Autor |
Wiadomość |
kooool
|
 Re: Znamię bestii
Lepiej stracić (jak ukradną) rzecz-kartę płatniczą, niż prawą rękę płatniczą.
_________________ Mt.22.37-40 Miłość-na tym opiera się całe Prawo i Prorocy Ef.4.30-32 Nie zasmucajcie Bożego Ducha Świętego, którym zostaliście opieczętowani na dzień odkupienia... Przebaczajcie sobie, tak jak i Bóg nam przebaczył w Chrystusie.
|
Wt lis 25, 2014 10:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
50 osób wszczepiło sobie czip.....zaiste toż to już apokalipsa.  Oczipowanie takim tempie, to znak, że od Apokalipsy dzielą nas setki lat.
|
Wt lis 25, 2014 10:48 |
|
 |
WIST
|
Szczególnie że jak widać to taka chwilowa atrakcja, typu tatuaż. Jeszcze niech komuś naprawdę "skroją" rękę, to się szybko odwidzi. Ale prorocy zagłady nie potrzebują czekać, oni już muszą mieć apokalipsę, na żądanie.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt lis 25, 2014 12:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tutaj już filmik zachęcający do przyjmowania znamienia bestii (chipa) na scenie przed ludźmi. Implantnacja znamienia bestii przed widownią. Implantacja znamienia to zaledwie chwila. To co Bóg przepowiedział w Orędziach Ostrzeżenie wypełnia się. http://wolna-polska.pl/wiadomosci/czipo ... ty-2014-11Zwróciłem także uwagę na człowieka wszczepiającego znamię bestii na scenie. Cały wytatuowany ze zniekształconymi uszami.
Załączniki:
implantacja znamienia bestii.jpg [ 27.94 KiB | Przeglądane 2717 razy ]
|
So lis 29, 2014 21:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas, myśle że ludzie wierzący powinni się raczej cieszyć z takich znaków. Ukazują że czas Paruzji nadchodzi wielkimi krokami.
A swoją droga sam pomysł czipowania ludzi jest dla mnie przerażający.
Kojarzy się z tatuowanymi numerami więźniów obozów koncentracyjnych. Podobno syndrom obozów koncentracyjnych ujawnia się do trzeciego pokolenia. A ja jestem wnuczką więźnia Mauthausen
|
So lis 29, 2014 22:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@quas telewizja "zabawia" widzow Big Brotherem czy nawet malzenstwami w ciemno. Niestety - jacy konsumenci takie potrawy. A ogolnie ludzie chamieja. Nie mam pojecia dlaczego.
Nie zmienia to faktu, ze od prawie 2000 tysiwcy lat chrzescijanie oczekuja powtornego przyjscia Pana Jezusa, ktory przyjdzie jak zlodziej. Wiec czuwaj, ale raczej nie oczekuj paruzji dzis.
Gdyby jednak byla jutro, to jestes pewien, ze dobrze wykorzystales swoje talenty? Czy moze zmarnowales czas na bezowocne rozwazania?
|
N lis 30, 2014 11:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W świecie narasta histeria z zagrożeniami wynikającym ze szczepień, a gremialnie ludzie poddadzą się czipowaniu......kolejny mit pożytecznych idiotów w rodzaju pana przedstawionego w filmiku.
|
N lis 30, 2014 11:29 |
|
 |
WIST
|
Najbardziej podobają mi się te Quasowe - zwróćcie uwagę na tego pana co robi zabieg, on ma tatuaże i zniekształcone uszy. Czyżby sam Szatan? A podobno minęły już czasy wyśmiewania wszelkich ludzkich ułomności.
WIST
|
N lis 30, 2014 13:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maria-Magdalena napisał(a): quas, myśle że ludzie wierzący powinni się raczej cieszyć z takich znaków. Ukazują że czas Paruzji nadchodzi wielkimi krokami.
