|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Czy mozesz mi wybaczyć?
Jedyna prawdziwa wolność jaką może poznać istota ludzka, to czynienie tego co powinna czynić, ponieważ tego chce.” .Od ponad czterech lat nie byłem u spowiedzi i do komuni świetej.Postanowiłem coś zmienić.Przypomniało mi sie jak 4 lata początkowego trzezwienia,było poswiecone Bogu.Jeżdziłem do Łagiewnik ,Czestochowy,Turzy Śląskiej na msze ,mityngi i spotkania trzezwościowe.Czasem ludzie mi wtedy mówili ,że zrobiłem sie nawiedzony.Tylko ze teraz po tych paru latach trzezwości ,brakowało mi tego ,brakowało mi tego uduchowionego życia.Tryb życia i gonitwa za pieniedzmi urazy zazdrość złość mściwośc inne chore uzależnienia sprawiły że zapomniałem o tym iż mam życie.A przecież dla kogoś kto oderwał sie od nałogu alkoholowego,życie powinno być priorytetem.I znowu jest.Msza o 13ej w Dublinie,potem mityng aa.Przeprosiłem na mityngu za wybuchu złości i nienawiści do Boga.Wszystko co złe napisałem na temat Boga jest wierutnym kłamstwem,spowodowanym nienawiścią zazdrością i gonitwą za pieniedzmi.Choroba alkoholowa i jej objawy.Byłem narzedziem w rekach złego ,aby obalić dobrego i kochanego Boga.Potrzeba bedzie czasu na naprawe prawdy o Bogu.A prawda jest jedna.Bóg jest miłością i nikomu nie zamyka drzwi kto chce jego miłości.Przepraszam całe forum ,za bzdury i wierutne kłamstwa jakie pisałem na temat Boga i kościoła katolickiego.Prosze o wybaczenie .Jestem Andrzej, czasem jako regency,, .Naprawde mam na imie Andrzej ,płakałem w kościele ,bo oczekiwałem czegoś innego od Boga i nie dostałem tego.Ale dostałem życie.,i głowe pełna pomysłów na zmiane życia.,z gorszego na lepsze.Świeci słońce,patrze w niebo i żyje na nowo.,od nowa.Ksiądz powiedział mi ,ze nie wie dlaczego my w AA ponosimy konsekwencje trzezwości,ale ja wiem ,mamy być dowodem na istnienie Boga.Bóg nie da miliona euro,ale sprawi ze to co masz bedzie jak milion euro.Andrzej chce do domu.Trzezwienie nie jest radością gdy jest sie samemu,trzeba do ludzi do aniołów.
Bądź dzieckiem światłości
Bądź światłem, co prowadzi. Bądź lekarstwem, co ból zgładzi. Bądź pocieszeniem w cierpieniu. Bądź ciszą w milczeniu. Bądź oddechem w duszności. Bądź opanowaniem w złości. Bądź śmiechem w radości. Bądź nadzieją w beznadziejności. Bądź odwagą w strachu. Bądź ptakiem na dachu. Bądź łzą we wzruszeniu. Bądź mądrością w uczeniu. Bądź słowem w modlitwie. Bądź spokojem w gonitwie. Bądź schronieniem w bezdomności. Bądź westchnieniem w młodości. Bądź skarbem w nicości. Bądź zbroją w litości. Bądź zachwytem w marzeniu. Bądź pamięcią we wspomnieniu. Po prostu bądź Bożym dzieckiem światłości, Dając ludziom iskierkę: wiary, nadziei i miłości.
|
Śr sie 28, 2013 18:28 |
|
|
|
 |
WIST
|
 Re: Czy mozesz mi wybaczyć?
