazić sobie.” Droga na Górę Karmel św. Paweł od Krzyża († 1775) "... nie szukam objawień - wystarcza mi wiara. Szukanie takich rzeczy, to narażanie sie własnowolnie na złudzenia podsuwane przez piekielnego wroga." bł. Maria od Jezusa Ukrzyżowanego (Mariam Baouardy) (†1878) (Rady udzielane osobie nadto skłonnej do poszukiwania objawień, prawdziwych lub domniemanych, rzeczy nadprzyrodzonych): Nie zatrzymuj się na rzeczy nadprzyrodzonej. Jeśli przychodzą do ciebie i mówią: Dziewica Maryja objawia się tu czy tam; ktoś niezwykły jest w danym miejscu, nie idź tam. Jeśli ktoś mówi: Jest takie i takie objawienie, nie zajmuj się nim, nie pakuj się w kłopoty. Pan ci mówi: przywiąż się do wiary, do Kościoła, do Ewangelii. Jeśli będziesz oglądać i zajmować się rzeczami nadzwyczajnymi, to twoja wiara osłabnie. Mówię ci o tym w imieniu Pana. Jeśli przywiążesz się do Kościoła i do Ewangelii - powiedział mi - będzie zawsze z tobą i nigdy cię nie opuści. Muszę ci też powiedzieć, że dzisiaj diabeł posłuży się duszami, które są dobre, które cieszą się opinią doskonałości i świętości. Ale dusza prawdziwie prosta nie pozostanie długo w błędzie. A te, które w głębi siebie, nie trwają w prawdziwej prostocie, będą grzęzły coraz bardziej w iluzji. Szatan będzie mówił dobre rzeczy, będzie mówił proroctwa, które się nie sprawdzą, a to osłabi wiarę. I o to mu właśnie chodzi. Ale to wszystko się skończy i się odsłoni...
_________________ Codziennie jeden cytat z nauczania ojców Kościoła – blog: http://ojcowiewiary.blogspot.com/
|
Śr sie 24, 2011 12:40 |
|
 |
Moria
|
Powinniśmy przede wszystkim czytać Pismo Święte - i interpretować je w świetle nauczania Kościoła. Dużo pożytku przynosi też niektórym czytanie żywotów świętych. Jeśli już posiłkujemy się prywatnymi objawieniami - to wybierajmy te które są zatwierdzone przez Kościół Katolicki - te które nie są zatwierdzone - nie powinny nas interesować.
_________________ Codziennie jeden cytat z nauczania ojców Kościoła – blog: http://ojcowiewiary.blogspot.com/
|
Śr sie 24, 2011 12:44 |
|
 |
Elbrus
|
Moria napisał(a): te które nie są zatwierdzone - nie powinny nas interesować. viewtopic.php?p=597802#p597802 - Plaga fałszywych objawień?
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Śr sie 24, 2011 14:29 |
|
 |
noOne
|
Cytuj: PAPIEŻ BENEDYKT XVI WYPOWIADA SIĘ O PRYWATNYCH OBJAWIENIACH
Przypominamy, że sprawę odróżniania objawień prywatnych od jedynego Objawienia publicznego poruszył Benedykt XVI w swej niedawno ogłoszonej posynodalnej adhortacji apostolskiej Verbum Domini. Czytamy tam:
„Synod zalecił «pomaganie wiernym we właściwym rozróżnianiu słowa Bożego i objawień prywatnych», których rolą „nie jest (…) „uzupełnianie” ostatecznego Objawienia Chrystusa, lecz pomaganie w pełniejszym przeżywaniu go w jakiejś epoce historycznej”. Wartość objawień prywatnych różni się zasadniczo od jedynego Objawienia publicznego: to ostatnie wymaga naszej wiary; w nim bowiem ludzkimi słowami i za pośrednictwem żywej wspólnoty Kościoła przemawia do nas sam Bóg. Kryterium prawdziwości objawienia prywatnego jest jego ukierunkowanie ku samemu Chrystusowi. Jeśli oddala nas ono od Niego, z pewnością nie pochodzi od Ducha Świętego, który jest naszym przewodnikiem po Ewangelii, a nie poza nią. Objawienie prywatne wspomaga wiarę i jest wiarygodne właśnie przez to, że odsyła do jedynego Objawienia publicznego. Stąd kościelna aprobata objawienia prywatnego zasadniczo mówi, że dane przesłanie nie zawiera treści sprzecznych z wiarą i dobrymi obyczajami; wolno je ogłosić, a wierni mogą przyjąć je w roztropny sposób. Objawienie prywatne może wnieść nowe aspekty, przyczynić się do powstania nowych form pobożności lub do pogłębienia już istniejących. Może mieć ono pewien charakter prorocki (por. 1 Tes 5, 19-21) i skutecznie pomagać w lepszym rozumieniu i przeżywaniu Ewangelii w obecnej epoce; dlatego nie należy go lekceważyć. Jest to pomoc, którą otrzymujemy, ale nie mamy obowiązku z niej korzystać. W każdym razie musi ono być pokarmem dla wiary, nadziei i miłości, które są dla każdego niezmienną drogą zbawienia”.
