|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
aremac
|
 problem ze spowiedzią
Otóż już dwóch księzy powiedziało mi że nie umiem się spowiadac, głównie zawsze mówi grzechy nieczytsości i tylko właśnie je. Nie umiem rozpoznac swoich grzechów, no i jak zauważyłem nie umiem sie spowiadac czy znacie jakieś ciekawe strony jak się spowiadac, może jakas książka?
|
Wt mar 20, 2012 17:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: problem ze spowiedzią
A robisz rachunek sumienia np. z książeczki? albo wg Dekalogu?
|
Wt mar 20, 2012 19:48 |
|
 |
Elbrus
|
aremac napisał(a): czy znacie jakieś ciekawe strony jak się spowiadac spowiedz.pl
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Wt mar 20, 2012 19:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Elbrus napisał(a): aremac napisał(a): czy znacie jakieś ciekawe strony jak się spowiadac spowiedz.pl  ktoś znalazł tę stronę?
|
Wt mar 20, 2012 20:52 |
|
 |
Andy72
|
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Wt mar 20, 2012 21:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a):  ktoś znalazł tę stronę? Bez problemu. Wpisałam w wyszukiwarkę tak, jak podał Elbrus.
|
Wt mar 20, 2012 21:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
..już wiem, u mnie dziś wszystko chodzi jak stary kombajn.
|
Wt mar 20, 2012 21:35 |
|
 |
WIST
|
konsumentwiary Twoja wiadomość nijak nie była związana z tematem.
EDIT Zasady są tutaj proste. Off topy są usuwane. Sprawdź sobie w wyszukiwarce co to jest off top. Kolejne będą usuwane,a ich efektem będzie ostrzeżenie, a w razie nagminnego celowego i złośliwego łamania zasad skutkować będzie banem. Takie są zasady i nic tu nie pomoże kłamliwe sugerowanie cenzury. Nie umiesz przestrzegać zasad to żegnamy z tego forum.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Cz mar 22, 2012 12:59 |
|
 |
matrix18
|
WIST napisał(a): konsumentwiary Twoja wiadomość nijak nie była związana z tematem.
EDIT Zasady są tutaj proste. Off topy są usuwane. Sprawdź sobie w wyszukiwarce co to jest off top. Kolejne będą usuwane,a ich efektem będzie ostrzeżenie, a w razie nagminnego celowego i złośliwego łamania zasad skutkować będzie banem. Takie są zasady i nic tu nie pomoże kłamliwe sugerowanie cenzury. Nie umiesz przestrzegać zasad to żegnamy z tego forum. dzięki temu tematowi znalazłem przydatną stronę która może rozwiązać też mój problem, pewnie też nie jednemu się przyda więc proszę tego nie usuwać najwyżej zamknąć.
_________________ Tyle mam żalu i goryczy w sobie. Moje serce jest tym przepełnione. Ile jeszcze życie mi bólu przyniesie I czy w końcu czymś to ukoję. Więcej bólu moje serce nie zniesie A moja dusza pragnie spokoju. A może kiedy korycz w moim sercu się przeleje.
|
Śr mar 28, 2012 20:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
|