Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 14:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 74  Następna strona
 Okultyzm, magia - zagrożenia człowieka 
Autor Wiadomość
zbanowana na stałe

Post Re: Okultyzm, magia - zagrożenia człowieka
Elbrus napisał(a):
jak można zaobserwować działanie demona niemego
i dlaczego należy to powiązać z kolczykowaniem języka?

dia_beł wymyśla sobie różne sposoby ingerencji na ludzi. I poprzez swoich pomagierów (okultystów) wprowadza te sposoby do życia w danej społeczności. Potem już wystarczy moda lub lekkomyślność, by dany sposób popularyzował się. Tych sposobów ingerencji na człowieka jest bardzo wiele.

demon niemy utrudnia osobie opętanej poddanie się Uwolnieniu. Najczęściej trzeba taką osobę doprowadzać do Egzorcyzmu. Często też sugeruje osobie tej jakoby już Jej nie dręczył i jakoby byłaby Uwolniona. Należy do mocniejszych demonów.

o demonie niemym mówią też Ewangelie;
Mt 9, 32-34

Mt 12, 22-24

Łk 11, 14

Mk 9, 25-29

Pt lip 01, 2011 17:13
zbanowany na stałe

Alus napisał(a):
"Brak poczuci godności" u wyznawców Boga, który dla człowieka przyjął okrutną śmierc

A ja tu widze kolejny przykład zwalania odpowiedzialnosci.
Że Diabeł, Szatan jest kozłem ofiarnym na którego można zwalić winę to oczywiste.
"Ja nie jestem łakomy, to Diabeł mnie skusił do zjedzenia tej parówki"
Ale żeby zaraz za własne grzechy mordować kogoś innego.

OK, niech bedzie, ze przekombinowałem :-D

frater napisał(a):
dia_beł wymyśla sobie różne sposoby ingerencji na ludzi. I poprzez swoich pomagierów (okultystów) wprowadza te sposoby do życia

W jaki sposób Ci okultysci to robią? Czy dotyczy to wszystkich czy tylko jakieś odłamy np. Magów Chaosu? Moze podasz nazwy jakichs zakonów okultystycznych parajacych sie tego typu rzeczami. Niech zgadnę Świątynia Młodziezy Psychicznej (TOPY), bo tam pewnie sami psychiczni, jak nazwa wskazuje? Jak wygladają rytuały którymi sie posługują? Chetnie poczytam.

Tylko "nie lej wody" jak to robiłes w przypadku Satanistów i Masonów.

Pt lip 01, 2011 20:31
zbanowana na stałe

Czyżby katalizator powrócił? ;)

Wiadomo, że sa_tanisci i lucy_ferianie sterują wszelkimi formami okultyzmu. I jak podawałem przytłaczająca większość okultystów to ofiary - fascynaci.

Czy każdy mag to sata_nista - sam znasz odpowiedź. Masoni do konkretnego poziomu nie wiedzą, że jest to organizacja sa_tanistyczna, część nawet nie jest świadoma, że bytność w niej jest bardzo konkretnym grzechem, którego następstwa ... .

frater napisał(a):
Piercing - dział okultyzmu zajmujący się kolczykowaniem. Młodzież i dorośli bardzo często żyją w nieświadomości zagrożeń wynikających z tych przekłuć pochodzących od bestii.

http://www.domena500.pl/filmiki/wp-cont ... -05-17.mp3

Poszczególne przekłucia określają oddanie się poszczególnym demonom. Ludzie bardzo często tego nie wiedzą i noszą to żelastwo

Dla przykładu przekłucie okolic pępka jest oddaniem się demonowi prostytucji i aborcji.
Przekłucie języka demonowi niememu

Poszczególne przekłucia naturalnie skutkują zniewoleniami demonicznymi.

Piercing (kolczykowanie) to tylko jedna z wielu form okultyzmu, którą sterują satanis_ci i lcyfer_ianie, oczywiście pośrednio sterują, bo bezpośrednio zajmują się tym fascynaci – ofiary.

Pt lip 01, 2011 21:28
zbanowany na stałe

Frater,
oprzytomnij.
Te dziewczynki w Polsce do dziurawienia uszu prowadzą ich matki, które nie są satanistkami, ani lucyferiankami, tylko katoliczkami.
I w ten sposób piercingu doznaje jakieś 40 % Narodu Polskiego w postaci większości Polek.

Pt lip 01, 2011 21:39
zbanowana na stałe

Ja piszę o sterowaniu, a co jest potem też pisałem;

frater napisał(a):
Potem już wystarczy moda lub lekkomyślność, by dany sposób popularyzował się.

Oczywiście jednokrotne nakłucie ucha nie prowadzi do zniewolenia. Ale nakłuwanie wielokrotne ucha lub jednokrotne innych określonych części ciała prowadzi do zniewolenia demonicznego.