Benedykt XVI, papież
|
Wt sie 30, 2011 14:00 |
|
 |
noOne
|
Cytuj: Warszawa Jelonki 25 maj 2011r. godz. 20:27 Przekaz nr 571
Bóg Ojciec:
Jam Jest Który Jest, dziś przybyłem na to błogosławione miejsce. Oto Moc Mojego Błogosławieństwa umacnia cię w tym dniu i godzinie. Dobrze słyszałeś Słowa, które wypowiedział Mój Boski Syn, Jezus Chrystus w ostatni Wielki Piątek zaraz po tym, gdy kapłan przeniósł Najświętszy Sakrament do Grobu Pańskiego. Potwierdzam to i powtarzam ci ponownie, że od tego Wielkiego Piątku 2011r. rozpoczęło się odliczanie, do pierwszego z wielkich zapowiadanych wydarzeń, Małego Sądu Ducha Świętego, którego doświadczy każda dusza, każdy żyjący człowiek na ziemi. W tym czasie gdy on się zacznie, zatrzymam czas, a Aniołowie Stróżowie, na wyraźny Boży rozkaz, dokonają zawieszenia wszelkich waszych funkcji życiowych. Na tę chwilę zatrzyma się całe stworzenie materialne. Na Mój wyraźny rozkaz, dusza każdej żyjącej na ziemi osoby, zostanie wyjęta na krótką chwilę z ciała. Aniołowie Stróżowie przyprowadzą te wszystkie dusze w jednym momencie przed Tron Bożego Sędziego, Mojego Umiłowanego Syna, Jezusa Chrystusa. Odbędzie się sąd każdej duszy, sąd zewszechmiar sprawiedliwy. Każde z was ujrzy przekrój całego swojego życia, całe swoje złe postępowanie, złe czyny w świetle Najdoskonalszej, bo Bożej Sprawiedliwości. Poznacie werdykt, podsumowanie waszych wszystkich dokonań. Pozwolę, aby wasi Aniołowie Stróżowie odprowadzili was na miejsce waszego przeznaczenia. Na tę obecną chwilę, brud ludzkich serc, jest tak wielki i odrażający w swojej ohydzie, że 80% ludzkości, jako swoje miejsce przeznaczenia, ujrzy piekło, jezioro ognia i siarki. Jedynie 1,2‰ (promili) z ludzi osądzonych, ujrzy rzeczywistość Nieba. Ci będą przeszczęśliwi widząc Bożą nagrodę za swoje cnotliwe życie. Pozostali usłyszą jako werdykt – czyściec (19,88%). Wielu z tych co ujrzy smutną i przerażającą dla siebie rzeczywistość piekła, nie wytrzymają tego widoku i tuż po powrocie ich duszy do ciała, skonają z przerażenia. Dusza ich powróci w miejsce, które przed chwilą oglądali. Dokonali oni wyboru za swojego życia, oddając swoje dusze demonom, popełniając najcięższy z możliwych grzechów, grzech przeciw Duchowi Świętemu. Wielu z tych, co ujrzało piekło, jako miejsce swojego przeznaczenia, zmieni swoje postępowanie nawracając się, lecz większa część z nich uczyni to ze strachu. Demon zobaczy, że gdy nie będzie działał, utraci wszystkie te dusze, a wielką część z nich, ponownie zwiedzie w krótkim czasie. Większość ludzkości nawróci się, lecz źli powrócą na drogę potępienia z pełną świadomością swojego wyboru jakiego dokonali. Oni zapomną szybko co widzieli, ponownie oszukani przez tego komu służyli. W międzyczasie, demony sprawią, że jego ludzie wywoływać będą międzynarodowe konflikty, na skalę globalną. Po Małym Sądzie pozwolę ludzkości dokonać wyboru, by żyła do kilku miesięcy tylko po to, aby ponownie mogła dokonać swojego wolnego wyboru. Dopiero po tym czasie zezwolę demonom na krótkie, ale pełne ich działanie, na użycie pełnej ich destrukcyjnej mocy. Niszczyć będą oni ziemię i ludzi, lecz jedynie tych, którzy nie mają znamienia Bożego na swych czołach. Pozwoliłem, aby Anioł wykonawca Sprawiedliwego Gniewu Bożego, prowadził ku ziemi pewien obiekt, bolid, który jest ukryty przed wzrokiem ludzkości. Tylko nieliczni o nim wiedzą, lecz milczą. Jest to obiekt o szczególnych właściwościach, ciało ogniste o wielkiej sile magnetycznej. Przelatując obok Słońca nic mu nie zrobi, lecz spowoduje potężne zakłócenia w pracy Słońca, powodując burze magnetyczne o ogromnej sile rażenia. Wyssie ze