Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 21:45

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 Proroctwa dane Elisabeth Elijah Nikomia 
Autor Wiadomość

Post Proroctwa dane Elisabeth Elijah Nikomia
Witam wszystkich, chciałbym przedstawić wam Proroctwa, które otrzymuje kobieta, prorok Elisabeth Elijah Nikomia.
Są to bardzo ważne proroctwa, mówiące nam o sądzie, grzechu i sprawiedliwości.
ŚWIĘTY BÓG w Proroctwach tych MÓWI nam o Świętości i ważności używania hebrajskich Imion. Imię Naszego Boga STWORZYCIELA, jest Imię JAHWEH,
JEGO Jednorodzonego Syna,a naszego Boga, Zbawiciela. Mesjasza, Króla Jezusa Chrystusa, którego oryginalne Imię brzmi JAHUSZUA i DUCHA ŚWIĘTEGO(RUACH HA KODESZ)
BÓG JAHWEH i JAHUSZUA UCZĄ nas aby przestrzegać Szabat, Swiętych Dni i Festiwali,OSTRZEGAJĄ o nadchodzącym Wielkim Ucisku, o karach na bezbożników
o konsekwencjach grzechu, który prowadzi do piekła. Dowiadujemy się o wielkiej ważności ŚWIĘTEJ Krwi JAHUSZUA(Jezusa Chrystusa)o tym jak wielka była JEGO ofiara
za grzechy nasze i całego świata.

Zapraszam na stronę:http://www.amightywind-proroctwa.com/polishwebsite/polishindex.htm

Fragment proroctwa: 62 KRÓL PRZYBYWA!
Powiedz ludziom, krzycz z jednego krańca Ziemi na drugi: MÓJ SYN PRZYBYWA! KRÓL KRÓLÓW i PAN PANÓW! Powiedzcie im: MOJE dzieci, ukorzcie się, żałujcie za grzechy, módlcie się i nawróćcie się! Królestwo Niebios przybliżyło się! Upadnijcie na twarze w ten Święty Dzień Jom Kippur! Upadnijcie na swoje twarze w Sferze Duchowej – ujrzyjcie się rozpostarci na ziemi, leżąc twarzami w dół, gdyż KRÓL przybywa!

Niechaj Świat się naśmiewa; niechaj faryzeusze drwią. To niczego nie powstrzyma, gdyż KRÓL nadchodzi! ON nie przychodzi po tych, którzy myślą, iż nie są grzesznikami, którzy myślą, że są prawymi i nie muszą się ukorzyć i nawrócić. ON przychodzi po JEGO Dzieci, po Oblubienicę, którzy pragną być posłuszni. ON przychodzi po wojowników, którzy walczą w JEGO ŚWIĘTYM IMIENIU. ON przychodzi po tych, którzy pokornie przyznają, że wszyscy pozbawieni są chwały BOŻEJ.

Bądzcie po prostu gotowi, MOJE dzieci.

To nie jest ważne czy znacie dzień lub godzinę. Która oblubienica nie wie, kiedy jej oblubieniec nadejdzie? Która oblubienica nie przygotuje się naprzód?

MOJA prawdziwa Oblubienica słyszy MÓJ Głos. Oni przygotowują się. Oni pożądają i szukaja Świętości! Oni nie znoszą kwasu faryzeuszów.

Ukryjcie się MOJE dzieci jeszcze tylko na małą chwilę, gdyż cale Niebo wrze i wypowiedziana jest wojna przeciw szatanowi i jego demonom. Jest wypowiedziana, gdyż KRÓL nadchodzi!

Ziemia trzęsie się i wzdryga z obawy w rozmaitych częściach świata. Widzicie powodzie, to są MOJE łzy. Pamiętacie kiedy powodzie nadeszły w czasie Noego, pamiętacie jak on był wyśmiewany i jak oni śmiali się aż do czasu, kiedy przyszły deszcze. Ale JA powiedziałem MOIM dzieciom, Noemu i jego rodzinie, aby weszli do Arki i zaryglowali drzwi. Kiedy powodzie nadeszły, bezbożni walili pięściami w te drzwi. Wtedy chcieli wejść, wtedy uwierzyli kim JA jestem, ale było dla nich za późno i powodzie ich pochłoneły i znowu będzie podobnie.

