Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 9:27

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
 Stały spowiednik i kierownik duchowy 2w1 
Autor Wiadomość

Post Stały spowiednik i kierownik duchowy 2w1
Znalazlam odpowiedniego ksiedza zeby byl moim kierownikiem duchowym jednoczesnie stalym spowiednikiem Kiedy bylam u tego ksiedza u spowiedzi on umial wyspowiadac( co to znaczy umial) inni ksieza w mojej parafi zle zrobilas 10-tek rózanca za pocute i tyle wczesniej moja spowiedz u przypatkowych ksiezy trwala ulamki sekund niecala min kiedy poszlam fo ks.Xx on dal nauke ( bardzo dobra) :) :D wytlumaczyl co zrobilam zle zebym ak nierobila dal mi duzo do zrozumienia chce go poprosic o to rzeby zostal moim spowiednikiem i kierownikiem duchowym ale neiwem jak sie do tego zabrac :-( :( moze od wrzesnia zaczac mnie nadodatek uczyc niepotrafie tak poprostu podejsc do ksiedza i poprosic(i tak maja duzo na glowie a tu jeszcze ja sie zwalila:() Niewiem czy bede zmuszona przelamac sie jakos a moze wy macie/ mieliscie podobny problem i jak soeie poradziliscie napiszcie cos prosze podzielcie sie :oops:

So sie 16, 2008 11:55

Napisz to raz jeszcze po polsku to odblokuje.

So sie 16, 2008 14:58
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]