Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Znamię bestii
Prawdziwie_nieprawdziwy napisał(a): Dehumanizacja to znaczy zdolność do samostanowienia? Co złego jest w tym, że kobieta może decydować o sobie i własnej przyszłości? Ten czip jest szansą na samorealizację. Odpowiednio dopracowany może zapobiegać niechcianym ciążom. Kogo się w takim wypadku traktuje przedmiotowo? Kobietę bo daje się jej wybór? Czy może dehumanizacja polega na nieliczeniu się z płodem który nawet nie istnieje? Kto bardziej cierpi będąc traktowanym jako obiekt, kobieta której narzuca się niechciane dziecko (którego przecież nie można się pozbyć na drodze aborcji), a może nieistniejący byt nieposiadający żadnej świadomości? Jest to stawianie ponad porządkiem i planem Boga Stwórcy, człowieka. Pod tym względem jest to odczłowieczanie ludzi. Bóg dał współżycie i tak nas ukształtował aby były dzieci, i tylko Bóg ma prawo o tym decydować. Z jednej strony te elity rządzące światem doprowadzają to masowego mordu aborcyjnego na setkach milionów ludzi - to jest ich cel. Z drugiej strony chcą chipować kobiety aby było jak najmniej ludzi na świecie. Z innej strony seksualizują społeczeństwa poprzez sterowane poprzez nich np. media, bo seks jest doskonałym narzędziem zniewolenia niewolników. Chcą seksualizować małe dzieci w pedofilskim gender i narzucają narodom zboczenia i zboczone prawa...to wszystko jest celowo propagowane przez elity. Niestety ateiści zwłaszcza ci wojujący robienie z nich niewolników biorą za ciepły deszczyk. A tak naprawdę jest to granie kukiełki na sznurkach bo robią to czym sterują elity i się z tego cieszą. Zrobić z człowieka niewolnika i przekonać go że jest wolny. Sterować nim i go kontrolować ale tak żeby mu się takie niewolnictwo podobało i żeby nawet nie przyszło mu do głowy że jest marionetką. Jajko napisał(a): Ograniczenie niekontrolowanego przyrostu ludności 3-go świata, a tym samym głodu, ubóstwa, przestępczości, śmiertelności i wszelkich patologii związanych z przeludnieniem jest godne najwyższej pochwały! Człowiek we mgle.
|
Wt lip 08, 2014 14:45 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Lepszy człowiek we mgle niż dziecko umierające z głodu co kilka sekund.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt lip 08, 2014 14:51 |
|
 |
pspeterx
|
quas napisał(a): Jest to stawianie ponad porządkiem i planem Boga Stwórcy, człowieka. Skąd wiesz że to właśnie nie jest ten plan Boga a ty się mu sprzeciwiasz ? Cytuj: Pod tym względem jest to odczłowieczanie ludzi. Jak można odczłowieczyć człowieka i kto decyduje o tym co jest człowiecze... Ty ? Cytuj: Z jednej strony te elity rządzące światem... To są Reptylianie nie żadne elity Niestety teiści zwłaszcza ci wojujący robienie z nich niewolników biorą za ciepły deszczyk. Jak widzisz działa to w obie strony, różnica jest taka że ja staram się polegać na rozumie, logice i faktach z kolei Ty na książce z epoki brązu.
Ostatnio edytowano Wt lip 08, 2014 16:48 przez Soul33, łącznie edytowano 1 raz
należy pisać zgodnie z regulaminem
|
Wt lip 08, 2014 16:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
pspeterx napisał(a): Skąd wiesz że to właśnie nie jest ten plan Boga a ty się mu sprzeciwiasz ? A Ty nie znasz swoich rodziców, członków rodziny czy relację są nieme 
|
Wt lip 08, 2014 16:33 |
|
 |
pspeterx
|
quas napisał(a): A Ty nie znasz swoich rodziców, członków rodziny czy relację są nieme  Nie wiem czy dobrze rozumiem twoją wypowiedź, czy Ty chcesz mi powiedzieć że komunikujesz się werbalnie z Bogiem i on Ci mówi co i jak ?
|
Wt lip 08, 2014 17:54 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To inaczej. A rodzice nic Ci o sobie nie powiedzili i niczego Cię nie uczyli i nie nakierowywali  To tylko tak dla przykładu wybrałem.
|
Wt lip 08, 2014 18:12 |
|
 |
pspeterx
|
quas napisał(a): To inaczej. A rodzice nic Ci o sobie nie powiedzili i niczego Cię nie uczyli i nie nakierowywali  To tylko tak dla przykładu wybrałem. Ah czyli poprzez twoją interpretację interpretacji żydowskich mitów, Bóg cię nakierował na właściwe tory, rozumiem i nie mam więcej pytań.