Ci, którzy stoją w prawości MEGO SYNA, ci którzy namaścili swoje domy, ci którzy ukryli się w MOIM Słowie, ci którzy wysilają się, aby być MI posłusznymi, ci którzy miłują i usługują MI i dla których JA jestem pierwszym, ci którzy wiedzą, że bogactwa tej Ziemi nie bedą mogły być zabrane do ich Niebiańskiego domu – oni zdają sobie sprawę, że na tym świecie mole i rdza niszczą to, co wszyscy myślą, że jest bogactwem, a czego nie będzie można zabrać ze sobą podczas opuszczania tej Ziemi. Zamiast tego, MOJE prawdziwe dzieci, zamiast tego MOJA prawdziwa Oblubienica, gromadzi swoje Niebiańskie bogactwa tam, gdzie mole i rdza i złodzieje ich nie niszczą. Złodzieje nie mogą skraść waszych bogactw w Niebie. Tak wielu żyje w niedostatku, ale oni czynią to dla MNIE, porzucając luksusy, aby dusze mogły być zbawione. To są MOI umiłowani; to są MOJE prawdziwe skarby na tej Ziemi – ci, którzy wznoszą głos w Imię MEGO SYNA, w Imię JAHUSZUA i modlą się tyle razy na dzień, że trudno jest policzyć. To są MOJE dzieci; to są ci, po których KRÓL przychodzi.

JAHUSZUA (JEZUS) jest już w drodze! KRÓL przybywa! ON jest waszym odpokutowaniem za grzechy! ON jest ta DOSKONAŁĄ OWIECZKA, która była złożona w ofierze. Nie znaleziono w NIM plamki ani skazy; ON zapłacił za ten Świat; ON był okupem za ten Świat dla wszystkich tych, którzy mogą uwierzyć i przyjąć tą KREW, która była przelana na Kalwarii. ON zapłacił zadośćuczynienie, odpokutował za wasze grzechy. ON jest waszym Arcykapłanem.

Dla tych Żydów, którzy zapierają się GO, dla Muzułmanów, którzy zapierają się GO – oni przyznają się do Abrahama, Izaaka i Jakuba, ale jeśli chodzi o imię JAHUSZUA, oni nie chcą GO przyjąć, jako MESJASZA – oni będą sadzeni według Prawa Mojżesza i niechaj lepiej nie mają przekroczonego żadnego z Przykazań!

Jak wielu zmaga się z przestrzeganiem Dziesięciu Przykazań, spróbujcie więc przestrzegać sześćset trzynaście! Jak sadzicie, dlaczego JA dałem wam NAJWYŻSZEGO KAPŁANA, który był dotknięty przez wasze niedoskonałości i słabości? Gdyż MOIM pragnieniem jest, aby nikt nie przepadł!

Ale dla tych, którzy upierają się by podlegać sadowi Mojżesza, no to Mojżesz będzie ich sądził i biada tym, którzy są sadzeni przez Mojżesza, gdyż nie ma w Nim litości!

Więc podczas tych dziesięciu dni trwania w bojaźni, cieszcie się wy, którzy znacie JAHUSZUA jako PANA, cieszcie się że ON jest waszym MESJASZEM, waszym OSWOBODZICIELEM, waszym UZDROWICIELEM; ON jest TYM, przez kogo JA was błogosławię, kiedy wołacie do MNIE w JEGO IMIENIU! Gdyż JA, JAHWEH, jestem wywyższany przez MEGO SYNA JAHUSZUA i JAHUSZUA jest wywyższany przez JEGO OJCA JAHWEH. JA mam wielka przyjemność chronienia MOICH Dzieci i wprowadzania wroga w zakłopotanie wieloma sposobami.

JA powiedziałem tej służebnicy w ten dzień, by ostrzec was o nadchodzących kwarantannach dla chorób stworzonych przez człowieka, które nie są stwarzane przeze MNIE!

Następnie, ci ludzie stwarzają to, co nazywają szczepionką.

Ale uważajcie, MOJE dzieci, śmierć jest w tym, co oni będą wszczepiać w was!

