|
|
|
Autor |
Wiadomość |
storozak
|
Jak ide do szpitala to wierze w umiejetności lekarza,ale zdrowia szukam w sobie.Jaki jestem na podobieństwo Boga?Myśle że równierz obraz Boga stwarzamy na podobięnstwo swoje ludzkie jest to relacja dwukierunkowa.
_________________ liczy się tylko to co myśle.o mnie www.kktj.pl kącik naukowy.
|
Pt maja 12, 2006 18:54 |
|
|
|
 |
akacja
|
Ja jestem tego już prawie pewna że będę żyła w Bogu na wieki. Objawienie Boga na ziemi jeszcze nie jest pełne, Bóg jest jakby za mgłą niemniej moje poznanie i doświadczenie Boga jest na tyle wystarczające by mogła twierdzić że tak jest. Jest to przeżycie tajemnic wiary w Triduum Paschalnym czy spotkań z Papieżem, wsłuchania się w ich treść, w treść liturgii, Słowa Bożego czy w treść pieśni liturgicznych i piosenek religijnych. W koncu moje spotkania z Bogiem na modlitwie, Eucharystii, spowiedzi,rozmowa z Nim i pragnienie serca by z Nim być, tak jak teraz życie Boże jest w mojej duszy tak moja dusza będzie żyć w Nim na wieki.
Chleb Niebiański dał nam Pan na życie wieczne
|
So maja 13, 2006 9:04 |
|
|
|