|
Wt lip 08, 2014 18:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
pspeterx napisał(a): quas napisał(a): To inaczej. A rodzice nic Ci o sobie nie powiedzili i niczego Cię nie uczyli i nie nakierowywali  To tylko tak dla przykładu wybrałem. Ah czyli poprzez twoją interpretację interpretacji żydowskich mitów, Bóg cię nakierował na właściwe tory, rozumiem i nie mam więcej pytań. A słowa Twoich rodziców to mity dla Ciebie  Czy ja Tobie mówię że Twoi rodzicie przekazywali Ci mity albo głupoty  Po co tak obrażać innych  O mitach mów w odniesienie do siebie, nie do tego dla kogo to Słowo Ojca. No i wcześniej o tym nie wiedziałeś że chrześcijaństwo ma też korzenie w tym co Żydzi 
|
Wt lip 08, 2014 19:46 |
|
 |
pspeterx
|
quas napisał(a): A słowa Twoich rodziców to mity dla Ciebie  Czy ja Tobie mówię że Twoi rodzicie przekazywali Ci mity albo głupoty  Po co tak obrażać innych  O mitach mów w odniesienie do siebie, nie do tego dla kogo to Słowo Ojca. No i wcześniej o tym nie wiedziałeś że chrześcijaństwo ma też korzenie w tym co Żydzi  Zależy co rodzice by mi przekazywali, oraz czy przekazaliby mi to osobiście czy poprzez "głuchy telefon", gdyby przekazywali mi mity lub głupoty to nie miałbym nic przeciwko temu aby ktoś mi to uświadomił. quas wygłosiłem to swoje kazanie jak jakiś opętany fanatyk, wywołałeś atestów do tablicy nazywając nas niewolnikami sterowanymi przez elity które Cytuj: Chcą seksualizować małe dzieci w pedofilskim gender i narzucają narodom zboczenia i zboczone prawa... a teraz płaczesz jak małe dziecko bo ktoś się odważył nie zgodzić z tobą, twoimi poglądami a nawet ośmielił się nazwać wierzenia plemiennych Żydów mitami. Grecką mitologię mogę nazwać mitologią czy mam najpierw sprawdzić czy jakiegoś nadwrażliwego Greka nie obrażam ?
|
Wt lip 08, 2014 20:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przykłady które podałem odnośnie rządzących elit są ich celem, są wdrażane, osiągane i mają w tym poklask wojujących ateistów których po to kreują i urabiają mentalnie. pspeterx napisał(a): a teraz płaczesz jak małe dziecko bo ktoś się odważył nie zgodzić z tobą, twoimi poglądami a nawet ośmielił się nazwać wierzenia plemiennych Żydów mitami. To nie w moim stylu ale ktoś mógłby nazwać to antysemityzmem. pspeterx napisał(a): Grecką mitologię mogę nazwać mitologią czy mam najpierw sprawdzić czy jakiegoś nadwrażliwego Greka nie obrażam ? A nazwałbyś Mahometa mitami  Choć wiesz lepiej tak ostentacyjnie tego nie rób. I czy ateiści to się boją Mahometa i Islam nazywać mitami czy uległością i zaślepieniem służą muzułmanom 
|
Wt lip 08, 2014 21:36 |
|
 |
pspeterx
|
quas napisał(a): Przykłady które podałem odnośnie rządzących elit są ich celem, są wdrażane, osiągane i mają w tym poklask wojujących ateistów których po to kreują i urabiają mentalnie. Nie wiem co ty masz z tymi elitami, światem rządzi popyt, jak jest popyt na seks i aborcje to będzie seks i aborcja, zresztą mniejsza z tym, ty masz swoje opinie i czytając twoje posty wątpię abyś często zmieniał zdanie Cytuj: To nie w moim stylu ale ktoś mógłby nazwać to antysemityzmem. Pewnie ta sama osoba która nazwałaby mnie germanofobem za stwierdzenie że Thor to mit. Cytuj: A nazwałbyś Mahometa mitami  Choć wiesz lepiej tak ostentacyjnie tego nie rób. I czy ateiści to się boją Mahometa i Islam nazywać mitami czy uległością i zaślepieniem służą muzułmanom  Ok. zrobię to nie ostentacyjnie, Koran to mity, Islam to religia wojny, Mahomet nawet jeżeli istniał to słabym byłby wzorem do naśladowania, nie interesuje mnie w jakiej żył epoce seks z 9-latką to pedofilia.
|
Wt lip 08, 2014 22:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rozpoczęto badania nad skonstruowaniem działającego interfejsu mózgowego do rozszerzenia pamięci: Amerykańska Agencja Badawcza Zaawansowanych Projektów Obronnych (DARPA) poinformowała o przyznaniu grantów w wysokości 40 milionów dolarów na badania nad implantem, który ma przywrócić pamięć ludziom z uszkodzonym mózgiem. Taki implant miałby w przyszłości pomagać ludziom zapamiętywać miejsca, wydarzenia i kontekst czyli poprawiać ich pamięć deklaratywną. Kopalnia Wiedzy Taki produkt mógłby (po upowszechnieniu) być używany do globalnej zmiany zawartości ludzkiej pamięci. Działało by nawet lepiej niż to co przewidywał Orwell. Zamiast fałszować historię, fałszowałoby się jej interpretację bezpośrednio w pamięci ludzi.