Przyznam że nie kojarzę co pisałeś kiedyś, ale to co napisałeś teraz podnosi mnie na duchu. Dziękuję 
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Śr sie 28, 2013 22:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Genialne świadectwo ...
|
Cz sie 29, 2013 2:34 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
regency33 napisał(a): Jedyna prawdziwa wolność jaką może poznać istota ludzka, to czynienie tego co powinna czynić, ponieważ tego chce.” .Od ponad czterech lat nie byłem u spowiedzi i do komuni świetej.Postanowiłem coś zmienić.Przypomniało mi sie jak 4 lata początkowego trzezwienia,było poswiecone Bogu.Jeżdziłem do Łagiewnik ,Czestochowy,Turzy Śląskiej na msze ,mityngi i spotkania trzezwościowe.Czasem ludzie mi wtedy mówili ,że zrobiłem sie nawiedzony.Tylko ze teraz po tych paru latach trzezwości ,brakowało mi tego ,brakowało mi tego uduchowionego życia.Tryb życia i gonitwa za pieniedzmi urazy zazdrość złość mściwośc inne chore uzależnienia sprawiły że zapomniałem o tym iż mam życie.A przecież dla kogoś kto oderwał sie od nałogu alkoholowego,życie powinno być priorytetem.I znowu jest.Msza o 13ej w Dublinie,potem mityng aa.Przeprosiłem na mityngu za wybuchu złości i nienawiści do Boga.Wszystko co złe napisałem na temat Boga jest wierutnym kłamstwem,spowodowanym nienawiścią zazdrością i gonitwą za pieniedzmi.Choroba alkoholowa i jej objawy.Byłem narzedziem w rekach złego ,aby obalić dobrego i kochanego Boga.Potrzeba bedzie czasu na naprawe prawdy o Bogu.A prawda jest jedna.Bóg jest miłością i nikomu nie zamyka drzwi kto chce jego miłości.Przepraszam całe forum ,za bzdury i wierutne kłamstwa jakie pisałem na temat Boga i kościoła katolickiego.Prosze o wybaczenie .Jestem Andrzej, czasem jako regency,, .Naprawde mam na imie Andrzej ,płakałem w kościele ,bo oczekiwałem czegoś innego od Boga i nie dostałem tego.Ale dostałem życie.,i głowe pełna pomysłów na zmiane życia.,z gorszego na lepsze.Świeci słońce,patrze w niebo i żyje na nowo.,od nowa.Ksiądz powiedział mi ,ze nie wie dlaczego my w AA ponosimy konsekwencje trzezwości,ale ja wiem ,mamy być dowodem na istnienie Boga.Bóg nie da miliona euro,ale sprawi ze to co masz bedzie jak milion euro.Andrzej chce do domu.Trzezwienie nie jest radością gdy jest sie samemu,trzeba do ludzi do aniołów.
Bądź dzieckiem światłości
Bądź światłem, co prowadzi. Bądź lekarstwem, co ból zgładzi. Bądź pocieszeniem w cierpieniu. Bądź ciszą w milczeniu. Bądź oddechem w duszności. Bądź opanowaniem w złości. Bądź śmiechem w radości. Bądź nadzieją w beznadziejności. Bądź odwagą w strachu. Bądź ptakiem na dachu. Bądź łzą we wzruszeniu. Bądź mądrością w uczeniu. Bądź słowem w modlitwie. Bądź spokojem w gonitwie. Bądź schronieniem w bezdomności. Bądź westchnieniem w młodości. Bądź skarbem w nicości. Bądź zbroją w litości. Bądź zachwytem w marzeniu. Bądź pamięcią we wspomnieniu. Po prostu bądź Bożym dzieckiem światłości, Dając ludziom iskierkę: wiary, nadziei i miłości. Wspaniale, witaj bracie  Zapraszamy do Róży Różańcowej będziemy wspólnie modlić się o wytrwanie w trzeźwości i trwanie przy Bogu. O ile oczywiście masz czas i wolę (dział: Maryja i święci).
|
Cz sie 29, 2013 8:40 |
|
 |
MirMił
|
Witaj z powrotem 
_________________ Kocham Boga, kocham wieś, Polski folklor kocham też! Święta Polskie -Boże Ciało, Boże Narodzenie, Wielkanoc
|
Pn wrz 16, 2013 21:00 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt wrz 20, 2013 23:28 |
|