|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
betii
|
 ludzie a choroby
najwieksza nasza choroba jest "choroba cywilizacji" ,gdyz czlowiek tak daleko posunal sie w nauce ,ze jest ona nie tylko w stanie pomóc,ale i zniszczyć.
Kod: JA powiedzialem tej sluzebnicy w ten dzien, by ostrzec was o nadchodzacych kwarantannach dla chorob stworzonych przez czlowieka, ktore nie sa stwarzane przeze MNIE. Potem ludzie stwarzaja to, co nazywaja szczepionka. Ale uwazajcie, MOJE dzieci, smierc jest w tym, co oni wszczepia w was. Nie dowierzajcie szczepieniom! Wierzcie w Psalm 91. Wierzcie w Imie MEGO SYNA i wolajcie do MNIE i opierajcie sie na Psalmie 91, ze JA nie dopuszcze te plagi do waszych domow!
jak temacie ,słowa z ramki sa jefdynie fragmentem -proroctwo 62
całość na
http://amightywind.com/prophecy/prophla ... htm#polish
mysle jednak, ze ten fragment wlasnie w obecnych miesiacach nabiera szczegolnego znaczenia
|
Pt lis 06, 2009 9:57 |
|
|
|
 |
WIST
|
Mamy się w razie czego nie szczepić?
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pt lis 06, 2009 12:20 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Zaiste. Nie taka była wola Pana Naszego żeby psute ciało przez wtłaczanie w nie cieczy nieprzystojnych było.
Tzn. Ja podejrzewam o co autorowi chodzi (prawdopodobnie o branie szczepionek na grypę produkowanych "na szybko" bez sprawdzenia) ale tak to zgeneralizował że zrobiło się śmiesznie.
|
Pt lis 06, 2009 14:31 |
|
|
|
 |
r4dz10
|
co za bzdury 
_________________ "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." - Albert Einstein
|
Pt lis 06, 2009 14:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: by ostrzec was o nadchodzacych kwarantannach dla chorob stworzonych przez czlowieka, ktore nie sa stwarzane przeze MNIE. Potem ludzie stwarzaja to, co nazywaja szczepionka. Ale uwazajcie, MOJE dzieci, smierc jest w tym, co oni wszczepia w was.
To jak ulał pasuje to epidemii tych "gryp" świńska, ptasia- dokładnie takie medialne balony dmuchane po to, by wpychać wystraszonym ludziom szczepionki...
Mam wrażenia ze cała ta akcja medialna ze straszeniem bronią biologiczną- tez była właśnie skierowana na opchnięcie szczepionek...
chodzi o szczepionki na nieistniejące choroby- nie o szczepienia w ogóle...
|
Pt lis 06, 2009 22:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zajrzyjcie tu: wykład z prof. Majewską, która mówi krytycznie o szczepieniach, rynku pism medycznych i sposobach działania korporacji farmaceutycznych...
Jak ktoś jeszcze zyje w nieświadomości i karmi się medialnymi banialukami - to czeka go mini szok...
http://www.youtube.com/watch?v=Ny7hixjWRds&feature=subtivity
|
So lis 07, 2009 23:15 |
|
 |
WIST
|
Nie no ok, ale bądźmy troszkę poważni, ja nie jestem lekarzem i kogo w końcu mam słuchać? Mam wierzyć pani dr z you tube, czy komu? Tak naprawdę to jest jeden wielki chaos informacyjny na szkodę zwykłego człowieka. A tak w ogóle czy ktoś w tym temacie się wypowiadający ma wiedzę medyczną?
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
So lis 07, 2009 23:21 |
|
 |
Korat
|
Ta Majewska to strasznie pyszny człowiek. Mówi o ludziach, którzy sie szczepią jak o jakichś niedorozwojach i kalekach życiowych, i że tylko lzie wykształceni są super. Skoro już tak z wysoka traktuje ludzi korzystających z szczepień, to niech zwróci też uwage czego sie uczy w szkołach dzieci, jakiej idoktrynacji sie dokonuje i jakie informacje przekazuje. Poza tym kilka szczepionek za moich czasów jak byłem dzieckiem było obowiązkowych, nie wiem jak jest teraz, ale to wszystko sprawiło, że widze w szczepionkach wiele dobrego. Nie mam ochoty sie szczepić przeciwko żadnej grypie, ani żadnej innej chorobie póki nie ma miażdżących dowodów na śmiertelne zagrożenie epidemią. W ogóle jestem człowiekiem, który ze służbą zdrowia chce mieć jak najmniej wspólnego , nawet jeśli będe musiał cierpieć w chorobie, bo mam złe doświadczenia z tymi ludźmi. Oczywiście mówie tu o rozsądnym ograniczeniu kontaktów ze służbą zdrowia. Tak w ogóle, to skoro w środowisku naukowym tak jasne i oczywiste jest, że nie warto sie szczepić to czemu nie ma żadnej akcji uświadamiania ludzi i trzyma sie nas w ciemnocie i zachęca do wydawania kasy na zapobieganie chorobom? Mam mętlik w głowie po tym wszystkim co usłyszałem, nie wiem za czym sie opowiedzieć. W każdym bądź razie dla mnie nie ma problemu , bo póki co jestem zdrowy i z żadnych szczepionek nie musze stosować. Pokładam cichą nadzieje w uczciwych ludziach, którzy badają zachorowalność na ciężkie choroby i że w razie realnej groźby wybuchu epidemii będą w stanie nam pomóc. Jestem zwykłym prostym człowiekiem, ale nie chce być oszukiwany i wymagam od ludzi nauki rzetelnego traktowania swojej pracy.
