Autor |
Wiadomość |
Jorgensen
|
 Re: Jak odejść całkowicie od Boga?
A dlaczego mieliby mnie gryzc.? Ja wyjechalam z kraju bo mi sie tam nie podobalo. Nie szukalam kariery ani w Polsce ani za granica. Na poczatku to sama nie wiedzialam czego szukam . Teraz to wiem i jestem szczesliwa. Pozdrawiam
|
Wt kwi 14, 2015 19:02 |
|
|
|
 |
Jorgensen
|
Jestem szczera i otwarta osoba. Weszlam na strone wiara poniewaz myslalam ze tu to o gryzienie nie chodzi tylko o mile dzielenie sie doswiadczeniami bliskosci Boga. 
|
Wt kwi 14, 2015 19:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W polskich Internetach? Niemożliwe. : ) Zresztą stężenie ateistycznej myśli tutaj przekracza 666 mikroszatanów na bajt kwadratowy. W każdym razie obawiam się, że czeka Ciebie orka na ugorze, zanim zwyczaj się przyjmie. Co nie znaczy, że zniechęcam, przeciwnie! Ale byłoby Ci chyba łatwiej, gdybyś ściągnęła jeszcze kogoś ze sobą.
|
Wt kwi 14, 2015 19:16 |
|
|
|
 |
Jorgensen
|
och to smutne. Ja nie musze tu pisac .Moze od czasu do czasu. Ja nie chce nikogo do niczego zmuszac . Myslalam ze z rodakami troche popisze i podziele sie moimi myslami. Nie znam tu za duzo Polakow . Musze narazie konczyc bo maz musi zainstalowac cos w komputerze. Ja sie na tym nie znam. Do uslyszenia. 
|
Wt kwi 14, 2015 19:49 |
|
 |
Jorgensen
|
No i komputer od nowa gotowy. Chcalam nadmienic ze bardzo czesto ludzie bladzacy odnajduja szczescie. Ja bladzilam szukalam i znalazlam. Wcale taka swieta to w mlodosci nie bylam. Teraz tez nie jestem swieta jezeli ktos to tak doslownie bierze. Na przyklad mowienie pacerzy nic mi nie dawalo. Dopiero jak zaczelam rozwazac ,sluchac spokojnej muzyki, zastanawiac sie dlaczego jest tak a nie tak zaczelam zblizac sie do tego czego szukalam. Studiowalam tu tez przez jakis czas psychologie zeby dowiedziec sie cos o sobie samej. Tak ze nie trzeba sie martwic tym ze sie nie jest przykladnym katolikiem. Biblie mozna tez w domu czytac. WPolsce jak poszlam do kosciola to mnie ludzie rozpraszali swoimi strojami itp. Najlepiej modle sie w samotnosci i skupieniu.
|
Wt kwi 14, 2015 20:38 |
|
|
|
 |
Jorgensen
|
Mam bardzo dobrego meza ktory mysli tak jak ja i czesto miewamy wspaniale dyskusje. Wyszlam za maz szesc lat temu po zyciu w samotnosci z dzieckiem . Zbylym mezem ani razu sie jeszcze nie poklocilam. Moze dlatego ze doroslismy do malzenstwa. Pomagamy sobie we wszystkim.
|
Wt kwi 14, 2015 20:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Znaczy, bo nie bardzo rozumiem: dwóch chłopów naraz sobie owinęłaś wokół palca? Oż Ty bestyjo...
|
Wt kwi 14, 2015 21:26 |
|
 |
Jorgensen
|
Dlatego ze dostaje zawiadomienie o kazdym mailu w telefonie
|
Wt kwi 14, 2015 21:35 |
|
 |
Jorgensen
|
Sluchaj wierz mocno w siebie i sam podejmij decyzje jaka droga chcesz odnalezc to szczescie. 
|
Wt kwi 14, 2015 21:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
...znaczy mam coś teraz napisać? Ależ wierzę, wierzę. : ) In my spirit i tak dalej, jak w sygnaturze.
|
Wt kwi 14, 2015 21:47 |
|
 |
Jorgensen
|
Nic nie musisz pisac, nie musisz mowic. Zadecyduj sam . Zastanawiam sie jak ci na to odpowiedziec. Kiedys na wsi byl czlowiek ktorego ja znalam . Chodzil ze mna do szkoly podstawowej. Mial talent i zaczal pisac poezje. Kiedy rodzice jego zmarli to wszyscy we wsi mowili dlaczego ziemi nie uprawiasz a on na to :tak jak wam sie chce ziemie uprawiac ,tak mnie sie nie chce. Sprzedal gospodarstwo i wyjechal. Wiecej o nim nie slyszalam bo dlugo mnie w Polsce nie ma. Slyszalam tylko jak mowili :a on to byl nie normalny.
|
Wt kwi 14, 2015 22:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ej, bo Ojca na Ciebie napuszczę. On jest chłop rodzony, z zachodniopomorskiego, historyjek trochę zna. A ja praktycznie innego środowisko niż osiedle to nie znam. Takie tam... że rowery kradną po piwnicach i potem spokojnie zapalić nie można, bo podchodzi baba stukilowa cała w tatuażach i używa gróźb karalnych.
|
Wt kwi 14, 2015 22:09 |
|
 |
Marud
|
Jorgensen napisał(a): Sluchaj wierz mocno w siebie i sam podejmij decyzje jaka droga chcesz odnalezc to szczescie.  Zatem można odnaleźć szczęście bez boga?
|
Wt kwi 14, 2015 22:21 |
|
 |
Jorgensen
|
Ej to nie przejdzie bo mam meza. A w Polsce to pewnie duze bezrobocie. Wygladasz mi na mlodego czlowieka. Ja bede musiala isc za niedlugo spac bo obowiazki czekaja jutro z samego rana. Milo sie z toba pisze. 
|
Wt kwi 14, 2015 22:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dziękuję. Młody jak młody, za oknem mam moją trzydziestą szóstą wiosnę. A Ciebie też trudno posądzać o siwe włosy. : )
|
Wt kwi 14, 2015 22:25 |
|
|