Pt lip 01, 2011 21:43
zbanowany na stałe

frater napisał(a):
Oczywiście jednokrotne nakłucie ucha nie prowadzi do zniewolenia. Ale nakłuwanie wielokrotne ucha lub jednokrotne innych określonych części ciała prowadzi do zniewolenia demonicznego.

Ta wiedza, którą masz o nakłuwaniach, jest gdzieś do zdobycia w jakiejś zmaterializowanej formie?

Pt lip 01, 2011 21:57
zbanowana na stałe

Słuchałeś prezentowany plik mp3?

Pt lip 01, 2011 22:03
zbanowany na stałe

Boje się go otwierać, by się nie zanieczyścić demonami.
I jakoś wolę słuchać takie rzeczy:

http://youtu.be/1vjvb7MEaBI

http://youtu.be/s8ypDpLd62I

Pt lip 01, 2011 22:28
zbanowany na stałe

frater napisał(a):
Wiadomo, że sa_tanisci i lucy_ferianie sterują wszelkimi formami okultyzmu.

Jacy Sataniści czy Lucyferianie? Jakie organizacje masz na mysli? Wymień choc jedną.
W jaki sposób sterują? I jakie formy okultyzmu masz na mysli?

frater napisał(a):
Czy każdy mag to sata_nista - sam znasz odpowiedź.

Tak, znam. Odpowiedź brzmi NIE.

frater napisał(a):
Masoni do konkretnego poziomu nie wiedzą, że jest to organizacja sa_tanistyczna

A kiedy sie dowiaduja?
Czy na stopniu 3°=8° czy dopiero 7°=4°? A może jeszcze później?
A w Rycie Szkockim to na stopniu 10 czy wyższym?

maly_kwiatek napisał(a):
I jakoś wolę słuchać takie rzeczy:

http://youtu.be/1vjvb7MEaBI
http://youtu.be/s8ypDpLd62I

Proponuję to:
http://www.youtube.com/watch?v=2ZYgKo4KbT8
http://www.youtube.com/watch?v=dqDB_neb ... re=related

Clerboyz - od czasu do czasu można i księży posłuchać. Zwłaszcza na żywo w kościele.

Pt lip 01, 2011 22:54
zbanowana na stałe

waldix napisał(a):
Tak, znam. Odpowiedź brzmi NIE.

Odpowiedź brzmi tak i sądzę, że masz tą wiedzę.

waldix napisał(a):

A kiedy sie dowiaduja?
Czy na stopniu 3°=8° czy dopiero 7°=4°? A może jeszcze później?
A w Rycie Szkockim to na stopniu 10 czy wyższym?

Tą wiedzę też posiadasz moim zdaniem. Powyżej 30.

Pt lip 01, 2011 23:26
czasowo zablokowany

frater napisał(a):
Wiadomo, że sa_tanisci i lucy_ferianie sterują wszelkimi formami okultyzmu.

Dla mnie jakos nie wiadomo, oswiec mnie, podaj jakies dowody, uzasadnij to jakos, bo jak wiadomo, to pewnie jakies dowody sa, lub cos co na to wskazuje.

frater napisał(a):
I jak podawałem przytłaczająca większość okultystów to ofiary - fascynaci.

Ofiary czego? Tylko nie mow ze ofiary Satana czy tam Sa_tana jak wolisz, bo rownie dobrze moge powiedziec ze ty jestes ofiara rozowego jednorozca, ja bede tego 100% pewny, nie udowodnie ci tego, ale bede probowal ci to wmowic a ty i tak nie uwierzysz. Chyba ze mi przedstawisz 'jakiekolwiek' dowody, wskazowki obojetnie, co beda chociaz na to wskazywac, to i ja tak zrobie.
Fascynaci? Kim ty jestes? Katoliko-fascy-co? Jesli jest jeden czlowiek, powiedzmy katolik ,a powiedzmy ze duzo katolikow nie lubi fascynatow, to sami nimi 'niby' nie sa. Wiec nie przestrzegaja dokladnie zasad ktore im narzuca Jezus w Nowym Testamencie. Kupuja drogie auta, jesli ich na to stac, obzeraja sie jak swinie, zazdroszcza, mszcza sie etc. (Nie mowie oczywiscie o wszystkich katolikach, podaje tylko przyklad). Dalej, mamy fascynate, ktorego duzo ludzi tak nie lubi i nazywa "nie zdrowym na umysle" bo za bardzo bierze to wszystko na powaznie. On z drugiej strony, przestrzega wszystkich tych zasad w Nowym Testamencie i to bardzo rygorystycznie. Jak myslisz, kto jest blizszy z Satanista (czy tam Sa_tanista), ten tak zwany "Katolik" z mojego przykladu, czy fascynat?

frater napisał(a):
Czy każdy mag to sata_nista - sam znasz odpowiedź.

