|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Dowód przejęcia Watykanu przez Masonerię
| Autor |
Wiadomość |
|
Monika_K
|
 Dowód przejęcia Watykanu przez Masonerię
http://wolna-polska.pl/wp-content/uploa ... -state.pdfTo tak na wypadek gdyby ktoś jeszcze wierzył, że Franciszek jest papieżem.
_________________ Sede Vacante.
|
| Pt gru 20, 2013 6:24 |
|
|
|
 |
|
ogon__
|
 Re: Dowód przejęcia Watykanu przez Masonerię
Rzeczywiście, porażający dowód. Przez chwilę miałem wątpliwości, ale kiedy zobaczyłem te wszystkie pieczątki "secret", "classified" itp, to już nie mam. A powiedz mi Moniko, nie boisz się tak o tym pisać? Nie tak trudno tajnym służbom znaleźć kogoś przez internet.
|
| Pt gru 20, 2013 6:40 |
|
 |
|
JedenPost
|
Nie odpowie. Zresztą - nawet jeśli odpowie to wiadomo, że to już nie będzie ona, tylko tajne służby, zatem wnoszę o zamknięcie tematu, abyśmy wszyscy nie skończyli marnie.
Oczywiście, jak pracownik tajnych służb napisałbym to samo.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| Pt gru 20, 2013 7:06 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie straszcie dziewczęcia.
|
| Pt gru 20, 2013 7:20 |
|
 |
|
gacjan
|
nie no taki dowód. Aż specjalnie wstałem z krzesła, by móc usiąść z wrażenia. Włos się nie tylko na głowie zjeżył... http://www.youtube.com/watch?v=c2YqixQIU-k tutaj mamy wstrząsające nagranie, który dobrze pokazuje gdzie masoneria zapuściła swoje macki. Oglądnięcie tego zmieni Wasze życie.
Ostatnio edytowano Pt gru 20, 2013 8:22 przez gacjan, łącznie edytowano 1 raz
|
| Pt gru 20, 2013 8:15 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
To początek pontyfikatu Jana XXIII. Czyli wg autorki juz wtedy został Watykan opanowany przez masonerię. Ach no tak to ten niedobry pan, co SW2 zwołała. A potem pewnie sami masoni?
A jak teraz wybrac nie masona? Pewnie wszyscy kardynałowie to masoni.
Ano tak! Przeciez juz jest prawdziwy papież: Grzegorz XVIII (Sergio Maria).
Tak na marginesie: od rozpoczęcia pontyfikatu Franciszka nic nie słychać o lefebrystach.
Ostatnio edytowano Pt gru 20, 2013 8:29 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
| Pt gru 20, 2013 8:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Rozumiem, ze @Monika_K to w swoim przekonaniu wierna katoliczka, ktora uwaza, ze tak Panu Bogu sluzy? Oczerniajac papieza?
Swiat nie sklada sie tylko z masonow i sedewakantystow.
Tak na marginesie, to kolejny teamtr o masonerii i kolejny wpis Moniki_K polegajacy na wklejaniu durnych filmikow. Co moderacja na to?
|
| Pt gru 20, 2013 8:21 |
|
 |
|
gacjan
|
@ Kael Ale takie poważne dokumenty przedstawiła - trzeba to przyznać ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
|
| Pt gru 20, 2013 8:39 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Masz racje. W dzisiejszych czasach do taaak wiarygodnych zrodel dostep zdobyc? To jest osiagniecie! I jeszcze ta stracencza odwaga w ujawnianiu prawdy(?). Przeciez masoneria ma swoje macki wszedzie.
|
| Pt gru 20, 2013 8:46 |
|
 |
|
Johnny99
|
Kozioł napisał(a): Tak na marginesie: od rozpoczęcia pontyfikatu Franciszka nic nie słychać o lefebrystach. W sensie? Bo ja np. ciągle coś o nich słyszę.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Pt gru 20, 2013 9:34 |
|
 |
|
WIST
|
Być może to autentyk, być może już nie jest utajniony (skreślone SECRET FILES) i ma do niego dostęp każdy obywatel. Tylko co ma do Franciszka jakaś tajna notka sprzed 50 ponad lat, w której jakieś tajne źródło informuje o jakichś niejasnych sprawach, które miejscami sięgają do 1939 r.? Do takich rzeczy dostarcza się jeszcze szerszą analizę a nie tylko wyrwany z kontekstu dokument.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
| Pt gru 20, 2013 12:15 |
|
 |
|
amadeus35
|
Monika_K napisał(a): http://wolna-polska.pl/wp-content/uploads/2013/11/58-conclave-secret-department-of-state.pdf
To tak na wypadek gdyby ktoś jeszcze wierzył, że Franciszek jest papieżem. Czy my nie powinnismy wierzyc w Jezusa Chrystusa?
_________________ Bog jest Miloscia :)
|
| Pn gru 23, 2013 10:43 |
|
 |
|
olijula
|
papież Franciszek też będzie osądzony przez Boga(aczkolwiek osobiście bardzo szanuję tego człowieka. Pokazuje właśnie jak bardzo Kościół odszedł od nauczania Chrystusa). Czy jest w swoim postępowaniu szczery? Nie nam to oceniać. Zrobi to najwyższy. Jeśli wierzymy w Boga. Martwmy się o swoją duszę i żyjmy miłością do Niego a wszystko będzie dobrze. Jeśli kochasz Boga całym sercem i oddasz mu siebie-nic ci nie grozi
|
| Pn gru 23, 2013 11:01 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
olijula napisał(a): papież Franciszek też będzie osądzony przez Boga(aczkolwiek osobiście bardzo szanuję tego człowieka. Pokazuje właśnie jak bardzo Kościół odszedł od nauczania Chrystusa). Wymień, proszę, przykłady takiego odejścia od nauczania Chrystusa.
|
| Pn gru 23, 2013 11:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
|