Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Tydzień apostazji
mkb napisał(a): -Vi- myślę, ze twój odbiór mojej osoby traci już paranoja.. może zło od ciebie nie bije, ale złamane serce kipiące nienawiścią do pewnego rodzaju kobiety, to jest nieźle widoczne. Przerzuciłaś swoja jazdę z kimś w realu na mnie i dalej mi tu.. a kysz! Ani ty ani Val, nie jesteście w moim typie. Jeżeli wasze awatary to wasze zdjęcia, to Val trochę mi się podoba, ale ty to wcale...wiec sorry ale wzorować się nie będę, ani tym bardziej was słuchać. Ojej! To straszne...  To jak wyglądam nie spodobało się jakiejś kobicie z forum...  Ja nie wiem jak ja sobie teraz z tym poradzę...  Nie pozostaje mi chyba nic innego, jak tylko popaść w ciężką rozpacz i depresję... Reszty idiotyzmów nawet nie warto komentować!
|
Wt lip 17, 2012 13:10 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Na wszelki wypadek oświadczam, że mój awatar nie przedstawia mojej osoby.. @mkb: a tobie to tak generalnie podobają się kobiety? 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt lip 17, 2012 13:29 |
|
 |
Daniel86
|
Val napisał(a): Hej- Daniel86 porusza tą sprawę po raz kolejny. Na dodatek w tym samym wątku. Z tego, co pamiętam, to raczej włączyłem się do kontynuacji tego tematu. Przede mną przecież już dyskutowano o tym. mkb napisał(a): Kościół ze swojej natury nie zajmuje się wyłączaniem ludzi ze swoich szeregow, ale dokładnie czymś odwrotnym. Jako katoliczka, nigdy nikomu bym nie ułatwiła tej procedury, ani nie informowała. Z Kościoła nie wygoniłabyś nikogo, ale z tego forum już tak. Od monologów są blogi, natomiast fora są od dialogów i dyskusji. A potem zdziwienie, że są antyklerykałowie. Przypomnę, że antyklerykałowie nie walczą z Kościołem ani tym bardziej z bogiem, lecz z klerykalizmem, bo jak tylko katolicy drwią się do władzy politycznej, to chcą ją wykorzystać do walki z mniejszościami religijnymi i seksualnymi. Np. mkb najchętniej by wypędziła z tego forum ludzi, których uznała za wrogów Kościoła. PiS chce wtrącać do wiezienia za in vitro. Posłowie PiS-u próbowali wtrącić do wiezienia pana Darskiego, a panią Rabczewską ukarali grzywną. Katolicy też bardzo chętnie Madonnę wtrąciliby do wiezienia, skoro tyle protestują przeciwko jej koncertom. PiS powołał Zespół parlamentarny ds. Przeciwdziałania Ateizacji Polski, a przecież my, ateiści, nie jesteśmy przestępcami, ani nie robimy nic złego by nas zwalczać. Katolicy, nikt z Wami nie chce walczyć, jeśli Wy nie będziecie próbować nas zwalczać, a na pewno nie ja. Sur mia avataro mi ankaŭ ne estas 
_________________ Pomóż klikając w serduszko! - Pajacyk, Okruszek, Polskie Serce i Pusta Miska
 Mi ne mortigas, mi ne ŝtelas, mi ne kredas...
|
Wt lip 17, 2012 14:43 |
|
|
|
 |
silgar
|
Daniel86 napisał(a): Katolicy, nikt z Wami nie chce walczyć, jeśli Wy nie będziecie próbować nas zwalczać, a na pewno nie ja. Jeśli nie chcesz z nami walczyć, to zacznij od nie pisania do mkb per „wy katolicy” 
|
Wt lip 17, 2012 15:01 |
|
 |
Nunka
|
mkb napisał(a): Jeżeli wasze awatary to wasze zdjęcia, to Val trochę mi się podoba, ale ty to wcale... Nie przesadzaj, ładne zdjęcie. Mnie się podoba 
_________________ Dla ludu religia jest prawdą, dla mędrców fałszem, a dla władców jest po prostu użyteczna - Seneka Młodszy
|
Wt lip 17, 2012 18:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nunka napisał(a): Nie przesadzaj, ładne zdjęcie. Mnie się podoba  Bardzo dziękuję 
|
Wt lip 17, 2012 19:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mkb napisał(a): Ani ty ani Val, nie jesteście w moim typie. Jeżeli wasze awatary to wasze zdjęcia, to Val trochę mi się podoba, ale ty to wcale...wiec sorry ale wzorować się nie będę, ani tym bardziej was słuchać.