Nie, nie znamy odpowiedzi, wiec nie dawaj zamiast powodów zdan jak "sam znasz odpowiedz" tylko wytlumacz szczegolowo dlaczego tak jest. Sprobuj nam to w 'jakikolwiek' sposob udowodnic. Znam nie jedna (oj nie jedna) osobe zajmujaca sie magia, joga, okultyzmem, mistycyzmem, roznymi religiami, nawet i demonologia, lacznie ze mna wymieniajac wszystko co podalem wczesniej, tak, czesc z nich jest satanistami, ale duza przewaga nie. Duza czesc nich bardziej przestrzega nakazow i zakazow podanych w Biblii, bhagavad gitcie i innych ksiegach, niz... tak, powiem to z pelnan pewnoscia, niz kazdy Katolik. Nie generalizuje, niz kazdy. Oraz oni rozumieja bardziej te nakazy i zakazy i dla czego sa potrzebne. Oraz mozliwe ze sa Katolicy, ktorzy rownie bardzo tego przestrzegaja, ale prawdopodobnie zajmuja sie tym co wymienilem wczesniej, bo raczej tylko wtedy by to mogli tak dobrze zrozumiec, a rozumiejac to, najprawdopodobniej przestali by byc Katolikami.

frater napisał(a):
Masoni do konkretnego poziomu nie wiedzą, że jest to organizacja sa_tanistyczna, część nawet nie jest świadoma, że bytność w niej jest bardzo konkretnym grzechem, którego następstwa ... .

Z jakiego zrodla szukales wiedzy o masonerii? Pomyslales kiedykolwiek zeby poszukac u nich, lub w ksiazkach o masonerii? Chcesz podam ci ciekawe tytuly. To czego oni ucza sie na wyzszych stopniach nie jest wcale nigdzie zatajone. Nie, nie szukaj na stronach Katolickich, bo to tak jakby szukac informacji o stolarstwie na stronie piekarza.

frater napisał(a):
Piercing - dział okultyzmu zajmujący się kolczykowaniem. Młodzież i dorośli bardzo często żyją w nieświadomości zagrożeń wynikających z tych przekłuć pochodzących od bestii.

Aha no tak, zapomnialem ze to Bestia zalozyla pierwszy salon piercingowy :)

frater napisał(a):
Piercing (kolczykowanie) to tylko jedna z wielu form okultyzmu

Okultyzm, tlumaczac to slowo, oznacza one studiowanie wiedzy tajemnej, co niby studiujesz, jaka wiedze tajemna, przekluwajac sobie cokolwiek?

frater napisał(a):

Odsylam cie do tego co napisalem wyzej w tym poscie na temat tego pytania i odpowiedzi.

frater napisał(a):
Tą wiedzę też posiadasz moim zdaniem. Powyżej 30.

To bardzo ciekawe, ze oni nie wiedza tego az do 30 stopnia, a ty wiesz juz teraz! Pewnie jestes masonem!! :P

Jesli nie masz odpowiedzi na przeze mnie zadane pytania; mam na mysli konkretne odpowiedzi a nie takie jak podawales wczesniej, to nie masz nawet co sie produkowac bo twoja wypowiedz bedzie tyle warta co moja na temat auto techniki.

Pt lip 01, 2011 23:42
zbanowana na stałe

@waldix

Karą Kościoła Katolickiego za przynależność do masonerii jest ekskomunika.

@tomek92pl

Ty jesteś tylko fascynatem -ofiarą, co nie oznacza że nie potrzebujesz Egzorcysty. Dołączam Cię do moich stałych Intencji.

Pt lip 01, 2011 23:50
czasowo zablokowany

frater napisał(a):
Ty jesteś tylko fascynatem -ofiarą, co nie oznacza że nie potrzebujesz Egzorcysty. Dołączam Cię do moich stałych Intencji.

Przeczytales mojego posta i dales taka odpowiedz, wiec przegrales. Dowidzenia, zegnam, nie musisz juz tu pisac, udowodniles ile twoja wypowiedz jest warta. Bye bye. Ja nie dolaczam cie do zadnej listy, bo albo jest pelna, albo nie zaslugujesz na niej byc.

So lip 02, 2011 0:19
zbanowana na stałe

frater napisał(a):

Po zastanowieniu się muszę przyznać Ci rację, że nie wszyscy. Część fascynatów też się pewnie uważa za magów, a na pewno są w znacznej części nieświadomymi poplecznikami tego z ogonem.

So lip 02, 2011 2:10

frater napisał(a):
Zarówno Egzorcyzm Uroczysty, jak i Charyzmat Uwalniania demonicznego potwierdzają moje słowa.
Z faktami się nie dyskutuje.

Moi sąsiedzi mają syna, który bardzo cierpi, ciągłe ma niepowodzenia, ma różne urojenia, błądzi myślami gdzieś. Wygaduje dziwaczne rzeczy.
Byli u świeckiego egzorcysty to zdiagnował, że to duchowny rzucił klątwę na niego, poszli do kościelnego egzorcysty i ma problem bo nie zabardzo mu pomaga. Może ktoś inny mu pomoże.

So lip 02, 2011 7:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 74  Następna strona