Słońca potężną erupcję plazmy materii słonecznej, która pędzić będzie ku Ziemi. Obiekt minie Słońce i przeleci pomiędzy księżycem a Ziemią, a siła magnetyczna sprawi, że ściągnie na pewien czas Ziemię z jej orbity. Gruz kosmiczny poruszający się za tym obiektem uderzy w wiele miejsc na całej planecie. Pojawią się wielkie burze geomagnetyczne. Morza i oceany podniosą się w swojej masie na niewiarygodną wysokość, nawet do wielu kilometrów, na skutek zmiany kierunku przyciągania, spowodowanego siłą grawitacji tego obiektu. Uderzający o ziemię gruz kosmiczny spowoduje odkorkowanie wszystkich wulkanów na świecie w tym trzech super wulkanów, których eksplozje i erupcje, a zwłaszcza dymy i popioły, pokryją całą Ziemię i atmosferę, zaciemniając ją (Trzy Dni Ciemności). Smród siarki i liczne potoki lawy wraz z potężnymi trzęsieniami ziemi wywoływać będą rozstępowanie się ziemi na całej planecie. Zniszczeniu ulegnie wszystko co powstało na skutek działania nikczemności i pychy człowieka. Demony poruszać się będą po całej ziemi w swojej rzeczywistej postaci. Każdy człowiek w tym czasie będący na zewnątrz, skona z porażającego i przerażającego widoku jaki ujrzy, oraz z powodu wszelkich wyżej opisanych czynników zewnętrznych. Ustawię tak księżyc względem Ziemi, że gro erupcji promieniowania plazmy słonecznej rozbije się o księżyc uszkadzając go poważnie, a to co minie księżyc, otrze się o pierwszą warstwę ziemskiej atmosfery. Ludzkość będzie ostrzeżona na kilka dni przed tymi wydarzeniami. Gdy nadejdzie stosowna chwila wszyscy chcący do końca zrealizować Wolę Bożą, schronią się w miejscach do tego przeznaczonych. Dla niektórych będą to kościoły, inni schronią się w domach modlitwy, jeszcze inni do mieszkań. Osoby te, które posłuchają się i wykonają to wszystko, co było do nich mówione przez te wszystkie lata będą trwać w tym czasie w modlitewnej ekstazie. Gdybym chciał unicestwić ludzkość w tych wydarzeniach, to nikt by nie ocalał. Gdy nadejdzie stosowna chwila, to dam znak Hufcom Anielskim, aby pod koniec drugiego dnia ciemności rozpoczęły wiązanie demonów, pieczętując je Mocą Bożej potęgi, umieszczając w czeluści piekielnej. Pozostawię na ziemi jedynie małych kusicieli. Pod koniec trzeciego dnia ciemności rozkażę Hufcom Anielskim, aby uporządkowały całą planetę, przetwarzając ją do konsystencji pożądanej przez Wolę Bożą. Oczyszczą oni atmosferę z wszelkiej trucizny, uporządkują ziemię i góry, uspokoją morza i oceany. Nakażę, aby ponownie rosła roślinność i zwierzęta. Duch Święty zatrze prawie wszystkim ludziom pozostawionym na Ziemi pamięć o złu jakie się wydarzyło, odpowiednio ich oczyści, aby mogli egzystować w Jego Świętej Nowej Erze, porządkując wszystko według Woli i Myśli Bożej. Pozostała przy życiu ludzkość po poinformowaniu jej o zakończeniu się trzech dni ciemności, otrzyma pozwolenie wyjścia na zewnątrz. Nikt nie ujrzy już takiego widoku, jaki widział wchodząc do miejsca ukrycia i modlitwy, będzie on zmieniony i przemieniony, a ludzkość rozpocznie normalne życie, lecz oparte głównie o prawo Boże.
|
Śr sie 31, 2011 17:43 |
|
 |
noOne
|
Cytuj: Otrzymano piątek, 23 września 2011, godz.21.30
Moja córko, chociaż świat może obawiać się Ostrzeżenia, musicie zaakceptować, że proroctwa zawarte w Księdze Objawienia wypełniają się nad wami. Państwo Świętego Kościoła jest zagrożone, podobnie jak państwo Izrael. Proroctwa wypełnią się, gdy świat rządzony będzie przez antychrysta, który próbował będzie kontrolować was poprzez nową światową walutę. Kiedy tylko, i jeżeli będziecie kontrolowani w ten sposób, będziecie także kontrolowani w każdy inny możliwy sposób.
