Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr paź 01, 2025 17:34

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
 Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warning" 
Autor Wiadomość
Post Re: Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warni
noOne napisał(a):
módl się chopie o światło i prowadzenie

Babo - jeśli chodzi o ścisłość.
Oświecenie i prowadzenie owej strony generuje wyborców Palikota......a totalnie ośmiesza Kościół.
"Biskup ujada"....."wczoraj umarł patriotyzm, pochowano Polską tradycję".....naprawdę słowa pełne "miłości, światła"......

Cz paź 13, 2011 10:06

noOne napisał(a):
módl się chopie o światło i prowadzenie

A Ty idź do egzorcysty bo jestes opętany.

Cz paź 13, 2011 12:12
Alus napisał(a):
Ze strony na której lży się kapłanów, pomawia o różne niecne czyny i zamiary, a równolegle innych promuje - zwłaszcza tych, którzy mają problemy z pokorą i posłuszeństwem.Przy tym straszy "objawieniami", które funkcjonują poza Kościołem, a którym ktoś anonimowy przydaje rangę objawionia Bożego.

Alus, a czy znasz jakiś negatywny, objetny lub pozytywny komentarz Kościoła do tego. Czy może Kościół się jeszcze nie wypowiedział. Jeżeli nie to dlaczego stawiasz się ponad Kościół i już oceniasz. Ja tam nie widziałem lzenia z kapłanów i walki z Kościołem, za to widziałem to w Twoich postach w których jako katoliczka wspierasz wyśmiewanie wiary, kapłanów i katolików przez samego premiera Polski, więc wybacz ale w sprawie lzenia z kapłanów się nie wypowiadaj bo się kompromitujesz. Czy już wiesz od Tuska że w Kościele masz nie klękać przed księdzem tylko przez Bogiem. Acha, zapomniałem że dla Ciebie Tusk może nawet podeptać krzyż, i tak jako katoliczka będziesz mówiła że nic się nie dzieje i dalej będziesz to popierała.

Cz paź 13, 2011 16:06

Cytuj:
Otrzymano niedziela, 9 październik 2011, godz.15.30

Moja córko, powiedz światu o Miłości, którą mam dla wszystkich Moich Stworzeń na całym świecie. Poinformuj ich także, że teraz Ja będę kierował Największym Aktem Boskiej Interwencji widzianej na ziemi, od czasu Zmartwychwstania Mojego Umiłowanego Syna, Jezusa Chrystusa.

Wszystko jest przygotowane do tego Wielkiego Aktu Miłosierdzia, na który przyzwoliłem, aby pomóc uratować was wszystkich.

Moja Miłość dla was oznacza, że podczas gdy zamierzam zwalczać oszusta w jego wysiłkach zniszczenia ludzkości, dozwolę teraz na ostatni Akt Miłosierdzia dla waszego nawrócenia. Ten ostatni Akt waszej Rehabilitacji w Moich Oczach oznacza, że człowiek po raz kolejny może dowiedzieć się Prawdy o Moim istnieniu.

Moje dzieci, proszę pochylcie się teraz i błagajcie o Miłosierdzie dla waszych rodzin i bliskich. Jeśli nie są w stanie łaski, Ostrzeżenie będzie dla nich trudne. Musicie poinformować ich o potrzebie rozmyślania o Prawdzie.

Czas jest bliski. Ostrzeżenie jest prawie nad wami. Gdy nadejdzie, będziecie mieli czas na decyzję, którą drogę pragniecie wybrać. Drogę do Boskiego Światła lub drogę oszusta. Wybór będzie należał do was.

Po pewnym czasie, jeśli człowiek nie odwróci się od swych podłych zwyczajów, zniszczę te kraje, które oddają hołd oszustowi. Ludzie będą się chować, gdy Moja ręka spadnie z karą, ale nie będą mieli dokąd pójść.

Moja cierpliwość się kończy, gdy planuję teraz zjednoczenie wszystkich tych, którzy wierzą we Mnie, Stwórcę Wszystkich Rzeczy i zabranie ich ze Mną do nowej Ery Pokoju. Ci, którzy wybiorą inną drogę, zostaną wrzuceni w ognie piekła.

