Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 3:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Krótki filmik o gotowości poświęcenia dla miłości Boga. 
Autor Wiadomość

Post Krótki filmik o gotowości poświęcenia dla miłości Boga.
Witajcie,
Chciałam Wam pokazać pewien krótki filmik o gotowości poświęcenia dla miłości Boga. Według mnie daje on naprawdę do myślenia i skłania do refleksji.
Tu podaje link do tego filmiku na youtubie: http://www.youtube.com/watch?v=hDQyFs1q9GA (tytuł: "Czy jesteś gotowy umrzeć za wiarę?)
Prosiłabym, o ile jest to możliwe, abyście zobaczyli ten filmik, i rozpowszechnili wśród ludzi, wśród młodzieży, i starszych, abyście Wy, także i inni ludzie odpowiedzieli sobie na pytanie, na którym opiera się ten krótki film, abyście przemyśleli sobie jak bardzo kochacie Jezusa, ile jesteście gotowi dla Niego znieść, ile zrobić, i jak bardzo Mu ufacie. Prosiłabym także, abyście zastanowili się nad swoją wiarą i odpowiedzieli sobie na pytanie czy jesteście gotowi za nią umrzeć. Nie kiedyś, nie za tydzień, nie jutro... ale dzisiaj, w tej chwili.
Myślę, że filmik ten da trochę do myślenia, i sprowokuje, aby zastanowić się jaka jest ta nasza wiara, i nasza miłość do Jezusa... czy wystarczająca na tyle, żeby się dla Niego poświęcić, tak jak On poświęcił się dla nas, umierając na krzyżu za nasze grzechy. No i uważam, że jest to dla naszego społeczeństwa teraz bardzo potrzebne.

Pozdrawiam serdecznie, i życzę miłego oglądania!

Pn lis 19, 2012 1:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]