|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Jak katolicy oszukują ateistów ...
Autor |
Wiadomość |
Hufce
|
 Jak katolicy oszukują ateistów ...
Chciałbym powiedzieć coś czego jestem 100% pewny bo kiedyś byłem wierzącym katolikiem w stanie łaski uświęcającej ,otóż katolicy to oszuści którzy czują się lepsi od zwykłych ludzi ,ich Bóg owszem istnieje na 100% z tym ,że jest to psychol który każe katolikom np zabijać innych ludzi ,kraść itp itd ,katolicy o tym nigdy nikomu nie powiedzą bo Bóg im zabrania ale tak jest ,to banda wariatów ,to nie wszystko ,wielu ludzi idzie do piekła gdzie cierpią katusze jak np Anna Przybylska która zmarła dwa dni temu .Temat pewnie poleci szybko bo Bóg rozkaże moderatorom żeby go usunęli ,oni poczują że muszą wykonać rozkaz i usunąć temat żeby zbyt wielu ateistów o tym co mówię się nie dowiedziało.Dodam jeszcze że katolik w stanie łaski uświęcającej widzi świat w zupełnie innych barwach niż ateista ,ateiści często mają zabraną wolną wolę i nawet o tym nie wiedzą ,widziałem kiedyś jak moja babcia mówiła do mnie a nie miała wolnej woli była sterowana przez Boga ,takie oszustwo ,Bóg dał mi to odczuć. Jest tego mnóśtwo przykładów ,być może szatan nawet w ogóle nie istnieje tylko Bóg jest dobrem i złem ,nie wiem nikt go nie widział a więc trudno to udowodnić. OSTRZEGAM wszystkich ateistów nie idźcie na siłę do Kościoła bo możecie wedpnąć w niezłe bagno. Ja żałuje mocno że kiedyś się nawróciłem. Jak macie jakieś pytanie do tego co napisałęm to słucham.
Ostatnio edytowano Wt paź 07, 2014 18:41 przez Hufce, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt paź 07, 2014 18:36 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
 Re: Jak katolicy oszukują ateistów ...
Hufce napisał(a): Jak macie jakieś pytanie do tego co napisałęm to słucham. Jakie dawki i dlaczego zaniechałeś?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt paź 07, 2014 18:40 |
|
 |
Hufce
|
Ne bajeruj ,bo dobrze wiem o czym pisze, nie ze mną te numery ,jeżeli jesteś katolikiem to pewnie próbujesz ośmieszyć mój temat żeby prawda nie wyszła na jaw. Jestem tu po to aby ostrzec niewierzących przed wami ,wy nie jesteście niczemu winni w sumie ,po prostu słuchacie się swojego guru ,jednak ten guru Bóg jest szaleńcem ,gdzie był Bóg jak gazowano żydów w komorach ,czemu nie zabił nazistów ,przecież jest panem życia i śmierci czemu ich nie zabił ,gdyby zgineło ich kilkuset to reszta zaprzestała by rzezi.
|
Wt paź 07, 2014 18:44 |
|
|
|
 |
Prawdziwie_nieprawdziwy
|
Dlaczego ostrzegasz ateistów pisząc to na forum z przewagą wierzących? Jeżeli targetem jest tylko ta jedna grupa, to słabe forum wybrałeś. Życzę powodzenia w życiu i dalszej weny w pisaniu. BTW: Myślałeś nad zostaniem wróżbitą? Twoje wieszczenie o rychłym zamknięciu tematu jest wielce prawdopodobne. Żeby wypowiadać się jak coś widzą ateiści musiałbyś nim być. Jakim cudem piszesz zatem Cytuj: Bóg dał mi to odczuć. Jacyś nowi ateiści powstali którzy nie wierzą w jakiegoś boga tylko są przekonani o jego istnieniu czy jak?
|
Wt paź 07, 2014 19:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Katolikiem nie jestem, a i tak zapytam : jakie dawki i dlaczego zaniechałeś?  * * Przepraszam za plagiat 
|
Wt paź 07, 2014 20:36 |
|
|
|
 |
magda68
|
Ty Kozioł pewnie będziesz polemizował, ale mi posty Hufce skojarzyły się z wypowiedzią katolickiego egzorcysty (ks. Marek Bałwas), wg którego demon potrafi nawet - posługując się człowiekiem jako narzędziem - pisać smsy. Tu nie ma smsów, ale posty. Bo dziw bierze, że człowiek, zwykły człowiek, tylko człowiek może wypisywać takie rzeczy.
|
Wt paź 07, 2014 20:57 |
|
 |
WIST
|
W związku z tym że Twój temat jest niepokojący i świadczy że masz spore problemy ze sobą, zamykam. Kolejne tego typu wypowiedzi będą również zamykane i przenoszone. Jeśli potrzebujesz pomocy to tutaj jej nie znajdziesz, a tylko sam sobie bardziej zaszkodzisz. Skorzystaj z pomocy specjalistów jeśli coś Ci dolega.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt paź 07, 2014 22:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|