Uważajcie teraz na to ostateczne wezwanie do ludzkości, gdyż jest to dla was czas, by zdecydować o waszej przyszłości. Módlcie się za tych ślepych na Moją Miłość, gdyż wielu z nich, gdy Prawda będzie im objawiona, jeszcze raz wyprze się Mnie i odwróci ode Mnie.

Wasz ukochany Stwórca

Bóg Ojciec

Pt paź 14, 2011 9:25

Czy osoba otrzymująca te objawienia, w trakcie ich pozyskiwania jest trzeżwa czy na jakichś proszkach?
I jaki jest jej stan zdrowia psychicznego? Czy moze to jakoś udokumentować stosownymi zaświadczeniami lekarskimi?

Pt paź 14, 2011 11:52
quas napisał(a):
Alus napisał(a):
Ze strony na której lży się kapłanów, pomawia o różne niecne czyny i zamiary, a równolegle innych promuje - zwłaszcza tych, którzy mają problemy z pokorą i posłuszeństwem.Przy tym straszy "objawieniami", które funkcjonują poza Kościołem, a którym ktoś anonimowy przydaje rangę objawionia Bożego.

Alus, a czy znasz jakiś negatywny, objetny lub pozytywny komentarz Kościoła do tego. Czy może Kościół się jeszcze nie wypowiedział. Jeżeli nie to dlaczego stawiasz się ponad Kościół i już oceniasz. Ja tam nie widziałem lzenia z kapłanów i walki z Kościołem, za to widziałem to w Twoich postach w których jako katoliczka wspierasz wyśmiewanie wiary, kapłanów i katolików przez samego premiera Polski, więc wybacz ale w sprawie lzenia z kapłanów się nie wypowiadaj bo się kompromitujesz. Czy już wiesz od Tuska że w Kościele masz nie klękać przed księdzem tylko przez Bogiem. Acha, zapomniałem że dla Ciebie Tusk może nawet podeptać krzyż, i tak jako katoliczka będziesz mówiła że nic się nie dzieje i dalej będziesz to popierała.

Nie widziałeś lżenia, bo bp. Pieronka należy nazywać "ujadającym".
Z Twoja obsesją na punkcie Tuska nie ma co polemizowac, to domena lekarza.
Wszystkie objawienia rzeczywiste nigdy nie są anonimowe, o ich autentyczności nie przesądza pojedynczy kapłan, choćby z tytułem profesora.
Katolicy nie muszą wierzyć w prywatne objawienia, ale nie powinni szerzyć anonimów, które posiłkują się jedynie Bogiem.

Pt paź 14, 2011 14:02

Alus mówiłem już ze przynudzasz z tym bp.Pieronkiem ? :)
to co piszesz o objawieniach świadczy o Twojej nieposzerzanej wiedzy, przesądzasz i wydajesz wyroki bezpodstawnie,
nie musisz wierzyć, nikt Ci nie karze, możesz w nic nie wierzyć i też Twoja sprawa, ale ciągłe sabotowanie tego wątku przez Ciebie i tadzia przekonuje mnie o wściekłości kudłatego, że Święte Słowo Boga dociera do owieczek i przynosi dobre owoce
z Panem Bogiem :)

Pt paź 14, 2011 14:41
noOne napisał(a):
Alus mówiłem już ze przynudzasz z tym bp.Pieronkiem ? :)
to co piszesz o objawieniach świadczy o Twojej nieposzerzanej wiedzy, przesądzasz i wydajesz wyroki bezpodstawnie,
nie musisz wierzyć, nikt Ci nie karze, możesz w nic nie wierzyć i też Twoja sprawa, ale ciągłe sabotowanie tego wątku przez Ciebie i tadzia przekonuje mnie o wściekłości kudłatego, że Święte Słowo Boga dociera do owieczek i przynosi dobre owoce
z Panem Bogiem :)

Jedyne co masz do powiedzenia to "przynudzam" i wklejasz kolejne paszkwile w rodzaju tego - Kościół posoborowy stoi murem za Palikotem.
Jesli chodzi moją wiedzę w kwestii prywatnych objawień, kryteriów uznania, to bez przechwałek, ale wiem bardzo dużo.....przez lata mnóstwo czytałam, mam także w domu fuuul książek z objawieniami, oczywiście nie anonimowych i uznanymi przez Kosciół.
Objawieniami pełnymi miłości, owszem zawierającymi napomnienia, przestrogi, ale zawsze epatujące MIŁOŚCIĄ, nigdy nie negacją żadnego człowieka.
Ale także nie promujące, kreujące żadnego narodu na wybrańców Boga - do którego wszyscy należą.
I te autentyczne nakazują byc przygotowanym na każdy dzień - nie znacie dnia, ani godziny - nie czyścić duszy i gromadzić zapasy na jakieś irracjonalne wydarzenia w nieokreślonym czasie.

