Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 8:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Następna strona
 Duch Święty jest Panem Wszechświata 
Autor Wiadomość
Post Re: Duch Święty jest Panem Wszechświata
Przyszedł kiedyś we śnie do mnie Pan Jezus Był w białej szacie.Było to w Sosnowcu w moim pokoju,naraz od lewego ramienia do pasa ciało się rozstąpiło ukazała się czarna odchłań a w tej odchłani na środku ukazało się Serce Pana Jezusa.Cudowne czerwone gorejące,mieniące się przechodzące w dół przepiękny złoty mięniący się kolor.I słyszałem głos ? Ktoś powiedział będzie zdrowy.Obudziłem się cały we łzach.Ubrałem się i pobiegłem do Katedry a tam pełno młodzieży i Msza Święta zakończenie roku szkolnego.Całą Mszę płakałem bo nie wiedziałem co mam zrobic.Po Mszy poszedłem do Ks.Proboszcza i opowiedziałem to przy ministrantach.A On na to To Wielka Łaska i Należy się Cieszyc a nie płakac.Szukałem takiego Serca Jezusowego wszędzie we wszystkich obrazkach.Ale nigdzie takiego niema.Przydał by się jakiś Artysta Malarz aby Go namalowac.Jakby ktoś taki się znalazł to chętnie opisze krok po kroku jak Go namalowac.A potem ofiarowac do Kościoła.To serce Jest Przepiękne to Brama do Nieba.To Jest Cała Prawda.Wszystko co pisze to mogę to samo wyznac na spowiedzi - podpisał Piotr Bartosz

Cz wrz 01, 2011 22:48
Jezus Chrystus pokazał mi Czyściec.Droga do Czyśca jest cała czarna jak asfalt nic na nim nie rośnie a niebo jest jakby zaraz miała byc burza,po prawej stronie stoi Potężny Krzyż na którym wisi Pan Jezus Chrystus,Jest tam Otchłań Naraz ktoś kto ze mną szedł przeprowadza mnie na lewą stronę.otwierają się grube ciężkie półokrągłe drzwi.Schodzimy na du po schodach.Jest tam chłodno,mokro,półmrok.Jest to Duże pomieszczenie przypominające Kościół ale to nie kościół.Sklepienie półokrągłe,filary podobne jak w kościele ale to nie kościół.Wymalowane całe pomieszczenie na ciemny,szaroczarnykolor,pomiędzy filarami jest duży prześwit.Jak ja schodziłem na du po tych schodach to po mojej prawej stronie dołem po miedzy tymi filarami szedł KAPŁAN ubrany na czarno i trzymał Najświętszy Sakrament promienisty jak słońce.Jak ja zszedłem na du to Kapłan był niedaleko mnie.Ale ja nie mogłem isc za Kapłanem.Kapłan się wrócił i podążał do podobnych drzwi jakie są w kościele GŁÓWNE.Ta osoba z którą ja przyszedłem zabrała mnie z powrotem ale po drodze pokazała mi do połowy otwartą chrzcielnice w której widok był makabryczny.Wirowały tam ręce,nogi,kolano,głos powiedział że ta osoba jest po wypadku.Widziałem jeszcze inne chrzcielnice ale one miały na sobie pozasuwane wieka.I się obudziłem cały oblany potem.To było strasz jak ta osoba się oczyszczała.To co napisałem to jest prawda i mogę to wyznac na spowiedzi podpisał Piotr Bartosz

Cz wrz 01, 2011 22:19
Australijczyk to ty jednak jesteś DNO !!! NIC JUŻ Z CIEBIE NIE BĘDZIE !!!.podpisał Piotr Bartosz

Cz wrz 01, 2011 22:57

Piotr38 napisał(a):
Australijczyk to ty jednak jesteś DNO !!! NIC JUŻ Z CIEBIE NIE BĘDZIE !!!.podpisał Piotr Bartosz

Cóż za chrzescijańska postawa.
Jako że owocami ducha sa miłość, radość, pokój, cierpliwość, uprzejmość, dobroć, wierność, łagodność, podejrzewam, ze pan Piotr jednak zjednoczył sie z jakims Diabłem.

Cz wrz 01, 2011 23:07
zbanowany na stałe

No właśnie! Drogi Piotrze! Więcej pokory i wyrozumiałości. Takimi zdaniami nikogo nie przekonasz żeby wstąpił do kościoła, i zastanowił się nad Twoim świadectwem, bo ma ono jednak dwa oblicza:(

Cz wrz 01, 2011 23:22

Piotr38 napisał(a):

No i Maryja teraz placze po tym, co powiedziales, a Diabel sie cieszy...
Jestes dla katolicyzmu jak Kaczynski dla PISu - im wiecej sie was pokazuje, tym wiecej ludzi odpychacie, zamiast przyciagac.

Pt wrz 02, 2011 5:19
Commander napisał(a):
Bardzo ładna historia, cieszy mnie bardzo, że jesteś już zdrowszy, ale myślę, że powinieneś szanować teraz swoje zdrowie, nie można oczekiwać, że ciągle takie będzie. :)

To prawda. Lekarze powiadają, że 80% naszego zdrowia zależy od nas. Dobre samopoczucie psychiczne leży u podstaw zdrowia fizycznego.