Nie wierzcie w szczepienia czynione przez człowieka!

Wierzcie w Psalm 91. Wierzcie w Imię MEGO SYNA i wołajcie do MNIE i opierajcie sie na Psalmie 91, ze JA nie dopuszczę tej plagi do waszych domów! Tak, jak wy honorujecie MNIE w prawdziwy dzień Szabatu i czynicie wszystko by być posłusznymi, jak wy stawiacie MNIE na pierwszym miejscu w waszym życiu i w waszej miłości; tak jak mąż zajmuje sprawiedliwie miejsce ponad żoną – ochrona przyjdzie na wasze domy, gdyż to KREW MEGO SYNA przelana za was na Kalwarii pokryje i zabezpieczy was i tych, którzy są nazwani MOIM IMIENIEM, którzy mają Świętość w sobie. Innym razem powiem więcej o tym, gdyż teraz nie jest pora na to.

Ostrzegam was teraz, MOJE dzieci: Módlcie się, abyście nie byli zaliczeni do poddania się kwarantannie, gdyż tak dużo ludzi będzie spędzonych jak bydło, nawet na stadiony i kolosea. Ci bezbożni powiedzą: “Ponieważ sprzeciwiacie się ochronie człowieka, a wiec jesteście skażeni, jesteście zagrożeniem.” Podobnie jak spędzane jest bydło, tak wielu ludzi będzie stłoczonych w taki sposób, ze trudno im będzie znaleźć miejsce do stania.

Uważajcie MOJE dzieci na truciznę wszczepianą w wasze żyły; uważajcie MOJE dzieci na to powietrze, które wdychacie; uważajcie MOJE dzieci na ta wodę, która pijecie! Naprawdę, jeśliby nie MOJA litość, życie zostałoby zmiecione z powierzchni Ziemi.

Uważajcie MOJE dzieci na to, co zostaje wam wstrzykiwane!

Pamiętajcie, gdzie jest wasza wiara i gdzie jest wasze zaufanie.

Dalsza część Proroctwa pod tym linkiem:
http://www.amightywind-proroctwa.com/po ... olish.html

Śr lut 20, 2013 13:50
Zobacz profil WWW
Post Re: Proroctwa dane Elisabeth Elijah Nikomia
Cytuj:
Nie wierzcie w szczepienia czynione przez człowieka!

Od kiedy to i dla kogo szczepienia są obiektem kultu??? :o

Śr lut 20, 2013 13:56

W Proroctwach pojęcie szczepienia nie jest obiektem kultu ale jest ostrzeżeniem. Szczepionki są bardzo niebezpieczne dla zdrowia np zawierają rtęć.

Śr lut 20, 2013 14:15
Zobacz profil WWW

Chyba w każdym przedstawianym na tym forum proroctwie wszystko jest pięknie i ładnie do chwili gdy nie pojawi się jakiś kontrowersyjny zapis. Co zatem mam zrobić? Nie szczepić się bo anonimowa osoba na forum internetowym napisała mi że to niebezpieczne? A może tylko nie szczepić się na konkretne choroby, lub konkretnymi szczepionkami? Skoro Bóg tak mówi to proszę aby dał jasną wskazówkę jak to zrealizować. Bo rozumiem że nie chodzi ogólnie o sens szczepień?

Śr lut 20, 2013 14:58

Cały system farmaceutyczny jest niebezpieczny. jest to system,którego zadaniem nie jest leczenie ludzi ale przynoszenie wielkich dochodów. Kartele farmeceutyczne tworzy choroby a następnie szczepionki. Tutaj wchodzą w grę wielkie pieniądze, plus coraz odważniejsze plany redukcji populacji.

