Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 4:52

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Zrozumieć rzeczywistość... 
Autor Wiadomość

Post Re: Zrozumieć rzeczywistość...
Dlaczego Watykan miałby ujawnić swoje archiwa? Dlaczego żadne państwo dotychczas tego nie zrobiło?

N sty 19, 2014 22:32

Kim jestem? małym szarym człowieczkiem, pyłem który dla innych niewiele znaczy......Jednak jest ktoś dla kogo znaczę więcej niż najukochańsza osoba dla człowieka tu na ziemi. Tą osobą jest Bóg - Ojciec mój najwspanialszy, który mnie zna i wie jak bardzo ja kocham Jego. Który trzyma moją rękę i prowadzi pośród wichrów i przepaści tego świata........ Boże Ty jesteś sensem mojego życia i moją miłością. Ufam Tobie.....

Chciałam podziękować za rozmowy, polemikę a także słowa krytyki. Wszystko to jest cenną nauczką dla mnie. Choć tak wielu mnie osądziło nie do końca słusznie to znaleźli się tu ludzie dla których warto było tu być i którzy dodają mi wiary w człowieka. Dziękuję tym z całego serca.
Tym postem zakończę moje wszystkie wypowiedzi, gdyż pisanie kolejnych jak zrozumiałam nie ma już większego sensu. To co najważniejsze to do mnie dotarło, znalazłam to czego szukałam.....
Życzę wszystkim miłości, wytrwałości i ręki, która was poprowadzi ku zbawieniu. Abyście otworzyli swe serca na Boga i ludzi.Tym którzy nie wierzą... życzę by Bóg kiedyś dotknął ich serca jak dotknął mojego.
Bóg z wami

Pn sty 20, 2014 10:19

Mam pytanie może trochę nie na temat, ale z samej ciekawości - jak podoba wam się papież Franciszek? Jak oceniacie jego działania?

Wt sty 21, 2014 21:51
Moderator

DrRichter napisał(a):
Mam pytanie może trochę nie na temat, ale z samej ciekawości - jak podoba wam się papież Franciszek? Jak oceniacie jego działania?

tu jest ten temat

Wt sty 21, 2014 23:04
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7