A swoją droga sam pomysł czipowania ludzi jest dla mnie przerażający. Powinniśmy się cieszyć że bliski jest powrót Pana i właśnie nasze pokolenie tego dostąpi. Przejście przez zmiany i wydarzenia na końcu nie będzie łatwe, ale panowanie antychrysta będzie krótkotrwałe. Nasza wiara zostanie wypróbowana w ogniu, a za wierność Jezusowi nawet z łona dzisiejszego Kościoła będą padały oskarżenia o herezje. Wierność Jezusowi będzie nazywana herezją. Dlatego ciężko się cieszyć kiedy tak wielka zdrada dokona się w Kościele Pana (ona już się dokonuje), a Kościół wyrzuci Pana Jezusa za drzwi i Pan zostanie ponownie ukrzyżowany przez tych którzy będą mówili że mu służą i do tego zostali powołani. To się dokona za fałszywego proroka w łonie Kościoła i ciężko się cieszyć kiedy tylu ludzi zostanie zwiedzionych i pójdzie za bestią. Ale po ciężkich wydarzeniach przyjdzie Królestwo Pana i wybrani odzyskają dziedzictwo które Pan przygotował dla pierwszych ludzi. To jest budujące  . Kael napisał(a): @quas telewizja "zabawia" widzow Big Brotherem czy nawet malzenstwami w ciemno. Niestety - jacy konsumenci takie potrawy. A ogolnie ludzie chamieja. Nie mam pojecia dlaczego. Kael czemu na każdym kroku widać Twoją obłudę i fałsz. Ludzie chamieją  A może piszesz o sobie  Telewzja ''zbawia'' Big Brotherami, innymi tańcami i musisz tylko śpiewać...., które stają się niczym kult bożków i zastępują ludziom duchowość, a czy Ty, Twoja Platforma i Alus tego nie wspieracie ? Owszem, tak ''zbawia'' jak piszesz TVP, Polsaty i TVNy..., ale TV Trwam nie ma z tym nic wspólnego. Tego tam nie ma, jest za to głoszenie Ewangelii, przybliżanie ludzi do Boga, jest modlitwa i Msza Św, jest Słowo Boże, jest polska i katolicka telewizja. I Alus, i Ty z tym walczycie, obecna władza z tym walczy, po to właśnie aby ludzie byli ''zbawiani'' tak jak piszesz przez telewizje i aby było jak najmniej Prawdy Bożej. Atakując katolicką TV Trwam w imię interesów partii, tv gdzie tych rzeczy nie ma, a jest bliskość dla Boga, takie fałszywe ''zbawianie'' wspieracie. WIST napisał(a): Najbardziej podobają mi się te Quasowe - zwróćcie uwagę na tego pana co robi zabieg, on ma tatuaże i zniekształcone uszy. Czyżby sam Szatan? A podobno minęły już czasy wyśmiewania wszelkich ludzkich ułomności. Znamienia bestii udziela człowiek którego ciało jest pokryte znamionami. Ma wytatuowane znamiona na rękach, szyi i głowie, co widać, do tego zniekształcił, zdeformował se uszy. Taki właśnie człowiek publicznie wszczepia chipa, znamię bestii, który sam jest cały w znamionach i ma zniekształcone uszy. Szatan kusi i zwodzi ludzi aby przyjmowali na swoje ciała rozmaite znamiona i swoje ciała deformowali, w ten sposób plugawi i bezcześci ciała zwiedzionych dzieci bożych. To jest jego zamach na ciała dzieci bożych, tatuowane znamiona i deformowanie ciał, tak walczy z Bogiem. Ale znamię bestii jest już nie tylko zamachem na ciało, to także zamach na dusze dzieci bożych. To jest znamię wyższego stopnia. Dlatego szatan działa tak powszechnie dziś, w czasach ostatniego pokolenia, tak że jego dziełem jest powszechne i w modzie robienie sobie znamion na ciałach. To szatan zrobił z tego krzyk mody i dzieło powszechne, przyjmowanie znamion na ciała, aby ludzie byli gotowi do następnego znamienia, znamienia bestii które już nie tylko dotyczy ciała, ale i duszy. Dlatego człowiek cały w znamionach na filmiku i ze zdeformowanymi uszami, udzielający znamienia bestii, to bardzo wymowny obraz. Mamy tu na filmiku dzieło szatana w pigułce i jego ewolucję, jest zaprezentowane przejście w ewolucji znamion szatana. Przejście od znamienia ciała, do znamienia bestii, od plugawienia ciała do zamachu na duszę. Człowiek cały w znamionach ciała, zamach na ciało, i udzielanie nowego znamienia, znamienia bestii czyli zamachu na duszę. Te dwie rzeczy są ze sobą powiązane i oba są dziełem szatana, dlatego tak wyraźnie widać na filmiku powiązanie i bliskość dwóch rodzai znamion. Znamię ciała i znamię duszy, obaj panowie obok siebie, obaj pokazują przejście od znamienia ciała do znamienia bestii, jeden reprezentuje znamię ciała, drugi przyjmowanie znamienia bestii.