Szanowna @mkb od uwag personalnych jest PW. I tam możesz pisać swoje uwagi odnośnie- masz brzydkiego awatara, bądź podpis mi się nie podoba, czy też inne odnośnie wątpliwego prowadzenia się jakiego usera. Tu nie jest miejsce na takie uwagi. Awatar to nie facjata delikwenta o_O. Jeżeli rozmawiam z gołębiem, to cóż-.....  . @-Vi- awatar mi nie wadzi. Kobiet nie oceniam, bo w nich nie gustuję. Aczkolwiek bardzo stylowy awatar miałaś z kapeluszem  Swoją drogą to współczuję Ci @mkb, że jesteś kryptohomo, ale to się czasem tak zdarza  , że ktoś ostro krytykuje ludzi podobnych do siebie. Więc te rady dla Mike29 to z autopsji?? PS. Na avku to prawie ja  . Zdając sobie sprawę, że zapewne moderacja wytnie mojego posta, to kończę offtopa. Uwagi na PW proszę przesyłać.
|
Wt lip 17, 2012 19:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To ona jest homo? Shocker!!!!!  Sama nie zje i drugiemu nie da 
|
Wt lip 17, 2012 19:38 |
|
 |
Iwona19
|
silgar napisał(a): Daniel86 napisał(a): Katolicy, nikt z Wami nie chce walczyć, jeśli Wy nie będziecie próbować nas zwalczać, a na pewno nie ja. Jeśli nie chcesz z nami walczyć, to zacznij od nie pisania do mkb per „wy katolicy”  Nikt z nikim nie chce żadnej walki
_________________ "Wszystko badajcie! Trzymajcie się tego, co dobre, a unikajcie wszystkiego, co złe" (1 Tes 5, 21-22)
|
Wt lip 17, 2012 20:07 |
|
 |
Iwona19
|
Mike29 napisał(a): To ona jest homo? Shocker!!!!!  Sama nie zje i drugiemu nie da  dlaczego tak o niej piszecie?
_________________ "Wszystko badajcie! Trzymajcie się tego, co dobre, a unikajcie wszystkiego, co złe" (1 Tes 5, 21-22)
|
Wt lip 17, 2012 20:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Iwona19 napisał(a): Mike29 napisał(a): To ona jest homo? Shocker!!!!!  Sama nie zje i drugiemu nie da  dlaczego tak o niej piszecie? Ponieważ atakuje swoich!
|
Wt lip 17, 2012 20:24 |
|
 |
Iwona19
|
ja chętnie stanę w jej obronie (choć na tematy żadnych avatarów się nie wypowiadam).
|
Wt lip 17, 2012 20:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Widzę, że @Mike29 czeka na ocenę swojej facjaty przez @mkb @Iwono19 czasem dla rozluźnienia atmosfery ludzie żartują  . A jak widać, gwiazda tego forum dzięki swojemu oryginalnemu sposobowi wypowiedzi im sprzyja Przypomnij sobie swoje przejęzyczenie, gdy rozdzieliłaś znaczenie słów czystość i dziewictwo. Kabarety istnieją dzięki takim wypowiedziom 
|
Wt lip 17, 2012 20:30 |
|
 |
Iwona19
|
Ja nie lubię żartować i wszystko zawsze poważnie traktuję.
|
Wt lip 17, 2012 20:41 |
|
 |
piok333
|
Iwona19 napisał(a): Ja nie lubię żartować W tym wypadku bardzo rozważnie, bo ten rodzaj "żartów" to zwykłe szyderstwo.
_________________ http://img407.imageshack.us/img407/7421/mjdomtowieczno1.jpg
|
Wt lip 17, 2012 21:00 |
|
|
|