https://www.youtube.com/watch?v=trfDpcSTIEQ

Ten film na YouTube jest potwierdzeniem tego co MÓWI BÓG JAHWEH w Proroctwach. Zaznajomcie się z tematem szczepień. Jest dużo informacji o tym na internecie(np na YouTube)

fragment Proroctwa 99

W szczepionkach jest śmierć! JA ostrzegalem wielokrotnie. Poniewaz ten swiat nie uwaza, ze potrzebuje biednych dzieci – JA ostrzeglem was – dosiegnie starszych.
Wszystko to jest ludobojstwo! To wszystko jest uczynione, aby bogaci mieli dostatek, wedlug ich wlasnej oceny! I, teraz wy zalamujecie wasze rece i zastanawiacie sie, dlaczego jest tak wiele samobojstw wsrod nastolatkow?
Wasza jedyna nadzieja jest w JAHUSZUA HA MASZIJACH! Wasza jedyna nadzieja jest w ukorzeniu sie, nawroceniu ze zlej drogi i w posluszenstwie. Wasza jedyna nadzieja jest w litosci, gdyz JA jestem nieskory do gniewu. A wiec czyncie to, co czynicie!
Kontynuujcie ostrzezenia podczas, gdy macie wolnosc przemawiania, gdyz sa sily, ktore chca was uciszyc, ktore szukaja sposobu na uciszenie MYCH prawdziwych prorokow! A wiec przemawiajcie skoro jeszcze mozecie!

Proroctwo 62

…….JA powiedzialem tej sluzebnicy w ten dzien, by ostrzec was o nadchodzacych kwarantannach dla chorob stworzonych przez czlowieka, ktore nie sa stwarzane przeze MNIE. Potem ludzie stwarzaja to, co nazywaja szczepionka. Ale uwazajcie, MOJE dzieci, smierc jest w tym, co oni wszczepia w was. Nie dowierzajcie szczepieniom! Wierzcie w Psalm 91. Wierzcie w Imie MEGO SYNA i wolajcie do MNIE i opierajcie sie na Psalmie 91, ze JA nie dopuszcze te plagi do waszych domow! Tak jak wy honorujecie MNIE w prawdziwy dzien Szabatu; jak wy czynicie wszystko by byc poslusznym; jak wy stawiacie MNIE na pierwszym miejscu w waszym zyciu i w waszej milosci, i jak maz zajmuje sprawiedliwie miejsce ponad zona – ochrona przyjdzie na wasze domy, gdyz to jest KREW MEGO SYNA przelana za was na Kalwarii, ktora pokryje i zabezpieczy was i tych, ktorzy sa nazwani MOIM IMIENIEM, ktorzy maja Swietosc w sobie. Innym razem powiem wiecej o tym, gdyz teraz nie jest pora na to.

Ostrzegam was teraz, MOJE dzieci: Modlcie sie, byscie nie byli zaliczeni do wyznaczonych do kwarantanny, gdyz tak duzo ludzi bedzie spedzonych jak bydlo, nawet na stadiony i kolisea. I ci bezbozni powiedza: "Poniewaz odmawiacie zabezpieczenia ludzi, a wiec jestescie skazeni, jestescie niebezpieczni. I podobnie jak bydlo jest spedzone, tak wiele ludzi bedzie stloczonych tak, ze bedzie trudno znalezc miejsce do stania. Uwazajcie MOJE dzieci na trucizne wszczepiana w wasze zyly; uwazajcie MOJE dzieci na samo powietrze, ktore wdychacie; uwazajcie MOJE dzieci na wasza wode do picia! Naprawde, jesliby nie ze wzgledu na MOJA litosc, zycie zostaloby zmiecione z powierzchni Ziemi. Uwazajcie MOJE dzieci na to, co zostaje wam wstrzykiwane.

Śr lut 20, 2013 15:17
Zobacz profil WWW
yds777 napisał(a):
Cały system farmaceutyczny jest niebezpieczny. jest to system,którego zadaniem nie jest leczenie ludzi ale przynoszenie wielkich dochodów. Kartele farmeceutyczne tworzy choroby a następnie szczepionki. Tutaj wchodzą w grę wielkie pieniądze, plus coraz odważniejsze plany redukcji populacji.

Islamscy fundamentalisci w krajach Afryki tez przestrzegaja przed szczepieniami. Dlatego choroby, ktore byly i przed szczepionkami (to dla przypomnienia), dalej sa i niewinne dzieci umieraja na choroby, o ktorych w Europie wszyscy juz zapomnieli.
Ale jak uwierza tym proroctwom, to znowu beda umierac na polio, dyfteryt czy odre.

