Cele głowy szatana - masonerii! czytaj !
Autor |
Wiadomość |
nedzna
|
 Cele głowy szatana - masonerii! czytaj !
Ostatnio edytowano So wrz 18, 2010 11:54 przez jumik, łącznie edytowano 1 raz
Zmniejszyłem litery tytułu postu na małe zamiast wszystkich wielkich
|
Pt wrz 10, 2010 18:28 |
|
|
|
 |
zagubiona_21
|
 Re: CELE GŁOWY SZATANA - MASONERII! CZYTAJ !
Zastanowiłabym się mocno nad zdrowiem psychicznym pani Mieczysławy Kordas i tym, co pisze. Przkłady z forum bo przez jej stronę nie udało mi się przebrnąć http://www.traditia.fora.pl/wypaczanie- ... ,3648.html
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
Ostatnio edytowano Pt wrz 10, 2010 19:12 przez zagubiona_21, łącznie edytowano 1 raz
|
Pt wrz 10, 2010 18:48 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
Nom aż nie wiem co napisać. Skąd się biorą tacy... ahh nie ważne.
|
Pt wrz 10, 2010 18:59 |
|
|
|
 |
nedzna
|
Wielcy święci też uważani byli za szaleńców, a dopiero później wyszło na jaw, jak wiernie służyli Chrystusowi. A Tomku, Ty mógłbyś mi odpowiedzieć w moim temacie o książce o Piekle, a nie spamować i nic nie wnosić do tematu. Ok?
Pozdrawiam
|
Pt wrz 10, 2010 19:14 |
|
 |
zagubiona_21
|
Owszem byli, ale to nie dowodzi wiarygodności tych objawień. Wielu uważało się za posłańców Boga i jednak byli chorzy psychicznie. Weż pod uwagę, że taką stronę może założyć każdy i pisać, co tylko zachce. zwracanie się z problemami do pani Mieci zamiast do Boga już powinno o czymś świadczyć.
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Pt wrz 10, 2010 19:16 |
|
|
|
 |
nedzna
|
O niczym nie świadczy - bo zapewne według wielu to słowa Pana Jezusa.
|
Pt wrz 10, 2010 19:18 |
|
 |
zagubiona_21
|
O ile się nie mylę to Bóg mówi do każdego, więc??
|
Pt wrz 10, 2010 19:18 |
|
 |
nedzna
|
Tak, mówi do każdego, ale zależy kto kogo chce słyszeć , a kogo nie. Zależy to od wewnętrznego wyciszenia. Od tego, czy chcemy słyszeć Jego słowa, które czasami sprawiają ból naszemu egoizmowi. A poza tym, nie każdy posiada dar słyszenia wyraźnych słów Jezusa - są to poruszenia serca i sumienia, mówiąc w przenośni. Do ich zrozumienia potrzebny jest Duch Święty - a mało jest on czczony i niewielu się do Niego modli.
|
Pt wrz 10, 2010 19:24 |
|
 |
zagubiona_21
|
A więc jest pani Miecia - dla tych egoistów co nie chcę im się słuchać. Czy naprawdę w tym objawieniu widzisz Jezusa z Ewangelii?? Bo ja nie.
|
Pt wrz 10, 2010 19:28 |
|
 |
nedzna
|
Widzisz, a ja tak. Rozmawiam z tą kobietą codziennie, Jezus zwrócił się do mnie parę razy. Wiele razy mi pomogli.
|
Pt wrz 10, 2010 19:33 |
|
 |
atryda
|
Jak można coś o czymś twierdzić nie czytając tego? Inna sprawa to jak kogoś można OSĄDZIĆ i twierdzić, że jest psychiczny, bez kontaktu z tą osobą. Ale jeśli kobieta potrafi zadbać o siebie i swych bliskich w USA to trudno podejrzewać, ze jest z nią coś nie tak. Na tej stronie nie trzeba czytać wszystkiego tylko wystarczy prześledzić dialog Jej z Jezusem. Odbywa on się na przestrzeni ostatnich trzech lat i można to skonfrontować z następującymi wydarzeniami. Inna sprawa to pojawiają się świadectwa osób, które poprzez autorkę strony dialogowały z Jezusem i co dziwne nie ma w śród nich krytycznych. Sam nie rozstrzygam czy na 100% jest tak czy nie, czytam i co mogę powiedzieć styl, prostota i celność słów Jezusa jest mocna taka sama jak u Valtorty czy Siostry Faustyny. Jest bardzo wielka zbieżność treści z tej strony z tym, co jest na tej stronie http://www.otoczyniewszystkonowe.pl.tl/ ... artowa.htmOstatnie orędzia są mocne i wypływa z nich jedna sprawa, już tylko modlitwa i tylko modlitwa. Można założyć tak, że jeśli następny rok będzie jeszcze bardziej wypełniony nadzwyczajnymi wydarzeniami i to w znaczą sposób, to czy uwierzymy, że się coś dzieje? Jest takie powiedzenie lepiej być głupcem przed ludźmi niż przed Bogiem.