Ostrzeżenie powstrzyma to i inne złe okrucieństwa planowane przez globalne siły, które pozostają poza rozeznaniem Moich dzieci na całym świecie. Niewinne pionki w grze, nie przez was realizowanej, chronieni będziecie Moją Ręką Sprawiedliwości.
Moje dzieci, powstańcie i wydajcie walkę tej serii zła poprzez modlitwę. Globalna kontrola i prześladowania, planowane właśnie w tym momencie, mogą być uniknięte poprzez modlitwę. Nie wszyscy z was mogą być lub będą uratowani, taki jest uchwyt antychrysta utrzymywany nad wami.
Moje dzieci, szatan nigdy nie wygra. Nie został obdarzony mocą, a ponieważ jego uścisk zaczyna się rozluźniać, będzie teraz wlókł razem z sobą tak wiele dusz jak tylko może, do otchłani piekła. Płaczę z głębokim smutkiem za Moimi pięknymi Istotami, które stworzyłem i Moimi drogocennymi duszami. Ach, jeśliby tylko one posłuchały Prawdy.
Naukowe podejście jest nonsensem, gdyż żadna nauka nie zastąpi rzeczywistości Mojego Bożego Królestwa. Żadna osoba na ziemi nigdy nie może pojąć piękna i cudu, które czekają na was, gdyż nie da się ich opisać w ludzkich kategoriach.
Wkrótce zrozumiecie plany, które mam dla ocalenia świata z rąk oszusta.
Kocham was wszystkich i będę chronić Moich wyznawców na każdym etapie, podczas wszelkich planowanych prześladowań.
Patrzcie na Mnie. Otwórzcie ramiona i pozwólcie Mi trzymać i chronić was wszystkich.
Moje dzieci, kto wierzy we Mnie, nie musi się niczego obawiać.
Wasz ukochany Stwórca
Bóg Najwyższy
Bóg Ojciec i inne nowe http://dzieckonmp.wordpress.com/categor ... -2010-2011
|
Pn wrz 26, 2011 9:38 |
|
 |
noOne
|
Cytuj: Otrzymano sobota, 24 wrzesień 2011, godz.22.15
Moja droga, ukochana Córko, dlaczego człowiek upiera się przy zaprzeczaniu istnienia piekła.
Wiele z Moich dzieci, uważających się za nowoczesne w swych poglądach, publicznie zaprzecza istnieniu piekła przy głoszeniu swej wiary w Boga, Przedwiecznego Ojca. Wprowadzają w błąd inne Moje dzieci, jeśli wykorzystują usprawiedliwienie, że Bóg jest zawsze miłosierny. Przekonując Moje dzieci, że wszyscy pójdą do nieba, stają się one nieświadomie odpowiedzialne za tych, którzy podążą za ich błędną doktryną.
Szatan istnieje i dlatego istnieje piekło. Piekło jest miejscem, gdzie szatan zabiera dusze okazujące przynależność do niego na ziemi. Są to dusze, które odrzucają wszelkie myśli o Bogu i promują akceptację złych czynów na świecie. W niektórych przypadkach ludzie mogą nawet sprzedać swoją duszę szatanowi w zamian za życie w bogactwie, sławie i władzy. Wiele osób w branży muzycznej czyniło tak przez lata. Mało kto zastanawia się nad tym, że ich zależność bardzo często powstaje przez grupowe inauguracje wprowadzane przez okultystyczne praktyki.
Z drugiej strony są tacy, którzy jak sami uważają, po prostu żyją wypełnionym zabawą, beztroskim życiem, w którym stale pragną samozadowolenia. To tylko niektóre z tych dusz, które po przybyciu do bram piekieł są zszokowane i kręcą głowami z niedowierzaniem na los, który je czeka. Nie mogą zaakceptować, że groza, którą spotykają, jest ich własnym dziełem. Dana im na ziemi wolność była nadużywana we wszystkim, co obraża Boga.
