Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn paź 27, 2025 2:00

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Prosze o pomoc!!! 
Autor Wiadomość

Post Prosze o pomoc!!!
Witam.. Jestem tu pierwszy raz, potrzebuje pomocy. Mam do napisania prace do szkoly na temat : " CONFARREATIO jako akt sakralny " . NIe bardzo sie orientuje w tym, malo jest tego w internecie a ksiazki niestety sa niedostepne dla mnie.. Musze ta prace napisac na srode. Prosze o pomoc, o udostepnienie materiałów pomocniczych. Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam. Mam nadzieje, ze ktoś mi pomoze

Pn maja 21, 2007 19:58
1. A nie mozesz poprosić nauczyciela, który kazal napisac taką pracę o podanie literatury na ten temat albo nawet o jej pozyczenie lub mozliwosc skserowania?

2.Jesli w Internecie jest malo na ten temat, to raczej nikt ci nie pomoże- bo nawet jesli ktos ma ksiązke na ten temat- to musialby miec skaner-aby móc ci ją przeslać na maila do jutra...

3. W kazdej bibliotece, jesli książek nie mozna wypozyczyc, to mozna skorzystac z nich na miejscu...

4. co ci grozi jesli nie napiszesz pracy do srody? Moze lepiej od razu popros o przelożenie terminu, ewentualnie o zmianę tematu...

Pn maja 21, 2007 21:08

Confaerratio - to jest pojęcie z rzymskiego prawa rodzinnego, od świętego chleba orkiszowego. W internecie szukaj na stronach o prawie rzymskim (najlepiej angielskich i niemieckich). Napewno lepiej abyś wyszukał jakieś podręczniki na ten temat. Może spróbuj zapytać na www.lacina.info.pl

Pn maja 21, 2007 21:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]