|
Pt wrz 10, 2010 19:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kilka ciekawszych fragmentów: Cytuj: Panie Jezu - Konrad pyta Ciebie, czy urodził się już "Antychryst" i ile ma lat? Pan Jezus: "Antychrystów jest wielu, bardzo dużo, bo każdy, który nie wierzy we Mnie jest anty-chrystem. A jeżeli pytacie o Antychrysta, który ma być w Watykanie papieżem - to jest tajemnica dla was. A i w Watykanie są antychryści, którzy są przeciwko Mnie. Dlatego proszę was - módlcie się, aby obecny papież mógł żyć jak najdłużej, bo to jest święty papież i bardzo cierpi, że nie może wydać żadnych Bożych dekretów, bo hamują je właśnie antychryści. Jezus Nazarejczyk - Chrystus - Król". Cytuj: Panie Jezu - Jacek pyta, czy w Watykanie przygotowywany jest proces beatyfikacyjny Papieża Pawła VI czy jego sobowtóra? Pan Jezus: "Obecnie przygotowywany jest proces beatyfikacyjny papieża św. Pawła VI, ale w ostatniej chwili będą chcieli ci antychryści podmienić dokumenty, ale Ja ich nie przyjmę. Tak samo jak nie przyjąłem zawierzenia Rosji Maryi - Matce Mojej i komunizm rozlał się na cały świat i do tej pory trwa. - Czy ktoś ma jakieś źródło na temat sobowtóra papieża? Cytuj: Panie Jezu - wierni patrioci polscy pytają Cię jak mają głosować podczas wyborów samorządowych, czy na PIS? Pan Jezus: " Dzieci Moje, nie jest to jeszcze dobra organizacja jaka powinna być - patriotyczna, ale narazie nie ma szans inna. Byłaby najlepsza, składająca się zupełnie z katolików ale tak bywa, że w szeregach takich patriotycznych i religijnych organizacji znajdują się wichrzyciele i przeszkadzający im w rzetelnej pracy. Dlatego wszystko róbcie aby wygrał PIS, jako najbardziej mający szansę. Jak powiedziałem - dokąd nie będę waszym Królem, to nie mogę zapewnić wam patriotom zwycięstwa. Macie tak dużo wrogów w rządzie i różnych organizacjach, że wam - patriotom, tak samo jak Mnie PRAWDZIE - trudno jest się przebić. Przecież mógłbym jednym mrugnięciem oka wszystko z tej ziemi, umęczonej waszej ziemi zmieść - wiecie o tym, ale tak bardzo was kocham, tak bardzo chciałbym abyście powrócili do Mnie i czekam. W tej chwili - więcej jak połowa nadaje się do piekła a Ja bronię was przed piekłem i dlatego czekam." Jezus jeszcze Miłosierny". Cytuj: Panie Jezu - Leszek, który jest w Neokatechumenacie pyta, czy dobrze postępuje, ponieważ ma niepokój w sercu (chodzi o postawę ciała przy konsekracji i sposób przjmowania Komunii św)? Pan Jezus: "Synu mój - czyżbyś za mało wiedział o neokatechumenacie? Jest to bardzo zły obrzęd religijny, który urąga Bogu Ojcu w Trójcy Świętej Jedynemu. Odejdź od tego zgromadzenia i powiedz innym aby odeszli. Już mówiłem: Ja jestem jedyny Jezus zrodzony z Maryi Panny i nigdy nie było i nigdy nie będzie innego. Jeden i ten sam obrządek religii katolickiej według Mojego następcy - papieża. Bądź wpatrzony w papieża a nie w biskupów, którzy w większości nie są Moimi. Czytaj dokładnie dobre książki o Mnie, bo przecież ukazywałem się i ukazuję cały czas i mówię do was przez Moich apostołów i ich słuchajcie. "Upadnij na kolana ludu czcią przejęty" - śpiewacie - to upadajcie, bo Ja jestem Bóg - Stworzyciel wasz a wy ludzie, którzy w proch się obrócicie i w waszym dniu staniecie przede Mną ale nie jak równy z równym, jak to wy w tej chwili stajecie lub siadacie. Badajcie - uważajcie na to, co nie ode Mnie pochodzi. Jezus wasz Pan".
|
Pt wrz 10, 2010 21:22 |
|
 |
nedzna
|
Kacperek - wpisz w google sobowtór papieża lub Pawła VI, ujrzysz wiele zdjęć i artykułów. Z resztą na samej stronie jest na ten temat wiele napisane.
|
Pt wrz 10, 2010 21:37 |
|
 |
zagubiona_21
|
Artryda, napisałam zastanowiłabym sie nad jej zdrowiem psychicznym. Nie interesuje mnie zbieżność z innymi objawieniami. Wystarczy poczytać kilka wypowiedzi, żeby pomyśleć, żeby coś nie halo. Nie napisałam, że nie czytałam w ogóle strony, nie przeczytałam stamtąd wszystkiego, tylko kilka artykułów.
|
Pt wrz 10, 2010 21:51 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
nedzna napisał(a): A Tomku, Ty mógłbyś mi odpowiedzieć w moim temacie o książce o Piekle, a nie spamować i nic nie wnosić do tematu. Ok?
Nie, nie mogę. Bo jak widze co wy ludzie wypisujecie i w co wierzycie, co ludzie piszą majać całkowity brak pojęcia i styczności z tym o czym piszę, to aż ręcę opadają.
|
So wrz 11, 2010 1:05 |
|
|
|