_________________ "Ktokolwiek znalazł Chrystusa musi dowodzić innych do niego. Wielka radość nie może byc tylko dla siebie. Musi byc przekazywana"
Benedykt XVI
|
N lis 08, 2009 0:20 |
|
 |
buscador
|
Korat napisał(a): Jestem zwykłym prostym człowiekiem, ale nie chce być oszukiwany i wymagam od ludzi nauki rzetelnego traktowania swojej pracy.
Niestety to już nie te czasy gdy od ludzi nauki oczekiwano rzetelności i bezinteresowności. Judymów nie uświadczysz w naszym skomercjalizowanym świecie, wystarczy popatrzeć na te nachalne reklamy w TV, wciskające nam wszelkiego rodzaju cudowne preparaty mające rzekomo pomagać na wszystko. Koncerny farmakologiczne to ogromny biznes i nierzadko lobowany przez samych polityków.
Nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, że te same laboratoria najpierw wypuszczają jakiegoś zmutowanego wirusa zarażając pewną populację ludzką a następnie jako zbawiciele świata „gorliwie” pracują nad skutecznym antidotum, ich filozofia jest prosta - jest popyt musi być podaż.
Ja także nie mam zamiaru się szczepić bo nie wiadomo jakie świństwo nam zgotowano, zresztą na wirusy jeszcze nie znaleziono skutecznych szczepionek, najlepszą „szczepionką” na wirusy jest zdrowy organizm, przy odpowiednio zdrowym odżywianiu organizm sam sie obroni.
_________________ Nie wierzę w Boga którego istnienia można by dowieść
|
N lis 08, 2009 21:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Tak w ogóle, to skoro w środowisku naukowym tak jasne i oczywiste jest, że nie warto sie szczepić to czemu nie ma żadnej akcji uświadamiania ludzi i trzyma sie nas w ciemnocie i zachęca do wydawania kasy na zapobieganie chorobom? A kto ma robić tą akcję informacyjną ? Kto ma płacić za spoty, plakaty ? Gdzie ma być robiona ta kampania- w TV i gazetach, które zarabiają krocie $$$ na reklamach zleconych przez koncerny farmaceutyczne (witaminki, aspirynki itp. )? Myślisz że z dnia na dzień będą chciały stracić wielki dopływ gotówki ? Myślisz że koncerny farmaceutyczne tak po prostu pozwolą by im odebrano rynek zbytu ? To są potężne grupy lobbyingowe, które mogą nawet ministra wysadzić ze stołka... Cytuj: Brakuje kompletnych badań wśród dzieci, kobiet w ciąży i ludzi starszych dotyczących skutków ubocznych szczepionek przeciw wirusowi grypy A/H1N1, a firmy farmaceutyczne wywierają dużą presję na polski rząd, który decydując się na kupno szczepionek musiałby wziąć za nie odpowiedzialność - to nie teoria spiskowa, ale oficjalne stanowisko premiera Donalda Tuska i minister zdrowia. – Minister Kopacz zachowuje się jak odpowiedzialny lekarz – mówi Wirtualnej Polsce prof. Maria Dorota Majewska, ekspert ds. szczepień z Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego. – Co najmniej dwie z tych szczepionek zawierają składniki niebezpieczne dla zdrowia – podkreśla. Cytuj: WHO, Światowa Organizacja Zdrowia ogłosiła kilka miesięcy temu pandemię szóstego stopnia w związku z rozprzestrzenianiem się tzw. świńskiej grypy. W Polsce zachorowało 213 osób, przebieg choroby był łagodny, nikt nie umarł. Tymczasem na grypę sezonową w ostatnich dwóch latach zachorowało ok. 1 mln osób - informuje minister Kopacz. Rząd polski negocjuje zakup szczepionek przeciw A/H1N1, skarżąc się jednocześnie, że jest na niego wywierana presja ze strony koncernów farmaceutycznych. (...)
Tak więc widzicie, czy chcemy czy nie te szczepionki i tak kupimy...
Nawet jeśli nikt z nas się nie zaszczepi- to po prostu zepsują się w magazynie a koncerny wyjdą i tak na swoje...
cała wiadomosć
|
Wt lis 10, 2009 14:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|