|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
aremac
|
 Czy jest tutaj ...??
czy jest tutaj na forum osoba która odmówiła tajemnice szczęścia? jeżeli to nie problem chciałbym prosić o modlitwę za mnie właśnie tą osobe 
|
So lis 19, 2011 11:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy jest tutaj ...??
Pamiętam, że Liza odmawiała tę modlitwę, być może przegląda jeszcze forum  Ps. Jest ktoś chętny odmówić za mnie nowennę pompejańską 
|
So lis 19, 2011 12:07 |
|
 |
dimko
|
Tajemnice szczęścia raczej we własnej intencji się odprawia, cały rok to rzeczywiście poświęcenie. Łatwiej już z pompejańską:)
|
So lis 19, 2011 18:08 |
|
|
|
 |
wojwek
|
Witam serdecznie. Odmówiłem całą tajemnicę i muszę przyznać, że nie było łatwo. Pomodlę się w Twojej intencji o siłę i wytrwałość. Pozdrawiam serdecznie.
|
N lis 20, 2011 12:40 |
|
 |
merkaba
|
można poprosić żeby w zakonie pomodliły się siostry zakonne
|
N lis 20, 2011 13:55 |
|
|
|
 |
aremac
|
wojwek proszę cię abyś pomodlił się o moje powołanie do kapłaństwa aby było ono szczere ponieważ mam taką potrzebę serca, poproś o to Maryje i Pana jezusa i jeżeli możesz poproś jeszcze abym żył w czystośći dzięki wielkie ( na imię mam grzegorz )
|
N lis 20, 2011 17:06 |
|
 |
wojwek
|
Ok. Miło mi Ciebie poznać, ja jestem Wojtek. pomodlę się o to co prosiłeś. Pozdrawiam.
|
Cz lis 24, 2011 21:12 |
|
 |
jarura
|
Czy jest ktoś, kto odmówiłby za mnie dwie litanie, które słyszałem, że mają największą moc, więc się ich nie nadużywa. Są to litanie do najświętszej Głowy Pana Jezusa i Najświętszej Twarzy Pana Jezusa. Proszę o te dwie litanie za mnie. Bo jak sam za siebie odmawiam, to nie działa.
|
Pt lis 25, 2011 0:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
jarura napisał(a): Bo jak sam za siebie odmawiam, to nie działa. Pomodlę się..tu tylko modlitwa może pomóc 
|
Pt lis 25, 2011 7:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Pamiętam, że Liza odmawiała tę modlitwę, być może przegląda jeszcze forum  Czasem przegląda, przegląda...ale nie sądziła, że ktoś ją wywoła do odpowiedzi. Nie ma niewysłuchanych modlitw, nie zawsze Bóg spełnia nasze marzenia. Ma swoje plany w stosunku do każdego z nas. Ja mogę dziś powiedzieć z odpowiedzialnością i przy zdrowych zmysłach, że odmawianie tajemnic szczęścia po raz drugi przeze mnie ma sens (a tak mi się nie chciało). Komuś te modlitwy są potrzebne:czy zmarłym czy żywym tego nie wiem... Uważam, że nie ma lepszych czy gorszych modlitw, bardziej czy mniej skutecznych. Możemy prosić Boga jedynie o spełnienie Jego woli w naszym życiu. A może zamówić Mszę Św. w konkretnej intencji? W intencji- Bogu wiadomej...
|
Pt lis 25, 2011 8:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
dimko napisał(a): Tajemnice szczęścia raczej we własnej intencji się odprawia.. Niekoniecznie, mozna i w nie-swojej. Ps. Liza, masz wiad. na PW, odczytaj.
|
Pt lis 25, 2011 8:32 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
|