Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 27, 2025 3:47

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 PRAWDA ABSOLUTNA 
Autor Wiadomość
nie wiem co się tam zmieniło
proszę:
http://www.prawdaabsolutna.prv.pl/

Pn lip 14, 2008 18:23

Nie doceniłem prawdaa - myślałem, że on tak trochę dla żartów z tą gazetą.
A tu wychodzi na to, że on na poważnie.

Zaraz poczytam.

Pn lip 14, 2008 19:18
z tego co się zorientowałem to wszystko co tam jest jest i tutaj, a tutaj jest więcej.

Pn lip 14, 2008 19:28

Do LUKAS Banku
we Wrocławiu
pl. Orląt Lwowskich 1

Witam LUKAS Bank!

Od początku miałem dobre intencje wobec LUKAS Banku, aż do momentu podpadki LUKAS Banku u mnie. Ta podpadka to jest wina wiary źle świadczonych usług przez pracowników LUKAS Banku. I ta wina wiary LUKAS Banku sprowokowała mnie do ukarania LUKAS Banku bezzwrotną pożyczką w wysokości 100 000,00 zł. Dopiero poniesiona kara przez LUKAS Bank mnie usatysfakcjonuje.
Cytat: Istnieje tylko coś za coś, a nic za coś nie istnieje! Jest moja wiara i musi być poniesiona kara przez LUKAS Bank, bo wiara bez kary nie istnieje, jak też nie istnieje w mojej jażni moje Wysokie, Nadświadome, boskie „Ja” bez mego Niskiego, Podświadomego, diabelskiego „Ja”. W LUKAS Banku było źle ustawione abecadło, że nie było w nim boskiej różnicy wiary w siebie pracownika banku dla klienta i bez sprzeciwu. Tylko była diabelska przeciw wiara bez różnicy pracownika banku, tylko w swój sprzeciw bez różnicy dla klienta. I bez przeczenia LUKAS Bank w nic nie wierzył, tylko w swój bez rozumowy sprzeciw dla mnie
klienta i mojej redakcji gazety „Prawdy Absolutnej”.
Mój wniosek złożony w LUKAS Banku o bezzwrotną pożyczkę 100 000,00 zł., był automatycznie ofertą LUKAS Banku o przyznanie mi takiej pożyczki na założenie rewelacyjnej gazety o tematyce XXI w., jakiej jeszcze nie było w historii wydawniczej!
Po miesiącu czekania na pozytywną odpowiedź z LUKAS Banku, wystawiłem swoje „negatywne” pismo z wnioskiem złożonym w LUKAS Banku, na publiczne forum do dyskusji w internecie i pod publiczny pręgierz...Sprzeciw wiara nie służy dla żywych, tylko dla umarłych. I sprzeciw wiara LUKAS Banku dla mojej woli otrzymania bezzwrotnej pożyczki
jest przeciw skazana, bo wyższego rozumu od wiary i od mego działania – już nie ma!
I wyższej wiary już nie wykryję dla LUKAS Banku. To, że LUKAS Bank ma źle wychowanych pracowników , to jest wina wiary LUKAS Banku. I za winę wiary LUKAS Bank musi ponieść karę i wypłacić dla mnie bezzwrotną pożyczkę w wysokości 100 000, 00 zł.
Tą negatywną odpowiedź, którą otrzymałem z LUKAS Banku zamieściłem na forum w internecie. Tam też zamieściłem mój wniosek o pożyczkę i treść tego drugiego pisma, które wysłałem do LUKAS Banku we Wrocławiu.
Gdy LUKAS Bank nie uwierzy w swoją winę wiary i nie przyzna mi bezzwrotnej pożyczki, to i ja nie uwierzę w niewinność LUKAS Banku i w perspektywie czasu w mojej gazecie wyegzekwuję winę LUKAS Banku... Za niewiarę w siebie dla mnie, tylko w swój sprzeciw dla mnie. Negatywna odpowiedź LUKAS Banku to jest sprzeciw wiara dla mnie, a sprzeciw to niewiara LUKAS Banku w siebie dla mnie, tylko w swój sprzeciw. A sprzeciw to niewiara w nic i za sprzeciw to jest kara dla LUKAS Banku! Sprzeciw wiarę stawia się tylko dla umarłych, a nie dla mnie żywego!
Kieruję LUKAS Bank do przeczytania o sobie na forum internetowym na adres:<www. Forum. Wiara. pl> w dziale <wierzyć, nie wierzyć> i wejść na:< Prawdę Absolutną>

Ponadto proszę też przysłać odpowiedź na mój adres pocztowy redakcji:

P.S. Mój adres i dane personalne są tylko do wiadomości LUKAS Banku.

Cz lip 17, 2008 13:27
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7