Jezus w uznanych objawieniach mówi do św. Faustyny - O trzeciej godzinie błagaj mojego miłosierdzia, szególnie dla grzeszników i choć na krótki moment zagłębiaj sie w mojej męce, szczególnie w moim opuszczeniu w chwili konania(Dz 1320.
Szczegółowo mówi - Córko moja, staraj sie w tej godzinie odprawić drogę krzyzową, o ile ci na to obowiązki pozwolą; a jeśli nie mozesz odprawić drogi krzyżowej, to przynajmniej wstąp na chwilę do kaplicy i uczcij moje serce...(Dz 15720
Anonimowa "wizjonerka" przekazuje - jesli modlicie się codziennie o godzinie piętnastej Koronką do Miłosierdzia Bozego będe interweniować w chwili śmierci w waszym imieniu, bez względu na to jakimi jesteście grzesznikami, i okażę wam Moje miłosierdzie.
Pytanie - u kogo Jezus będzie interweniował?....zdezaktualizował przekaz dany św. Faustynie o formie odprawiania Godziny Miłosierdzia?

Pt paź 14, 2011 14:56

Cytuj:
Czas jest bliski. Ostrzeżenie jest prawie nad wami. Gdy nadejdzie, będziecie mieli czas na decyzję, którą drogę pragniecie wybrać. Drogę do Boskiego Światła lub drogę oszusta. Wybór będzie należał do was.

To mój dziadek ma pecha, grzesznik to był nad grzeszniki. Szkoda, że nie doczekał tego cudu ostrzeżenia. Może chociaż ja doczekam(kiedy to ma być?) i jako nieliczny z rodziny trafię do Raju. Ehh paczki bym dziadulkowi słał.

Cytuj:
Moja cierpliwość się kończy, gdy planuję teraz zjednoczenie wszystkich tych, którzy wierzą we Mnie, Stwórcę Wszystkich Rzeczy i zabranie ich ze Mną do nowej Ery Pokoju. Ci, którzy wybiorą inną drogę, zostaną wrzuceni w ognie piekła.

To się nazywa poszanowanie wolnej woli. Człek bez wiary będzie chciał sobie spokojnie umrzeć, to nie, zostanie wrzucony w ognie piekła. I po co?

Pt paź 14, 2011 16:20

Cytuj:
Otrzymano sobota, 15 październik 2011, godz.19.00

Moja droga, ukochana Córko, jeśli więcej ludzi usłyszy Moje Słowo, Moja Miłość przeniknie ich dusze, gdy tylko będą czytać Moje Orędzia. Przemówię do ich dusz i obudzę ich ze snu, aby zjednoczyli się ze Mną tak, że wszędzie będę mógł ratować dusze. Liczebna siła pomoże Mi osiągnąć ratunek dusz na tak wielką skalę. Ze względu na wolną wolę daną człowiekowi jako dar od Mojego Ojca, nie mogę zmusić ludzi do nawrócenia lub powrotu do wiary w Boga Ojca. To musi być ich własna decyzja. Modlitwa rozprzestrzeniać będzie nawrócenie. Obiecuję ci to. Pomyślcie tylko o darze oczekującym dusze, kiedy wy, Moje dzieci, modlicie się za nie.

Czyż nie znacie mocy modlitwy. Modlitwa wypowiedziana przez tłumy w dziękczynieniu dla Mojego Ojca i jako przebłaganie za wasze grzechy, może uratować świat. Taka jest moc, którą posiada. Nigdy wcześniej nie zachęcałem was tak bardzo do modlitw, które muszą pochodzić z waszych własnych ust i hojności serca, za zatwardziałych grzeszników na całym świecie. Potrzebuję waszych modlitw. Bez waszych modlitw te słabe dusze nie mogą być uratowane, ponieważ wiele z nich jest w takiej ciemności, że wpływ Ostrzeżenia będzie miał niewielki efekt. Wy, Moje drogie, ukochane dzieci, wszystkie grzeszne, z których wiele stara się jak najlepiej, aby okazać Mi swoją miłość, nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo liczę na was, że pozostaniecie przy Mnie. Dołączcie do Mnie na łono Mojego Najświętszego Serca i poproście Mnie o łaski, aby uratować waszych braci i siostry. Uratuję miliony dusz, jeżeli poświęcicie wasz czas modląc się Koronką do Miłosierdzia Bożego.

