Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Znamię bestii
WIST napisał(a): Ja po prostu dalej nie widzę różnicy w tym że zagrożenie wymaga aby kartę kredytową wszczepić pod skórę, bo poza nią nie jest to nic złego, a w środku już jest. Ja zwyczajnie dalej nie rozumiem czemu to co dziś już mamy i co może prowadzić do negatywnych skutków jakie nieraz opisujesz, w ogóle Cię nie rusza, za to jakieś hipotetyczne fantazje wieszczysz jako fakty które zmienią świat. Dziwi mnie że dalej używasz komputera, korzystasz z internetu itp. Zaprzeczasz wciąż własnym słowom i nic co wieszczyłeś jak na razie się nie sprawdza. Za to jak już dawno pisałem w umysłach słabych siejesz zamęt i pasujesz mi na zwodziciela, choć dla wielu nieudolnego. Nie rozumiesz nawet tego że gdybyś kiedykolwiek choć zdradził cień przyznania racji np mi, we wszystkich krytykach Twoich teorii, od razu zyskałbyś nieco na wiarygodności. Nie ma nieomylnych ludzi. Ty jednak zawsze kreujesz się na nieomylnego. Odpowiedź na pytanie masz w Piśmie Świętym, tylko pytanie czy Ty w ogóle wierzysz w to Słowo Boga. Znamię bestii dotyczy duszy i ciała, a duszy do tego stopnia że mowa jest o potępieniu. To coś (chip) ma być scalone z ciałem i w jakimś stopniu z duszą, co wykracza poza nasze ziemskie rozumienie, bo jak coś, cokolwiek co człowiek przyjmie na ramię czy głowę może skutkować potępieniem, a o tym mówi Słowo Boga. Tak więc Twoje przykłady są nonsensem, a Twoja postawa często daje do myślenia że Ty nie wierzysz w to Słowo Boga, czasami odbieram to nawet jako kpinę. Więc nie dziw się Wist, że nie mogę przyznać Ci racji, a wynika to nie z jednego powodu. No i zastanowił bym się kto tu bardziej zwodzi.
|
Pt cze 05, 2015 11:18 |
|
|
|
 |
WIST
|
W Piśmie nie ma ani słowa o tym że znamię jest chipem. Musisz w końcu pojąć że Twoja interpretacja jest jedynie Twoja, a ja już wiele razy pisałem Ci to. Po raz kolejny mieszasz słowa Boga ze swoimi, a innych posądzasz o niewiarę lub nieznajomość Pisma, bo nie dostrzegają w Twojej hipotezie jedynie prawdy. To jest manipulacja i działanie na szkodę Kościoła. Jest to też obraza ludzkiej inteligencji. Kpiną jest to jak Ty traktujesz Słowo Boga i to bez zająknięcia, bez najmniejszej wątpliwości. Nie ma ludzi którzy mają 100% racji i myślą bezbłędnie. W Twoich postach widać tylko przekonanie o pełnej słuszności. Jest to kolejny już powód aby Ci nie wierzyć.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pt cze 05, 2015 12:44 |
|
 |
kooool
|
Cytuj: W Szwajcarii stworzono czujnik, który wszczepiony pod skórę jest w stanie kontrolować kilka parametrów życiowych równocześnie. Takie czujniki w przyszłości mogą być jednym z podstawowych narzędzi lekarzy rodzinnych Ładuje się go przez indukcję, przez skórę. Wszystko, co zbada i zmierzy, przesyła bezprzewodowo do smartfona. http://gosc.pl/doc/2545712.Czujnik-w-nas
_________________ Mt.22.37-40 Miłość-na tym opiera się całe Prawo i Prorocy Ef.4.30-32 Nie zasmucajcie Bożego Ducha Świętego, którym zostaliście opieczętowani na dzień odkupienia... Przebaczajcie sobie, tak jak i Bóg nam przebaczył w Chrystusie.
|
Wt lip 21, 2015 8:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kontrolować to dwuznaczne słowo, które w ty wypadku nie oznacz wpływania na owe "parametry życiowe", a tylko zapis ich stasnu. Nowością jest tutaj przesyłanie danych do smartfonu, ponieważ do tej pory trzeba było używać wyspecjalizowanych urządzeń. Ujednolicenie sygnału to bardzo obiecujący kierunek. Dlaczegóżby chorzy mieli nosić ze sobą całe składy wyspecjalizowanej elektroniki, skoro może to być tylko jedno urządzenie?
|
Wt lip 21, 2015 15:08 |
|
 |
WIST
|
Świetna wiadomość, tak jak było nią kiedyś stworzenie rozrusznika serca, prześwietlenia, szczepionki, czy telefonu. Czekam z niecierpliwością, gdy umierający człowiek otrzyma pomoc, z samego faktu że wbudowany czujnik wezmie pomoc automatycznie.
WIST
|
Wt lip 21, 2015 19:34 |
|
|
|
 |
jareczek10
|
jedynym wyjściem by tego nie przyjąć jest solidarne nie! narodu Polskiego ale wtedy musielibyśmy być niezależni jak Norwegia ludzie będą to przyjmować bo uznają że nieda się żyć normalnie lecz ci którzy nie przyjmą będą zbawieni I PRZYJDĘ JAK ZŁODZIEJ DWOJE BĘDZIE SPAĆ NA ŁÓŻKU JEDNEGO ZABIORĘ DRUGIEGO ZOSTAWIĘ ostatni chrześcijanie staną do walki z bestią i jej wojskami
|
N wrz 20, 2015 22:43 |
|
 |
WIST
|
Proponuje wyrzucić komputer i odciąć ruter czy kabel od i terenu wyrwać ze ściany. Będzie to dobry początek walki z Szatanem.
WIST
|
Pn wrz 21, 2015 10:23 |
|
|
|