|
Pn gru 01, 2014 1:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na filmiku szatan do udzielenia znamienia bestii, zamachu na duszę, posłużył się znamieniem ciała. To bardzo wymowny obraz, ale trzeba mieć oczy otwarte na prawdę, bo wielu będzie porażonych ślepotą na końcu czasów, ale z własnej winy i pójdzie za bestią i przyjmie jej znamię na własne zatracenie. Porażeni ślepotą nie będą widzieć znaków i ich widzieć nie będą chcieli, a ten filmik tak naprawdę pokazuje znacznie więcej niż widać na pierwszy rzut oka. To manifestacja dwóch dzieł szatana obok siebie, dwóch znamion, i przejście do nowego znamienia, znamienia bestii. Na tym filmiku szatan posługuje się jednym znamieniem, znamieniem ciała, aby przejść do znamienia duszy. Tak szatan manifestuje swoje nowe dzieło posługując się wcześniejszym, będącym przygotowaniem.
|
Pn gru 01, 2014 1:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja nie chamieje, bo nie ogladam telewizji ani takich programow na ktore ty, jak widac, marnujesz czas. We mnie media konsumenta nie maja. Za to ty lykasz wszystko jak pelikan bezkrytycznie i rozpowszechniasz ta papke po internecie.
Zamiast lamac rece nad zlem w swiecie zajmij sie czynieniem dobra! To jest twoje zadanie, z ktorego Pan bog ciebie rozliczy. Poniewaz wierzysz w bliska paruzje wiec i czasu zostalo ci niewiele. Zacznij wreszcie cos konkretnie robic, zebys sie ostal przy Sadzie Ostatecznym po dobrej stronie. Na razie to ja widze tylko slome, ktora sie spali od reki.
|
Pn gru 01, 2014 9:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Nasza wiara zostanie wypróbowana w ogniu, a za wierność Jezusowi nawet z łona dzisiejszego Kościoła będą padały oskarżenia o herezje. Wierność Jezusowi będzie nazywana herezją. Dlatego ciężko się cieszyć kiedy tak wielka zdrada dokona się w Kościele Pana (ona już się dokonuje), a Kościół wyrzuci Pana Jezusa za drzwi i Pan zostanie ponownie ukrzyżowany przez tych którzy będą mówili że mu służą i do tego zostali powołani. To się dokona za fałszywego proroka w łonie Kościoła i ciężko się cieszyć kiedy tylu ludzi zostanie zwiedzionych i pójdzie za bestią. Ale ty, quas, jesteś rzymskim katolikiem w pełnej jedności z papieżem. To proste pytanie.
|
Pn gru 01, 2014 10:09 |
|
 |
WIST
|
Właściwie to dobrze by było żeby Quasi miał jednak racje bo inaczej jego stan wskazuje na to ze nie ma odwrotu od tych poglądów jakie głosi i się w nich zatracił.