Moje dzieci, proszę wyjaśnijcie horror piekła tym, którzy są ślepi na istnienie szatana. Nieważne, jeśli będą się śmiać i obrzucać was obelgami. To jest wasz obowiązek, aby ostrzec ich przed przerażającym losem czekającym te biedne dusze, które się tam znajdą.
Ateiści, którzy uważają, że ich cierpienia zakończą się z ich ostatnim oddechem na łożu śmierci, wysłuchajcie Mnie teraz. Dla tych z was, którzy zaprzeczacie istnieniu Boga na tej ziemi, choć Prawda została wam ujawniona w trakcie trwania waszego życia, wasze cierpienia w ogniu piekielnym będą dopiero początkiem wiecznego potępienia. Wy, Moje biedne dusze, popełniłyście grzech ciężki poprzez swoje dobrowolne odrzucenie Mnie. Zamiast tego wybrałyście szatana. On czeka na was po śmierci. Nie odnajdziecie Mnie tam nigdzie, bo wówczas już będzie za późno, aby okazać wam Moje Miłosierdzie.
Módlcie się, módlcie się wszyscy, gdyż razem możemy uratować te dusze. Nie wolno pozwolić szatanowi na kradzież tych dusz. Pomóżcie Mi je uratować, gdy jeszcze żyją na ziemi.
Wasz ukochany Jezus Cytuj: otrzymano niedziela, 25 września 2011, godz.11.45
Moja droga, umiłowana Córko, wyzwaniem, które ci przedkładam jest, jak przekonać ludzi młodych i tych uwikłanych w intensywny, bezcelowy tryb życia.
Twoim zadaniem jest wykorzystanie wszelkiego rodzaju nowoczesnych środków komunikacji, które są dostępne, aby przekonać młode, współczesne społeczeństwo o Prawdzie Mojego Istnienia. Obiecuję, że wszystkie te młode dzieci, którym Prawda dawana będzie za pomocą takich środków, odczują Moją Obecność, gdy tylko czytać będą Moje przekazy. Moja Córko, rozpowszechniaj teraz i nawracaj w każdym zakątku świata. To jest rola, dla której zostałaś wybrana. Poprzez szybkie jak wirus rozprzestrzenianie Mojego Słowa może zostać osiągniętych więcej osób. Korzystaj z Internetu i mediów. Moi zaangażowani wyznawcy będą z czasem szerzyć Prawdę wszędzie.
Misja ta dopiero się rozpoczęła. Wykonane zostały fundamenty. Teraz, zgodnie z doskonałym planem Mojego Ojca, świat zwróci uwagę na te Boskie Orędzia.
Obiecałem, że powrócę. Aby utorować drogę, wysłałem teraz w świat Moich proroków, w tym ciebie Moja Córko. Wielu z nich, w każdym kraju na świecie, odpowiedziało teraz na Moje wezwanie, chociaż ich głosy są słabe. Z czasem także oni będą słuchani tak, że będą mogli głosić Moją Chwałę zwiastującą Mój Powrót.
Upłynie pewien czas, zanim ten Chwalebny Powrót nastąpi. Do tego czasu przygotowujcie się Moje dzieci. Ostrzeżenie nawróci miliony, ale to tylko początek. Późniejszy okres będzie i musi być wykorzystany na pielęgnację dusz, dla zapewnienia ich odpowiedniego przygotowania, aby nadawały się do wejścia do Nowego Raju Mojego Ojca na ziemi.
Macie dużo do przetrzymania dzieci, ale też tak dużo oczekuje was, kiedy dany wam będzie dostęp do tej wspaniałej nowej ery pokoju, radości i szczęścia na ziemi. Teraz, niezbędna jest wytrwałość. Odwagę i wytrzymałość otrzymają ci, którzy wzywają Ducha Świętego. Następnie wy, Moja armio, podniesiecie dusze tych, którzy idąc do Mnie zbłądzili. Nie pozwólcie, aby choć jedna z tych dusz odchodząc, zagubiła się na pustkowiu. Módlcie się za nich. Okażcie im miłość i zrozumienie. Nigdy nie mówcie im, że są straceni lub nie oskarżajcie ich o grzech, ponieważ jest to poważne wykroczenie w Moich oczach. Zamiast tego bądźcie stanowczy, ale życzliwi. Wystarczy powiedzieć im Prawdę. Reszta należy później do nich.
Dzieci, nie możecie pozyskać wszystkich dusz. Możecie tylko uczynić wszystko, co najlepsze w waszej mocy.
Wasz Ukochany Jezus
|
Wt wrz 27, 2011 15:35 |
|
|
|