Jest to czas, kiedy modlitwa do Miłosierdzia Bożego będzie najbardziej skuteczna. Bądźcie hojnego serca, umysłu, ciała i duszy. Odrzućcie wszelkie wątpliwości. Pozwólcie Mi, waszemu Jezusowi, podnieść i zabrać was, i tych wszystkich, za których się modlicie, do Mojego wiecznego życia.

Wasz ukochany Zbawiciel, Jezus Chrystus

Otrzymano niedziela, 16 październik 2011, godz.15.30

Moja droga, ukochana Córko, dlaczego, kiedy Moje Słowo jest interpretowane, jest to tak odpychające dla tak wielu z Moich dzieci. Chociaż Moje dzieci zawsze muszą rozpoznawać takie wiadomości publikowane przez tych, którzy twierdzą, że przychodzą w Moim Imieniu, muszą także nauczyć się gotowości do otwarcia w każdej chwili swoich serc i umysłów.

Och, jak chciałbym, aby szczególnie Moi wyznawcy otworzyli swe oczy i powitali Mnie w swoich sercach. To jestem Ja, Jezus, który wzywa was do usłyszenia Mojego Głosu, kiedy zachęcam was do przyjścia do Mnie w modlitwie.

Wasz czas na ziemi jest w kluczowym punkcie. Nie upłynie zbyt wiele czasu, zanim obwieszczę nową erę pokoju i dlatego potrzebuję was, aby teraz przygotować wasze dusze.

Nie dopuście, aby arogancja uczyniła was ślepymi na Prawdę. Czyż nie wiecie, że Ja nie oszukałbym was nigdy? Słuchajcie Moich wskazówek, aby zablokować złego w zaciemnianiu waszego rozeznania. Nie pozwólcie mu utrzymywać was na dystans, bo gdybyście tylko usłyszeli Moje Najświętsze Słowo, wiedzielibyście, że to jestem Ja, Jezus Chrystus, który was woła.

Dzieci, gdybyście wiedzieli, ile zarazy zrzuconej zostało na Moje cenne dusze na całym świecie, bylibyście zszokowani. Ciemność ta okrywa od czasu do czasu nawet Moich drogich wyznawców. Ból, który czuję zwłaszcza wśród tych dusz, które regularnie modlą się i okazują prawdziwe nabożeństwo, przynosi łzy wielkiego smutku, kiedy jestem świadkiem ich wątpliwości.

Módlcie się, módlcie się, módlcie się o prowadzenie przez Ducha Świętego. Odpowiem na wasze wołanie, jeśli otworzycie wasze zatwardziałe serca i poprosicie o dar rozeznania.

Jakże smutni będziecie, gdy podczas Ostrzeżenia objawiona wam zostanie Prawda. Teraz proszę o wasze modlitwy, aby uratować inne dusze. Z pewnością, jeśli nawet wątpicie w Moje Słowo dane przez te orędzia, wciąż możecie odnaleźć Go w waszym sercu, aby modlić się za zagubione dusze.

Kocham was i oczekuję waszej reakcji na Moje apele o modlitwę.

Wasz Jezus

Otrzymano poniedziałek, 17 październik 2011, godz.21.30

Moja droga, ukochana Córko, czasy zmieniają się wokół ciebie. Świat wstrząsany jest niepokojami spowodowanymi przez ducha ciemności. Otoczeni jesteście wszystkimi dowodami na to, co zło grzechu może wyrządzić ludzkości. W tym duchu ciemności rozpromieni się Duch Mojej Boskiej obecności, kiedy przyjdę, aby jeszcze raz ratować ludzkość.