Ja naprawde nie wiem, czy trzeba na forum dyskutowac nad kazdym prywatnym objawieniem, ktorych wysyp jest, jak chyba przed koncem pierwszego tysiaclecia?
A jezeli juz, to czy nie mozna ich posklejac razem?

Śr lut 20, 2013 16:51

Wpierw chipy, teraz szczepionki. Co następne?

Śr lut 20, 2013 17:00
WIST napisał(a):
Wpierw chipy, teraz szczepionki. Co następne?

Inwazja kosmitów

Śr lut 20, 2013 17:05
Pyl kosmiczny z czarnej dziury. Nie czytales?

Śr lut 20, 2013 17:10

Doprawdy, jak szybko można wymyśleć temat prorctwa :D

Ale tak poważnie, to zastanawia mnie mechanizm jak ludzie zaczynają wierzyć i propagować takie rzeczy. Na co się powołują, tekst jakiegoś proroctwa i filmiki z you tuba. Skoro coś jest niezatwierdzone przez Kościół, to czemu w to wierzą? Co w nich jest takiego że wierzą, albo jak to weryfikują. Skąd autorka wie że istnieje tajny spisek w śweicie farmaceutyki, albo że szczepionki mogą zabijać? Jest lekarzem i prowadziła badania, czy wierzy na słowo? Bo chyba nie dlatego że ktoś nakręcił filmik na you tube? A może to kwestia tego że wystarczy napisać w prorctwie kilka rzeczy oczywistych, jak wojny i głód, które wiadomo że zawsze będą, ale "uwiarygadniają", bo jak mówi proroctwo tak jest. I wojna jest i głód. No i to dziwaczne ludzkie przekonanie że dziś jest najgorzej od początku wszechrzeczy, więc faktycznie nadchodzi koniec. No bo przecież nie przezyli koszmaru zarazy, wojen światowych, katastrof naturalnych, ale wiedzą siedząc wygodnie w pokoju z komputerem, że dziś jest najgorzej. Wiedzą to z wybiórczych mediów które żywią się sensacją. Czy to jest naiwność czy pranie mózgu?

Śr lut 20, 2013 18:09
Jak to mowil stary Boryna "Chleb ich rozpiera". To w sytych i bezpiecznych spoleczenstwach bez wiekszych problemow.

Z tym, ze straszenie ludzi biednych, ktorzy i tak ledwo wiaza koniec z koncem a tu jeszcze wojna, glod i choroby, ze ci, ktorzy chca im pomoc to wyslannicy szatana jest dla mnie ciezkim grzechem.

Śr lut 20, 2013 18:13

Szczepionki milionom dzieci uratowały życie niech autor wątku nie zaszczepi się przeciw tężcowi a potem poczęstuje laseczka tężca. Nie będzie potem wypisywał bzdur, tylko zamieszka w drewnianym pudełku. Przypuszczam,że jako dziecko mając mądrych rodziców jednak był zaszczepiony zgodnie z kalendarzem.

Śr lut 20, 2013 19:34

Może to nie chodzi o szczepienia ogólnie, ale o spisek, w którym dfirmy tworzą choroby i następnie szczepionki, które chronią przed tymi chorobami. Odważny wniosek, ciekaw jestem tylko czy zwykły zjadacz chleba ma dostęp do takich informacji. No i druga rzecz, nawet jesli ktoś tworzy chorobę, to nie sprawia jeszcze że mam się w akcie protestu nie leczyć z niej.

Śr lut 20, 2013 19:40

WIST: Chipy RFID, jak i szczepionki, to nie są bajki. To jest przygotowywane zarówno szczepionek. Jak i całego systemu o tego gotowego. Czy wiesz, że Sanepid otrzymał dodatkowe uprawnienia?

http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/0 ... czepionki/

Chipy to część znamienia bestii.

Ap 13:16-18
I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło
i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia.
Tu jest potrzebna mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba ta bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.

WIST: przez te Proroctwa PRZEMAWIA sam BÓG. Czy nie widzisz, że są to Słowa BOGA JAHWEH, JAHUSZUA(Jezusa) i DUCHA ŚWIĘTEGO?
Czy nie dostrzegasz, że BÓG JAHWEH i JAHUSZUA OSTRZEGAJĄ ludzkość przed tym co ma się wydarzyć?
To jest ten sam DUCH co w Biblii:
Ap 19:10
Świadectwem bowiem JAHUSZUA jest duch proroctwa.
Hbr 4:12
Żywe bowiem jest słowo Boże, skuteczne i ostrzejsze niż wszelki miecz obosieczny, przenikające aż do rozdzielenia duszy i ducha, stawów i szpiku, zdolne osądzić pragnienia i myśli serca.

BÓG JAHWEH NAZYWA Elisabeth swoim Nowym Eliaszem:
Ml 3:23-24
Oto Ja poślę wam proroka Eliasza przed nadejściem dnia JAHWEH, dnia wielkiego i strasznego.
I skłoni serce ojców ku synom, a serce synów ku ich ojcom, abym nie przyszedł i nie poraził ziemi przekleństwem.

WIST Ty napisałeś:Skąd autorka wie że istnieje tajny spisek w śweicie farmaceutyki, albo że szczepionki mogą zabijać? Jest lekarzem i prowadziła badania, czy wierzy na słowo? Bo chyba nie dlatego że ktoś nakręcił filmik na you tube?

Wystarczy poszukać informacji, wiesz jak wielu lekarzy wie o szkodliwości szczepionek?Większość lekarzy, nie szczepi swoich dzieci. Nie leczy się przyczyn chorób ale objawy aby cały system farmaceutyczny mógł dobrze zarabiać. Myślisz dlaczego w ostatnim czasie pojawiło się tyle nowych chorób?

WIST, następnie piszesz:A może to kwestia tego że wystarczy napisać w prorctwie kilka rzeczy oczywistych, jak wojny i głód, które wiadomo że zawsze będą, ale "uwiarygadniają", bo jak mówi proroctwo tak jest. I wojna jest i głód. No i to dziwaczne ludzkie przekonanie że dziś jest najgorzej od początku wszechrzeczy, więc faktycznie nadchodzi koniec. No bo przecież nie przezyli koszmaru zarazy, wojen światowych, katastrof naturalnych, ale wiedzą siedząc wygodnie w pokoju z komputerem, że dziś jest najgorzej. Wiedzą to z wybiórczych mediów które żywią się sensacją. Czy to jest naiwność czy pranie mózgu?

Konflikty były to prawda, tak samo jak katastrofy naturalne zgadza się. Lecz zbliża się Wielki Ucisk, Dzień JAHWEH, o którym mówi Biblia
Iz 13:6-11
Zawyjcie, bo bliski jest dzień JAHWEH, nadchodzi jako klęska z rąk Wszechmocnego.
Dlatego wszystkie ręce opadają, topnieją wszystkie serca ludzkie.
Oni truchleją... ogarniają ich męki i boleści, wiją się z bólu jak ta, która rodzi; jeden na drugiego patrzy z osłupieniem, oblicza ich są w płomieniach.
Oto dzień JAHWEH nadchodzi okrutny, najwyższe wzburzenie i straszny gniew, żeby ziemię uczynić pustkowiem i wygładzić z niej grzeszników.
Bo gwiazdy niebieskie i Orion nie będą jaśniały swym światłem, słońce się zaćmi od samego wschodu, i swoim blaskiem księżyc nie zaświeci.
Ukarzę Ja świat za jego zło i niegodziwców za ich grzechy. Położę kres pysze zuchwałych i dumę okrutników poniżę.

To będzie czas, o którym mówi Apokalipsa Jana

Co do wojny. Planowana jest III wojna światowa. Czy wiesz, że istniały plany I i II wojny światowej?

Fragment proroctwa 49:

I Szatan przychodzi w wielu formach, w rozmaitych religiach. Szatan prowokuje was do wojny, o ktorej on wie, ze wciagnie wszystkie narody do udzialu w tej, czy innej formie.

Miejcie sie na bacznosci, kiedy nazwiecie ja Trzecia Wojna Swiatowa, gdyz to jest dokladnie czym ona bedzie!

Ameryko, ty zostalas oszukana. Obudzcie sie MOI ludzie i przemowcie przeciw temu! Zacheccie waszego prezydenta, aby znalazl wiecej pokojowych drog, anizeli wojne, ktora bedzie rowniez wojna biologiczna, z bronia biologiczna! To nie bedzie juz wiecej wojna ze zwyklymi kulami!

To bedzie wojna w skali, ktora wstrzasnie tym swiatem, i naprawde, slowa Trzecia Wojna Swiatowa nigdy nie beda zapomniane, ani tez zaden narod nie pozostanie takim samym!

Zostaliscie ostrzezeni!

To są czasy końca. Zbliżamy się do Wielkiego Ucisku. Do bardzo złego czasu. Czytając wiadomości z internetu patrząc na to co się dzieje wokół nas widzimy zło, które ogarnia tą ziemię.

Pytanie brzmi: czy jesteście przygotowani?
Czy zaakceptowaliście JAHUSZUA(Jezusa Chrystusa) jako Mesjasza, jako jedyną Drogę do Nieba ?
Czy stawiacie JAHWEH(BOGA OJCA), JAHUSZUA(JEZUSA CHRYSTUSA), DUCHA ŚWIĘTEGO na pierwszym miejscu w waszym życiu?
Czy, żyjecie świętym życiem?
Czy jesteście obmyci w Świętej krwi JAHUSZUA?

Te pytania zostawiam wam.
Proszę was tylko abyście przemyśleli, kiedy będziecie odpisywać.

Śr lut 20, 2013 19:53
Zobacz profil WWW

yds777
W temacie o chipach wyraziłem już swoją opinię, argumenty i wątpliwości. Twoje czy innych skojarzenia nie sa dla mnie dowodem. Podobnie wszystkie te teorie spiskowe. Zapewne jesteś osobą wiary i zaufania Bogu, ale Szatan zwodzi na różne sposoby. Trzeba szukać prawdy, więc stawiam tutaj pytania,, przedstawiam wątpliwości i nie przyjmuję wszystkiego bo tak ktoś twierdzi.

Cytuj:
Wystarczy poszukać informacji, wiesz jak wielu lekarzy wie o szkodliwości szczepionek?Większość lekarzy, nie szczepi swoich dzieci. Nie leczy się przyczyn chorób ale objawy aby cały system farmaceutyczny mógł dobrze zarabiać. Myślisz dlaczego w ostatnim czasie pojawiło się tyle nowych chorób?

Nie mam pojęcia, a Ty z ilu lekarzami rozmawiałaś? Nie mam pojęcia ani ile pojawiło się nowych chorób, ani czy to faktycznie ma miejsce. Proszę zatem o źródła, statystyki i wypowiedzi.

Cytuj:
Konflikty były to prawda, tak samo jak katastrofy naturalne zgadza się. Lecz zbliża się Wielki Ucisk, Dzień JAHWEH, o którym mówi Biblia

Zbliża się, o czym świadczy... co takiego?

Cytuj:
Co do wojny. Planowana jest III wojna światowa. Czy wiesz, że istniały plany I i II wojny światowej?

Nie mam o tym pojęcia, a Ty skąd wiesz że to wszystko bylo planowane? I co to znaczy, bo każda wojna zanim wybuchnie jest planowana np przez wojskowych czy polityków. Jaśniej zatem proszę przedstawić o co chodzi.

Cytuj:
Pytanie brzmi: czy jesteście przygotowani?

Nie jestem przygotowany na przyjęcie samozwańczych proroctw ktorych ciągle przybywa, nie uznawanych przez Kościół.
Tak szczerze, to gdybym nie był na tym forum, to nawet bym nie wiedział że takie prorctwo istnieje. Jak zatem mogę byc gotów? Zresztą wszyscy prorocy oczekują że cały świat zapozna się z ich przepowiedniami i w dodatku da im wiarę. Z jakiej racji? Tym bardziej że mnie to nie przrekonuje, a nie mam obowiązku wierzyć każdemu, ani w prywatne objawienia. To też trochę takie manipulowanie, wpierw pisać katastroficzne treści, a potem zrzucac na czytelnika odpowiedzialność za ich nie przyjęcie, tak jakby samo przeczytanie wystarczało do przjęcia tych treści. Tak sieje się strach i poczucie winy w słabszych braniach i siostrach, a to jest grzechem.

Śr lut 20, 2013 21:20
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona