Autor |
Wiadomość |
ILUVATAR
|
 Czy istnieje cos takiego jak pas cnoty dla tych co chcą.....
RAZ NA ZAWSZE SKOŃCZYĆ Z MASTURBACJĄ W końcu to CIĘŻKI GRZECH JA CHCĘ Z TYM SKOŃCZYĆ JUŻ OD BARDZO BARDZO BARDZO DAWNA... i jak przyjdzie co do czego to nie jestem w stanie wytrzymać bez tego w żaden sposób nawet 4 dni 3 dni to max. a kiedyś miałem rekord na silną wolę coś około 2 miesięcy ale to było parę lat temu  Teraz nie pozostaje mi nic innego jak kupić w jakimś religijnym sklepie internetowym pas cnoty przeznaczony specjalnie do skończenia z tym grzesznym nałogiem ..... I PYTANIE MOJE BRZMI : CZY KTOŚ ZNA TAKI SKLEP, I JAK TAK TO BARDZO PROSZĘ O PODANIE ADRESU INTERNETOWEGO. Z góry dz za odp. XD i jeszcze jedno czy w tym czymś będzie się dało robić siku i stawiać klocka
|
Pn sty 09, 2012 17:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy istnieje cos takiego jak pas cnoty dla tych co chcą.
polecam pieluchomajtki rozmiary dla dorosłych dostępne w każdej aptece
|
Pn sty 09, 2012 18:01 |
|
 |
ILUVATAR
|
pieluchomajtki to nie to samo co pas cnoty, bo w pasie cnoty nie może stanąć i chyba jest to na klucz o ile dobrze wiem
|
Pn sty 09, 2012 18:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
taaa, zamiast ćwiczenia siły woli- pieluchomajtki... 
|
Pn sty 09, 2012 18:10 |
|
 |
TomMR
|
Kobietę sobie znajdź
_________________ "Siła bez sprawiedliwości to przemoc. Sprawiedliwość bez siły to nieudolność sosai Masutatsu Oyama
|
Pn sty 09, 2012 18:11 |
|
|
|
 |
ILUVATAR
|
O Jezuu... nawet jak sobie znajdę kobietę to z nałogu dzięki temu nie wyjdę jedynymi rozwiązaniami są : obcięcie sobie genitaliów z czego odrazu rezygnuję ewentualnie właśnie pas cnoty
|
Pn sty 09, 2012 18:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Obstawiam 5 postów do zamknięcia tematu, kto da mniej?
|
Pn sty 09, 2012 18:20 |
|
 |
TomMR
|
ILUVATAR napisał(a): O Jezuu... nawet jak sobie znajdę kobietę to z nałogu dzięki temu nie wyjdę
A po co wychodzić z nałogu nałóg będzie przyjemniejszy
_________________ "Siła bez sprawiedliwości to przemoc. Sprawiedliwość bez siły to nieudolność sosai Masutatsu Oyama
|
Pn sty 09, 2012 18:22 |
|
 |
RED
|
ILUVATAR napisał(a): O Jezuu... nawet jak sobie znajdę kobietę to z nałogu dzięki temu nie wyjdę jedynymi rozwiązaniami są : obcięcie sobie genitaliów z czego odrazu rezygnuję ewentualnie właśnie pas cnoty Obetnij sobie rece, wtedy mozez nadal robic siusiu, stawiac klocka i nie potrzebujesz kobiety a o masturbacji nie bedzie juz mowy.
|
Pn sty 09, 2012 18:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
o matko  o matko ok już się nie śmieję. Teraz na poważnie: silna wola jest jak mięsień - im częściej używasz i ćwiczysz tym silniejsza. Powiedz sobie: dzisiaj tego nie zrobię. Tylko dzisiaj. I powtarzaj to sobie każdego dnia od nowa. łatwiej nam wytrzymac cos co ma trwać tylko jeden dzien niż od razu mówić: nigdyyyy!!!! Z jednego dnia zrobią się dwa. potem minie kryzys dnia czwartego i nagle zrobi się tydzień, drugi, miesiąc.
|
Pn sty 09, 2012 19:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Z masturbacją można wygrać. Mi się udało. Co nie znaczy, ze jest łątwo i pokusa nigdy nie wróci. Jeżeli wroci, ale mas zjzu uksztaltowana metoda dzialania to sobie poradisz. A jezeli oprzesz sie na pasie cnoty, ktorego Ci zabraknie w chwili kryzysu będzie ciężko.
|
Pn sty 09, 2012 19:30 |
|
 |
mareta
|
Moderator (nie powiem który) czeka aż sobie - cytuję -"poużywacie" i zrobi pstryk!
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Pn sty 09, 2012 19:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
NIE PSTRYK!!! Chcę udowodnić koledze,że wystarczy silna wola a nie żaden pas.
|
Pn sty 09, 2012 19:39 |
|
 |
Elbrus
|
RED napisał(a): Obetnij sobie rece, wtedy mozez nadal robic siusiu, stawiac klocka i nie potrzebujesz kobiety a o masturbacji nie bedzie juz mowy. Może być mowa, bo nie wykluczone, że jest to wykonalne przy pomocy nóg, a nawet ust.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Pn sty 09, 2012 19:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ILUVATAR napisał(a): pieluchomajtki to nie to samo co pas cnoty, bo w pasie cnoty nie może stanąć i chyba jest to na klucz o ile dobrze wiem W pasie cnoty tez ci stanie. kluczyk nic nie pomoże, bo ty go masz. Jeżeli chcesz zachować higienę, to i tak musisz go zdjąć aby np. się wykąpać. A tak to zobacz: unikniesz obtarć i odparzeń, do ubikacji latać nie musisz, ręki wkładać sobie nie będziesz to jeszcze nie wiadomo na co trafisz. Nie zdejmiesz, chyba ze zaraz weźmiesz kąpiel i następna założysz. Wspaniała sprawa - wypróbuj przez 3 dni a zobaczysz jakie to skuteczne!
Ostatnio edytowano Pn sty 09, 2012 20:51 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Pn sty 09, 2012 20:39 |
|
|