Pt wrz 02, 2011 7:20
zbanowany na stałe

Raczej mądre unikanie zagrożeń i nie przeforsowywanie ciała które ma swoje ograniczenia. :P

Pt wrz 02, 2011 7:59

Drogi Piotrze,dziekuje Ci bardzo za Twoje odpowiedzi ktore nie zaspokoily calkowicie mojej ciekawosci.Twoja propozycja pomocy dla mnie odnosnie kontaktu z Duchem Swietym jest bardzo interesujaca i chetnie z niej skorzystam.Jezeli nawiazanie rozmowy z Duchem Swietym okazaloby sie kolejnym niepowodzeniem prosze Cie z gory przy nastepnej Twojej rozmowie z DS o wspomnienie na moj temat w sprawie jemu znanej (wszechwiedzacy).Na koniec mam jeszcze jedno pytanie,
jak odnosi sie Bog i Wspolnota Mamre jezeli chodzi o Twoje wulgarne zapisy typu "jestes dnem" i temu podobne,przyposzczam ze na codzien odnosisz tez tak do osob ktore chca wiecej wiedziec na temat Twoich rozmow z DS.

Pt wrz 02, 2011 8:19
A jak ktoś może powiedziec że jakiś szatan mnie uzdrowił.Ta osoba która to powiedziała ma całkowita pustkę umysłową.

Pt wrz 02, 2011 8:31

Piotrze z jednej strony piszesz bardzo piękne rzeczy a z drugiej oceniasz tak bezpodstawnie
Bóg nikogo nie odtrąca a ty pisząc że z kogoś nic nie będzie poddajesz pod wątpliwość swoją relacje i okazujesz naprawdę niedobrą postawę.

Nie znasz nikogo osobiście nie znasz też Bożych planów wobec tej osoby wiec ostrożnie z takimi komentarzami
To jedno zdanie które napisałeś może zaprzepaścić całą relację
Pamiętaj że jako chrześcijanie nie możemy tak reagować

Pt wrz 02, 2011 8:54
Witam serdecznie,moim zdaniem te osoby które tu na forum głupio się odzywają i próbują mnie zdenerwowac lub obrazic.To są Księżą z tytułem Doktora Psychiatra i sprawdzają mnie na różne sposoby jakim jestem człowiekiem.Jestem całkowicie normalny.Jestem po Komunii Świętej i nie będę się denerwował bo nie ma o co.Powtarzam jeszcze raz Duch Święty Jest zemną cały czas.Zaraz wam to opiszę.Zacznę od stóp to znaczy Tam gdzie Pan Jezus miał rany to ja jak stoję w kościele mam ogromny gorąc tak że buty chcą mi się spalic.Ogień który jest,tylko go nie widac.Na głowie mam koronę cierniową która wciska mi się na głowie.Kolce potwornie bolą jak się wbijają w koło głowy.Jak Kapłan się modli w czasie Podniesięnia To w tedy Jezus Chrystus przychodzi najmocniej tak że ja nie dam rady dobudzac się podczas Mszy Świętej ale jest tak cudowne uniesienie którego nie da się opisac ludzkimi słowami.Błogośc ogromna.A JAK Jest Wystawienie Najświętszego Sakramentu to jestem cały w ogniu Bożym jest cudownie.Żadne zło nie stanie przed Najświętszym Sakramentem bo Spłonie.Tak szatan SPŁONIE przed Najświętszym Sakramentem Bo Najświętszy Sakrament to Potęga to Najprawdziwszy Jezus CHRYSTUS ze swoją Świtą Archaniołem Gabrielem !!!!!!!!!!!!!!! i innymi Aniołami chodzącymi tu na ziemi.To jest cała prawda podpisał Piotr Bartosz

Pt wrz 02, 2011 9:00
Za nim powiecie jakieś głupie słowo lub zdanie,to je przeanalizujcie dokładnie a potem oceniajcie to co piszę.Powtarzam jeszcze raz to co piszę Mogę wyznac na spowiedzi Księdzu Biskupowi lub Papieżowi.Bo to jest szczera Prawda,podpisał Piotr Bartosz

Pt wrz 02, 2011 9:05
Życzę Wszystkim Miłego dnia i dużo zdrowia.W niedziele przyjmę Komunię Świętą za Afrykę bo tam najbardziej jest potrzebna pomoc Jezusa Chrystusa.Serce krwawi jak zobaczyłem tu na 1 stronie umierające dziecko z Afryki.

Pt wrz 02, 2011 9:17
zbanowany na stałe

Akurat w Somalii, czyli tam akurat gdzie ludzi spotkała klęska głodu rządzili islamiści i oni posyłali wszystkich do diabła, nawet tych którzy chcieli dostarczyć pomoc humanitarną. Biorąc pod uwagę sposoby rządzenia Islamskich fanatyków (wierzących niby w tego samego Boga) w tej Somalii, to musiało się tak skończyć. Żadna modlitwa tym którym udało się zbiec z terenów objętych głodem nie pomoże, tylko suchary i woda.

Pt wrz 02, 2011 9:23
Witaj Commander wiesz co,ja za ciebie w Niedziele też przyjmę Komunię Świętą.

Pt wrz 02, 2011 9:32
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Następna strona