Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 6:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Dziękuję Bogu 
Autor Wiadomość

Post Dziękuję Bogu
Szczęść Boże!

Dawno tutaj nie zaglądałem, pomyślałem że może warto coś tutaj napisać po pewnym okresie czasu. Chciałbym podziękować wszystkim tym którzy kiedykolwiek się za mnie pomodlili. Po roku czasu wróciłem na drogę Bożą. Wcześniej miałem spory kryzys, nie chodziłem do kościoła, nie wiedziałem jak się modlić, pisałem chyba nawet tutaj o tym. Myślałem w zasadzie, że nie ma już dla mnie szansy. Grubo się myliłem! Przełomowym wydarzeniem w moim życiu była pielgrzymka maturzystów, która odbyła się 7 kwietnia tego roku. Jechałem tam można powiedzieć bez większej świadomości, że coś może się zmienić. Jednak to też było złudzenie. Czułem tylko coś takiego że chyba warto będzie tam pojechać. I nie pomyliłem się. Wróciłem z tej pielgrzymki kompletnie odmieniony, nie spodziewałem się w zasadzie tego i dziękuje Bogu z całego serca, że zaprowadził mnie tam. A mało brakowało a skapitulowałbym ponieważ był to wyjazd w nocy, a ja byłem uprzedzony do takich wyjazdów przez co opuściłem dwie wycieczki. Jednak wierzę w to, że to był odzew Boga abym się nie bał i pojechał. I naprawdę tego nie żałuje. Co więcej- doszedłem do wniosku że pomimo tego, że spać w miarę spokojnie nie można, to wyjazdy w nocy są super :) Wierzę w to, że Bóg każdą złą chwilę potrafi obrócić w dobro, i tak też się stało w moim przypadku. Pojawiły się też we mnie marzenia, aby zagościć na spotkanie młodych w Lednicy, czy też pielgrzymka do Częstochowy, czego wcześniej u siebie zauważyć nie mogłem. Wierzę w to, że będzie dobrze bez względu na wszystko! Dziękuję jeszcze raz za wszelkie modlitwy o mnie :)

Pozdrawiam w Duchu. Patryk

Pn maja 13, 2013 21:40

Post Re: Dziękuję Bogu
A niech Ci się szczęści Patryku!

Śr maja 15, 2013 22:26

Obyś Patryku wytrwał w Wierze:)

Dobrze wiedzieć, że czyjaś praca przy organizowaniu pielgrzymek nie idzie na marne.

Cz maja 16, 2013 18:30
Zobacz profil WWW

no wlasnie!wszystkiego dobrego.

So maja 18, 2013 17:03

Dużo wytrwałości w wierze by nie zawiało Tobą w niewłaściwą ścieżkę.

Pn maja 20, 2013 10:01

Dziękuje wszystkim za miłe słowa :)

Niech wam Bóg błogosławi!

Cz cze 06, 2013 13:54
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6 ]