Wy, Moje drogie dzieci, które znacie Prawdę, musicie powiedzieć innym, jakie mają szczęście, że dany im będzie ten wspaniały Boży Dar. Moja miłość trafi ziemię w taki sposób, że upadniecie w pokorze i na kolanach będziecie płakać z żalu za spowodowane przez was krzywdy obrażające Mojego Przedwiecznego Ojca.

To dzięki Najwyższemu Bogu okazany wam będzie teraz ten Wielki Akt Miłosierdzia. Cieszcie się, gdyż teraz na świecie istnieje Światło, które pociągnie dusze naprzód, w ramiona Boga Ojca.

Przyjdę ponownie dać wam życie, którego potrzebujecie, aby jeszcze raz umożliwić wam podniesienie oczu w adoracji i uwielbieniu Chwały Boga Ojca i podziękowanie Mu za sprawiedliwość okazywaną teraz Swoim drogim, ale zagubionym dzieciom.

Ja, Jezus Chrystus, przygotowuję was teraz, aby umożliwić wam doświadczenie Prawdy Miłosierdzia dla każdej duszy, w tym zatwardziałych grzeszników i niewierzących na całym świecie.

Dowód Mojej egzystencji i istnienia Boga Ojca objawi się w swej całej Niebieskiej Chwale każdemu mężczyźnie, kobiecie i dziecku.

Moja obecność objawi się tak, że nikt jej nie zignoruje, ani nie będzie mógł zignorować. Niebiosa otworzą się, a gwiazdy będą kolidować tak, że Mój powrót dla ratowania was odczuwalny będzie w tej samej chwili, w każdym zakątku świata.

Och, jak Moje dzieci będą się radować, gdy doświadczą Mojej Boskiej obecności. Nawet te w ciemności poczują Moją Miłość dotykającą ich zimne dusze, która zapali je ponownie.

Przygotujcie się. Oczekujcie Mojego chwalebnego powrotu. Módlcie się za tych, którzy czują lęk w swoich sercach. Nie bójcie się Mnie. Oczekujcie na to Wielkie Wydarzenie z miłością i pokorą w waszych sercach.

Kocham was dzieci. Udowodni wam to ten Wielki Akt Mojego Miłosierdzia.

Wasz ukochany Zbawiciel

Jezus Chrystus

Król ludzkości

Śr paź 19, 2011 8:11
Ten światłowód ks. Natanka przy codziennym łączeniu może się "przegrzać".....a na czym będzie polegało "kolidowanie gwiazd"?

Śr paź 19, 2011 8:46

Cytuj:
Jakże smutni będziecie, gdy podczas Ostrzeżenia objawiona wam zostanie Prawda. Teraz proszę o wasze modlitwy, aby uratować inne dusze.

A dzień pozniej:

Cytuj:
Moja obecność objawi się tak, że nikt jej nie zignoruje, ani nie będzie mógł zignorować. Niebiosa otworzą się, a gwiazdy będą kolidować tak, że Mój powrót dla ratowania was odczuwalny będzie w tej samej chwili, w każdym zakątku świata.

Och, jak Moje dzieci będą się radować, gdy doświadczą Mojej Boskiej obecności. Nawet te w ciemności poczują Moją Miłość dotykającą ich zimne dusze, która zapali je ponownie.

Śr paź 19, 2011 9:37

jakże miłe to, że sceptycy tak uważnie czytają te słowa :)

Śr paź 19, 2011 10:08
noOne napisał(a):
jakże miłe to, że sceptycy tak uważnie czytają te słowa :)

Żałosne, że są ludzie którzy w to wierzą....taki jest zawsze zaczątek wszelkich sekt - "prorok", który "rozmawia" z Bogiem.

Śr paź 19, 2011 10:20

cieszę się, że mam szansę czytac te objawienia. Nie ma w nich nic, co jest sprzeczne z Biblią, oczywiście myslę o sprawach istotnych. Jeremiasz też nawoływał do opamiętania i tez Go wysmiewano i jaki był skutek dla ludzi.
Tanie wino próbuje szukać błędów logicznych, ale akurat strzelił jak kulą w plot, bo to że wierzący będą sie smucić jak ujrzą prawdę czyli cierpienie tych, którzy odrzucają Boga i radować jak poczują Obecność Bożą nie jest z soba sprzeczne.
Dziekuję Ci NoOne za cierpliwość.

Śr paź 19, 2011 11:07
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona