|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Czy Wist przekracza swoje uprawnienia?
Autor |
Wiadomość |
Znawca_prawdy
Dołączył(a): So wrz 10, 2011 18:26 Posty: 139 Lokalizacja: Gliwice
|
Zamyka watki, ma uprzedzenia i nie lubi otwartej dyskusji.
Powinnismy zaglosowac nad prawem do moderacji tego forum poprzez tego osobnika.
Jestem za.
|
Wt gru 27, 2011 1:51 |
|
|
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
 Re: Czy Wist przekracza swoje uprawnienia?
Cytuj: nie lubi otwartej dyskusji.
Ty też najwyraźniej nie lubisz, skoro zamiast dyskutować walisz gołe linki lub bełkotliwe artykuły wyplute z translatora a potem dziwisz się, że temat zostaje zamknięty, jak w wypadku tych Twoich lucyferianów.
_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
Wt gru 27, 2011 10:43 |
|
 |
Elbrus
|
Cytuj: Czy Wist przekracza swoje uprawnienia? Jeśli się pyta o to, czy ktoś przekracza swoje uprawnienia, to warto byłoby zakres tych uprawnień znać. Znawca_prawdy napisał(a): Zamyka watki, ma uprzedzenia Zamyka kolejno i bez potrzeby tworzone wątki. Znawca_prawdy napisał(a): i nie lubi otwartej dyskusji. To dlaczego nie zamyka tylu twoich wątków o globalizacji? Oto niektóre z nich: viewtopic.php?f=27&t=30179 - III wojna swiatowa viewtopic.php?f=27&t=29702 - Wierzysz w demokracje? viewtopic.php?f=37&t=29780 - Globalisci sa gotowi rozpetac III wojne swiatowa. viewtopic.php?f=27&t=29626 - CZY WIERZYCIE ZE WSZYSTKIE FEDERALNE BANKI, viewtopic.php?f=27&t=29590 - Globalisci w natarciu. viewtopic.php?f=27&t=29434 - Polacy niewierzacy w propagande globalistow tez sie budza. Znawca_prawdy napisał(a): Powinnismy zaglosowac nad prawem do moderacji tego forum poprzez tego osobnika. Przyznawać i odbierać prawo do moderowania możesz u siebie - nie tutaj. Jeśli uważasz, ze moderator źle wykonuje swoje obowiązki, możesz zgłosić skargę do administracji.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Wt gru 27, 2011 11:11 |
|
|
|
 |
piona
Dołączył(a): Wt cze 21, 2011 21:45 Posty: 238 Lokalizacja: Rzeszów, Podkarpackie
|
Znawca_prawdy napisał(a): Zamyka watki, ma uprzedzenia i nie lubi otwartej dyskusji. Powinnismy zaglosowac nad prawem do moderacji tego forum poprzez tego osobnika. Jestem za. Myślę. że twoje posty są 100%trollingiem i niczym więcej. Wist robi dobrą robotę i dzięki temu mamy spokój z nic nie wnoszącymi twoimi postami. Nie wiem ile masz lat ale z twoich postów nie wieje powagą. Jedyny ich plus, że pośmiać się można  piona
_________________ John & Stasi Eldredge -"Miłość i wojna" - Obowiązkowa lektura dla każdego małżeństwa :)
|
Wt gru 27, 2011 12:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Znawca_prawdy napisał(a): Powinnismy zaglosowac nad prawem do moderacji tego forum poprzez tego osobnika.
Jestem za. Do usług. Jestem przeciw. Wist to jeden z nielicznych modów, który, nawet jeśli odczuwa znużenie tym forum, to nie daje tego poznać... "Udziela się", jest aktywny, najwyraźniej poważnie do roboty podchodzi.
|
Wt gru 27, 2011 18:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Znawca_prawdy napisał(a): Zamyka watki, ma uprzedzenia i nie lubi otwartej dyskusji.
Powinnismy zaglosowac nad prawem do moderacji tego forum poprzez tego osobnika.
Jestem za. Wskazałam 4 opcję  .... "ten osobnik" od lat rozważnie, mądrze moderuje forum. I dzięku mu za to, że nie pozwala aby zmieniło się ono w kolejną stronę w rodzaju "apokalipsa", "dziecko NMP".
|
Wt gru 27, 2011 18:45 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
Podsumowując: tak z wyniku ankiety jak i z wszystkich postów powyżej można śmiało wyprowadzić wniosek, że zastrzeżenia do WISTa są wyłącznie prywatnym, skrzywionym zapatrywaniem założyciela tematu, nie znajdującym potwierdzenia ni poparcia.
_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
Wt gru 27, 2011 18:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Weszłam kilka miesięcy temu 'za skórę' WIST'owi. Zachował klasę i nie dał się w żaden sposób wyprowadzić z równowagi, jeszcze mi wskazał rozwiązanie trudnej wówczas dla mnie sprawy. Oby więcej takich osób na tym forum.
|
Wt gru 27, 2011 20:05 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Jest bardzo dobrym moderatorem.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Wt gru 27, 2011 20:07 |
|
 |
Znawca_prawdy
Dołączył(a): So wrz 10, 2011 18:26 Posty: 139 Lokalizacja: Gliwice
|
Moje watki maja jeden cel obudzic cie z latargu i informowac ze sa ludzie co wiedza co sie na swiecie dzieje i do czego zmierzaja lucyferianie. Jak chcesz to spij i wierz Michnikowi i GW albo TVN.
Twoj wybor. Niektorzy sa w spiaczce.
|
Wt gru 27, 2011 21:09 |
|
 |
WIST
|
Znawca_prawdy Jeśli masz zastrzeżenia do mojej pracy do odpowiednim działem od tego jest Moderacja, a odpowiednim adresantem Administrator Saxon. Ale muszę Ci podziękować Znawco_prawdy, bo nieświadomie dałeś możliwość wypowiedzenia kilku osobom swojego zdania i każdemu z Was dziękuje serdecznie za słowa pochwały  Podnosicie na duchu 
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt gru 27, 2011 21:17 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
|