|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bigi3
|
 Chcę pomóc świecąc
Gdyby mały Chrystus wiedział co będzie musiał przejść to czy można było przekonać świat gdy Mówił: Umrę ukrzyżowany – Nie gdyż był Sam. Ja noszę serca w miłość mogąc wytłumaczyć to co pamięta moc o której świat może pomału wyzywać ją od tego co przychodzi z ciemnej strony od boga cierpienia diabła Jeśli kogoś znasz najbardziej to czy przeszkadza ci jego gorsza strona czy zalety przewyższają wady Ja jestem aby powiedzieć: Nie ma złej strony bo gdyby była to nikt kto szuka nie znalazłby odpowiedzi. Wiem mówią że choruje bo z trudnością można uwierzyć ja Sam przeciwko Tym co wolą świat w którym nawet Syn Boży jest wykpiwany Co napiszesz? Może jestem w dużym sensie maleńkim Jezusem. Tym który szuka bo nigdy nie dojrzeje, aby ktoś przedstawił moje życie tak jak widzę. Słuchaj ciemno w noc przyjdź kiedy chcesz usiądę rozświetlę ci dni Z.
|
Pt sty 30, 2015 10:19 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
 Re: Chcę pomóc świecąc
Napisz to jeszcze raz, stosując poprawnie przecinki i kropki..
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt sty 30, 2015 10:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I nie zapomnij podac temat do dyskusji...
|
Pt sty 30, 2015 11:08 |
|
|
|
 |
bigi3
|
Słowa pochodzą ze światła a ciemność próbuje je wyhamować Porozmawiajmy czy świat mądrzy objęli
|
Pt sty 30, 2015 11:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dalej bez interpunkcji? To odpowiedz jest: nie.
|
Pt sty 30, 2015 11:28 |
|
|
|
 |
bigi3
|
Interpunkcja to prawa z którymi się nie zgadzam z powodu napisanego wyżej.
Więc co sprawiło że nami przewodzą?
|
Pt sty 30, 2015 11:35 |
|
 |
Johnny99
|
To pisz bloga. Ciężko dyskutować z kimś, kto celowo pisze tak, by nie dało się go zrozumieć.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt sty 30, 2015 11:50 |
|
 |
WIST
|
Z uwagi na to że język polski jest językiem tego forum a Autor otwarcie nie ma zamiaru pisać zgodnie z zasadami, nie pozostaje nic innego jak zamknąć.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pt sty 30, 2015 11:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
|