WIST
|
Pn gru 01, 2014 10:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Na filmiku szatan do udzielenia znamienia bestii, zamachu na duszę, posłużył się znamieniem ciała. To bardzo wymowny obraz, ale trzeba mieć oczy otwarte na prawdę, bo wielu będzie porażonych ślepotą na końcu czasów, ale z własnej winy i pójdzie za bestią i przyjmie jej znamię na własne zatracenie. Porażeni ślepotą nie będą widzieć znaków i ich widzieć nie będą chcieli, a ten filmik tak naprawdę pokazuje znacznie więcej niż widać na pierwszy rzut oka. To manifestacja dwóch dzieł szatana obok siebie, dwóch znamion, i przejście do nowego znamienia, znamienia bestii. Na tym filmiku szatan posługuje się jednym znamieniem, znamieniem ciała, aby przejść do znamienia duszy. Tak szatan manifestuje swoje nowe dzieło posługując się wcześniejszym, będącym przygotowaniem. Witaj quas, wiem że jesteś bardzo wierzącą osoba, i z pewnością wiele doświadczyłeś w swoim życiu dobroci i miłości Boga. To takie budujące, prawda? Masz bardzo orgomna wiedze na temt sztana, jego metod działania i nie boisz się o tym mówić wprost. Ostrzegasz nas i czynisz to z taką determinacją. quas, naprawdę jestem pod wrażeniem. Te fakty spowodowałay że w moje głowie zrodziły się pytania, na które tylko Ty możesz odpowiedzieć.Jeśli zechcesz oczywiście. Bardzo Cię o to prosze, abys zgodził się odpowiedzieć. Czy należysz do jakieś wspólnoty kościoła. Domowego Kościoła: Odnowy w Duchu Św, Mamre, a może do jakiejś której nie wymieniełam? Czy brałeś kiedykolwiek udział w modlitwie wstawienniczej? Czy posługujesz w takiej modlitwie? Czy jesteś egzorcystą? Twoja wiedza jest przeogromna, dostrzegasz takie niuanse których nikt nie widzi a nawet jeśli widzi, to nie zdaje sobie z nich sprawy. Z pewnością jest to dar. I jak mówi PŚ są różne dary i różne łaski. Pozdrawiam Cie serdecznie. M-M
|
Pn gru 01, 2014 16:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cawilian napisał(a): Ale ty, quas, jesteś rzymskim katolikiem w pełnej jedności z papieżem.
Tak czy nie? Tak, jestem rzymskim katolikiem w pełnej jedności z jedynym prawdziwym papieżem od Boga, który został wybrany przez Ducha Św. - Benedyktem XVI. Ale zawsze nade wszystko jest Pan Jezus, choćby papież gadał herezje, należy zachować wierność Jezusowi i przyjmować nauki Pana i Jego Słowo które nie są stratą czasu. Maria-Magdalena napisał(a): Czy należysz do jakieś wspólnoty kościoła. Domowego Kościoła: Odnowy w Duchu Św, Mamre, a może do jakiejś której nie wymieniełam? Czy brałeś kiedykolwiek udział w modlitwie wstawienniczej? Czy posługujesz w takiej modlitwie? Czy jesteś egzorcystą? Należe do Kościoła Rzymsko-Katolickiego, Odnowa w Duchu Św. Mamre...-nie. Modlę się modlitwami wstawienniczymi...różańcem, koronką i modlitwami z Orędzi Ostrzeżenie gdzie Pan Jezusa prosi szczególnie w tym czasie, aby modlić się za innych, za rodziny, za znajomych, za sąsiadów, za ludzi będących daleko od Boga, poprzez te modlitwy Bóg zsyła wielkie łaski i w tym czasie jest bardzo hojny dla swoich dzieci. Egzorcystą nie jestem, zwykłym katolikiem.
|
Wt gru 02, 2014 11:15 |
|
|
|