|
So lip 12, 2014 11:07 |
|
 |
mareta
|
WIST napisał(a): Jakbyś mógł napisz Panu Jezusowi żeby już zszedł na ziemię i ocalił nad przed tymi chipami. A następnie aby nie kusić złego, rozwal swój komputer, bo tam być może czai się już zakodowane 666 w procesorze i wszelkich układach scalonych. Ostatnio zresztą widziałem jak apokalipsa się zbliża, otóż w sklepie ktoś przede mną miał do zapłaty kwotę 666 i płacił kartą! Śledziłem go i wiem gdzie mieszka ten antychryst. Sama wiedza nie wystarczy, należałoby jeszcze zniszczyć bestię 
|
So lip 12, 2014 16:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ci którzy jakiś czas temu mówili że chipowanie ludzi to teoria spiskowa, bujda i bajka mogą już mówić o swoim ograniczeniu. Chipowanie ludzi jest już faktem i będzie dalej się poszerzało bo to jest jeden z głównych celów armii szatana właśnie w obecnych czasach ostatecznych. Znamię bestii przepowiedziane przez Boga już powoli wchodzi. ,,Wszczepianie czipów ludziom coraz bardziej popularne. Znak czasów ostatecznych?
Tylko w ciągu ostatniego miesiąca procedurze wszczepienia czipu poddało się w Szwecji 50 osób. „Obecny nastrój bardzo sprzyja tego typu eksperymentom” - uważa Hannes Sjöblad z grupy "biohakerów" BioNyfiken.
W stolicy Szwecji, Sztokholmie, uczestnikom konferencji Sime 2014 na temat cyfryzacji, Internetu i przyszłości zaproponowano wszczepienie za darmo mikroczipu.
Jedną z osób, które z entuzjazmem zareagowały na tę propozycję była 25-letnia Emilott Lantz.
- Dla mnie to nie jest przyszłość. To teraźniejszość. Dziwne, że nie widzieliśmy tego wcześniej - mówi portalowi TheLocal.se.
- Do tej pory było to zjawisko niszowe, ale w Szwecji takich osób jest prawdopodobnie setka - mówi Hannes Sjöblad ze szwedzkiej grupy "biohakerów" BioNyfiken.
Tylko w ciągu ostatniego miesiąca tej procedurze poddało się 50 osób z tej grupy. Do Emilott Lantz przemówił argument, że mając wszczepiony czip nie będzie musiała nosić ze sobą dużej liczby kluczy. Wystarczy, że przyłoży rękę do czytnika...
Czip wielkości ziarenka ryżu tak zaprojektowano, aby mógł pozostać w jej ręce przez resztę życia.
- Nie dziwię się, że ludzie uważają to za wielką rzecz. Nie jest to jeszcze powszechne, ale sądzę, że będzie. Już modyfikujemy nasze ciała. Więc dlaczego w tym przypadku ma być inaczej? - mówi Lantz.
ak mówi Hannes Sjöblad, Szwecja jest znana jako kraj szybko przystosowujący się do nowych technologii. Nic więc dziwnego, że jest pionierem również jeśli chodzi o wszczepianie czipów.
- Obecny nastrój bardzo sprzyja tego typu eksperymentom - mówi Sjöblad.
Czy tak spełnia się kolejny znak czasów ostatecznych? Część biblistów i specjalistów w teologii eschatologicznej obawia się tego rodzaju technologii, odwołując się do "znamienia bestii", o którym jest mowa w Apokalipsie św. Jana.''http://www.fronda.pl/a/wszczepianie-czi ... 44266.html
Załączniki:
znamię bestii.jpg [ 52.3 KiB | Przeglądane 2988 razy ]
|
N lis 23, 2014 18:57 |
|
 |
WIST
|
Jest to problem tylko dla tych, którzy wiążą słowa z Apokalipsy, z chipami. Równie dobrze św.Jan mógł zobaczyć człowieka który płaci kartą chipową więc jesteś spóźnionym prorokiem, bo to jest już norma. Ale tu naprawdę szkoda gadać. 50 osób w Szwecji coś sobie wszczepiło - prawdziwa rewolucja i armia Szatana triumfuje. Czym jest zło? Chipem, czy z tego ma coś wynikać konkretnego? Złem jest wszechobecna inwigilacja, którą chip reprezentuje? Dowiedliśmy już dawno i w tej dyskusji że i bez chipów mamy ją wszędzie. Pieniądz jest złem? No to chyba karta płatnicza jest wcieleniem Szatana. Co konkretnie jest złego, chyba nigdy się nie dowiemy. Jedni wierzą w Boga bezsensu który karze widzieć zło i już bez zrozumienia, a drudzy w Boga który konkretnie wskazuje zło i jego skutki.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
N lis 23, 2014 22:53 |
|
|
|